Pregled varnosti StrongVPN

Pristojnost Jezero Tahoe
Cena 10
Strežniki 950+
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.strongvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, FireTV

StrongVPN se mi je na prvi pogled zdel precej nova storitev. A presenetilo me je, da ne poslujejo od leta 2005! To’je celo starejši od nekaterih najbolj priljubljenih storitev tam! Zakaj torej’t StrongVPN je odpotoval kljub tako dolgoletnim izkušnjam na tem področju?

No, s presejanjem prejšnjih pregledov sem spoznal, da je bila ta storitev nekaj let nazaj resno neuporabna. To bi lahko razložilo nejasnost, v kateri se znajdejo.

Ampak kaj zdaj? Ali so se izboljšale in jih je vredno imenovati za najboljši VPN?

Ne vem’ne vem!

In to’ravno zato’Izvajal bom celovit StrongVPN pregled, da bi ugotovil, kakšne natančne so njegove trenutne uspešnosti in kje stoji kot storitev v panogi. jaz’Dotaknili se bomo tudi različnih vidikov svoje storitve, vključno s hitrostmi, odklepanjem Netflixa, cenami in še več.

Je to res a “Močna” VPN? pustiti’ugotovite!

Da je VPN celo sprejemljiv, mora biti popolnoma varen, da lahko uporabnik zaupa svojo zasebnost. Tudi drugi dejavniki so pomembni, varnost pa je funkcija številka 1, ki si jo uporabniki želijo posredovati.

No, varnostni bastion VPN ima štiri ključne elemente, tj. Raven šifriranja, podporo protokolu, politiko beleženja in pristojnost.

Pregled ravni šifriranja

StrongVPN dobiva polne ocene za ponujanje šifriranja vojaškega razreda AES-256, kar je enaka raven šifriranja, s katero CIA zavaruje tudi svoje občutljive datoteke.

Vendar me ne preseneča toliko in to’s, ker je šifriranje AE-256 postalo tako kot norma v trenutni industriji in jo ponujajo celo manjši ponudniki.

Če ponudnik ni’ne bi ga ponujal, šele takrat bi to bile novice, ko pa ga dejansko ponuja, pa se ne bo nič mukalo’s obvezno funkcijo za dovolj dobro storitev VPN.

Pregled podpore protokola

Zdaj za podporo protokolom vam StrongVPN ponuja možnost izbire med protokoli, kot so OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & celo SSTP.

OpenVPN je od tega sklopa najbolj varen, saj doslej še nikoli ni bil ogrožen, zato priporočam vsem uporabnikom, ki ne’t spremenite ta protokol, razen če hitrosti niso popolnoma neizvedljive.

Pregled pravilnika za beleženje

Kar se tiče politike beleženja, se mi je StrongVPN zdel zelo zanesljiv. Da, zbirajo neke vrste osebne podatke, kot sta vaše ime in e-poštni naslov, vendar jih ne’t zbirati zgodovino brskanja, časovne žige povezave ali kar koli, kar je povezano s podatki, ustvarjenimi s povezavo, kar je pohvalno.

Da, v industriji obstajajo boljše politike, kot je ta, kot je MullvadVPN’s, ki ustvarja samo številko računa, brez e-poštnega naslova ali gesla, vendar še vedno, StrongVPN’Politika zasebnosti se lahko šteje za dovolj močno, da ne bo zagotovo ogrozila vaše zasebnosti na spletu.

DNS zaščita pred uhajanjem

In kar se tiče varnosti StrongVPN’s strežniško mrežo gre, spet sem bil močno navdušen, ker ni bilo puščanja DNS in tudi nobenih puščanj WebRTC!

Do teh dveh uhajanj pride, ko je ponudnik’s strežniška infrastruktura ni do izraza, da bi zaščitili vaš resnični IP pred oddajo.

Za laika sta ti dve številki vrzeli, ki jih tatovi, hekerji in ostrostrelci lahko izkoristijo, da pridejo do vašega resničnega IP-ja in lokacije. Zato je nujno, da se VPN zaščiti pred takšnimi težavami.

In prav to ponuja StrongVPN, zaščito pred takšnimi puščanji.

Pregled operativne pristojnosti

Lake Tahoe, Združene države Amerike.

Tu je sedež podjetja StrongVPN.

Je to dobra točka, zagotovo ne!

In to’S tem, ker so ZDA ena najhujših lokacij za ustanovitev VPN-ja, zahvaljujoč državi’s zakoni o subverzivnih in regresivnih hrambah podatkov. Država je tudi članica zavezništva za izmenjavo podatkov, kot je skupina 14 oči, kar še poslabša.

Glede na našo študijo o zasebnosti podatkov v različnih jurisdikcijah po vsem svetu, ZDA ne’t zdi se, da je zelo dobra izbira VPN za postavitev baze, tako da kljub vsem dobrim varnostnim vrlinam storitve, kot so šifriranje najvišje ravni, podpora protokola OpenVPN protokola in dobro zaokrožena politika beleženja, StrongVPN še vedno ne’t uvrsti se med zelo varen VPN.

Ameriške oblasti lahko trčijo na njihova vrata in iščejo uporabniške podatke, kar je resnično grožnja zasebnosti uporabnikov, zaradi česar sem močno označil StrongVPN.

Preverjanje datoteke aplikacije

Še zadnja stvar, ki sem jo moral preveriti do StrongVPN’Varnost skrbi, kako varne so aplikacije za sistem. Ali vsebujejo kakšno zlonamerno programsko opremo ali so dovolj čisti, da jih lahko zaupno uporabljate?

Izvedel sem test na VirusTotal za njihovo aplikacijo Windows in tukaj so rezultati:

Zaznan je en motor!

MočanVPN’s Aplikacija Windows za vas ni varna, če jo uporabljate v vašem sistemu, saj ima velike možnosti, da jo okuži in vpliva na njegovo delovanje ali celo ogrozi vaše občutljive podatke. Še ena točka, ki pokvari sicer pošteno, dovolj dobro storitev.

StrongVPN Pregled strežnika

Postaja zelo značilno, da VPN ponujajo večino svojih strežnikov v Severni Ameriki, Evropi in nekateri od njih na Daljnem vzhodu, pri tem pa ignorirajo preostali svet. MočanVPN ne’t se za vsak račun razlikujejo od trenutno predpostavke.

Število njegovih strežnikov je dobro, natančneje 650+ strežnikov, vendar je kljub temu lastnik infrastrukture strežnika srednjega obsega. Večji VPN-ji imajo v povprečju 2000 strežnikov, kot sta PureVPN in ExpressVPN.

To strežniško omrežje je razpršeno po 26 državah po vsem svetu, kar ni veliko, vendar lahko spregledam širok strežniški razpon, če je uspešnost do oznake.

StrongVPN tudi ne’t preveč pogosto dodajte novejše strežnike, tako da, če se lotite tega, ne’t pričakujte drastično izboljšanje lokacij, do katerih imate dostop do povezovalnih strežnikov.

Razširitev strežnikov tudi ni tako dobra, saj se StrongVPN, tako kot vsak drugi VPN, osredotoča na samo ponudbo strežnika v severnoameriških in evropskih regijah, tako da zunaj tega območja ni skoraj nič strežnikov. Za uporabnike, ki ne’t če bi živel v teh regijah, bi bil StrongVPN dokaj počasen, če bi povezava prevozila precej razdalje, da bi lahko pristala na določenem strežniku.

Torej, z enostavnimi besedami, StrongVPN’s strežniško omrežje bo imel zelo omejeno privlačnost, razen če bodisi razširi svoj trenutni širok strežnik tako, da zajame druge regije sveta ali doda še več strežnikov na teh območjih poleg tistih, ki že obstajajo.

StrongVPN pregled hitrosti

Vsi VPN povzročajo občutno izgubo hitrosti in to’je razumljivo, če upoštevamo vso obremenitev varnostnih funkcij, kot so šifriranje in tuneliranje na osnovi protokola. Toda tudi pri izgubi hitrosti je treba čim manjši ali bo uporabnik imel patetično izkušnjo in v tem leži StrongVPN’je največja napaka!

MočanVPN’s hitrostmi sploh ni ničesar pisati doma. Tudi ko sem zamenjal 5 različnih strežnikov, nisem mogel’t dobite več kot 40% dejanske hitrosti moje internetne povezave. Nekateri strežniki niso’t sploh ne gre tako daleč, saj so se komaj registrirali na hitrostnih testih.

Za testiranje uporabljam povezavo 50Mbps, zato je povprečna hitrost prenosa po priključitvi večine dobrih VPN-jev približno 35-40Mbps. Tukaj ne govorim hitro, govorim o povprečju tukaj, ampak poglejte hitrosti, ki sem jih dosegel s StrongVPN, ko sem se povezal s svojimi newyorškimi strežniki, ki je bil najhitrejši med tistimi, ki sem jih preizkusil:

  1. Hitrost prenosa: 16.82 Mbps
  2. Hitrost prenosa: 6,76 Mbps
  3. Ping: 93ms

To’s izguba hitrosti skoraj 70% pri hitrostih prenosa in še bolj demoralizirajoča 85% hitrost prenosa. Enostavno ni dovolj dober, da bi ga lahko uporabili za karkoli, pa naj bo to za pretakanje, hudourništvo ali samo brskanje.

StrongVPN mora resno rešiti to težavo ali pa bo to vedno storitev, ki je nihče ne priporoča drugim.

StrongVPN Netflix pregled

Tako tudi njegovi strežniki odblokirajo Netflix US?

Velik da in presenetljivo preveč!

Nisem bil’t resno pričakujem, da bo StrongVPN od vseh VPN deblokiral to spletno mesto za pretakanje Holy Grail!

Od Netflixa’s prepovedjo VPN je začel veljati, tudi največji servisi tega niso uspeli premagati’s, ker prepoved VPN ni vaša povprečna geo-omejitev. To je’s prefinjenim in brutalnim sistemom, ki izklopi povezavo, za katero velja, da je speljana prek povezave z omogočanjem VPN.

Tako je deblokiranje Netflix US prek te storitve postalo ena najboljših lastnosti te storitve.

Škoda, da njihove hitrosti preprosto niso dovolj dobre za podporo pretakanja HD, kar me prisili, da spregledam njegovo sposobnost, da sam odblokira spletno mesto, kajti če hitrosti niso dobre, kaj boste storili tudi, ko deblokirate spletno mesto?

StrongVPN Torrenting Review

Torrenting ne morete storiti brez VPN-ja v teh dneh, saj bi bilo to enakovredno storiti neverjetno neumno dejanje, zaradi katerega se soočate s posledicami, kot so zajetne denarne kazni ali celo zaporni čas.

Vsi vemo, da je večina gradiva, ki je na voljo na spletnih mestih Torrenting, vprašljivega ozadja in uradno ni podprta z avtorsko platnico, zato če od tod prenesete nekaj, obstaja verjetnost, da bodo avtorski avtorji lahko zasledili vaš IP naslov in vam poslali pravno obvestilo.

Da bi to preprečili, so na voljo VPN-ji, vendar le tisti, ki nudijo zvezdno varnost in najvišjo hitrost.

StrongVPN omogoča Torrenting na svojih strežnikih in njegova varnost je dovolj močna, da vaš IP skriva pred avtorskimi troli, vendar je ponudnik’s Ahilova peta, tj. hitrosti so lahko velik padalci za ljubitelje Torrentinga, saj so prenosi lahko izjemno počasni.

Tako sem zmagal’t vam priporočam, da se prijavite na StrongVPN, če želite VPN za Torrenting, saj trenutno ne more ponuditi vrste hitrosti, ki so potrebne za težke aktivnosti Torrenting, kot so nalaganje filmov ali velikih programskih datotek med drugimi.

StrongVPN Pregled cen

Cene pri uporabnikih pogosto niso težave pri VPN-ju, če je uspešnost, ki jo dobijo iz storitve, dovolj močna, da upraviči cenovne vrednosti. ExpressVPN je odločil o omejitvi domene v VPN, čeprav je bil cenovno dvakrat višji od podobnih storitev, prav zaradi neverjetne zanesljivosti in zmogljivosti, ki jo nudi paket.

Ko pa ne’t imeti blago, da podkrepi storitev, visoke cene sploh niso dobra ideja.

StrongVPN je podoben primer.

Ponuja samo dve vrsti načrta cen:

  1. Mesečno: 10 USD / mesec
  2. Letno: 5,83 USD / mesec (69,99 $ enkrat zaračunanih)

Mesečne cene so pretirane, vendar je to mogoče spregledati, saj ima večina ponudnikov drage kratkoročne načrte, da bi uporabnika spodbudili k nakupu dolgoročnih naročnin..

Vendar je letni načrt, ki je vreden skoraj 70 dolarjev, vsaj 40% precenjen, saj obstajajo ponudniki, ki ponujajo neverjetno boljše delovanje in več funkcij kot StrongVPN in še vedno dosegajo nižjo ceno, npr. Surfshark.

StrongVPN mora znižati svoje cenovne vrednosti glede na to, da njegove hitrosti niso tako dobre in še vedno nima veliko funkcij, kot sta DoubleVPN ali SplitTunnelling, ki jih ponujajo drugi ponudniki.

Način plačila StrongVPN in pregled brezplačne preizkuse

Lahko plačate za StrongVPN’s cenovnimi načrti s tremi različnimi načini plačila:

  1. Kreditne / debetne kartice
  2. Paypal
  3. Alipay

Te metode so med bolj priljubljenimi načini plačila, tako da večina uporabnikov ne bi imela težav pri plačilu katerega koli od StrongVPN’s naročniških načrtov.

Edino, kar tukaj manjka, je, da ponudnik ne’ne ponuditi načina plačevanja, temelječega na kripto valuti, ki bi moral biti prisoten v vseh VPN-jih, saj uporabniku omogoča anonimno plačilo, s čimer lahko ohrani svobodo izbire glede tega, ali mora deliti svoje podatke o plačilu ali ne..

Dobite tudi 30-dnevno obdobje vračila, v katerem se lahko obrnete na njihovo podporo in pokličete denar. Ni pritrjenih zadnjih strun ali kakršnih koli skritih pogojev, zato ponudba velja.

StrongVPN odjemalec pregled aplikacij

StrongVPN se zdaj ponaša s širokim repertoarjem odjemalcev VPN, vključno s tistimi za Windows, Mac, Android in iOS. Toda kaj je bilo bolj presenetljivo? Nisem bil’t pričakujem, da bo ponudnik ponudil namensko aplikacijo za Firestick! A vseeno ponuja eno! In to povežite s StrongVPN’zmožnost odblokiranja Netflixa iz ameriškega strežnika in vas’imam dovolj dobrega VPN-ja za pretakanje.

Ponudnik je bil v nedavni preteklosti izpostavljen številnim kritikam zaradi svojih nerodnih aplikacij, ki so spominjale na programsko opremo iz zgodnjih 2000-ih, a po prenovi in ​​nadgradnji StrongVPN’S shranjevanjem aplikacij je mogoče, da je tam zgoraj z nekaterimi boljšimi aplikacijami za stranke s strani priznanih ponudnikov.

Do tega ponudnika je še dolga pot’S programi še vedno niso tako enostavne za uporabo kot tiste, ki jih ponujajo vrhunski ponudniki, kot je ExpressVPN, toda če pogledate na težave z odpovedjo ali zrušitvijo, ki sem jih opazil med fazo testiranja, si StrongVPN resnično zasluži, da se prikažejo tako velikansko prizadevanja za čim bolj uporabne aplikacije.

StrongVPN ponuja tudi prirojeno podporo usmerjevalnikom, ponudnika pa lahko celo ročno nastavite prek obsežnih vodnikov za nastavitev, ki jih ponuja za platforme, kot sta Linux in Ubuntu.

Pregled podpore StrongVPN

Ponudnik je pred kratkim dodal okno za podporo klepetu in se pomaknil iz svojega zdajšnjega e-poštnega podpornega sistema.

Stranke izvrši don’ne dajte konzerviranih odzivov in se z vami dejansko pogovarjajte, kot bi morali resnični podporni izvršitelji. Poslal sem jim izmišljeno vprašanje in njihov odgovor je bil dovolj hiter in jasen.

Po drugi strani ima StrongVPN zelo dobro skladišče podpor, kjer lahko dostopate do vseh vrst vodnikov za nastavitev in odpravljanje težav.

Zaključek

Kljub številnim različnim, hvalevrednim izboljšavam svojih storitev, mora StrongVPN še vedno vstaviti veliko lukenj in opozoril, preden jih lahko priporočim drugim uporabnikom. Nekatere največje težave, ki jih je treba nujno posvetiti, so med drugim patetične hitrosti, nevarna pristojnost, naročniški načrti z visokimi cenami.

Če StrongVPN rešuje te težave in opravi svojo storitev’S zanesljivostjo ustrezajo zanesljivosti industrije’S potrebami ponudnika lahko štejemo med najboljše v panogi, a za zdaj morate iskati nekje drugje, če iščete najboljši VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me