Pregled infrastrukture strežnika ibVPN & rsquo; s

Pristojnost Romunija
Cena 4.95
Strežniki 100+
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.ibvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Preden začnemo pregledovati značilnosti ibVPN, želimo, da najboljši bralci VPN razumejo, da ta pregled temelji na osebni izkušnji in zato predstavlja nepristransko sprejetje ibVPN. Kot vsak drugi strokovnjak za VPN smo se morali prepričati, da so bile storitve ibVPN v celoti preizkušene, preden smo opustili ta pregled.

Najpomembnejši vidik katere koli najhitrejše storitve VPN je, kako močna je njena strežniška infrastruktura. ibVPN je v tem pogledu doživel izjemno izboljšanje z naraščanjem iz nekaj več kot 100 strežnikov pred dvema letoma na neverjetnih 180+ strežnikov v 57 državah od danes.

Ko smo te strežnike preizkusili glede njihove učinkovitosti, smo ugotovili, da jih je večina zagotavljala visoke hitrosti, redkost v domeni VPN, kjer je zatesnitev pogosta, brez ozkih grl v prometu tudi na priljubljenih lokacijah strežnika in podporo za deblokiranje priljubljenih spletnih strani za pretakanje, kot sta Netflix in Hulu.

Redko pričakujemo, da bodo ponudniki zaobšli močno prepoved VPN na spletnih mestih, kot je Netflix US, in svojim uporabnikom omogočili, da z dostopom do veliko večje knjižnice z vsebinami pridobijo polno vrednost, vendar nas je ibVPN presenetil ne le z zanesljivimi zmogljivostmi za odblokiranje, temveč s hitrostjo, ki omogočil je pretočno predvajanje HD in ga spustil v najboljšo storitev VPN za Netflix.

Ponudnik ponuja tudi storitev SmartDNS, s pomočjo katere lahko na svojih prenosnih napravah, kot sta Roku in Apple TV, nastavite storitev podobno VPN, da odblokirate geografsko omejena mesta za pretakanje in igranje. Do proxy strežnikov lahko dostopate tudi, če se želite povezati z lokacijo s pomočjo proxy storitve. ibVPN je v tem kvadrantu kakovosti storitev dosegel velik in precej nad našimi pričakovanji.

ibVPN’Število strežnikov je zelo razširjeno po vsem svetu, ki pokriva večji del celinskih ZDA, Evrope, avstralsko-azijske regije, Daljnega vzhoda Azije in presenetljivo Bližnji vzhod, kjer večina VPN-jev ne’t ponuditi celo en strežnik.

ibVPN strežnik

ibVPN’s Podprti protokoli

Protokoli zagotavljajo najpomembnejše sklope, ki sestavljajo varnostni mehanizem katerega koli VPN-ja. Tudi če VPN ponuja vojaško šifriranje, lahko omejena izbira protokolov odvrne uporabnika, da se prijavi pri ponudniku zaradi teh zelo ranljivosti varnosti in zaščite.

ibVPN je tudi na tej domeni zelo dober, saj zagotavlja podporo ne le običajnim protokolom, kot so OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP in IPSec, temveč tudi za SoftEther, da uporabniku omogoči večjo raven izbire pri izbiri stopnje varnosti. jo potrebuje in uravnoteži z zmogljivostjo, ki jo zahteva izven VPN-ja.

Priporočamo pa, da vedno uporabljate OpenVPN’Najvarnejši in zanesljiv protokol z odličnim zapisom o zaščiti zasebnosti in na voljo tudi na ibVPN, če se odločite za prijavo na storitev.

Šifriranje in združljivost naprav

Preden pridemo do naslednje točke, bi vam radi zastavili vprašanje. Če kdaj kupite storitev VPN, kakšni bi bili vaši osnovni in sekundarni motivi? Upoštevajoč vedno večje pomisleke glede varnosti v spletu, domnevamo, da bi se mnogi uporabniki odločili za storitve VPN za največjo zaščito med brskanjem po internetu.

Ko gre za šifriranje, je ibVPN prav tako dober kot katerikoli drug ponudnik storitev VPN. Vaša spletna identiteta naredi neškodljivo in varuje s podporo za SSL in AES 256-bitno šifriranje. ibVPN uporablja enega najvarnejših algoritmov, Blowfish, da ohrani svoj spletni ID čist in zaščiten.

Zaradi pravičnosti do ibVPN je združljivost naprav precej spodobna in kljub temu je nekaj možnosti za izboljšave. Nastavite ga lahko v sistemih Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, igralnih konzolah (PlayStation in Xbox) in usmerjevalniki (DD-WRT in Sabai). Bilo bi super, če bi bili omenjeni tudi BlackBerry in Kindle, a kot smo rekli, se ibVPN še vedno lahko izboljša z možnostmi združljivosti naprav.

Združljivost ibVPN

ibVPN’s Cenovni načrti in VPN paketi

VPN-ji zdaj postajajo vse bolj cenovno občutljivo blago, saj vse več uporabnikov začne iskati zanimanje za domeno, vendar z zelo različnimi zahtevami in potrebami. Torej mora strategija načrta oblikovanja cen zagotoviti široko pokritje za vse takšne vrste potreb uporabnikov z gradnjo načrtov, ki ponujajo visoko vrednost določenim uporabnikom po dostopnih cenah.

ibVPN se je za to strategijo lotil točno tako, da je oblikoval svoje cenovne načrte glede na potrebe uporabnikov.

Pregled cen ibvpn

Pustiti’s razpravljajte o ibVPN’S podrobnejšimi načrti za cene tukaj podrobneje:

Paket: Ultimate VPN

Cena: 58,06 USD enkrat zaračunano (2,42 USD / mesec)

To je morda najobsežnejši načrt na seznamu in lahko zadovolji vse vrste potreb uporabnikov. Od deblokiranja spletnih strani za pretakanje do zaščite anonimnosti v spletu in od podpore Torrenting do varnostnih funkcij, kot sta Tor Over VPN in Double VPN, ima ta načrt vse, kar ibVPN ponuja svojim strankam.

Poleg tega imate v tem načrtu dostop do celotnih 180+ strežniških lokacij, 5 sočasnih lokacij, Socks5 Proxies, Neomejena pasovna širina in zelo združljive aplikacije odjemalcev VPN. In kljub vsem tem prevladujočim lastnostim, ibVPN’s cena je precej nižja od cene, ki jo boste plačali pri drugih ponudnikih za podoben načrt.

Ta načrt je vsekakor najboljši na seznamu!

Paket: Standardni VPN

Cena: 18,48 USD / leto, ki se zaračuna enkrat (1,54 USD / mesec) ali 2,47 USD na mesečni obračunski cikel

Spet zelo ugoden načrt, ki si ga številni zagovorniki zasebnosti zlahka privoščijo. Ta standardni načrt VPN ima 140+ držav, eno samo omejitev povezave, več protokolarnih podpor in namenskih odjemalskih aplikacij, vendar ni nobene podpore za Torrenting niti ni proxy strežnikov. Načrt je lahko dobra možnost za tiste, ki iščejo osnovno naročnino VPN, da zaščitijo svojo anonimnost v spletu, če pa pretakate ali Torrenting veliko, vam priporočamo, da se odločite za Ultimate Plan.

Paket: Torrent VPN

Cena: 36,95 USD / leto, ki se zaračuna enkrat (3,08 USD / mesec) ali 4,95 USD na mesečni obračunski cikel

Navijači hudournikov ne’t dobite veliko namenske podpore na področju VPN in to je veliko razočaranje, saj tvorijo nekatere najpomembnejše interesne skupine v sektorju VPN. Vendar ibVPN ponuja poseben načrt, zlasti za Torrenters kot drzen oddih od običajnih industrijskih praks.

In ker je ta načrt samo za Torrenting namen, boste dobili dostop samo do 21 strežnikov namenjen aktivnostim Torrenting ali P2P s strani ibVPN, skupaj z eno samo povezavo in namenskimi aplikacijami za večje možnosti združljivosti. Cenovni razpon niti ni tako visok in če se boste lotili letnih načrtov, postaja vedno bolj cenovno dostopen, saj znaša nekaj več kot 3 USD na mesec.

Paket: IBDNS / SmartDNS:

Cena: 36,95 USD / leto, ki se zaračuna enkrat (3,08 USD / mesec) ali 4,95 USD na mesečni obračunski cikel

Dandanes je mediastreamers vse bolj hud, saj ljudje iščejo več načinov, s katerimi lahko popestrijo načine, kako lahko gledajo svoja priljubljena spletna mesta za pretakanje. Takšne naprave, kot je Apple TV, lahko neizmerno vplivajo na celotno izkušnjo, zaradi česar so popolni kandidati za tovrstne zabavne aktivnosti.

ibVPN zdaj ponuja namenski načrt samo za takšne naprave po enakih cenah kot njihov Torrenting načrt v odlični predstavi, kako uporabnikom s povečano zmogljivostjo omogočiti, da kupijo toliko, kot je trenutno potrebno. S to storitvijo SmartDNS lahko deblokirate več kot 300 kanalov po vsem svetu.

Kako nastaviti ibVPN v sistemu Windows:

Ena najboljših stvari, ki odlikujejo ibVPN, je njegova neverjetna podrobnost pri razvoju aplikacij za stranke, da bi zagotovili prirojeno združljivost njihove storitve na skoraj vseh priljubljenih in številnih nišnih napravah.

Ker je odjemalec Windows verjetno najbolj uporabljen med strankami, ki so na voljo, ga je treba izvrstno oblikovati v svojih UI / UX oblikah, da se uporabnikom med interakcijo s programsko opremo počuti prijetno, hkrati pa zagotavlja še več funkcij za olajšanje uporabnika.

ibVPN’s Odjemalec Windows je bil že večkrat prenovljen v najboljše in v svojem trenutnem stanju, med najboljše odjemalce VPN za Windows, ki vključuje odjemalca Surfshark Windows, ExpressVPN Windows App. To je zato, ker ne samo, da je enostaven za uporabo, ampak ima zdaj tudi nekaj impresivnih možnosti, kot so Double VPN, Tor over VPN in celo Kill Switch. Stranka vas lahko tudi vodi, da veste, kaj točno je “najhitrejši strežnik” Na voljo je trenutno po obračunu z dejavniki, kot so trenutna lokacija, nalaganje strežnika itd.

Če želite prenesti in nastaviti odjemalca za Windows, potem tukaj’s kako preprost je postopek:

  • Nakup naročnine ibVPN poravnajte na katerem koli od zgoraj omenjenih načrtov cen
  • Pridobite uporabniške poverilnice, ki bodo v e-pošti aktivirale vašo stranko
  • Prenesite odjemalec Windows in ga pustite, da se nastavi v vašem sistemu
  • Odločite se za “Najhitrejši strežnik” Možnost ali izberite svoj želeni strežnik in kliknite Poveži
  • Uživajte v pretakanju ali zaščitite spletno anonimnost brezhibno prek ibVPN’Zvezdna storitev VPN

Pomoč strankam

ibVPN opravlja neverjetno delo, ko gre za podporo strankam. To je jabolko našega očesa, ko gre za označevanje storitve VPN. ibVPN zagotavlja informacije, izobražuje uporabnike in jim pomaga pri tehničnih težavah v njihovih VPN odjemalcih.

Na ibVPN se lahko obrnete prek podpornih vozovnic, e-pošte, klepeta v živo, oddaljene pomoči in dobite nekaj hitrih nasvetov in se naučite nekaj ali dve, tako da preprosto preberete pogosta vprašanja, bazo znanja in razprave na forumih. Tako odlična podpora strankam je zelo redka in veselje do uporabe!

Možnosti brezplačne preizkuse in plačila ibVPN

Na BestVPN.co ocenjujemo tiste ponudnike VPN v ocenah veliko bolj, ki poskušajo svojim uporabnikom zagotoviti brezplačno preizkusno različico z vsemi funkcijami, ki so na voljo. To je zato, ker verjamemo, da ponudba brezplačnega preskusa pomeni, kako samozavesten je ponudnik v storitvi, ki jo ponuja, in ali jo je pripravljen postaviti kot končni uporabniški test ali ne.

ibVPN’Ponudba 24-urne brezplačne preizkušnje je eden od pomembnih vidikov našega pregleda te storitve, saj je z vidika uporabnika izjemno pomagala pri odločitvi, da gremo naprej in kupimo naročnino na storitev ali ne.

Če imate še vedno težave s storitvijo, obstaja vedno 15-dnevna garancija za vračilo denarja, ki vas lahko prepriča, da bo vaš denar ostal varen pri tem verodostojnem ponudniku.

Kar zadeva možnosti plačila, ibVPN ponuja neverjetnih 50+ možnosti plačila, vključno z debetno / kreditno kartico, Ali Pay, Yandex, bančnim nakazilom. Vendar pa je tisto, kar najbolj cenimo, prisotnost bitcoina kot možnosti plačila, saj uporabniku omogoča veliko avtonomije glede varovanja in anonimnosti zasebnosti, tudi pri plačilu za naročanje na storitev.

Zaključek

Po eni strani je bila čudovita izkušnja z uporabo ibVPN in podroben pregled njenih značilnosti, po drugi strani pa smo našli nekatera področja, na katerih menimo, da lahko ibVPN deluje in postane eden najboljših, če ne najboljši, ponudnik storitev VPN.

Strežniki na različnih celinah povečajo svojo vrednost in trden algoritem Blowfish zagotavlja, da je ibVPN tu, da ostane v industriji VPN. Mnogi od vas tega morda ne vedo, vendar gre za najhitreje rastočo storitev VPN in ima na krovu več kot 500.000 ljudi, ki uporabljajo ibVPN’s storitvami.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me