Pregled OVPN 2020

Pristojnost Švedski
Cena 7,00 USD / mesec
Strežniki 56 strežnikov v 7 državah
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://www.ovpn.com/sl
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

OVPN trdi, da je najboljša izbira za ozaveščene uporabnike, začenši z visokimi 7 USD na mesec. v 12-mesečnem načrtu. Na žalost visoka cena ni upravičena, saj ima ponudnik še dolgo pot.

Ponuja le 81 strežnikov v 13 državah, kar prispeva k slabi hitrosti zaradi nalaganja strežnika, kar pomeni, da se boste morali spoprijeti s počasnim pretakanjem, brskanjem in hudournikom (kar lahko postane precej monotono).

Kar pa OVPN resnično preverja na seznamu najbolj ocenjenih VPN storitev, je pomanjkanje zmožnosti odblokiranja pretočnih platform, kot je Netflix, ali obhod “Odličen požarni zid” na Kitajskem (nobena zamračitev ni na voljo).

Kot boljšo alternativo bi predlagal, da bi v dvoletnem načrtu začeli s PureVPN, ki je poln funkcij, ki se začne pri nizkih 2,91 dolarja na mesec. Sooči se s težavami pri izogibanju geo-omejitvam VoD-jev, kot je Netflix ali zagotavljanju varnosti uporabnikom na Kitajskem. 

Pregled cen OVPN:

Najboljši načini oblikovanja cen so tisti, ki so enostavni in tako preprosti, kot so. Mnogi uporabniki se takoj izklopijo, ko vidijo načrte cen glede na število ponujenih funkcij. Toda OVPN ne’ne grem tja. Ponuja najpreprostejše načrte za določanje cen, v vseh pa imate dostop do vseh razpoložljivih funkcij. Edina razlika v cenovnih načrtih je trajanje veljavnosti naročnine.

Trenutno OVPN ponuja tri načrte cen.

 • Naročnina za mesec stane 10,99 USD
 • Četrtletna naročnina (3 mesece) stane enkrat 24,99 USD (8,33 USD / mesec)
 • Letna naročnina stane enkrat 84,00 USD (7,00 USD / mesec)

Cene niso previsoke in tudi prenizke. VPN-je lahko dobite z boljšimi ponudbami za letne naročnine, zato mora OVPN znižati ceno na letnem paketu v razponu od 60 do 70 USD enkrat zaračunanih, da bo bolj vabljiv in cenovno ugoden.

Pregled cen OVPN

Po našem pregledu je četrtletna naročnina morda najbolj primerna za tiste, ki želijo kratkoročno naročiti VPN in potrebujejo cenovno ugodno ponudbo.

In če si tisti, ki ne’ne želite kompromitirati kakovosti za nižjo ceno, potem pa celo letni načrt ponuja dovolj dobro ponudbo, ki jo morate upoštevati.

Kar zadeva možnosti plačila, pa OVPN ponuja precej osnovne storitve.

Plačate lahko prek svojih kreditnih kartic, računa Paypal, gotovine ali celo Bitcoin.

Način plačila OVPN

Možnosti so dobre, vendar je treba dodati še nekaj.

OVPN Brezplačna preizkušnja

Trenutno OVPN ne’ne ponujam popolnega brezplačnega preskusa, kot je NordVPN’s 3-dnevno brezplačno preskusno različico, ki ni priložena vrvicam, ponuja pa 10-dnevno garancijo vračila denarja.

To ni nič nenavadnega. Ponudba politike vračila je v panogi VPN uveljavljena praksa in če kateri koli ponudnik nadaljuje in ponudi brezplačno preskusno različico, je to dodatna ugodnost.

Torej, OVPN’s 10-dnevna politika vračila je dobra, vendar priporočamo, da doda vsaj omejeno brezplačno preskusno različico svoje storitve, da uporabnikom omogoči, da sodelujejo z VPN in ga uporabijo, preden dejansko začnejo kupovati.

Pregled združljivosti OVPN Apps

Za razliko od drugih podobnih ponudnikov OVPN ponuja kompatibilne odjemalce za Windows in Mac OS X. Prenesli smo odjemalec Windows in ga namestili, da smo videli, kako dobro deluje, in bili smo zelo navdušeni nad čisto, racionalizirali strukturo odjemalca.

Pregled združljivosti OVPN Apps:

UX in uporabniški vmesnik aplikacije sta brezhibna in vse od preklopa strežnikov na varnost in možnosti odjemalcev je nedosegljivo..

Prav tako lahko nastavite OVPN za Android in iOS, vendar bi to morali storiti ročno prek OpenVPN. Tu so navodila, kako namestiti OVPN v Android in kako namestiti OVPN v iOS.

Pregled strežnikov OVPN

Strežniška infrastruktura je ena najpomembnejših stvari, ki jo lahko preverite v VPN. OVPN ponuja 56 strežnikov v 7 državah in 2 894 anonimnih naslovov IP. Te 7 držav so v glavnem v Evropi in Severni Ameriki, zato verjamemo, da je njihovo pozicioniranje na strežniku nekoliko poševno. Drugod v regijah, kot so Bližnji vzhod, Afrika in Azija, je treba dodati več strežnikov, da bi izboljšali delovanje VPN na območjih, ki so tem regijam bližje..

Pregled strežnikov OVPN

Pregled podpore OVPN

Čeprav je podpora strankam trajala kar nekaj časa, pa je bilo zaostajanje’t popolnoma primeren za funkcijo 24/7 klepetanja v živo, ki jo ponuja, vseeno bi se nam zdelo v redu, ker naše poizvedbe rešujemo z njihovimi odgovori.

Pregled podpore OVPN

Podporna funkcija mora postati veliko boljša, če želi OVPN obdržati svoje stranke. Odgovori, ki jih dajo, so morda dobri, toda čas, ki ga potrebujejo za odgovore, lahko razburi frustracijo in ljudi odpelje drugam.

Pregled podpore protokola OVPN

Če iščete VPN, ki podpira PPTP, potem OVPN ni za vas, kot se’ne zagotavljati podpore za ta protokol, pri čemer je razlog, da ta protokol ni dovolj dober, da bi postal obvezen za svojo stranko.

Podpora za L2TP / IPSec tudi ni, saj bo OpenVPN samo kot privzeti protokol v OVPN. Zanimivo je, da je OVPN’Ime spominja na ime datotek OVPN, ki se uporabljajo za nastavitev VPN-ja na OpenVPN.

OVPN Vilfo Router Pregled

Dandanes v panogi VPN prevladuje nov in osupljiv trend, in sicer ponuditi usmerjevalnik, ki omogoča VPN, tistim uporabnikom, ki so nekoliko bolj naklonjeni, ko gre za zaščito njihove zasebnosti.

OVPN ponuja tudi usmerjevalnik VPN po imenu Vilfo. Ta usmerjevalnik VPN lahko kupite za samo 429 dolarjev na Vilfo.com in ima 19 vnaprej konfiguriranih VPN-jev, vključno z imeni, kot sta NordVPN in VyprVPN. Lahko uporabite katero koli od teh (če imate na usmerjevalniku veljavno naročnino ponudnika VPN, ki ga želite vklopiti) z enim klikom.

Pregled pregledov usmerjevalnika OVPN Vilifo

Tudi druge VPN-je lahko na tem usmerjevalniku enostavno nastavite, vendar le, če nudijo podporo protokolu OpenVPN.

Če uporabljate Vilfo, vam nikoli ne bo treba skrbeti za nastavitev VPN-jev na vse svoje naprave posebej, kot vse vaše internetne dejavnosti, ne glede na to, iz katere naprave izhaja, je zagotovljeno, da se prek VPN samodejno pokrije prek usmerjevalnika..

Zaključek:

OVPN mora izboljšati nekaj stvari, vendar na splošno to’s priporočenim VPN-jem z našega konca. DNS puščanja ni bilo, hitrosti so bile velike, dotaknili smo se skoraj 30 MBPS na povezavi 35 MBPS, čas zamude je bil nizek, predvsem pa nikoli nismo naleteli na okvaro.

Uporabite 10-dnevni pravilnik vračila in si oglejte ta VPN, če vam je všeč naš pregled. Če imate kakršna koli vprašanja ali poizvedbe ali celo predloge, komentirajte v spodnji temi. Z veseljem bi sodelovali z vami v pomembnem pogovoru kot vedno.

Podobni članki

 • VPN Neomejen pregled 2020

  Pristojnost ZDA Cena 2,78 strežnikov 400+ dnevnikov brez šifriranja OpenVPN, L2TP / IPSec in IKEv2 odblokira Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Priporočljivo...

 • NVPN pregled 2020

  Pristojnost Bosna Cena 3,33 USD na mesec Strežniki 54 Strežniki Dnevniki Brez šifriranja 256-bitni CBC / SHA512 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem...

 • PandaPow pregled VPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 7,00 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 120+ VPN v 16 državah Dnevniki Trgovine Povezave Dnevniki Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov...

 • VyprVPN Pregled 2020

  Pristojnost Švica (Nevarno) Cena 6,67 USD / mesec (80 USD za 1 leto) Strežniki 700 Dnevniki Brez šifriranja dnevnikov AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting...

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me