Pregled IVPN 2020

Pristojnost Gibraltar
Cena 8.33
Strežniki 3152
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.ivpn.net/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop

S sedežem v Gibraltarju in ustanovljenim leta 2009 je bil IVPN na trgu že kar nekaj časa, saj ponuja neverjetno podporo na platformi, izkušnjo brez beleženja in takojšnjo deblokado Netflixa in drugih VoD storitev. Čeprav ima VPN veliko dela na področju izboljšanja lokacij strežnika in zmanjšanja stroškov, IVPN’s uspešnost je zagotovo med najboljšimi na trgu trenutno.


Prednosti

 • Brez pravilnika o beleženju
 • Multi-hop strežniki
 • Vojaško šifriranje
 • 3-dnevna brezplačna preizkusna različica, 7-dnevno vračilo
 • 24/7 podpora v živo

Slabosti

 • Zelo malo strežnikov
 • Brez razširitev brskalnika

Pregled cen IVPN

Kar zadeva ceno, naš pregled IVPN razkriva, da je ponudnik ponavadi neverjetno drag, celo več kot voditelji na trgu, kot sta ExpressVPN in NordVPN. To lahko prispeva k njegovi manjši priljubljenosti, saj uporabniki dvakrat premislijo, preden porabijo 15 USD mesečno za najboljšo storitev VPN.

Seveda, če želite od IVPN dobiti večjo skupno vrednost, se boste morali odločiti za načrte z daljšim trajanjem. Na primer, če se lotite četrtletnega načrta, boste prejeli minimalni popust v višini 11%. To zniža mesečne stroške na 13,33 dolarja, skupaj na 40 dolarjev vsake tri mesece.

Najboljši načrt, ki ga ponuja IVPN, je letna naročnina. Uporabnikom ponuja najboljše zmogljivosti za varčevanje z denarjem, saj jim nudi neverjetnih 44% popusta. Posledično mesečne cene padejo na 8,33 dolarja, kar se zaračuna 100 USD letno (še vedno precej drago v primerjavi z drugimi VPN-ji na trgu). Za kupone za popust IVPN preverite ponudbe VPN Black Friday.

Pregled cen IVPN

IVPN Brezplačni pregled

Zaradi visokih cen se lahko številni uporabniki izklopijo od naročanja na IVPN. Ker pa je VPN v vseh drugih vidikih precej osupljiv, bodo tisti, ki bodo morda želeli izkoristiti večjo varnost, še vedno vlagali v storitev. Na srečo potencialnih strank ponuja IVPN koristno 3-dnevno BREZPLAČNO preskusno različico, ki uporabnikom omogoča preizkušanje VPN-ja in njegove sposobnosti za izogibanje geo-omejitvam, sodelovanje v P2P / skupni rabi datotek in prejemanje močne zasebnosti!

Garancija za vračilo denarja IVPN

Najboljše storitve VPN na trgu nikoli ne zadovoljijo zahtev svojih strank, saj spodbujajo čim več enostavnosti uporabe in praktičnosti. IVPN se uvršča med le redke, ki so še dodatno kilometrino za svoje možnosti, poleg 7-dnevne brezplačne preizkušnje ponuja tudi 7-dnevno garancijo za vračilo denarja. Ko predložite zahtevek za vračilo, postopek lahko traja od 7 do 30 dni.

Prijava v IVPN

Po prijavi pri ponudniku z izbiro ustreznega načrta, ki najbolje ustreza vašim potrebam in zahtevam, samo kliknite na “Vpiši se” gumb v zgornjem desnem kotu strani. Dobili boste dostop do spodnje strani. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo za prijavo.

ivpn prijava

Ko končate, boste dobili dostop do nadzorne plošče VPN. Tukaj lahko konfigurirate vse svoje nastavitve VPN. Imate zavihke za VPN račune, posodabljanje profila, spreminjanje gesla, oddajo vstopnic, podporne vozovnice, ogled zgodovine računov in celo brisanje računa.

IVPN Brezplačni pregled

Za uporabnike, ki redno P2P / Torrent, obstaja celo možnost aktiviranja “Posredovanje vrat” na računu. Številni domači uporabniki BitTorrent in uTorrent so nastavili posredovanje pristanišč v območju TCP 6881-6889, da bi omogočili povezave, da pridejo neposredno na vaš računalnik, namesto da jih vaš usmerjevalnik blokira, zaradi česar boste dobili nekaj prednosti pri nekaterih semenih.

ivpn garancija za vračilo denarja

Pregled strežnikov IVPN

Zaradi visokih cen IVPN ne vzdržuje močne baze podatkov strežnika, kar je manj kot POZORNO! Uporabniki imajo dostop le do omejenega števila strežnikov, ki se nahajajo v približno 35 državah. VPN zagotovo mora nadgraditi svojo igro, če želi tekmovati z imeni, kot sta ExpressVPN in NordVPN. Kar zadeva testiranje, so vsi strežniki dosegli odlično delovanje.

Pravzaprav smo med pretakanjem in prepustitvijo P2P / Torrenting dobili neverjetne hitrosti. Po nadaljnjem iskanju smo ugotovili, da IVPN za razliko od drugih ponudnikov VPN na trgu dejansko uporablja fizične strežnike, ne tiste, ki so jih izposodili pri Googlu. Tako uporabnikom omogoča večjo varnost in zasebnost na spletu. Seveda se včasih obremenitev strežnika lahko nekoliko moti!

Pregled strežnikov IVPN

IVPN pregled Netflix

Ker Netflix aktivno blokira različne proxy in VPN storitve, so zabave-geeki po vsem svetu napeti glede dostopa do njihovih priljubljenih filmov / TV oddaj. Ljudje so zmedeni nad tem, kako lahko ostanejo zaščiteni in anonimni, če uporabljajo Netflix z VPN. Na srečo IVPN uspe brez težav odblokirati ameriški Netflix in vam izbriše vse težave. Sledite spodnjim korakom za deblokiranje ameriškega Netflixa prek IVPN.

Korak 1: Naročite se na ustrezen načrt, shranite poverilnice in prenesite ustrezno aplikacijo za napravo, do katere želite dostopati do Netflixa.

2. korak: Namestite aplikacijo VPN in vnesite svoje poverilnice IVPN, če želite dostopati do ponudnikov’ popolne funkcije in orodja za zasebnost.

3. korak: Povežite se s katerim koli priporočenim strežnikom v ZDA ali drugje, če želite odblokirati Netflix’s celotno knjižnico filmov / TV oddaj!

IVPN pregled Netflix

Zasebnost in varnost IVPN

Spletno mesto IVPN se ponaša s preprostim, a elegantnim videzom, ki uporabnike pritegne pri nakupu njihovih storitev. Ponudnik poskrbi, da bo z zagotavljanjem informacij zelo temeljit in izčrpen, hkrati pa nudi izjemno zasebnost / varnost. Na VPN smo izvedli več testov, da smo izvedeli, da samodejno blokira puščanje WebRTC, IPv6, DNS in celo Torrent!

Šifriranje in protokol IVPN

Kljub dragi storitvi VPN, IVPN ponuja samo podporo za protokole OpenVPN in L2TP / IPSec. Obstaja celo protokol Multi-Hop, ki podatke preusmeri med dva strežnika za dodatno zaščito. Kar zadeva šifriranje, uporabniki prejmejo največ in najboljše na trgu trenutno, AES-256-bit v kombinaciji s stiskanjem RSA-4096 in HHAC SHA-1 overjanje.

Za dodatno varnost IVPN izvaja tudi izmenjavo Diffie-Hellman (DHE), ki sodeluje s Perfect Forward Secrecy (PFS) in tako vsako uro zagotavlja nove šifrirne ključe. To ne samo da zagotavlja hiter prenos informacij, ampak tudi zagotavlja boljšo varnost / zasebnost na spletu, še posebej, če je anonimna glavna premisa pri IVPN.

Pregled požarnega zidu IVPN

IVPN ponuja funkcijo požarnega zidu, ki se samodejno aktivira ob vzpostavitvi povezave VPN. Vendar se večina ne zaveda, da lahko to funkcijo sploh omogočite, ko se ne povežete s strežnikom. Ta integrirana funkcija požarnega zidu je edinstvena in deluje kot orodje za zasebnost, ki vas varuje pred zlonamernimi spletnimi mesti / oglasi / pojavnimi okni, hkrati pa deluje tudi kot stikalo Kill.

IVPN test WebRTC

Eden najboljših načinov preverjanja, če VPN dejansko ponuja popolno zasebnost / anonimnost v spletu, je preizkus morebitnih puščanj. Spodaj smo opravili test tesnjenja WebRTC iz brskalniških puščanj s povezavo s strežnikom v Milanu v Italiji. Kot vidite, v testu ni nobenih znakov puščanja. VPN uspešno uspe skriti vaš lokalni IP in javni IP naslov, torej lokacijo v Italiji (in ne izvirnega naslova v ZDA).

IVPN test WebRTC

IVPN test puščanja DNS

Uporabniki morajo poskrbeti, da ponudnik, ki ga izberejo, ponuja največ zasebnosti in anonimnosti. Postopek ugotavljanja anonimnosti VPN se tako ne konča samo s testom puščanja WebRTC. BestVPN.co preseže kilometrino s celo preizkušanjem VPN-jev za puščanje DNS. Če vidite rezultate spodaj, boste opazili, da je viden samo en strežnik DNS, ki se nahaja v Italiji. To pomeni, da je naša identiteta popolnoma varna, saj ni znakov, ki bi kazali na našo uradno lokacijo v ZDA ali DNS naslov.

IVPN test puščanja DNS

IVPN P2P / hudourništvo

Po našem pregledu IVPN ponudnik podpira P2P / Torrenting na selektivnih strežnikih, ki temeljijo zunaj ZDA in Velike Britanije. Po klepetu s podporno storitvijo smo izvedeli, da so ponudniki zgornjega toka v ZDA grozili VPN zaradi velikega števila obvestil DMCA. Vse je v redu, dokler ne uporabljate ameriškega strežnika za P2P / Torrenting. Za puščanje si lahko ogledate rezultate spodaj. IVPN je brez kakršnega koli odkrivanja hudourniških naslovov, medtem ko je povezan s strežnikom v Italiji!

IVPN P2P-hudournik

Popolna analiza zasebnosti

Da bi zagotovili natančnost rezultatov, ki smo jih prejeli pri vseh naših testih, smo se odločili, da bomo s ponudnikom IPLeak.net opravili popolno analizo zasebnosti. Na srečo pri tem testu ni bilo ugotovljenih vrzeli. Privzeti naslov IPv4 je v Italiji in celo naslov DNS ne kaže na to, kakšna je pravzaprav naša prvotna lokacija, kar kaže na močno zasebnost in anonimnost!

IVPN Popolna analiza zasebnosti

Pregled podpore za IVPN

Kadar gre za ponujanje pomoči in pomoči strankam, IVPN zagotovo uspe narediti dodatno miljo. Ponudnik ponuja odpravljanje težav 24/7 prek svojega sistema za klepet v živo, do katerega lahko dostopate kadarkoli v dnevu. Poleg tega IVPN ponuja navodila za nastavitev za uporabnike, ki bodo morda želeli pomoč pri konfiguriranju VPN-ja na različnih platformah / napravah in celo usmerjevalnikih.

Pregled podpore za IVPN

Če to ne bi bilo dovolj, imate na voljo Vodnike o zasebnosti, kjer lahko pridobite dodatno znanje o potrebi po zasebnosti / anonimnosti v spletu, skupaj z drugimi funkcijami / orodji, ki prispevajo k boljšemu prikrivanju identitete na spletu. Izbirate lahko med zdravimi seznami zasebnih tem, ki zagotovo pomagajo pozicionirati IVPN v veliko bolj pozitivni luči v primerjavi z drugimi ponudniki, ki se ne osredotočajo na zagotavljanje koristnih vsebin svojim uporabnikom / strankam!

ivpn prenos

Združljivost aplikacij IVPN

Veseli boste, da boste slišali, da IVPN ponuja izvorne aplikacije za vse priljubljene platforme / naprave. Od vseh različic namiznih platform, kot so Windows, MacOS, Linux / GNU, do pametnih telefonov, ki za NAS uporabljajo iOS / Android in osnovne usmerjevalnike, IVPN deluje na skoraj vsem. To uporabnikom omogoča boljšo vsestranskost uporabe VPN-ja, kar zagotavlja boljšo zasebnost in anonimnost. Čeprav mora ponudnik sodelovati pri ustvarjanju razširitev za Opera, Mozilla Firefox in Google Chrome!

Prenos IVPN

Ena najboljših stvari pri uporabi IVPN je, da lahko njihove VPN aplikacije enostavno prenesete z različnih lokacij. Aplikacije najdete na vseh priljubljenih platformah in v njihovih namenskih trgovinah z aplikacijami. Hkrati imate dostop do strani, kamor lahko datoteke neposredno naložite. Samo obiščite https://www.ivpn.net/apps-overview, da dobite aplikacijo za svojo napravo / platformo!

IVPN pregled Windows

Aplikacija Windows ima čudovit in poenostavljen dizajn, ki je ponavadi izredno intuitiven in uporabniku prijazen. Po prijavi lahko VPN enostavno nastavite tako, da pritisnete “povežite” po izbiri ustreznega strežnika. Uporabniki, ki želijo prejeti večjo varnost, se lahko odločijo celo za funkcijo Multi-Hop, ki prenaša promet prek dveh različnih strežnikov za največjo anonimnost v spletu.

IVPN Windows odjemalec pregled

IVPN nastavitev za Android

Za nastavitev IVPN na napravah Android ne potrebujete nobenega strokovnega znanja. Kot smo že omenili, imate dva načina pridobivanja aplikacij na kateri koli platformi. Če želite pridobiti IVPN za Android, preprosto obiščite trgovino Google Play in v iskanje vnesite IVPN. Prenesite / namestite aplikacijo takoj. Za bolj ročni pristop lahko s spletnega mesta neposredno naložite .apk datoteko za IVPN!

IVPN Reddit Mnenja

V okoliščinah, ko morate izvedeti več o določenem izdelku / storitvi ali za izvajanje določene naloge potrebujete pomoč, ni boljše možnosti, kot da se posvetujete s strokovnjaki Reddita. S posamezniki, ki delajo v različnih panogah, lahko vedno pričakujete, da boste našli informacije o vseh temah, vključno z IVPN. Čeprav obstaja mešan koktajl najboljših mnenj o vpn reddit, lahko vedno dobite boljšo predstavo o različnih storitvah. Spodaj preberite, kaj lahko Redditor pove o IVPN:

Palec za IVPN od vpnreviews

PIA proti IVPN

Lastnosti PIA IVPN
Cena (letno) 40 dolarjev 100 USD
Države 33 Države 35 držav
Strežniki 3152 Strežniki 37+
Protokoli OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec OpenVPN in L2TP / IPSec,
Šifriranje AES-256 bit AES-256-bit
Dnevniki Ne Ne
Hudourniki & P2P dovoljeno Da Da
S sedežem v ZDA Gibraltar
Proxy strežniki Da Da
Hkrati uporabniki 5 5
Dodane funkcije DNS zaščita pred uhajanjem, DoubleVPN storitev, zaščita pred puščanjem IPV6 in posredovanje vrat Multi-hop, integriran požarni zid, samodejno stikalo za ubijanje, funkcije zaščite pred puščanjem WebRTC / DNS / IPv6

Pravnomočna razsodba

Po našem pregledu IVPN ponudniku zagotovo uspe odlično, saj ponuja veliko zasebnosti / anonimnosti v spletu, hitro P2P / Torrenting, takojšnje deblokiranje in odlično podporo. Vendar pa lahko visoke cene izklopijo, zato predlagamo, da IVPN zmanjša stroške svoje storitve, da privabi več kupcev. Sicer je VPN na splošno precej soliden in vsekakor ga priporočamo našim bralcem.

Dobro

 1. Brez pravilnika o beleženju
 2. Multi-hop strežniki
 3. Vojaško šifriranje
 4. 3-dnevna brezplačna preizkusna različica, 7-dnevno vračilo
 5. 24/7 podpora v živo

Slabi

 1. Zelo malo strežnikov
 2. Brez razširitev brskalnika

Podobni članki

 • PandaPow pregled VPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 7,00 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 120+ VPN v 16 državah Dnevniki Trgovine Povezave Dnevniki Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov...

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

 • VyprVPN Pregled 2020

  Pristojnost Švica (Nevarno) Cena 6,67 USD / mesec (80 USD za 1 leto) Strežniki 700 Dnevniki Brez šifriranja dnevnikov AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting...

 • IPVanish pregled 2020

  Pristojnost Združene države Cena 6,49 USD / Mesečni strežniki 1000+ Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me