Pregled ExpressVPN 2020

Pristojnost BVI
Cena 6,67 USD / mesec (99,95 USD za 1 leto)
Strežniki 3.000+
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje AES-256-CBC
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.expressvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Začetek od visokih 8,32 USD na mesec na letnem načrtu je ExpressVPN morda drag, vendar je izjemna univerzalna storitev. Je odlična izbira za vse vaše VPN potrebe, zato tudi na naših seznamih uvršča # 3.


Ponudnik se ponaša celo z mrežo 3.000+ visokozmogljivih strežnikov na 160+ lokacijah po vsem svetu, ki zagotavljajo neverjetne povprečne hitrosti 85,29Mbps pri prenosu in 76,92Mbps pri nalaganju.

Kar zadeva njegovo zanesljivost, VPN ne sodi pod pristojnost 5-9-14 oči in ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Prav tako je združljiv z vsemi glavnimi napravami, kot so Windows, Mac, iOS, Android, Linux, usmerjevalniki, igralne konzole in pametni televizorji.

Na splošno, ExpressVPN je ponudnik moči in učinkovitega ponudnika, a ker je drag, se veliko uporabnikov obotavlja pri izbiri. Uporabniki, ki iščejo cenovno ugodne storitve, se običajno odločijo za Surfshark ali PureVPN.

Analiza ExpressVPN’s Varnost

Na podlagi ExpressVPN’Moja lokacija, varnostna revizija, kanarna in politika beleženja podatkov kažejo, da je ponudnik primerna možnost za varovanje zasebnosti. Spodaj je izčrpen pregled njihove varnosti:

Nahaja se na Britanskih Deviških otokih (varna internetna pristojnost)

To je majhna država, ki je kljub temu, da spada pod pristojnost Britanske monarhije, popolnoma neodvisna pri urejanju svojih notranjih zadev; britanski Deviški otoki.

Tu ima sedež ExpressVPN, ki deluje v veliko korist za ponudnika lokacija je brez invazivnih zakonov o množičnem nadzoru in hrambi podatkov.

Za ExpressVPN to povečuje njegovo verodostojnost in ščiti njegovo storitev pred neupravičenimi prevarami s strani zakonskih organov drugje. Objavili so celo obsežno razlago o BVI in njegovih zakonih o podatkih.

Sedež ExpressVPN

Politika beleženja - Ali vas je mogoče izslediti?

ExpressVPN se izogiba hranjenju dnevnikov, obdobja. Ni metapodatkov, zgodovine brskanja uporabnikov, uporabnika’s lastnim / resničnim IP ali s povezavo strežnika VPN do, ponudnik beleži DNS poizvedbe itd.

To celo jasno navedejo na svojem spletnem mestu, kot lahko vidite na spodnjem zaslonu. Tudi, pustiti’Ne pozabite na incident, ko so turške oblasti zasegle strežnike ExpressVPN.

To je sledilo incidentu, ko je bil ruski veleposlanik v Turčiji umorjen in odgovoren policist, izbrisal svoje račune v družbenih medijih z uporabo ExpressVPN.

Po zasegu strežnikov ni bilo najdenih podatkov za beleženje podatkov, preverjanje, da je ExpressVPN res ponudnik brez rokovanja (preberite uradno izjavo tukaj).

Jasna politika beleženja

Informacije o protokolih in šifriranju

ExpressVPN podpira vse priljubljene protokole VPN. Sem spadajo PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (na napravah iOS) in OpenVPN (TCP in UDP) na vseh drugih platformah / napravah.

Za OpenVPN protokol, uporablja AES-256-CBC šifre z avtentikacijo podatkov HMAC SHA-256 na podatkovnem kanalu, in AES-256-GCM šifre s stiskanjem RSA-384 in avtentizacijo podatkov HMAC SHA-256 na nadzornem kanalu.

Popolna tajnost za naprej (PFS) je zagotovljena s pomočjo izmenjave ključev DH-2048 Diffie-Hellman. Dobesedno ni mogoče, da bi prebrodili in razvozlali to obliko šifriranja, tudi z najbolj izpopolnjenim napadom grobe sile.

ExpressVPN Šifriranje vojaškega razreda

Preskusi uhajanja WebRTC / DNS / IP naslova ExpressVPN

Da vas samo opomnim, zakaj je ExpressVPN v celotni panogi in pri uporabnikih po vsem svetu tako zelo cenjen, sem opravil test za uhajanje WebRTC / DNS / IP naslova.

Rezultati so bili, kot vedno, odlični. Takšnega uhajanja ni bilo zaznati. Ponudnik je v industriji odlika velikega značaja, zato, če se želite naročiti nanj, to storite brez pomislekov.

 1. https://ipx.ac/run - Položeno
 2. https://ipleak.org/ - Položeno
 3. https://ipleak.net/ - Položeno
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Položeno

ExpressVPN App WebRTC Test tesnosti

Lokacije ExpressVPN strežnika: 3.000+ strežnikov v 94 državah

ExpressVPN ima zdaj 3000+ strežnikov, razporejenih po 94 državah in 160+ lokacijah po vsem svetu. To je eno največjih obiskanih strežnikov.

Tako veliko omrežje strežnikov je poskrbelo za to Na nobenem strežniku, ki je bil povezan med fazo mojega pretakanja, hudournikov, hitrosti in puščanja, nisem imel težav s pasovno širino ali gnečo..

Ker je tudi omrežje dobro razporejeno, boste imeli vedno strežnik, ki je zelo blizu vas, ne glede na to, ali ste v Luksemburgu, Kalkuti ali Hong Kongu, ni pomembno.!

Strežniki ExpressVPN in pregled delovanja

Preskus hitrosti na različnih strežnikih (ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Nemčija, Francija)

V povprečju je ExpressVPN prenesel 85,29Mbps pri prenosu in 76,92Mbps v prenosih. Ponudnik uspe premagati vse kvote in ponuditi hvalevredne hitrosti. Testiranje različnih lokacij strežnika na speedtest.net je pokazalo fenomenalne rezultate:

Strežnik ZDA UK Avstralija Nemčija Francija Povprečna
Prenesi 95,23Mbps 79,43Mbps 85,18Mbps 76,89Mbps 81,55Mbps 85,29Mbps
Naloži 69,21Mbps 60,49Mbps 70,99 Mb / s 60,72Mbps 59,27Mbps 76,92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Ali ExpressVPN strežniki delajo z Netflix US?

To boste z veseljem slišali ExpressVPN uspešno odblokira Netflix in druge VoD-je, kot so Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, zaradi česar je zelo zanimiva možnost za zabavo!

Za vaše udobje, Ustvaril sem celo blog in spodaj predložil delovni seznam strežnikov za Netflix, ki se redno posodablja, da ne boste imeli težav med pretakanjem.

5 delovnih strežnikov za Netflix US
 1. Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. New Jersey 3 (Ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (Ultra HD)
 4. New Jersey 1 (Ultra HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 delovni strežniki za Netflix UK
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. London (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 delovna strežnika za Netflix JP
 1. Tokio 1 (Ultra HD)
 2. Tokio 3 (Ultra HD)
2 delovna strežnika za Netflix DE
 1. Nürnberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Kako gledati Netflix z ExpressVPN?

Če Netflix ne deluje s ExpressVPN, bi lahko obstajala dva razloga: ali je povezan strežnik blokiran ali ste uporabili nepodprti protokol. Sledite spodnjim korakom za deblokiranje Netflixa prek ExpressVPN:

 1. Pridite ustrezno aplikacijo za vaš operacijski sistem / napravo
 2. Pojdi da nastavite in zagotovite, da uporabljate protokol OpenVPN
 3. Povežite se kateremu koli od zgoraj omenjenih “delujoč” seznam strežnikov
 4. Uživajte deblokiranje različnih različic Netflixa prek ExpressVPN!

Ali ExpressVPN dovoljuje Torrenting?

Ja, res je! ExpressVPN je hiter ponudnik brez puščanja in brez bremena, zato je to solidna možnost za nalaganje hudournikov. Večina njegovih strežnikov je prijazen p2p in ima aplikacije za vse večje naprave.

Torej je hudourništvo z ExpressVPN neverjetno varno in varno. S svojimi aplikacijami lahko nalagate hudournike od koder koli in iz katere koli naprave, s funkcijami, kot sta stikalo za ubijanje in deljeno tuneliranje, ki še izboljšajo izkušnjo.

ExpressVPN obide “Odličen požarni zid” na Kitajskem!

ExpressVPN prikazuje kitajsko vlado srednji prst in tehnike odkrivanja Velikega požarnega zidu z uporabo prikritosti, zaradi česar se promet VPN zdi običajni promet HTTPS, tako da ga preusmerite skozi vrata 443.

Najboljši del vsega: ponudnik s sedežem v BVI je med redkimi, ki prebivalcem v državi ponuja namensko kitajsko stran za prenos svojih aplikacij in uživanje v brezplačni internetni izkušnji:

 • http://exp4links4.net/

Pregled podpore strankam ExpressVPN

Najboljšo podporo strankam v celotni panogi VPN ponuja ExpressVPN. Na vsako poizvedbo ali vprašanje odgovorijo izredno dobro usposobljeni vodje.

Vendar pa se podpora strankam ne konča samo s podporo v živo. Če iščete takojšnjo rešitev, je na voljo tudi stran za odpravljanje težav.

Pregled podpore za ExpressVPN

Tukaj lahko najdete vse informacije o tem, kako začeti s storitvijo, uporabo različnih funkcij in pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z VPN.

Podpora za odpravljanje težav ExpressVPN

Če se zgornje možnosti ne izkažejo dovolj koristne, lahko vedno obiščete stran z nastavitvami. Tukaj lahko preberete ročna navodila, kako nastaviti VPN na različne platforme.

Vadnice za nastavitev ExpressVPN

Stroški ExpressVPN, poskusni postopek, vračilo in načini plačila

Načrti cen pri ExpressVPN so razdeljeni na tri silose: mesečno (začenši pri 12,95 USD), 6 mesecev (9,99 USD na mesec) in 1 leto pri 8,32 dolarja na mesec) Daljša trajanja vam omogočajo, da izkoristite boljše popuste.

Pri skoraj 13 dolarjih vsak mesec je njena mesečna naročnina prehiteval proračun, četudi je najboljši VPN na svetu. Enako velja za 6-mesečni načrt: To’je predraga za skoraj 10 USD na mesec.

Vendar pa, pri 8,32 USD na mesec za leto’Splača se naročnina, ExpressVPN je odlična možnost, še posebej, če upoštevate njegovo nedosegljivo zavezanost zasebnosti, pretakanju / hudournikom in varnosti.

pregled cen expressvpn

Brezplačna preskusna različica ExpressVPN ni na voljo? Da, ponudnik trdi, da ponuja ponudbo “brez tveganja” Preskus z VPN, ki traja 30 dni, pa dejansko prevara kupce, ko je v resnici ta spodbuda samo na voljo za njihovo vračilo denarja.

Brezplačna preizkusna različica po naravi pomeni, da se lahko prijavite na “brezplačen račun” in izkoristite storitev VPN v celoti ali omejeno, da preizkusite, ali ustreza vašim potrebam.

V okoliščinah ExpressVPN kliknite na “dobite brezplačno preizkusno različico” CTA vas bo preusmeril na njihovo naročniško stran, kjer se boste morali prijaviti za načrt in vnesti svoje plačilne podatke.

Kar zadeva načine plačila, ponudnik podpira ogromen seznam možnosti. Mednje spadajo kreditne kartice, neposredna plačila in anonimni Bitcoin.

Pregled načinov plačila ExpressVPN

Kako prenesem ExpressVPN?

 1. Pojdi do https://www.expressvpn.com/ in kliknite na “Pridobite ExpressVPN” gumb
 2. Izberite primeren načrt. (Priporočam, da greste za 12-mesečno naročnino).
 3. Vnesite vaš e-poštni naslov in izberi najprimernejši način plačila.
 4. Popolno postopek odjave in shranite vse podatke za prijavo.
 5. Kliknite na “izdelkov” zavihek na zgornjem delu spletnega mesta
 6. Izberite napravo, na kateri želite uporabljati ExpressVPN
 7. Prenesi aplikacijo s preprostim klikom!

Našli boste aplikacijo ExpressVPN za skoraj vsako napravo, ki jo je mogoče zamisliti. Pa naj bo’s za Windows, Mac, Android, iOS ali celo Firestick, ponudnik ima zanjo namensko, združljivo aplikacijo, ki jo je mogoče naložiti neposredno s spletnega mesta.

Aplikacije ExpressVPN

Pregledali smo tudi vse njihove aplikacije na VirusTotal.com za vse viruse, zlonamerno programsko opremo ali motorje. In vsi preizkusi so se prikradli čisto, kar kaže, da je VPN dobra možnost.

ExpressVPN VirusTotal Test

Kako namestiti ExpressVPN na Amazon Firestick

 1. Kosilo the “Trgovina Google Play” na vaši televiziji Amazon Fire
 2. Iskanje za “ExpressVPN” app
 3. Kliknite “Prenesi” in počakajte, da se postopek zaključi
 4. Vpis z uporabo poverilnic za prijavo ExpressVPN

Kako namestiti ExpressVPN za Kodi

 1. Prijavite se z ExpressVPN s pridobitvijo naročnine
 2. Prenesi aplikacijo VPN za napravo, v kateri uporabljate Kodi
 3. Povežite se na katero koli varno mesto, da aktivirate VPN
 4. Kosilo Kodi in uživajte v varnem pretakanju v napravi!

Najboljše možnosti ExpressVPN

ExpressVPN je nedvomno odlična storitev za vse vaše potrebe po zasebnosti, pretakanju, hranjenju in brskanju po spletu. Ker pa je malo drago, lahko uporabniki iščejo primerne alternative.

Med najboljše spadajo PureVPN s sedežem v Hong Kongu, ki se začne pri 2,91 dolarja na mesec. o petletnem načrtu. Za bolj ugodno proračunsko možnost si omislite prijavo pri Surfsharku, ki je na voljo že za 1,99 USD / mesec. o dvoletnem načrtu.

Ali priporočam ExpressVPN?

Da, priporočam ExpressVPN vsem tistim uporabnikom, ki iščejo učinkovito vsestransko storitev in ne zamerite plačevati visoke cene naročnine v višini 8,32 dolarja na mesec. To je’Varnost, zasebnost, torrenting in pretočne zmogljivosti niso primerljive.

Imate ogromno mrežo 3.000+ strežnikov z odlično distribucijo. Omogoča vam največjo zmogljivost za nalaganje hudournikov in pretakanje / odblokiranje VoD-jev, kot so Netflix, BBC iPlayer, Hulu in Amazon Prime.

VPN prav tako ni v pristojnosti internetnih sovražnikov in ponuja aplikacije za vse priljubljene platforme in naprave. To vključuje aplikacijo za usmerjevalnik, ki jo lahko uporabljate na kateri koli tretji DD-WRT ali Flashrouter napravi. Načrt za 8,32 $ lahko dobite od tu.

Podobni članki

 • Ivacy VPN Pregled 2020

  Pristojnost Singapur Cena 2,25 USD / mesečno (48 USD za dvoletni načrt) Strežniki 1000+ v več kot 100 lokacijah Dnevniki Brez dnevnikov Potrjeno šifriranje AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Pregled PureVPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 2,91 $ / mesečno za dvoletni načrt Strežniki 2 000+ v 140+ državah Dnevniki Brez dnevnikov Potrjeno šifriranje AES-256-CBC odklene Netflix...

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61+ državah Dnevniki Brez dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Ali je AVG VPN sploh dober?

  Pristojnost Češka republika Cena 79,99 USD enkrat zaračunana (enoletni načrt) Strežniki 50+ Dnevniki Da Šifriranje AES-256-CBC Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me