Pregled TigerVPN 2019 – Zmogljiv VPN, ki potrebuje majhen pritisk!

TigerVPN, ustanovljen leta 2011, je slovaški ponudnik storitev varnih zasebnih omrežij. Je v lasti družbe ‘Tiger v službi’ - tehnološko podjetje, ki se osredotoča na zagotavljanje globalnih rešitev, ki ponujajo popolno internetno anonimnost in zasebnost, obenem pa obide geografske omejitve.

Pregled TigerVPN

Storitev v zadnjih nekaj letih pridobiva veliko hrup, uporabnikom pa ponuja ogromno mrežo izbire strežnikov, skupaj s šifriranjem vojaškega razreda. TigerVPN celo donira 2% svojega dobička nevladnim organizacijam za oskrbo živali. Pomagajo plačati oglase za posvojitve, zavetišča za živali in financirajo programe za sterilizacijo.

Zaradi tega je TigerVPN morda edini VPN na trgu, ki podpira dober razlog. Posledično, če imate radi živali ali iščete socialno zavednega ponudnika, imate srečo! Če želite več informacij o orodju za zasebnost, preberite ta poglobljeni pregled TigerVPN od BestVPN.co!

Prednosti Slabosti
1. Pravilnik o ničelnih dnevnikih

2. Podpora v živo

3. Aktivna prisotnost na socialnih medijih

4. Sprejema plačila Bitcoin

5.       Podpira vse priljubljene platforme

1. Dodatni stroški za istočasne naprave

2. Jamstvo za minimalno vračilo

3. Dragi mesečni načrt

4. Neskladne hitrosti

Pregled cen TigerVPN

V našem pregledu TigerVPN je razvidno, da ponudnik svojim strankam ponuja tri različne načrte. Če se odločite za Zen Tiger, boste morali plačati visoko ceno 11,99 USD.

To skoraj dosega cene vodilnega v panogi “ExpressVPN”, vendar za manjše lastnosti. Uporabniki lahko na primer vzpostavijo istočasne povezave samo na dveh napravah.

Ponudnik mora vsekakor izboljšati svoje mesečne cene in povečati svoje večkratne prijave, če želi pritegniti več kupcev. Seveda se lahko odločite za boljšo ponudbo tako, da greste za načrt z daljšim trajanjem. Če greste na Hero Tiger (12-mesečna naročnina), prejmete 58-odstotni popust.

To pomeni, da za enoletni dostop do VPN plačate 79,99 USD. Brezplačne račune dobite tudi za StickyPassword Premium in Shimo VPN Manager, hkrati pa prejemate tudi podporo za pet naprav hkrati.

Za najboljšo vrednost pa lahko uporabniki razmislijo o triletni naročnini. Omogoča vam velik popust v višini 77%! Posledično morate plačati le 99 dolarjev na vsakih 36 mesecev. Za marsikoga se bo to morda slišilo drago, vendar je v resnici dobra ponudba za tri leta!

Pregled cen TigerVPN

Brezplačna naročnina na StickyPassword Premium

Po naročilu na 12-mesečni načrt kupci prejmejo brezplačno naročnino na StickyPassword Premium.

Kot že ime pove, je to orodje varen upravitelj gesla. Čeprav je to res lepa dodatna funkcija, imate na desetine brezplačnih upravljalcev gesel, kot je Firefox’vgrajeno orodje ali KeePass.

Shimo VPN Manager

Podobno kot programska oprema StickyPassword tudi TigerVPN letnim naročnikom nudi brezplačen račun za Shimo VPN Manager.

Ta aplikacija je odjemalec VPN za Mac OS. Medtem ko storitev že ponuja namensko aplikacijo za uporabnike Mac, ta aplikacija olajša upravljanje več omrežij VPN hkrati.

TigerVPN Free Trial Pregled

TigerVPN strankam ne ponuja brezplačnega preizkušanja. Vendar pa lahko izkoristite 7-dnevno jamstvo za vračilo / vračilo denarja. Če z VPN niste zadovoljni, lahko prekličete svoj račun in izkoristite vračilo.

Denar, ki ga prejmete, bo iz istega načina plačila, ki ste ga uporabili na začetku. Če v sedmih dneh ne morete preklicati, ne boste prejeli vračila.

Pregled življenjske dobe TigerVPN

Sama storitev svojim strankam ne ponuja celotnega naročniškega načrta. Vendar smo kljub temu našli izjemno ponudbo za XDA-Developers.

Ta pogodba vam omogoča, da doživljenjski dostop do storitev TigerVPN z neverjetnih 25,99 USD! V primerjavi s prvotno ceno 780 ameriških dolarjev dobite neverjetnih 95% popusta. Kaj bi lahko še vprašali?

Postopek prijave

TigerVPN ima zelo preprost in enostaven postopek prijave. Kliknite na “Cenitev” na vrhu strani. Spletno mesto vas bo preusmerilo na stran z naročili. Tu boste morali izbrati načrt, ki najbolje ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Pregled življenjske dobe TigerVPN

Na voljo imate tri možnosti: enomesečni, 12-mesečni in triletni. Izberite in se pomaknite navzdol, da izberete način plačila. Na voljo imate veliko možnosti za plačilo naročnine. Izberite tisto, ki deluje za vas in ne žrtvuje na vaši zasebnosti.

tigervpn brezplačni preskusni pregled

Za ta primer bomo uporabili možnost Kreditna kartica. Za razdelek s podrobnostmi o plačilu vnesite ime na kartici, številko, datum izteka veljavnosti in zaščitno kodo. Izberite valuto, ki jo želite plačati v EUR, USD ali GBP. Ko končate, kliknite na “Plačaj zdaj” možnost dokončanja odjave.

tigervpn prijava za prijavo

Ko spletno mesto obdela plačilo, boste od TigerVPN prejeli e-poštno sporočilo o registraciji. Prejeli boste tudi povezave za prenos za odjemalce VPN različnih platform / operacijskega sistema. Prenesite in namestite ustreznega. Vnesite svoj e-poštni naslov in geslo. Izberite strežnik in kliknite na gumb za povezavo!

Sprejeti načini plačil

V našem pregledu TigerVPN razkrivamo, da ponudnik ponuja omejena plačilna mesta za naročanje na načrt. Stranke lahko plačujejo samo s kreditnimi karticami, kot sta Visa in MasterCard, e-denarnicami, kot sta PayPal in Bitcoin, in neposrednimi prenosi preko Paymentwall-a, ki vključujeta Mobiamo in Mint.

V storitev se lahko celo prijavite z licenčno kodo. Preprosto vnesite e-poštni naslov in geslo, nato pa licenčno kodo na “Naročilo” stran. Odkljukajte “Dajem svoje soglasje in se strinjam s TigerVPN’s politiko zasebnosti in določila GDPR” možnost in zadeti “Unovči”!

načini plačila tigervpn

Pregled strežnikov TigerVPN

Po našem pregledu TigerVPN se storitev ponaša z dovolj dobro zbirko strežnikov, ki so na voljo, lahko prosto igrate igre z nizko zamudo, prenašate HD filme in gledate UHD tokove. Vsi strežniki strankam nudijo izjemno varnost, hitrost in anonimnost.

Običajno se stranke lahko povežejo s 300 strežniki na 63 lokacijah v 43 državah. Medtem ko so te številke manjše od strežnikov PureVPN, ki ponuja 300.000+ IP-jev in 2000+ strežnikov ter Surfshark VPN, ki ponuja 800+ strežnikov. Ponudnik pokriva zasebnost in deblokiranje.

Edina negativna točka TigerVPN je, da rezervira 30% celotne pasovne širine. To pomeni, da lahko njihovi strežniki samodejno dodelijo pasovno širino in vire. Za podrobnosti o možnostih strežnika si oglejte to podrobno tabelo spodaj, ki poudarja lokacije, ki so na voljo za povezavo:

Evropa Azija Severna Amerika Južna Amerika Afrika Oceanija
- Kijev

- Sofija

- Zürich

- Pariz

- Oslo

- Milan

- Madrid

- London

- Lizbona

- Varšava

- Dunaj

- Praga

- Dublin

- München

- Moskva

- Köln

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budimpešta

- Celovec

- Stockholm

- Manchester

- København

- Amsterdam

- Luksemburg

- Tokio

- Tajpej

- Seul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoj

- Dubaj

- Delhi

- Džakarta

- Istanbul

- Ankara

- Bombaj

- Bangkok

- Singapur

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattl

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico City

- Los Angeles

- Washington DC.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Zasebnost in varnost

TigerVPN ima preverjeno fizično lokacijo na naslovu Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovaška. To zagotavlja, da niso senčna služba, ki poskuša ukrasti vaš denar ali vas prevara pri razkrivanju vaših podatkov. VPN navaja, da so visoko kvalificirani inženirji napisali celotno kodo.

To zagotavlja, da ni nobene možnosti, da bo vaša internetna dejavnost sledila nobeni osebi. Za nadaljnje zagotovilo TigerVPN omenja tudi, da je PCI nivo 1. To pomeni, da so vsi podatki o uporabnikih (uporabniška imena, gesla in podrobnosti o plačilu) shranjeni v izjemno varni strojni napravi.

Pregled protokolov TigerVPN

Ponudnik podpira vse priljubljene protokole za zagotavljanje močne in varne povezave. Na voljo imate protokole PPTP, L2TP / IPSec in OpenVPN (TCP in UDP).

Z uporabo razpoložljivih vodnikov za nastavitev lahko na namizju ali Android telefonu nastavite ročne povezave L2TP in PPTP..

Najboljši del vsega: TigerVPN ne ogroža varnosti in zasebnosti uporabnikov. Uporablja najvišje vojaške šifrirne šifre AES-256-CBC z 2048-bitnim RSA za izmenjavo ključev.

To zagotavlja, da zunanje storitve in vladne agencije ne morejo vohuniti za vašo internetno dejavnost, kar bi vas lahko zataknilo v okoliščinah, ko nelegalno prenašate hudournike.

Torrenting TigerVPN / P2P Pregled

Naš pregled TigerVPN odkrije, da ponudnik resnično podpira P2P / Torrenting. To pomeni, da lahko uporabniki z vsega sveta uživajo v neomejenem deljenju in prenašanju datotek. Ker pa VPN omejuje pasovno širino, morda ne boste nujno prejemali velikih hitrosti.

Kljub temu se lahko počutite prepričani, da servisni bloki preprečujejo požarne zidove in zagotavljajo, da je vaša aktivnost hudourništva ostala zasebna.

Je TigerVPN varen?

Med pregledom TigerVPN smo natančno pregledali stran z načeli zasebnosti, da bi ugotovili, ali storitev beleži kakšno uporabniško aktivnost ali ne. Na naše zadovoljstvo ponudnik dejansko preveri vsa prava polja za zagotavljanje zasebnosti in anonimnosti. VPN ne beleži podatkov o prometu ali dejavnosti brskanja.

Edini podatki, ki jih zabeležijo, so vaš e-poštni naslov in podatki o plačilu, ki sta shranjeni v zelo varni strojni napravi. Vendar si TigerVPN pridržuje pravico do preiskave zadev, če kateri koli uporabnik ne upošteva Pogojev uporabe ali pa se storitev spušča v pravne težave.

VPN sam ne bo posredoval nobenih informacij pravnim organom, ampak bo le analiziral situacijo, da prepreči napačno gradivo, ki se posreduje prek storitve in / ali v vašo računalniško napravo. Do zdaj ni bilo primerov, da bi TigerVPN izdajal zaupanje svojih strank!

Pregled TigerVPN Netflix

TigerVPN lahko preprosto uporabite za povezavo z ameriškim strežnikom in uživate v ameriški različici Netflixa. Best VPN for netflix ponuja več lokacij v ZDA, da lahko uživate v največji in najbolj priljubljeni zbirki TV oddaj in filmov.

Po prepovedi VPN-jev je ponudnik ena redkih storitev, ki vam omogoča neomejen dostop do storitve VoD, čeprav uporabnikom ne ponuja namenskih IP-jev.

Pregled podpore za TigerVPN

V našem pregledu TigerVPN je razvidno, da ima služba zelo aktiven in koristen oddelek za podporo. Po kliku na “pomoč” na spletnem mestu, vas bo spletno mesto preusmerilo na navigacijsko vrstico. Tu lahko iščete kakršno koli težavo, na katero naletite na VPN, in v nekaj sekundah prejmete ustrezno rešitev!

pregled podpore za tigervpn

Če se na strani pomaknete navzdol, boste opazili še tri možnosti za sprejemanje pomoči. Če ste šele začeli z VPN, kliknite na “Splošna vprašanja” in se naučite, kako uporabljati vse funkcije orodja za zasebnost. Če želite nastaviti TigerVPN, pojdite proti “Navodila za ročno namestitev (brez aplikacij)”

vodniki za nastavitev tigervpn

Če tam ne najdete ustrezne rešitve, kliknite na “Odpravljanje težav” možnost. Spletno mesto vas bo preusmerilo na stran, napolnjeno z navodili za nastavitev in članki za odpravljanje pogostih težav, da postanete guru TigerVPN. Lahko celo prispevate na strani, da pomagate drugim!

vadnice za namestitev tigervpn

Če se morate neposredno obrniti na skupino za podporo, dostop do njihovega klepeta v živo. Preprosto kliknite modro-belo ikono v spodnjem desnem kotu strani. Če je aktiven predstavnik za podporo, lahko predstavite svojo poizvedbo o prejemu podpore. Če ne, pustite svoj e-poštni naslov in informacije o težavah. Podporna skupina vam bo odgovorila v ustreznem odzivu v 5 urah ali manj.

tigervpn klepet v živo

Če vse zgoraj naštete možnosti ne delujejo pri iskanju prave pomoči, ima TigerVPN tudi za svoje stranke zelo aktivno prisotnost v družabnih medijih. Za dodatno podporo lahko obiščete ponudnike ročaje Facebook, Twitter, Google+ in YouTube. Na platformah družbenih medijev so precej odzivni!

tigervpn social

Združljivost aplikacij TigerVPN

Naš pregled TigerVPN razkriva, da je storitev združljiva s skoraj vsemi operacijskimi sistemi in napravami. Na voljo imate namenske aplikacije za naprave Windows, Mac OS, iOS in Android. Hkrati imate na voljo vodnike za ročno nastavitev za uporabo VPN-ja na Raspberry Pi in Linuxu.

Uporabite lahko celo VPN na usmerjevalnikih, ki podpirajo strojno programsko opremo dd-wrt / paradižnik, ali napravah, kot so Chromecast, Apple TV in Roku, kar je najmanj izrazito.!

TigerVPN Prenesi

Če želite namestiti ustrezno aplikacijo, preprosto obiščite “Prenesi” stran. Spletno mesto bo samodejno zaznalo, kateri operacijski sistem / napravo uporabljate. V nekaj sekundah se bo aplikacija začela samostojno prenašati. Po zaključku preprosto namestite datoteko za uživanje v uporabi TigerVPN.

Pri ročnih prenosih lahko uporabniki razmislijo o svojih namenskih trgovinah Google Play ali iTunes, če uporabljajo pametni telefon!

TigerVPN Prenesi

TigerVPN Reddit Pregled

TigerVPN se ponaša z precej aktivno prisotnostjo v spletu. Za razliko od drugih najboljših storitev vdn reddit, ki preprosto ustvarijo predlogo SaaS in pozabijo na redno posodabljanje svojega spletnega mesta ali izvajanje kakršnih koli SM-dejavnosti, storitev navdušeno sodeluje na spletnih straneh / forumih družbenih medijev.

Ima celo svojo stran Reddit, ki strankam pomaga pri različnih težavah. Uporabniki TigerVPN tudi odločno sodelujejo pri reševanju novih vprašanj članov.

TigerVPN Reddit Pregled

VPN Neomejeno v primerjavi s TigerVPN

Lastnosti VPN Neomejeno TigerVPN
Cena (letno) 39,99 USD 79,99 USD
Države 70 43
Strežniki 1200 300
Protokoli OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Šifriranje 128-bit Blowfish in AES-256 Vojaški razred AES-256-CBC
Dnevniki Da Ne
Hudourniki & P2P dovoljeno Da Da
S sedežem v ZDA (zveza s petimi očmi) Slovaška (varna lokacija)
Proxy strežniki Da Da
Hkrati uporabniki 5+ 5 (načrt Tiger Hero)
Dodane funkcije Ne Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Pravnomočna razsodba

TigerVPN je dobra izbira za tiste uporabnike, ki želijo uporabiti dobro zbirko strežnikov, skupaj z dodatnimi funkcijami, kot sta Shimo VPN Manager in StickyPassword Premium. Varnost in zasebnost, ki jo ponuja VPN, sta odlična. Edina težava je izredno visoka cena.

Prednosti

 1. S sedežem na Slovaškem
 2. Podpora v živo
 3. Ponudnik ničelnih dnevnikov
 4. Aktivna prisotnost v družbenih medijih
 5. 7-dnevno jamstvo vračila denarja
 6. Namenske aplikacije za vse platforme
 7. Vojaško šifriranje AES-256-CBC
 8. Podpira anonimna plačila (Bitcoin)

Slabosti

 1. Za testiranje ni na voljo brezplačne preizkušnje
 2. Splošno draga storitev VPN
 3. Za izboljšanje P2P / Sharing datotek je potrebno izboljšanje
 4. Neskladna hitrost in 30-odstotna rezervacija pasovne širine

Surfshark, NordVPN in PureVPN - čeprav bolj ugledna imena se ponašajo z najcenejšimi cenami vpn. Hkrati ponujajo številne napredne funkcije. TigerVPN ima potencial za rast kot vodilni na tržišču, vendar potrebuje pot v pravo smer. Morali bi izboljšati razpoložljivost strežnika (dodati več lokacij in držav) in hitrosti.

VPN mora na seznam funkcij dodati tudi namenske IP-je, zlasti če upoštevamo, da so VoD-ji danes vse bolj pametni. TigerVPN je lahko odblokiral Netflix šele po testiranju več ameriških strežnikov. Statični IP naslovi olajšajo življenje tako ponudnikom kot kupcem!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me