Pregled VPNSecure 2019

VPNSecure.me temelji na nenavadni lokaciji za storitev VPN’na prvi pogled se mi zdi ustrezna storitev, toda ta storitev ima veliko vidika, ki je pri meni povzročil veliko presenečenje.

In v tem celostnem pregledu VPNSecure sem’Preizkusili bomo njihove trditve, uspešnost, lastnosti in druge vidike storitve, da bi ugotovili, ali je’je najboljši VPN, ki ga priporočam, ali samo še en lažnivec, ki deluje na trgu, da hitro zasluži.

jaz’V tem pregledu bom ponudil najboljše razloge za uporabo te storitve in nekaj izklopov in šele takrat vam bom povedal, ali je ta storitev priporočljiva od mojega konca ali ne.

Pregled cen VPNSecure

VPN-ji so zagotovo dragi in zagotovo nisem proti temu, toda storitev mora utemeljiti svoje cene, če so višje od norme.

ExpressVPN’Načrti so med najdražjimi v panogi, vendar jih je vredno razmisliti o ponudniku’zvezdna zanesljivost in verodostojnost do podatkov.

VPNSecure’Načrti so tudi zelo cenovno in v bistvu v istem razredu kot ExpressVPN’s.

Trenutno ponujajo tri vrste načrta cen, odvisno od dolžine naročnine, za katero se nameravate odločiti:

 1. Mesečni načrt: 9,95 USD / mesec zaračunamo enkrat
 2. 6 mesečni načrt: 8,32 USD / mesec (49,95 USD enkrat zaračunano)
 3. Letni načrt: 6,66 USD / mesec (enkrat zaračunanih 79,95 USD)

Pregled cen VPNSecure.me

Mesečni načrt po mojem mnenju dobi velik NE! in to’s, ker je predrago, da bi ga sploh upoštevali, ko bomo videli vse funkcije in zmožnosti, ki jih ponuja storitev.

Polletni načrt je lahko sprejemljiv, vendar vseeno’ni v mojem sprejemljivem območju.

Najboljši načrt je vsekakor njihov letni dogovor, saj ponuja ravno pravo ceno, za kar lahko njihova storitev zaračuna največ.

Če se kdaj želite naročiti na storitev, se odločite le za ta načrt.

Toda ena najboljših značilnosti njihove storitve na splošno vam bo zlahka omogočila, da sami preverite, ali storitev zahteva dober denar za svoje naročnine.!

Da, govorim o VPNSecure’s 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje brez zavezanosti.

Pregled VPNSecure 2019

Do njegove preizkušnje je tako enostavno dostopati, da priporočam, da jo preizkusite zdaj. Vse kar morate storiti je, da vnesete svoj e-poštni naslov in že ste pripravljeni na to!

Ponudnika je vsekakor treba pohvaliti, ker ponuja tako odlično brezplačno preskusno različico, ko je pravilo obratno, tj. Biti omamen in zahtevati plačilo ter v času sojenja dati rok veljavnosti vračila. Sploh ni sprejemljivo!

Več ponudnikov, navedenih v vpn pregledih, mora upoštevati VPNSecure’s brezplačno preskusno politiko, saj izraža zaupanje, v katerega je ponudnik pripravljen vložiti in ponuditi storitev brezplačno 30 dni.

Brezplačno sojenje ni samo preizkus, ampak’s izjavo, ki ob pravilnem ravnanju pokaže, da ponudnik svojo storitev zaupa toliko, da ve, da bo kupec svojo storitev uporabil le enkrat, vsekakor pripravljen plačati za načrte cen.

Zdaj, ko prihajate do načinov, kako lahko plačujete za storitev, tj. Načine plačila, ponudnik ponuja veliko možnosti:

vpnsecure.me Načini plačila

 • PayPal
 • Kreditna kartica
 • Bitcoin
 • Popoln denar
 • Payza
 • PaymentWall

Ponudnik ponuja eno kriptovaluto, kar je v redu, vendar me preseneča odsotnost AliPay-a, ker to’Danes je velik način plačila, zlasti za potrošnike z Daljnega vzhoda, tako da’je malo dušica.

Poleg tega pa so možnosti dovolj, da olajšamo najrazličnejše uporabnike.

Pregled varnosti VPNSecure

Po lastnem priznanju VPNSecure ne’t beležite naslednje vrste podatkov:

 • IP naslov
 • Čas povezave povezave
 • Odklopite časovno žigo
 • Uporabljena pasovna širina
 • DNS zahteve

To so najpomembnejše vrste podatkov, ki zadevajo vašo zasebnost v spletu, VPNSecure pa jih ne beleži, zaradi česar je zelo varna storitev.

Njegov dokument o politiki zasebnosti je sicer nekoliko nejasen, čeprav celo nejasen. Drugi VPN imajo te dokumente dobro pripravljene in izčrpne, vendar ne VPNSecureMe. Ampak to’v redu, saj so preprosto povedali, katere vrste hlodov ne’ne obdržite, tudi če ne’ne omenjam podrobnosti.

Politika zasebnosti mora biti bolj podobna tisti, ki jo ponuja MullvadVPN, zanimiva in poglobljena.

Drugi problematični del te storitve je njena lokacija, tj. Avstralija, ki ni tako ugodna država, ko gre za tem, da storitev VPN temelji na.

Večina drugih služb kot osnovo izbere kraje, kot so Britanski Deviški otoki ali Singapur’s, ker imajo ti kraji neverjetno prijazne politike podatkov.

VPNSecure še vedno ni’t ni imel primera, ki zadeva zakone o hrambi podatkov na zemljišču in še ni bil znan primer prošenj za izročitev podatkov od oblasti, tako da lahko sklepamo, da je to za zdaj varno, vendar negotovost glede teh stvari, ki se dogajajo v ne tako oddaljeni državi prihodnost prihaja s tem, kje’s temelji.

Njegova politika beleženja je dobra in če to’Sledil kot je ponudnik rekel, da se mu sledi, potem je zmagala celo Avstralija’ne more biti velik problem kot ponudnik’s lokacijo.

Toda tako kot pri vsem tem pri tej storitvi sledi tudi eni slabi stvari, ki je tako neverjetno dobra, da zasenči učinek prejšnje stvari.

VPNSecure vam ponuja redko funkcijo. Moč svoje šifre lahko izberete po želji. Najbolj me je navdušila ta sama funkcija’s, ker imajo skoraj vsi ponudniki privzeto omogočeno moč šifriranja, ki uporabniku ne pušča nič, VPNSecure pa je drugačna.

Pregled VPNSecure 2019

In čeprav ta privzeta nastavitev ponuja možnosti šifriranja šifriranja, kot sta DES-CBC in AES 128, ne bi’t priporočam, da izberete kaj drugega kot možnost za AES-256. Razlog za to je, da je to skoraj poleg neuničljivega. Noben heker ne more prodreti vanj in lahko je superračunalnik dovolj močan, da izvede napad nanj.

Pregled VPNSecure 2019

Izberite AES 128 (ki je tudi izredno varen) samo, ko potrebujete malo dodatne hitrosti od povezave VPN, a razen tega naj bo AES-256 vaša privzeta šifra.

VPNSecure.Me ponuja tudi funkcijo stikala za ustavljanje, do katere lahko preprosto dostopate in izklopite ali vklopite po želji iz aplikacije’s nastavitveni meni.

Ta funkcija je ključnega pomena za zaščito vaše spletne varnosti, saj vas bo to samodejno prekinilo z internetom, če bo aplikacija naletela na težavo ali če se bo povezava prekinila in s tem zaščitila vaš resnični IP pred uhajanjem.

Podprti protokoli VPNSecure vključujejo OpenVPN in PPTP in zmagal sem’t priporočam, da uporabite slednje, ker to’je znano, da je precej negotov.

OpenVPN je protokol, ki se izvaja na odprtokodni osnovi, kar pomeni, da ni’t nikogar’monopol, tako da ga nihče ne more neposredno nadzorovati, skupaj s tem pa njegova odprtostna narava ne vpliva’ne pustite, da se vse ranljivosti zadržijo in ustvarijo varnostne vrzeli.

Pregled omrežnega strežnika VPNSecure.Me

Da bi storitev VPN lahko zadovoljevala potrebe sodobnih uporabnikov, mora biti ponujena strežniška mreža dobro razširjena, raznolika, varna in sposobna biti dovolj zmogljiva za izvajanje deblokiranja.

VPNSecure’s strežniška mreža je razširjena v 50 državah po vsem svetu in predstavlja približno 80 strežnikov.

To je precej manj od tistega, kar ponujajo vrhunski VPN-ji, na primer PureVPN vam ponuja okoli 2000+ strežnikov, medtem ko NordVPN ponuja več kot 5000 strežnikov.

Še vedno pa lahko strežniško omrežje ponudnika označimo kot srednji razpon, tj. Sprejemljiv.

Vendar pa je treba dodati več strežnikov v regijah, kot so Afrika, Latinska Amerika, Srednja in Srednja Vzhodna Azija itd., Da bi dosegli veliko širši doseg in hitrejše hitrosti za uporabnike po vsem svetu..

Zdaj prihaja v strežniško omrežje’s uspešnosti, najprej sem preveril njihovo varnost z dvema ustreznima testoma, tj testom puščanja DNS in testom puščanja WebRTC, rezultati pa so bili zelo spodbudni.

VPNSecure opravil test puščanja DNS z letečimi barvami in test WebRTC puščanja, ki mi je omogočil oceno strežniškega omrežja’Varnost je močna in močna.

Uporabniki se lahko med zagotovo povezavo s tem ponudnikom počutijo varno in vedo, da je njihov IP zmagal’ne puščajte prek spleta prek katerega koli medija.

Pregled VPNSecure 2019

Pregled VPNSecure 2019

Zdaj prihaja do izkušnje z deblokiranjem.

VPNSecure ima na tem področju še veliko dela, kot ga opravljajo njegovi ameriški strežniki’t trenutno delate z deblokiranjem Netflix US. To pomeni, da ponudnik trenutno izgublja nekaj večjih lastnosti VPN za vročo torto, saj je v teh dneh vroča zahteva Unblocking Netflix US..

Pregled VPNSecure 2019

Da, kanadski in nekateri evropski strežniki so delali z Netflixom, toda ko uporabljate Netflix z VPN, uporabnikom’Glavni motiv je uporaba VPN, da bi dobili dostop do veliko širše knjižnice vsebin, kot je trenutno. Netflix US je daleč največja knjižnica, ki jo ponuja ponudnik pretakanja, če VPN ne more odblokirati,’s ni dovolj dober, da bi ga lahko priporočili kot pretočni VPN.

Kljub razočaranju zmogljivosti na Netflixovi strani lahko uporabniki dobijo veliko ponudbo pri ponudniku, saj je več kot 90% njegovih strežnikov prijazno P2P / Torrenting!

Samo trije strežniki v celotnem omrežju ne’ne podpirajo dejavnosti in so naslednje:

 • UK1
 • UK2
 • US10

Glede na zanesljivost varnosti, ki jo ponuja njegova strežnica, priporočam, da se odločite za VPNSecure za dopolnjevanje svojih Torrenting dejavnosti.

Zdaj pa prihaja do enega najpomembnejših vidikov, ki verjetno definira VPN’s strežniško omrežje’s sposobnost danes’s era, tj. Hitrost.

Običajno je VPN bodisi izredno slab ali pa izredno dober s svojimi hitrostmi, brez vgrajenih beton-ov, toda VPNSecure je bil pri svojih hitrostnih zmogljivostih v veliki večini svojih strežnikov precej zmoten..

Tu je najboljša hitrost, ki sem jo dobil od strežnika, izbranega na naključno izbranem seznamu 10 strežnikov pri ponudniku’s omrežje.

Ping: 63

Prenesi: 26,99 Mb / s

Naloži: 34,41 Mbps

Hitrost povezave: 50 Mb / s

Strežnik: Nizozemska

Pregled VPNSecure 2019

Hitrosti prenosa so se zmanjšale za skoraj 46%, kar je previsoko, če se norma za izgubo hitrosti med najboljšimi VPN giblje med 20-30%. Vse, kar presega 40%, pomeni, da je mogoče uporabiti VPN in bo ponudil obvladljivo izkušnjo, vendar ničesar, o čemer bi lahko pisali doma.

Na drugih strežnikih so bile hitrosti skoraj v istem oknu, vendar sta dva strežnika zabeležila hitrosti, ki nista mogla’ne verjamem. Znižali so na 70-80% izgubo hitrosti.

Verjamem, da mora VPNSecure neverjetno izboljšati svoje hitrostne zmogljivosti, če ne’ne želim, da bi ta en dejavnik zasenčil vse ostale dobre točke njegovega omrežja strežnikov.

VPNSecure odjemalec pregled aplikacij

V teh dneh naj bi ponudnik VPN ponudil vsaj namenske odjemalce za najbolj priljubljene vrste OS in naprav. Te ponavadi vključujejo četverico naprav, ki temeljijo na operacijskih sistemih Windows, Mac, Android in iOS.

Včasih se Linux šteje tudi za potrebnega, ker pa je to kompleksen, na programiran način zasnovan operacijski sistem, ki ga uporabljajo samo tehnični geeki, je ponudnik v redu, ne da bi bil odjemalec tudi zanj..

VPNSecure ponuja tudi strankam samo priljubljeni kvartet, tj. Windows, Mac, iOS in Android, pa tudi Linux, kar je dovolj dobro za ponudnika te lestvice.

vpnsecure.me Odjemalske aplikacije

Toda v teh dneh so nekateri Top VPN-ji začeli ponujati tudi podporo za nišne naprave in ponujajo namensko stranko za Firestick. Vendar pa nisem’še ni opaziti, da majhen ali srednje velik ponudnik stori podoben korak ali predstavi namenskega odjemalca za nišno napravo. Bilo bi super, če bi ponudili nekaj dodatne funkcionalnosti, ki še vedno prihaja na VPNSecure,

Ponudnik’s aplikacija je morda najboljši del tega.

Pregled VPNSecure 2019

Uporabniški vmesnik in UX sta sijajna. Zelo mi je všeč, kako aplikacija je v vsakem pogledu enostavna in dobro usmerjena. Poleg vsega pa je njen največji sijaj v tem, da ponuja veliko funkcionalnosti.

Pregled VPNSecure 2019

Z neverjetno lahkoto lahko spremenite barvo teme, jezik delovanja, moč šifre itd. Tudi preklapljanje strežnika je potekalo brez težav in vsakič, ko želite izbrati drugi strežnik, morate prekiniti povezavo z drugim. Zelo všeč mi je bil tudi del, kjer poleg strežnika, na katerega ste povezani, dobite majhen znak strele.

V mnogih drugih ponudnikih VPN’s odjemalci, ko se povežete s strežnikom, se seznam možnosti strežnikov umakne in ostane vam glavni zaslon, ki vam pove, da se s tem strežnikom povežete na tej lokaciji, vendar VPNSecure’s Odjemalec Windows vam omogoča, da ostanete na seznamu strežnikov, hkrati pa označuje, s katerim strežnikom ste povezani.

Prav veliko je, koliko razlike lahko naredi preprosta točka.

Kudos ponudniku za tako veliko in usklajeno prizadevanje pri gradnji stranke tako brezmadežno.

Pregled VPNSecure 2019

Skupaj s tem VPNSecure ponuja tudi podporo usmerjevalnikom, vendar le, če podpirajo OpenVPN, DD-WRT ali paradižnik ali OpenWRT PfSense. Tako lahko uporabite povezavo VPN v vseh svojih napravah, ne da bi namestili ponudnika’s strankami na njih.

Pregled podpore za VPNSecure

Naslednji zvezdniški vrhunec VPNSecure je njegova hitra, zanesljiva in zelo dobro podprta. Resno sem upal, ko sem se obrnil na podporo, saj ponudniki malih in srednje velikih podjetij ne’Ponavadi nimam dovolj dobre podpore, ampak fant sem se motil.

Pregled VPNSecure 2019

Njihovo okno za klepet v živo je tako aktivno, da mi tudi potem, ko sem nehal postavljati vprašanja o njihovi storitvi, podpora ni’hvala, hvala in pusti, niti ni naglo prekinil mojega klepeta, ampak je pustil čudovito oblikovano sporočilo o tem, ali mi lahko pomagajo s kakšnimi drugimi izdelki’imam.

Pregled VPNSecure 2019

Za vse, ki iščete dovolj dobro lekcijo v najboljši obliki sodobne podpore strankam, je tukaj!

Daleč eden najboljših podpornih sistemov, ki ga je vzpostavil VPN v celotni panogi.

Kaj je VPNSecure izgubil kot storitev v smislu sunkovite hitrosti in noben Netflix US odblokira se ni vrnil, kako deluje njegov odjemalec in kako se odziva njegova podpora.

Zaključek

Ali priporočam VPNSecure ali ne?

No, ja, in jaz imam svoje razloge za to.

Ponudnik ima hitrosti z nihanjem in Netflix za vas morda ne bo sprostil, vendar je njegova varna, zanesljiva in do napak prijazna do strank..

Cene so nekoliko visoke, zato je tudi to vprašanje, zato ponudniku priporočam, naj zniža svoje cene ali ustvari drug načrt, kot je dvoletni dogovor z boljšimi cenami, da se storitev zdi tako dragocena, kot je.

Skupno si VPNSecure zasluži velik Da vsaj enkrat poskusite in zagotovo vas’Ko boste stalno uporabljali, boste videli najboljše vidike storitve.

Če ti’Ali ste to storitev že uporabljali ali bi jo želeli uporabljati, nam povejte svoje misli ali kakršna koli vprašanja, ki bi jih utegnila imeti v spodnji komentarji.

Podobni članki

 • Pregled Hola VPN 2019 - nevarno “prost” VPN, ki se mu je treba izogibati!

  Hola VPN je znano ime med svobodnjaki, ki sta ga ustanovila leta 2017 in ustanovila Ofer Vilenski in Derry Shribman. Uporablja model freemium, kar pomeni, da oni...

 • AirVPN pregled 2019

  AirVPN ima morda najbolj vreden slogan v celotni industriji VPN. Storitev s temi besedami definira “Zrak za dihanje pravega...

 • Pregled VPNBaron 2019

  Pristojnost Romunija Cena 5,54 $ Strežniki 13 Dnevniki Brez dnevnikov Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne priporočamo...

 • Pregled Browsec VPN 2019

  Pristojnost Rusija Cena 1,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 36 strežnikov v 32 krajih Dnevniki Trgovine Trgovine Dnevniki Šifriranje Proxy Service (Brez šifriranja) Odblokira...

 • Pregled TigerVPN 2019 - Zmogljiv VPN, ki potrebuje malo pritiska!

  TigerVPN, ustanovljen leta 2011, je slovaški ponudnik storitev varnih zasebnih omrežij. Je v lasti družbe ‘Tiger v službi’ - tehnološko podjetje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me