Pregled PureVPN 2020

Pristojnost Hong Kong
Cena 2,91 $ / mesečno za dvoletni načrt
Strežniki 2.000+ v 140+ državah
Dnevniki Dnevniki niso certificirani
Šifriranje AES-256-CBC
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.purevpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

S sedežem v Hong Kongu, PureVPN ima vidno mesto na trgu VPN-jev. Gre za vsestransko uporabnika, ki ima 100-odstotno preverjeno politiko brez dnevnika prek revizijskega podjetja s sedežem v ZDA; Altius IT.

To je proračunu prijazen VPN, ki se začne od 2,91 dolarja na mesec (za dvoletni načrt), ponuja NAT požarni zid, split tunneling, blokiranje oglasov / sledilcev, zaščito pred uhajanjem IPv6, stikalo za ubijanje, zaščito DDoS in namenske IP-je za osebno uporabo.

Hkrati ima aplikacije za vse glavne platforme / naprave in 2.000+ strežnikov v 140+ državah okoli sveta. Najboljši del vsega: dobite izjemno zmogljivost s povprečnimi hitrostmi 91,51Mbps pri prenosu 88,59Mbps pri nalaganju.

Toplo priporočam PureVPN, če iščete cenovno še zanesljiv VPN. Ugotovite, kako je v tej reviji PureVPN uspelo doseči 4,5 zvezdice.

Merila ocenjevanja

 1. Pristojnost: Kje temelji na PureVPN?
 2. Varnost: Je PureVPN resnično varen?
 3. Puščanje: Ali pušča vaš IP, DNS & WebRTC?
 4. Strežniki: Ali je združljiv s P2P, ali deluje na Kitajskem?
 5. Pretakanje: Ali deluje z Netflixom & druge storitve VoD?
 6. Hitrost: Kako hiter je PureVPN?
 7. Kompatibilnost: Aplikacije in podprte naprave
 8. Cenitev: Koliko točno stane PureVPN?
 9. Zanesljivost: Ocene zaupanja vrednega pilota, Reddit & Pomoč strankam

Pristojnost: Kje temelji PureVPN?

PureVPN ima svoj sedež v Hong Kongu, zato naj’začnite s pogovorom o njegovem vozlišču. Ta nekdanja britanska kolonija je zdaj avtonomno ozemlje Kitajske. Vendar pa to omogoča varno mesto?

Ja! Kljub Kitajski’je zloglasni ugled glede drakonskih zakonov o zasebnosti interneta, Hong Kong je bolj enak večjim evropskim državam kot celina. Vsaj, kar zadeva zakone o svobodi interneta in zasebnosti podatkov.

Hong Konga ne zavezuje noben sporazum o zbiranju podatkov ali izmenjavi podatkov, kot je Oče 5/9/14, kot smo podrobno ugotovili po izvedbi študije o invazivnih jurisdikcijah.

Varnost: Ali je PureVPN resnično varen?

Potem ko se poglobite v PureVPN’s lokacijo, varnostno presojo, kanarnikom in politiko beleženja, Brez dvoma lahko rečem. ponudnik je varna izbira za zasebnike. Več o vsakem vidiku spodaj:

Ali PureVPN hrani dnevnike?

Potem ko je prejel velik odziv za sodelovanje s FBI, v katerega je bila vpletena ženska žrtev kibernetskega ustrahovanja in kibernetske zlorabe, se je PureVPN zavezal, da bo odpravil vse dnevnike. Zagotovo so pomagali ujeti kriminalca in olajšali um nedolžne deklice, vendar so vseeno predali hlode.

Njihova dolžnost je bila resno jemati resničnost in to so tudi storili. Zdaj se ponudnik pridružuje vrstam VPN storitev in tako preverja njihove no-dnevnike, kar je del njihove zaveze zagotavljanju močne zasebnosti in varnosti svojim strankam po vsem svetu..

Revizijo je zaključilo ameriško varnostno podjetje Altius IT in vse dvome o anonimnosti kupcev postavlja v mirovanje, pojavlja se kot zanesljiv ponudnik. V posodobljenem pravilniku o zasebnosti PureVPN trdi:

“O vaših dejavnostih brskanja, dnevnikov povezav, evidenc IP-jev VPN, ki so vam bili dodeljeni, vaših prvotnih IP-jev, časa povezave, zgodovine brskanja, spletnih mest, ki ste jih obiskali, odhodnega prometa, vsebine ali podatkov, NE hranimo. dostopali ste”

To se očitno sliši zadovoljivo in vesel sem bil, ko sem vedel, da je ponudnik prenovil svojo celotno politiko zasebnosti po povratni reakciji. Ali je zdaj vse varno?

Edina stvar, ki jo zabeležijo

Mislim, da je treba še vedno omeniti, da PureVPN shranjuje dnevnike pasovne širine; ne pa da bi hitrosti utihnili. Samo zato, da vsi uporabniki PureVPN-a dosežejo najvišjo hitrost in izkušnje s ponudnikom.

Drži le dnevnike PureVPN

Informacije o protokolih in šifriranju

PureVPN ponuja podporo za protokole, kot so SSTP, PPTP in L2TP. Vendar pa, večina aplikacij uporablja OpenVPN protokol za vašo spletno zaščito, saj omogoča izvajanje vojaškega šifriranja.

Ponudnik uporablja AES-256-CBC šifrir s HMAC SHA1 avtentikacijo za podatkovni kanal in AES-256-CBC šifro s HMAC SHA384 hash pristnosti in RSA-2048 šifriranje stiskanja roke za nadzorni kanal.

Podpira preusmeritev pristanišč, razdelitev tunelov in namenske IP-je

Ponudnik s sedežem v Hongkongu je eden redkih na trgu podpira napredne funkcije, kot so preusmeritev na vrata, zaščita DDoS, delitev predorov in zaščita pred puščanjem IP.

Vse te posebnosti v kombinaciji povečajo splošno zaščito, ki jo prejmete za nalaganje torrentov ali pretakanje VoD-jev. Seveda bi rad videl dodatek DoubleVPN in Onion tudi prek VPN.

Native Apps za vse platforme Brez zlonamerne programske opreme

Da preverim, ali je PureVPN varen za prenos / namestitev, sem opravil teste na vseh aplikacijah, ki jih ponudnik podpira s strani VirusTotal.com. Rezultati razkrivajo, da so vse aplikacije zaščitene pred virusi / zlonamerno programsko opremo.

PureVPN Virus Total Test

Puščanje: Ali pušča vaš IP, DNS & WebRTC?

Da bi dobili nepristransko sliko PureVPN’Varnost, izvedel sem temeljit test tesnjenja, ki je vključeval uporabo več kot 6 različnih orodij. PureVPN je opravil vse teste, kar pomeni, da ne pušča nobenih informacij.

Puščanje zahtev za WebRTC in HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc (jasno)
 • https://www.doileak.com/ (Počisti)
DNS puščanja:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Počisti)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Počisti)
IPv4 / IPv6 in Torrent IP pušča:
 • https://ipleak.net/ (jasno)
 • https://ipx.ac/run/ (Počisti)

PureVPN testiranje tesnosti

Strežniki: Ali je združljiv s P2P ali deluje na Kitajskem?

PureVPN ima veliko globalno mrežo 2000+ strežnikov v več kot 140 državah po vsem svetu. Največ strežnikov, ki jih ima PureVPN, je v evropski regiji, sledi Severna Amerika. Tukaj je razčlenitev pametne regije štetja strežnika:

 • Severna Amerika: 656 strežnikov
 • Evropa: 769 strežnikov
 • Azija: 309 strežnikov
 • Srednja Amerika: 12 strežnikov
 • Južna Amerika: 81 strežnikov
 • Afrika: 150 strežnikov
 • Oceanija 93 strežniki
 • Skupaj strežnikov: 2070

Je PureVPN dober za hudourništvo?

Dejansko je odlična izbira za prenos hudournikov. Ponudnik ponuja ogromen seznam strežnikov, specifičnih za p2p, in celo na voljo funkcije, kot so Split Tunneling in SOCKS5 proxy, da vas pospešijo in zaščitijo.

Za svoje strežnike p2p uporablja protokol OpenVPN (UDP), šifriranje pa je na voljo s šifro AES-256, šifriranjem ključa RSA-4096 in hash overjanjem SHA384.

Medtem ko je PureVPN preizkušal hitrosti strežnika ZDA za p2p / torrenting na uTorrent, je uspel dostaviti tudi povprečje 91,51 Mb / s in 88,59 Mb / s naložite.

Način deljenja datotek PureVPN P2p

Ali PureVPN deluje na Kitajskem?

PureVPN prebivalcem na Kitajskem ne ponuja konstantne uspešnosti. Za razliko od drugih ponudnikov, kot sta ExpressVPN in Surfshark, prebivalcem ne ponuja namenske kitajske strani za prenos izdelka.

Kar se tiče kitajskih izseljencev, VPN deluje v obhodu “Veliki požarni zid”, in je edini ponudnik, ki ponuja 12 kitajskih strežnikov, med njimi jih je 6 v Šanghaju in 6 v Pekingu.

Še vedno mora vlagati v prikrite strežnike bodisi prek Xorja bodisi protokola Stunnel, ki promet VPN preusmeri na vrata 443, zaradi česar je videti kot običajni promet HTTP, zavajajoča mesta / države, ki nalagajo prepovedi VPN.

PureVPN deluje na Kitajskem

PureVPN uporablja oboje: gole kovine in virtualne lokacije

PureVPN, tako kot mnogi drugi ponudniki v teh dneh, na vseh svojih lokacijah ne ponuja fizičnih strežnikov. Navidezne lokacije uporablja tudi predvsem za dostopnost v državah s strogimi internetnimi zakoni.

Primarna razlika med obema je točno tisto, kar nakazujeta njihova imena. Fizični strežniki so dejanski strežniki, ki obstajajo nekje v fizični obliki, virtualni strežniki pa so izmišljeni.

Testiranje na spletnem mestu az1-ovpn-udp.pointtoserver.com strežnik razkril, da se dejansko nahaja v Edinburghu v Veliki Britaniji. Nekatere druge virtualne lokacije, ki jih uporablja PureVPN, vključujejo: Aruba, Saudia Arabia, Bahrajn in Jemen.

PureVPN Testiranje virtualnih lokacij

Ali PureVPN deluje z Netflixom in drugimi VoD-ji?

Ja, res je! V bistvu ponudnik je edini na trgu, ki odklene VoD-je neposredno prek dodatka za brskalnik, kljub prepovedi VPN. In to ni omejeno le na Netflix.

Uporabniki po vsem svetu se lahko naročijo na PureVPN za deblokiranje različnih platform za pretakanje, kot so Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Voot, Hotstar, Sling TV, Disney Plus in še več.

Samo prepričajte se počistite predpomnilnik brskalnika, preden odprete spletno mesto Netflix, ali kot enostavnejša rešitev zaženite “Brez beleženja zgodovine” v brskalniku Google Chrome ali “zasebni način” na Mozilla Firefox.

Spodaj si lahko ogledate, kako sem s svojo razširitvijo za Chrome odblokiral ameriško različico Netflixa in pretočil serijo uspešnic, “Maščevalci: Neskončna vojna”, brez preglavic!

Nadaljnje testiranje PureVPN je razkrilo, da ponudnik zdaj odblokira Netflix v še treh regijah (poleg zgoraj omenjenih); Kanada, Francija in Nemčija

PureVPN odklene Netflix US

Hitrost: Kako hitro je PureVPN?

V povprečju, PureVPN je uspel prenesti 91,51Mbps pri prenosu in 88,59Mbps v prenosih, po testiranju njihovih strežnikov na 5 različnih lokacijah. V celoti se hitrosti izboljšujejo, odkar smo zadnjič preizkusili storitev.

ServerDownloadUploadPing
ZDA 95,97Mbps 90.13Mbps 99ms
UK 91.03Mbps 89,53Mbps 102ms
Avstralija 93,55Mbps 91.22Mbps 87ms
Nemčija 87,69Mbps 85.08Mbps 120ms
Francija 89,31Mbps 86,99 Mb / s 111ms
Povprečna 91,51Mbps 88,59Mbps 103ms

Združljivost: Aplikacije in podprte naprave

PureVPN je eden redkih ponudnikov VPN, združljiv z vsemi glavnimi platformami in napravami. Spodaj je popoln seznam naprav, ki jih ponudnik podpira:

 • Kodi
 • Roku
 • Usmerjevalniki
 • Xbox
 • Android TV
 • Škatla Boxee
 • Amazon Firestick
 • Microsoftova površina
 • Zdaj TV Box
 • Malina Pi
 • Chrome cast
 • Igralna postaja
 • aplikacija za iOS (ponovno predstavljena)

PureVPN za iOS

PureVPN’s iOS aplikacija dejansko dolgo ni bila na voljo, saj je bila odstranjena zaradi kršitve politike iTunes. V prodajalno jabolk se je vrnila nova čeprav je zgrajena na istem okviru kot Android.

Splošni UX in uporabniški vmesnik aplikacije iOS sta zelo izjemni in ne vplivajo različne velikosti zaslona iPhone / iPad. Časi povezave so bili tudi hitri in v povprečju niso trajali dlje od 10 sekund. Na splošno je aplikacija ocenjena z oceno 10/10!

PureVPN-jeva aplikacija za iOS

PureVPN za Android

Zahvaljujoč lahki strukturi, PureVPN’s Aplikacija Android ne bo popustila niti najslabših in najpočasnejših naprav Android. Navigacija je brezhibna, podobno kot v iOS-u, tudi časi povezav so bili impresivni.

To pomeni, da so se razvijalci potrudili in zamislili, da bi oblikovali UX, posebej primeren za platformo. Netflix in drugi VoD-ji so delovali dobro, hitrosti pa so se tudi močno izboljšale. Na lestvici ocen aplikacija Android od mene dobi 9/10.

PureVPN-jeva aplikacija za Android

PureVPN za Windows

PureVPN’s Aplikacija Windows cilja na občinstvo; uporabnike, ki so dobro obvladljivi in ​​ljubitelji VPN. In zato je hit med ljubitelji Windows. Pri laiku privzete nastavitve delujejo odlično za brskanje, hudourništvo in odblokiranje.

Na voljo imate posebne načine, ki vas povežejo z ustreznimi strežniki Če želite prenesti torrente, kliknite na “Deljenje datotek” in uživajte v največji varnosti in hitrih hitrostih za hudournike.

Potem, ko vstopite v “Nastavitve” meni, aplikacija je čisto zatočišče tehnično pametnih. Predstavlja nešteto protokolov, šifriranja in nastavitev aplikacij za dodatno povečanje vaše varnosti in zasebnosti na spletu.

PureVPN v operacijskem sistemu Windows

PureVPN za Mac

Podobno kot pri sistemu Windows PureVPN’s Mac aplikacija uporablja enak dizajn in slog. Ponuja izjemen seznam funkcij tako za nove uporabnike kot uporabnike VPN, ki so prijazni do tehnologij, kar prispeva k njegovi splošni všečnosti.

Imate isto možnost izbire intuitivnega načina, nastavitev konfiguracije in druge nastavitve, ki jih je mogoče spremeniti, zaradi česar je uporaba aplikacije mrtva.  Hkrati vas izgled aplikacije ne dolgočasi in izgleda precej moderno!

PureVPN na Macu

PureVPN za Linux

PureVPN ne ponuja aplikacije, ki temelji na GUI za Linux, podobno kot večina ponudnikov. Vendar pa, še vedno je odlična možnost za tiste, ki lahko razumejo in izvedejo kodiranje za vzpostavitev VPN povezav.

Večina recenzentov se strinja, da je nastavitev aplikacij, ki ne temeljijo na GUI, v Linuxu zahtevna naloga. Kljub temu PureVPN deluje zelo dobro pri racionalizaciji konfiguracijskega postopka. Tu lahko sledite njihovim vodnikom za več informacij.

PureVPN v Linuxu

PureVPN za Firestick

PureVPN brezhibno deluje na Firestick s svojo namensko aplikacijo; optimiziran za platformo. Lahko ga prenesete iz Pure’s spletnega mesta ali z obiskom Trgovine Google Play in preprosto vtipkate “PureVPN”.

To omogoča uporabnikom platforme, da izkoristijo največjo varnost na svojih Amazon Fire TV, hkrati pa pridobijo možnost odblokiranja platform, kot so Netflix, BBC iPlayer, Sling TV, Amazon Prime in še več.

PureVPN na Amazon Firestick

PureVPN za Kodi

PureVPN je edini ponudnik na trgu, ki trenutno nudi podporo za Kodi. Dodatek lahko preprosto prenesete in namestite na razvedrilno platformo, da ohranite svojo identiteto.

Za navodila, kako namestiti PureVPN na Kodi, lahko sledite tem navodilom. Ko je aplikacija nameščena, boste lahko prenašali veliko varnosti pri pretakanju piratske vsebine in tako prihranili pred zajetnimi globami DMCA!

PureVPN na Kodi

Cene: Koliko stane PureVPN?

Ponudnik potencialnim kupcem ponuja tri privlačne načrte; mesečno (od 10,95 USD), letno (4,16 USD / mesečno) in 2 leti (2,91 USD / mesec). Daljša trajanja vam omogočajo boljše popuste.

Če se odločite za prvega, boste morali plačevati 10,95 USD na mesec, kar sploh ni zelo cenovno ugodno. Trenutno najboljši načrt, ki ga ponuja PureVPN 2-letna pogodba, vas stane samo 2,91 USD / mesec.

Skupni stroški tega načrta so le $69,99 zaračunava enkrat za celo leto’je vreden naročnine. Se vrne z garancijo? DA, 31-dnevno vračilo, če niste zadovoljni z VPN.

Pregled PureVPN 2020

Na žalost ni na voljo brezplačnega preskusnega obdobja, vendar PureVPN ponuja plačilno preskusno različico, ki je na voljo za 2,50 USD in ima veljavnost 3 dni (dovolj dobro za testiranje). Spodaj so navedeni pristojbin za posredovanje pristanišč in namenskih IP-jev:

Posredovanje vrat:

1 mesec - 1,99 USD / mesec
1 leto - 0,99 USD / mesec
2-letno - 0,99 USD / mesec

Namenski IP-ji:

1 mesec - 1,99 USD / mesec
1 leto - 1,99 USD / mesec
2-letni - 1,99 USD / mesečno

Kar se tiče načinov plačila, PureVPN ugasne. Podpira vse standardne možnosti, vključno z Visa, MasterCard, American Express, Cashu in anonimnimi Bitcoin.

Za več raznolikosti ponudnik implementira PaymentWall, ki mu omogoča sprejem plačil v 150 različnih metodah iz več kot 200 držav po vsem svetu, kamna ne puščajo.

PureVPN Načini plačila

Zanesljivost: Ocene zaupanja vrednih pilotov, Reddit & Pomoč strankam

PureVPN ima višjo oceno kot celo najbolj znani ponudniki na trgu, * kašlja Nord in Express *. Od več kot 8654 pregledov je pridobil oceno 5 zvezdic, kar pomeni, da je več kot 85% uporabnikov imelo pozitivno izkušnjo. 

Ocene Trustpilot PureVPN

PureVPN Pregled Reddit

Je PureVPN kaj dobrega? To’s, kar večina redditorjev sprašuje o Redditu in iz odgovorov, ki sem jih analiziral, Lahko rečem, da ponudnik vsekakor naredi nekaj pravilno, saj dobi pozitivne ocene večine uporabnikov.

Spodaj si lahko ogledate nekaj vgrajenih rdečih niti, ki govorijo o tem PureVPN’s skupno hitrost in zmogljivosti. Večina, če ne vsi, je pozitivna, seveda pa imajo nekateri uporabniki tudi negativne izkušnje.

PureVPN Reddit Pregled 1

Tukaj uporabnik govori o tem, kako je’je PureVPN uporabljal zadnji 2 leti in meni, da gre za enega najboljših odklenilcev na trgu za dostop do Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer itd..

PureVPN Reddit Pregled 2

Seveda, kjer so bili pozitivni rezultati, sem naletel na nekaj pregledov, ki so bili negativni. Večinoma so bili zaskrbljeni zaradi politike beleženja VPN-jev, ki je bila pred kratkim revidirana. 

Pregled PureVPN Reddit 3

PureVPN’s Podpora uporabnikom

S sedežem v Hong Kongu ponudnik ima zelo proaktivno ekipo za podporo strankam, bodisi iz podpore za klepet v živo, vstopnico ali e-pošto. Vsi predstavniki so v svojih odzivih precej koristni in podrobni.

Ponavadi vas drugi izvršitelji preusmerijo na povezavo ali blog, da prihranijo svoj trud. Vendar sem opazil, da za razliko od drugih VPN storitev in njihove podporne skupine, PureVPN’s voditelji niso zamerili, da bi podrobneje odgovarjali na njih.

Odzivne čase sem celo zabeležil po pošiljanju VPN štirih vprašanj po e-pošti z intervali. Med njimi sta bili dve splošni poizvedbi in dve nekoliko bolj tehnični. Oglejte si spodnjo statistiko:

Vprašanje Začetni odzivni čas Število e-poštnih sporočil Odgovor na vprašanje
Kako prenesti PureVPN? 20 minut 1 Da
Zakaj je PureVPN tako počasen? 15 minut 1 Da
Kako dobim vračilo od PureVPN? 25 minut 1 Da
Zakaj se moj PureVPN ne povezuje? 22 minut 1 Da

PureVPN alternative

PureVPN že obstaja kot znan ponudnik, ki je primeren za vse vaše potrebe, povezane z VPN, po ugodni ceni. Če pa želite še eno poceni ponudbo, razmislite o prijavi pri Surfsharku (začne se pri 1,99 USD / mesec).

Po drugi strani pa, če se ne splačate plačati nekoliko višje za učinkovito in zanesljivejšo storitev, priporočam, da se odpravite na eno najhitrejših, ExpressVPN (od 1,99 dolarja na mesec).

Ali priporočam PureVPN?

Da, zelo priporočam PureVPN tistim, ki iščejo cenovno dostopno, vendar še v paketu z VPN storitvijo. Pri obvozu so potrebne izboljšave “Veliki požarni zid”, vendar na splošno prejmete dobro zaščito in varnost.

Vse namenske aplikacije delujejo nemoteno in odzivno, kar povečuje privlačnost VPN-ja. Dodajte to velikemu številu strežnikov, ki so na voljo, namenskim IP-jem in funkciji Hotspot, PureVPN zagotavlja dobro vrednost za vaš denar.

Da ne omenjam, pred kratkim se je pridružil vrstam ponudnikov dnevnikov in celo prek svojih razširitev brskalnika celo odblokiral Netflix in druge pretočne platforme.. Tu lahko dobite načrt za 1,99 USD.

Podobni članki

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61+ državah Dnevniki Brez dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

 • VyprVPN Pregled 2020

  Pristojnost Švica (Nevarno) Cena 6,67 USD / mesec (80 USD za 1 leto) Strežniki 700 Dnevniki Brez šifriranja dnevnikov AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting...

 • NordVPN pregled 2020

  Pristojnost Panama Cena 3,49 USD / mesečno za triletni načrt Strežniki 5560+ strežniki v 59 državah Dnevniki Brez dnevnikov Potrjeno šifriranje AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • GOOSE VPN Pregled 2020

  Pristojnost Nizozemska Cena 1,99 $ Strežniki 71 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne Priporočamo No Website...

 • Avast VPN Review 2020

  Pristojnost Češka republika Cena 79,99 $ za enoletni načrt Strežniki 55 strežnikov v 34 državah Dnevniki Trgovine Povezave Dnevniki Šifriranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me