Pregled VPNBaron 2019

Pristojnost Romunija
Cena 5,54 USD
Strežniki 13
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran vpnbaron.com
Kompatibilnost Windows

VPNBaronu manjka veliko pomembnih funkcij in je drago

VPNBaron je relativno manjša storitev v industriji VPN. Ta VPN storitev, ki se nahaja v Romuniji, ponuja svoj najboljši načrt za 5,54 USD na mesec (letna ponudba) s samo 7-dnevnim obdobjem vračila, tudi brez vrvic.

Storitev je znana kot varna, hitra in zanesljiva. Na žalost, tako kot večina drugih ponudnikov na trgu, tudi VPNBaron ne deluje pri odblokiranju Netflixa ali obhodu “Odličen požarni zid” na Kitajskem.

Kot boljšo alternativo bi predlagal, da bi v petletnem načrtu začeli z nizko 1,65 $ / mesečno za PureVPN. Sooči se s težavami pri izogibanju geo-omejitvam VoD-jev, kot je Netflix ali zagotavljanju varnosti uporabnikom na Kitajskem. 

Število strežnikov 13 strežniki
Pristojnost Romunija
Dnevniki Brez dnevnikov
Torrenting Da
Odblokira Netflix Da
Cena 5,54 USD na mesec (enkrat zaračunanih 66,49 USD)
Protokoli OpenVPN / L2TPIKEv2
Obide kitajski požarni zid Ne
Šifriranje podatkov AES-256
Alternativa PureVPN

Pregled šifriranja in protokola za podporo protokola VPNBaron

VPNBaron podpira protokol OpenVPN, lahko pa se odločite tudi za protokole L2TP in IKEV2, če želite, zato so možnosti protokola nekoliko obsežne.

Za mobilne naprave ima protokol Ikev2 funkcionalnost VPN-On-Demand, ki uporabniku omogoča, da ostane varen ne glede na to, ali ostane na isti povezavi ali ga preklopi.

Za šifriranje je na voljo standardna AES-256-CBC šifra, ki jo je uporabil VPNBaron, kar je smiselno kot njen najbolj varen protokol šifriranja, ker je dobesedno nepremagljiv.

Pregled pristojnosti VPNBarona:

Romunija je tam, kjer ima sedež VPNBaron, precej dobra izbira, kar zadeva zakone o podatkih. Romunija ne’ne bodo imeli nobenih obveznih zakonov o hrambi, povezanih s podatki, ki bi lahko ogrozili vašo zasebnost pri ponudniku.

Država ni del nobenega nevarnega vohunskega zavezništva, kot je 5 Oči, zato je VPNBaronu popolno sporočilo, da bi pridobil pravico do pristojnosti.

Pregled pravilnika za beleženje VPNBaron

VPNBaron ne’t sploh beležite uporabniške podatke, s čimer si ta ugled deli z nekaterimi najboljšimi v panogi.

Zbire informacije le o aktivnih povezavah, da bi omejilo število hkratnih povezav v skladu s svojo politiko, vendar ne’t štejejo to kot hranjenje dnevnikov na kakršen koli način.

Poleg tega smo ob pregledu njegove politike o zasebnosti to presenetljivo veseli VPNBaron je skladen z GDPR in ne’ne hranite vseh uporabniških dnevnikov.

Pregled cen VPNBaron

VPNBaron ponuja trije načrti cen trenutno imenujemo nekatere priljubljene okrasne kovine: (Cene so navedene v ameriških dolarjih. Cene se lahko spreminjajo glede na spremembe deviznih tečajev)

VPN Baron Pregled - Cene

 • The Bronasti načrt: Enkrat mesečno zaračunano 9,56 USD / mesec
 • The Srebrni načrt: 7,76 USD / mesec (46,57 $ enkrat zaračunanih)
 • The Zlati načrt: 5,54 USD / mesec (enkrat zaračunanih 66,49 USD)

Vsi ti načrti ponujajo enake funkcije, razen števila več prijav, ki jih lahko dobite. Z bronastim načrtom boste lahko uporabljali storitev na dveh napravah hkrati, v srebrnem načrtu pa boste lahko uporabljali VPN na treh napravah hkrati, zlati načrt pa vam bo omogočil do 5 hkratnih prijav.

Če se vrnemo k oblikovanju cen, je po našem mnenju mesečni načrt nekoliko podcenjen, saj so funkcije, ki so na voljo kot strežniki v samo 14 državah, ena prijava v napravo, neomejena pasovna širina, odstranjevanje Netflix-a med drugimi, premalo dragocene, da bi upravičile to ceno oznaka.

Brez navadnih funkcij, zato bomo mesečni načrt odvzeli kot nezaželen.

Srebrni načrt, ki uporabnika stane 7,76 USD / mesec, je tudi precej drag in ga sploh ne upoštevamo.

Zlati načrt je VPNBaron’najboljši načrt, saj ponuja storitev za samo 5,54 USD / mesec, zaradi česar se zdi, da je najbolj vredna ponudba iz sklopa. Ko pa lahko dobite naročnino veliko boljšega ponudnika, kot je Surfshark, ki na svoji dvoletni ponudbi ponuja veliko več strežnikov in funkcij za samo 1,99 USD / mesec, VPNBaron’s se zdi izjemno drago.

Glede na naš pregled VPNBaron mora ponudnik množično znižati ceno, če želi v resničnem smislu konkurirati vrhunskim ponudnikom v industriji..

Načini plačila VPNBaron in politika vračila

VPNBaron’Ponudba plačilnega načina je preprosta, če jo lahko na kratko opisujemo.

Načrtovanje cen lahko dobite s kreditnimi karticami, Paypalom ali celo kripto valutami.

VPNBaron svojim uporabnikom omogoča plačilo v 10 različnih kriptovalutah, vključno z Bitcoinom, s čimer zagotavlja, da imajo uporabniki na razpolago možnost anonimnega plačila.

Načini plačila VPNBaron in politika vračila

Vendar pa, če plačujete prek kripto valut, lahko’ne zagotovite povračila, kar je običajna praksa industrije kriptovalute.

Pregled pravil o vračilu VPNBaron

VPNBaron pravi, da lahko zahtevate vračilo v 7 dneh brez zastavljenih vprašanj, vendar kot ocenjevalci ne’t se ne bomo strinjali, če ne bomo vkopali podrobnosti in tega’točno to, kar smo storili.

Pregled VPNBaron 2019

Šli smo prebrati njihove pogoje storitve, ki so jasno omenili, da bo nadomestilo veljavno le, če vi’ve uporabljali manj kot 10 GB podatkov ali opravili manj kot 50 sej z VPN.

Pregled VPNBaron 2019

Če razmišljate o naročilu na ta VPN, boste morali, ko začnete uporabljati storitev, spremeniti to omejitev. Uporabnik sploh ni prijazen, obdobje!

Pregled združljivosti aplikacije VPNBaron

VPNBaron ponuja samo odjemalsko aplikacijo za Windows in to’je vse.

Za Mac, Android ali iOS dobesedno ni aplikacije.

To uvršča VPNBaron med najslabše VPN-je glede ponudbe združljivosti’do sedaj pregledan.

S čistim, gladkim in lahkim vmesnikom je bil odjemalec Windows VPN lahek za uporabo, a tudi ko je ta odjemalca dobra, ne moremo opustiti dejstva, da ponudnik ne’ne ponujam enake izkušnje na priljubljenih platformah.

Pregled omrežja strežnika VPNBaron:

Glede na naš pregled VPNBaron, ponudnik ponuja strežnike v samo 13 državah po vsem svetu.

In večina jih je prevladujočih v Severni Ameriki in Evropi.

Pregled barona VPN - strežniki samo na 13 lokacijah

Strežniki so bili zavarovani pred puščanjem DNS in WebRTC, kar je velik plus, vendar so hitrosti množično nihale, tudi ko smo preverjali na istem strežniku v različnih obdobjih.

Glavna težava z VPNBaron isn’t o majhnem številu strežnikov, vendar o težavah z zmogljivostmi, ki dosledno ovirajo uporabniške izkušnje.

Pregled deblokiranja VPNBaron Netflix

Tečaj za vrhunske storitve VPN v teh dneh je, kako dobro odblokirajo geografsko omejena spletna mesta, zlasti tista za pretakanje.

V današnjem’Uporabniki sveta potrebujejo vedno večji dostop do globalne vsebine in z lahkoto se bodo odločili za storitve, ki jim lahko kar najbolj enostavno odprejo geo-omejitve.

In od zdaj naprej morate na seznam VPN-jev šteti drugo ime, ki lahko resnično drži svojo besedo pri opravljanju te naloge, tj. VPNBaron, ta ponudnik je dovolj hiter, da podpira pretakanje in odblokira večja pretočna mesta, kot je Netflix.

VPNBaron ponuja namenske pretočne strežnike za tiste uporabnike, ki želijo deblokirati Netflix US in ko smo te strežnike preizkusili, smo ugotovili, da storitev resnično deluje zelo dobro pri opravljanju prej omenjene naloge.

In ne pozabite, da deblokiranje Netflixa ni nikakršen podvig, saj na spletnem mestu velja veljavna prepoved VPN, zaradi česar je velika večina VPN-jev v ta namen neuporabna. Tako lahko zagotovo rečemo, da ima VPNBaron visoko kakovostno ekipo, vire in predvsem predanost, da uporabnikom omogoči najboljšo izkušnjo.

Preizkusili smo storitev za deblokiranje Netflix-a v ZDA in lahko vidite, da je Ex-Machina, znanstveno-fantastični film na voljo samo v ZDA, ne’t prikaže se v rezultatih brez povezave VPN.

Pregled VPNBaron 2019

Toda, ko smo se prek VPNBarona povezali s namenskim pretočnim strežnikom, smo Netflix US odblokirali in končno smo lahko dostopali do Ex-Machina.

Pregled VPNBaron 2019

Edino, kar v VPNBaronu primanjkuje’Funkcije za odklepanje je, da je njegova funkcionalnost omejena na namizne naprave.

VPN Baron Pregled - Netflix ni podprt v mobilnih napravah

Ne drži’ne delajte na mobilnih napravah, kar je neprijetno, saj se veliko uporabnikov odloči za mobilne naprave, da zadovoljijo večino svojih potreb po pretakanju. VPNBaron mora čim prej dodati mobilno funkcionalnost za odblokiranje Netflix-a, da bi zagotovil, da bo njegova storitev ostala konkurenčna.

VPNBaron Torrenting Review

Ali VPNBaron podpira Torrenting?

Da, ker tako piše, vendar je edino mesto, kjer piše, da je majhen delček na seznamu funkcijskih načrtov.

Nikjer drugje na njegovem spletnem mestu ni bilo mogoče najti nobenih informacij o njegovem prevzemanju Torrentinga.

Toda VPNBaron je dovolj varen, da se lahko prepustite Torrentingu, saj se ne’ne morem imeti kakršnih koli problematičnih puščanj.

Pregled podpore za VPNBaron

Druga stvar, ki nas je pri VPNBaronu izneverila, je bilo, da ne obstajajo funkcije za podporo v klepetu v živo, saj ponudnik ponuja podporo prek e-pošte do zdaj.

To lahko pri večini uporabnikov postopek postane težaven, saj potrebujejo hitre rešitve svojih težav. E-poštna podpora ne’t določite določen čas odgovora in to omogoča, da se negotovost preplavi.

Funkcija e-poštne podpore ponuja odgovore v največ eni uri ali dveh, pozornost na podrobnosti pa je vsekakor bolj prilagojena, kot je ena v funkciji za podporo klepetanju v živo, vendar v tem hitrem dnevu in starosti uporabniki želijo priročne rešitve več kot celovite.

Pa vseeno’ni nekaj, kar bi vam moralo preprečiti, da se naročite na to storitev’je v primerjavi z drugimi zmogljivimi funkcijami in varnostjo uporabnika, ki jo uporabniku ponuja VPNBaron.

Poleg tega smo ugotovili, da ponudnik ponuja obilico lahko razumljivih videoposnetkov z navodili in navodila za uporabo po korakih, ki uporabnikom ponujajo veliko rešitev za najpogostejše in nekatere ne tako pogoste težave.

Če imate težave s pomanjkanjem podpore za klepetanje v živo in e-poštni naslov se zdi, da bi bil postopek še naprej dolg, se lahko pomaknite na njihovo stran znanja, da dobite poenostavljene rešitve za reševanje večine poizvedb..

Ali je VPNBaron priporočljiv?

Ne, ne’t priporočam VPNBaron.

VPNBaron ponuja nekaj neverjetnih prednosti. To je’je hiter, lahek, učinkovit in poln odličnih funkcij za zagotavljanje vredne VPN izkušnje. Toda prvi odstopnik posla je cena. VPNBaron je precej drag, če upoštevamo vrednost storitve, ki jo ponuja v zameno.

Drugič, njene hitrosti so bleščeče. Rezultati hitrostnih testov, ki smo jih dobili od celo istih strežnikov, so imeli veliko razliko. Od VPN pričakujemo stabilnost in v VPNBaronu očitno ni tam.

Tretjič, strežnike dobite samo v 13 državah. Primerjajte NordVPN, ki ponuja 5678 strežnikov za skoraj polovico cene in razumeli boste, zakaj ne’t kot VPNBaron dovolj, da ga priporočam.

Četrtič, ni nobene aplikacije, ki bi bila ponujena razen ene za Windows, kar bi bilo zelo slabo, če bi ponudili prijaznost do uporabnika.

Če potrebujete cenovno ugodno, vendar veliko boljšo alternativo VPNBaron, se lahko odločite za Surfshark, zmogljivo storitev VPN z več kot 800 strežniki, odklepanje Netflixa, podporo klepetanja v živo, neprepustno varnost in več za samo 1,99 USD / mesec.

Več o Surfsharku najdete tukaj.

Podobni članki

 • AirVPN pregled 2019

  AirVPN ima morda najbolj vreden slogan v celotni industriji VPN. Storitev s temi besedami definira “Zrak za dihanje pravega...

 • Pregled TigerVPN 2019 - Zmogljiv VPN, ki potrebuje malo pritiska!

  TigerVPN, ustanovljen leta 2011, je slovaški ponudnik storitev varnih zasebnih omrežij. Je v lasti družbe ‘Tiger v službi’ - tehnološko podjetje...

 • Shellfire VPN Review 2019

  Pristojnost Nemčija Cena 3,97 USD / mesec (95,16 $ za 2 leti) Strežniki 37 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Na Kitajskem ne deluje...

 • Pregled VPNSecure 2019

  VPNSecure.me temelji na nenavadni lokaciji za storitev VPN’Na prvi pogled se ne zdi primerna storitev, vendar ima ta služba veliko vidikov...

 • Pregled Browsec VPN 2019

  Pristojnost Rusija Cena 1,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 36 strežnikov v 32 krajih Dnevniki Trgovine Trgovine Dnevniki Šifriranje Proxy Service (Brez šifriranja) Odblokira...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me