Pregled VeePN 2020

Pristojnost Panama
Cena 1,67 USD / mesečno
Strežniki 2500
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://veepn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

VeePN se pridružuje vedno večjemu seznamu VPN-jev v že prenapolnjeni industriji. Ponuja 10 hkratnih povezav, 2500 strežnikov na 50 lokacijah in 256-bitno šifriranje vojaškega razreda.

Cene se začnejo pri 1,99 USD / mesec. o dvoletnem načrtu. Za vsako platformo / napravo imate na voljo aplikacije, ki so zelo uporabniku prijazne in intuitivne. Preklapljanje s strežnikom je enostavno in se pri konfiguraciji nastavitev ne srečujete s težavami.

Na žalost VPN ne uspe odblokirati VoD-jev, kot so Netflix, BBC iPlayer in Hulu. Hkrati uporabnikom na Kitajskem ne ponuja nobenih funkcij ali funkcij. Torej, storitve ne bi priporočal.

V istem cenovnem razredu bi bila smiselna alternativa možnost, da gremo za zloglasni PureVPN, ki ga je podprl Forbes in ga pohvalijo uporabniki zaupniških pilotov, ki je zaslužil oceno 4,8. Pri odblokiranju VoD-jev ali obhodu pomnilnika se ne srečuje s težavami “Odličen požarni zid”.

Pristojnost

Podjetje deluje pod Panamo’s pristojnostjo, zaradi česar je zelo varen in varen ponudnik. Država je zelo liberalna, ko gre za zakone o hrambi podatkov in spletno zasebnost.

Če ste v Panami, to pomeni, da nihče ne bo trkal na vaša vrata v zvezi s kakršnimi koli spletnimi dejavnostmi, prav tako podjetje nikoli ni posredovalo informacij o uporabnikih nobeni agenciji ali vladnim institucijam.

Brez pravilnika o dnevniku

Anonimnost je eden glavnih pomislekov, ko gre za uporabo storitev VPN. Na uradni spletni strani je navedeno, da ne beleži nobenih podatkov o uporabniku. Podjetje’s pravilnik dnevnika ščiti vašo napravo’s metapodatki, vaš primarni IP, zgodovino in vaše spletne aktivnosti. Pozitivna točka je, da ne spada v zavezništvo 5/9/14.

Podprte naprave

Ponuja aplikacije za vse priljubljene platforme OS, vključno z Windows, Mac, Linux, Android in iOS. Preko njegovih razširitev ga lahko uporabljate tudi v brskalnikih Chrome, Firefox in Opera, nastavite pa ga lahko celo na svojem internetnem usmerjevalniku. Vsekakor bi morali preveriti njegovo iOS VPN aplikacija kot je’je najboljši v seriji, saj ponuja neverjetno tekoče zmogljivosti na vašem iPhoneu.

veepn vmesnik za pregled aplikacij

Storitev je aktivna že več kot 8 let, kar je precej podvig. Po namestitvi aplikacije se začne vaše 7-dnevno preskusno obdobje.

Ponudnik ima na voljo veliko funkcij, zaradi katerih je’je lažja in bolj spretna.

DNS preprečevanje puščanja

Izvedli smo test puščanja DNS in zagotovili, da je ta VPN dovolj varen za dejavnosti, kot so Torrenting ali tiste, za katere je potrebna splošna anonimnost. Izkazalo se je, da je varno, saj sploh nismo zabeležili puščanja. Označeno varno, vsekakor!

veepn-dns test tesnjenja

Podjetje ima tudi pakirano javno opcijo Wi-Fi, ki vas bo zaščitila, ko boste zunaj z uporabo nezaščitenega Wi-Fi-ja v nakupovalnem središču ali kavarni. Če menite, da ta funkcija ni vredna veliko, pojdite v google in si oglejte nekaj nedavnih napadov Man-in-Middle-Atta in vas’Razumela bom, kaj ta funkcija prinaša v vašo varnostno kotiko.

Virus total Test

Skupaj smo uporabili virus, da smo preverili, ali obstajajo kakršne koli ranljivosti v programski opremi. VeePN je ta test odpravil, ne da bi vanj vdelali sistemske ranljivosti ali zlonamerno programsko opremo.

Kill stikalo

Mora imeti funkcijo, ki dobesedno prekine vašo internetno povezavo, takoj ko VPN prekine povezavo s strežnikom ali drugače ne uspe.

Ta funkcija je zelo pomembna, saj je tudi delna sekunda dovolj, da vas ljudje izsledijo.

Stikalo je med pregledom delovalo brezhibno, zato mu lahko zagotovo damo zeleni signal, da je dovolj varen za zaščito uporabnikov.

Hitrostni test

Med pregledom smo testirali hitrost interneta s in brez storitve VPN.

Brez VPN

najhitreje-brez vpn

Z VPN

najhitreje-veepn-z vpn

Hitrost prenosa se je zmanjšala za skoraj 80%, medtem ko je hitrost prenosa upadla za skoraj več kot 90%. To je bil največji spodrsljaj, s katerim smo se soočili v celotnem pregledu te storitve, z roko navzdol. Hitrosti so ostale grozno nizke, tudi ko smo presejali vsaj 5 drugih strežnikov pri ponudniku.

Hitrost je vprašanje, s katerim nihče ne more ogroziti, ko gre za VPN, tako da dokler VeeVPN ne bo poskrbel za to, ostaja poleg neuporabnega.

Odblokiranje Netflix U.S

VeePN ni uspel odblokirati ameriškega Netflixa, ko smo se preizkusili v njem, kar kaže na pomanjkanje sposobnosti v storitvi. Ponovno smo poskusili po čiščenju piškotkov in poskusih različnih brskalnikov, vendar je težava še vedno obstajala.

Virus total Test

Virus Total smo uporabili, da smo preverili, ali obstajajo kakršne koli ranljivosti v programski opremi, kot je prisotnost trojanov ali virusov kakršne koli vrste, in izkazalo se je, da v 71 različnih vrstah testov ni bilo zaznanih motorjev, za katere je spletno orodje preizkušalo.

test veepn-vir-total

Podprti protokoli

V bistvu so protokoli varni predori, skozi katere prehaja promet VPN, tako da so tehnično druga obrambna linija za kakršne koli podatke, ki gredo skozi pokrov VPN-ja..

VeePN podpira:

 1. OpenVPN in
 2. IKEv2
 3. Smart VeePN TCP
 4. Smart VeePN UDP.

OpenVPN je najboljša možnost med drugimi, saj je odprtokodni protokol, ki omogoča, da ni nič ranljivih ranljivosti. Priporočamo, da se ne glede na VPN, ki ga uporabljate, prepričate, da ste uglašeni v protokol OpenVPN kot ta’je najvarnejši iz sklopa. Večina ponudnikov je privzeto vključena, pri nekaterih pa morate nanjo preklopiti ročno.

OpenVPN se opira na TCP in UDP protokole. TCP je bolj zanesljiv, vendar počasnejši, medtem ko je UDP hitrejši, a manj zanesljiv kot TCP. V VeeVPN’primeru

Lokacije strežnika

veepn-server-loctions

VeeVPN’Presoja omrežnega strežnika je naslednja:

 1. 2500 strežnikov
 2. 50 lokacij
 3. Glavne ameriške zvezne države
 4. Evropske države

Število strežnikov je dovolj dobro, vendar glede na dejstvo, da so hitrosti nenormalno majhne, ​​količina strežnikov, ki jih ponuja, ne’t veliko zadeva.

10 naprav hkrati

veepn-naprave

VeePN vam ponuja tudi funkcijo, da jo hkrati uporabljate na 10 različnih napravah, kar pomeni, da je en paket dovolj za celotno družino ali celo celoten ekosistem naprav.

Plačilo in cene

pregled cen veepn

 1. 1 mesečni načrt cena: 10,99 USD
 2. 1-letni načrt cen: 5,83 USD / mesečno
 3. 5-letni cenovni načrt: 1,67 USD / mesečno

VeeVPN’S cenovnimi načrti za uporabnike ponujajo različne možnosti. Na voljo so mesečni, letni in pet letni naročninski načrt. In čeprav bi bil petletni načrt morda zanimiv z mesečnimi stroški le 1,67 dolarja, je dejanska cena, ki jo morate plačati za ta načrt, približno 100 dolarjev, zaradi česar se letni načrt zdi veliko boljši posel, ko se vam zgodi, da boste pod 70 USD za polno letna naročnina.

Izvajanje anonimnosti je ena od osnovnih funkcij VPN, zato vam mora ponudnik ponuditi tudi plačilo prek Bitcoinov.

PayPal in kreditne kartice lahko sprejmem druge moje ponudnike storitev, vendar VeePN sprejema tudi kripto plačila prek Coin Payments, kot so Bitcoin, Litecoin in vse druge kripto valute.

24/7 Podpora

Podpora v živo 24/7 je zelo pomembna pri storitvi VPN, ker je ta specifična programska oprema zapletena in pogosto lahko od uporabnikov zahteva hitre rešitve za odpravljanje težav.

Podjetje VeeVPN ponuja veliko prednosti pri ponudniku, saj bo omogočilo boljše olajšanje uporabnikov glede vseh različnih vidikov storitve.

Pravnomočna razsodba

Po pregledu VeePN lahko rečemo, da kljub temu, da ima na splošno dovolj dobro storitev, mora resnično delati na svojem vprašanju hitrosti, sicer pa vse dobro delo ne’t na storitvi lahko odpade.

S servisom ni nobenih večjih težav na nobeni sprednji strani in se zdi kot precej spodoben servis, celo dovolj dober, da ga priporočamo, vendar bom pri tem prenehal, saj se morajo hitrosti precej povečati, preden se lahko sprejme taka odločitev.

Podobni članki

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • PandaPow pregled VPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 7,00 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 120+ VPN v 16 državah Dnevniki Trgovine Povezave Dnevniki Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov...

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

 • Skrij pregled IPNN za leto 2020

  Pristojnost Združene države Cena 2,91 $ / mesec Strežniki 120 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne Priporočamo Ne...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me