Pregled Browsec VPN 2019

Pristojnost Rusija
Cena 1,99 USD / mesečno za enoletni načrt
Strežniki 36 strežnikov na 32 lokacijah
Dnevniki Trgovine Dnevniki
Šifriranje Storitev proxy (brez šifriranja)
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://browsec.com/en/
Kompatibilnost Namizje, Chrome

Browsec je dodatek / razširitev za proxy za brskalnike, ki olajša dostop do vsebine, ki je omejena na geo po vsem svetu. Ker se baza strank širi na 3 000 000, je proxy / VPN ponavadi zelo priljubljen. Storitev, ki jo upravlja Browsec LLC, ponuja celo posebno aplikacijo VPN za uporabnike Android in iOS. Ker pa je ruska, je glede varnosti in anonimnosti, ki jo zagotavlja, malo negotovosti. Če želite več informacij, preberite ta podroben pregled Browsec VPN.

Browsec je na nekaterih področjih dober, vendar še vedno manjka, če ponuja veliko kritičnih varnostnih in drugih funkcionalnih funkcij. Ni namiznih aplikacij za Windows ali Mac OS, ne’t podpora Torrenting, ne’ne morete imeti hitrosti ali stikala za ustavljanje. Podpora strankam še vedno poteka prek zastarele metode vozovnic, poleg tega pa OpenVPN ne podpira in tudi ne temelji na varni pristojnosti.

Vendar bodo te težave tam, saj je Browsec storitev na srednji ravni z nizkimi standardi kakovosti in storitev, tako da, če ne’t bi želel narediti kompromis s temi pomanjkljivostmi, bi bil vaš naslednji najboljši alternativni potek ukrepanja, če želite doseči najboljši in poceni najboljši VPN, kot je Surfshark.

Z enostavnimi besedami in če povzamem kratko, ima Surfshark vse, kar Browsec ne’t zato bi bila pametnejša izbira za prvega.

Ponudniki

Odblokira Netflix

Hitrost

Šifriranje

Protokoli

Več prijav

Cenitev

Ocene

Spletna stran

Surfshark Brskalnik VPN
DA DA
Nad povprečjem Pod povprečjem
AES-256 šifriranje v vseh protokolih, ki jih podpira AES-256 šifriranje v vseh protokolih, ki jih podpira
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN protokol ni na voljo
Neomejene povezave v eni naročnini 5
1,99 USD / mesec (2-letni načrt) z vključenimi vsemi funkcijami 3,33 USD / mesec na letnem naročninskem načrtu (39,99 USD enkrat zaračunanih)
Surfshark Review Brskalnik VPN
Obiščite Surfshark Obiščite Browsec VPN
 • Varnost
 • Preglednost
 • Cenitev
 • Strežniki
 • Izvedba
 • Kompatibilnost
 • Podpora

Tu ni nobenega presenečenja, saj Browsec ponuja tudi šifriranje vojaškega razreda AES-256 za zaščito uporabniških podatkov, ki potekajo prek povezav, ki podpirajo VPN.

Njegova celovita varnostna funkcija, vendar ne nekaj, kar bi obravnavali kot izjemno, saj pričakuje, da bo vsak ponudnik ponudil raven šifriranja kot svojo neopazno.

Noben heker ne more razvozlati vaših podatkov, če so šifrirani s šifri AES-256.

Pri Browsecu ta raven šifriranja pridobi še toliko pomembnejše, saj ponudnik ne’ne nudite podpore protokolu OpenVPN in s tem enkripcijo pretvorite v edino oviro med hekerji in občutljivimi podatki uporabnikov.

Pregled podpore za protokole Browsec

Naša pregledovalna pregledovalna mreža VPN razkriva, da ponudnik ne izpolnjuje svojih sporočil “BrowsecVPN - Zasebnost in varnost na spletu” tako, da ne ponuja podpore za varne protokole, kot je OpenVPN.

BrowsecVPN’s splošnega varnostnega profila je dober, vendar ponudnika’Ponudba protokolov je zastarela in ni tako varna po sodobnih industrijskih standardih.

Tisti, ki uporabljajo razširitev brskalnika, tehnično vzpostavijo varno povezavo prek protokola PPTP. To je morda najšibkejši in najbolj ranljiv varnost protokola, ki je preudarna in večina najboljših ponudnikov je prekinila njegovo uporabo, vendar BrowsecVPN še naprej uporablja kot svoj glavni protokol za razširitve brskalnika, kar je zmedeno.

Aplikacije za iOS in Android hkrati uporabljajo IPSec in L2TP. Storitev ne ponuja OpenVPN (TCP in UDP protokolov), kar je nekoliko nenavadno, saj ima ponudnik poleg tega vse, kar je v redu, kot vojaško šifriranje in politika varnega beleženja..

Kljub temu, da ponudnik ponuja vojaško šifriranje, kar je dovolj dobro, da vaši podatki ostanejo varni, pa ne ponujamo varnih in industrijskih standardnih protokolov, kar ne moremo ogrožati, zaradi česar nas ponudnik slabša glede njegove varnosti.

Pregled zasebnosti in varnosti Browsec

Po našem pregledu VPN-ja Browsec storitev pravi, da povsod ščiti vaš promet in zagotavlja, da boste prejeli popolnoma anonimno brskanje.

Da bi to trditev temeljito preizkusili, smo morali preveriti, ali ponudniku uspe ohraniti vaš resnični IP zaščiten ali ne.

Browsec smo vodili s standardnimi testi tesnosti IP in zadovoljivo, Browsec ni’ne puščajte IP na kateri koli način.

Puščanje zahtev za WebRTC in HTTP:

 • https://browserleaks.com/webrtc (jasno)
 • https://www.doileak.com/ (Počisti)

DNS puščanja:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Počisti)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Počisti)

IPv4 / IPv6 in Torrent IP pušča:

 • https://ipleak.net/ (jasno)
 • https://ipx.ac/run/ (Počisti)

Kljub temu pa, če uporabljate storitev v brskalniku prek njenega dodatka, priporočamo, da blokirate svoj WebRTC in Flash Player, da zaščitite svoj IP. To je’zagotovo je hendikep, ampak lahko’ne puščajte stvari odprtih tudi za najmanjše ranljivosti, ko gre za vašo varnost.

Pregled pristojnosti Browsec

Nenavadno gre za storitev VPN s sedežem v Rusiji, ki je znana po svojih problematičnih zakonih o hrambi podatkov, ki prisiljajo ponudnike internetnih storitev in programske opreme, da spremljajo internetne dejavnosti.

In tudi do teh informacij je bilo težko priti, saj smo morali veliko kopati, preden smo ugotovili, od kod deluje Browsec.

Rusija ni del nobenega zavezništva za izmenjavo podatkov, kot je 5 Oči, vendar so njeni zakoni, povezani z varnostjo podatkov, enako nevarni, kar predstavlja veliko tveganje za vašo zasebnost.

Edina odkupna točka je, da Browsec ne’ne hranite večjih vrst dnevnikov, tako da tudi če ruske oblasti od njega zahtevajo, da pridobijo podatke, je zmagal’nimajo občutljivih podatkov, ki jih bodo uporabniki posredovali oblastem. Kljub temu pa se mora Browsec izseliti iz Rusije, saj ni več varna lokacija za VPN-je.

Pregled pravilnika za beleženje brskalnika

Ko smo pregledali Browsec’S pravilnikom beleženja, smo z veseljem ugotovili, da ponudnik ne’ne hranite kakršnih koli osebno prepoznavnih dnevnikov dejavnosti uporabnikov.

Da, vseeno ohranja podatke o tem, katera spletna mesta obiskovalci obiščejo, kaj si naložijo, vendar bodo podatki iz vsega, kar se hrani na zbirni način, tj. Spletna mesta, ki jih obiščete, del večjega kupa, ki vsebuje podatke z vseh spletnih strani, ki jih uporabniki obiskujejo, tako da nič ne more biti tako zlahka.

Storitev uporablja modele oblikovanja cen freemium. To pomeni, da lahko uporabljate njegovo razširitev brskalnika ali aplikacijo VPN toliko časa, kolikor želite na brezplačnem načrtu.

Če pa želite izkoristiti boljše lastniške funkcije, se boste morali odločiti za premium naročnino.

Premijska naročnina vam bo omogočila dostop do vseh brskalnikov’s 36 strežniških lokacij v primerjavi z omejenimi na samo 4, medtem ko ste v brezplačni različici storitve.

Druge funkcije, ki jih odklenete, kot je povečanje hitrosti, ki bi vas poganjalo do 100 Mbps, so nekoliko čezmejne in ne’t res verjamem vanj (zaradi razlogov, ki jih bom kmalu razkrila).

Torej za uporabnike, Browsec’Storitev premium samo doda več lokacij na seznam strežnikov, s tem pa tudi nekaj dobrih funkcij, kot je deblokiranje Netflixa, vendar ne v ZDA.

Storitev svoj premijski načrt deli na dve možnosti:

 1. Mesečna naročnina: 4,99 USD / mesec
 2. Letna naročnina: 3,33 USD / mesec (39,99 $ enkrat zaračunanih)

Pri 4,99 USD / mesec se mesečni posel ceni po zmerni ceni, kot to počne večina ponudnikov’t ponudite načrte za mesečne naročnine, ki znašajo 7 dolarjev ali manj. Torej, lahko to označim kot dober posel.

Letna naročnina vas bo stala 3,33 USD / mesec, če pa se vam to zdi poceni, jo morate primerjati s Surfshark ali celo NordVPN, ki po nižji ceni ponuja veliko širšo paleto funkcij, kot so bolj namenske aplikacije, Netflix US deblocking, agile varnost, med drugim tudi podpora hudournikom.

Cena tega načrta se mora znižati ob upoštevanju številnih manjkajočih funkcij v BrowsecVPN in razen če je v vrednosti 2 USD / mesec,’je drag nakup relativno. Pregled cen Browsec

Preglejte Sprejete načine plačila in pregled politike vračila

V BrowsecVPN ni možnosti’s plačilnimi sredstvi za plačilo naročnin preko katere koli kripto valute, kot je Bitcoin. Včasih je bil tam zadnji, ki sem ga pregledal, a od takrat naprej’je bil odstranjen. Zdaj ni na voljo nobenega načina plačila, ki bi vaše zasebne finančne podatke lahko ohranil zasebne.

Načrte lahko plačujete s svojimi kreditnimi karticami ali s Paypalom in to’samo o tem. To ni dobro, če ga primerjate s ponudnikom, kot je PureVPN, ki ponuja več kot 10 različnih načinov plačila, je za uporabnika zagotovo veliko izbire..

Zdaj za brezplačni načrt. Po značilnostih in zmogljivostih je to povsem osnovno, kar je očitno, saj noben ponudnik v svoji brezplačni različici ne bo ponudil vrhunskih funkcij, kot so polne hitrosti ali več strežnikov.

Obstaja zgornja meja pasovne širine 1mbps. Ni veliko, ampak nekaj, s čimer lahko pridete do splošnega brskanja, a bolj intenzivne dejavnosti, kot je pretakanje, so izven meja.

Hkrati lahko pride do prekinitev in neskladnosti s povezavo proxy, kar ima za posledico slabo hitrost nalaganja strani in zaostajanje. Uporabniki so omejeni tudi na povezovanje le na štiri strežnike od skupno šestintrideset.

Ponudnik poleg brezplačne različice ponuja tudi garancijo za vračilo denarja na svojem plačljivem načrtu, tako da imate dovolj časa, da preizkusite storitev, preden se obvezujete na njeno plačljivo različico.

To samo kaže zaupanje, ki ga ima BrowsecVPN v svoji službi. Za vračilo lahko zahtevate v sedmih dneh po nakupu premijskega načrta, tako da pošljete e-pošto na [email protected]

Do zdaj še nisem’t preberite kakršne koli pritožbe, da ponudnik ne bo opravil pravilno s povračilom, na kateri koli platformi, kot sta Quora ali Reddit, zato lahko rečemo, da je pravilnik o vračilu popolnoma veljaven.

Storitev vam bo povrnila znesek prek istega načina plačila, kot ste ga prvotno plačali.

Brezplačni pregled Browsec

Hrup okoli ponudnika je predvsem zaradi ponudnika’je brezplačna različica, vendar glede na naš pregledovalnik VPN Browsec, Browsec’S prostim VPN načrtom je glede lastnosti in zmogljivosti povsem osnovno.

To ne preseneča, saj se brezplačne storitve VPN pogosto ponujajo le, da uporabniku omogočijo brezplačno preskusno storitev z omejenimi funkcijami in je le način, kako uporabnike spodbuditi k nakupu premium naročnin. VPN brezplačen VPN je tam z istim namenom.

Ampak naj’s najprej prečkamo omejitve brezplačnega načrta.

Največja hitrost, ki jo boste lahko dosegli v brezplačni storitvi, je omejena na samo 1 Mbps. Ne glede na to, kako hitro imate povezavo, bo ponudnik omejil svojo pasovno širino.

Hkrati lahko pride do prekinitev in neskladnosti s povezavo proxy, kar povzroči slabe hitrosti nalaganja strani in zaostajanje.

Uporabniki so omejeni tudi na povezovanje le na štiri strežnike od skupno enainštirideset.

Storitev brezplačnega VPN Browsec je na voljo v vseh njegovih aplikacijah in razširitvah, vendar priporočamo, da v primeru, da uporabljate brezplačno različico, to storite samo v brskalnikih prek svojih združljivih dodatkov, ker to’s tam, kjer storitev najbolje deluje.

Pregled naročnine na Browsec Premium

Browsec je še največji korak, saj uporabnikom s premijskim načrtom ponuja večjo zanesljivost in udobje. Naš pregledovalnik VPN Browsec razkriva, da se uporabnikom ni treba skrbeti za omejitev pasovne širine, kar pomeni, da lahko uporabljajo neomejeno hitrost brskanja in prenosa. Pravzaprav lahko uživate v namenskih prometnih pasovih, ki vam pri raziskovanju interneta nudijo izjemen pospešek.

Uporabniki dobijo tudi možnost povezave na vse lokacije 30 strežnikov s premijskim načrtom. To pomeni, da imate veliko možnosti za deblokiranje spletnih mest z omejenimi omejitvami v različnih državah. Obenem lahko uporabniki olajšajo, da ne bodo imeli nobenih neskladnosti s svojimi VPN ali proxy povezavami..

Pregled registracije Browsec

Po našem pregledu VPN-ja Browsec prijava na storitev ni raketna znanost. Vse kar morate storiti je, da kliknete na “Prijavite se” na zgornjem desnem kotu strani. Spletno mesto vas bo preusmerilo na spodnjo stran. Tu boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in geslo. Ko končate, preprosto kliknite na “Prijavite se” zavihek. Prejeli boste potrditveno e-poštno sporočilo. Za dokončanje postopka kliknite povezavo.brskalnik pregled registracijoPo zaključku postopka registracije boste dobili dostop do nadzorne plošče računa, ki je na voljo na spletnem mestu. Preprosto kliknite na “Moj račun” in si oglejte datum poteka, načrt, ki ste ga kupili, in plačani znesek.pregledati premium pregled

Če imate brezplačen načrt, boste dobili dostop do teh štirih lokacij strežnika:

 • Nizozemska
 • Singapur
 • Združeno kraljestvo
 • Združene države

Če pa se premaknete na premijski načrt z odkupom naročnine, boste odklenili teh še 32 lokacij strežnika:

 • Avstralija
 • Avstrija
 • Belgija
 • Bolgarija
 • Kanada
 • Češka
 • Danska
 • Finska
 • Francija
 • Nemčija
 • Hong Kong
 • Indija
 • Irska
 • Italija
 • Japonska
 • Latvija
 • Litva
 • Luksemburg
 • Mehika
 • Nova Zelandija
 • Norveška
 • Na Poljskem
 • Romunija
 • Rusija
 • Južna Afrika
 • Južna Koreja
 • Španija
 • Švedska
 • Švica
 • puran
 • Ukrajina
 • Združene države (zahod)

Medtem ko je število strežnikov pri 36 precej nizkih v primerjavi s ponudniki, kot je ExpressVPN, ki trenutno ponuja več kot 3000 strežnikov, Browsec’S strežniki so dobro razporejeni po vsem svetu.

V krajih, kot so Turčija, Singapur, Indija in Južna Afrika, obstajajo strežniki, kar pomeni, da se uporabniki iz celega sveta lahko povežejo s strežniki, ki so jim fizično blizu.

Vendar pa ponudnik’s strežniško omrežje ne more konkurirati večjim ponudnikom, kot so Surfshark, NordVPN ali PureVPN, ki ponujajo na tisoče strežnikov in tudi njegova hitrostna učinkovitost je precej pod povprečjem, tako da kljub veliko obljub, BrowsecVPN še vedno primanjkuje.

Pregled hitrosti brskalnika VPN

Da bi bolje razumeli zanesljivost in pasovno širino razširitve Browsec, smo na naši povezavi s 35 Mb / s opravili test hitrosti:

Lokalni ponudnik internetnih storitev

Spodnji rezultati so iz naše lokalne internetne povezave. To je samo zato, da boste bolje razumeli razliko med hitrostjo primarnega omrežja in brskalnikom’s premium strežniki.Pregled hitrosti Browsec

 Povezana s strežnikom Browsec France

Naši strežniški testi ZDA in Francije so pokazali slabe hitrosti. Od 31.43Mbps se je hitrost prenosa zmanjšala na 12.28Mbps, hitrosti prenosa pa na 13.17Mbps, z zakasnitvijo do 142ms.brskalnik francoski strežnik

 Povezana s strežnikom Browsec Germany

Bili smo zelo razočarani nad testiranjem strežnika Nemčija, skupaj z drugimi lokacijami. VPN ne bi mogel bolje kot nalaganje 1mpbs in 5 Mbps na vseh premium strežnikih, razen Francije.brskalnik nemški nemški strežnik

Pregled deblokiranja Browsec Neflix

Browsec VPN sploh nismo pričakovali’s premijsko različico, ki odblokira Netflix na katerem koli od njegovih strežnikov, kot to počne večina malih ponudnikov VPN na srednji ravni’ne naredim tega. Razlog za to je, da je Netflix uveljavil zloglasno prepoved VPN,

Do spletnega mesta postane izjemno težko dostopati s povezavo z VPN, kaj šele obiti geo-omejitve in odblokirati vašo najljubšo državno knjižnico Netflix.

Da bi to storil, mora ponudnik dosledno zamenjati IP-je, tako da bo Netflix’s prepoved VPN ne’t jih prepoznajte kot VPN IP in jim prepovedo dostop do njihovega spletnega mesta. To od ponudnika zahteva, da vloži veliko finančnih in človeških virov, nekaj, kar si ponudnik na srednji ravni s svojimi omejenimi viri ne more privoščiti, da bi se pogosto zavezal.

Ampak kudos na Browsec, ker smo ugotovili, da lahko 2 njegova strežnika odblokira Netflix, eden od njih pa je strežnik ZDA West, s čimer je dosegel zlati standard, kar zadeva deblokiranje Netflixa.

Če bi bile tam le njegove hitrosti, bi se lahko odločili za odlično storitev, če bi želeli dostopati do Netflix US.

Pregled torsecinga Browsec

Ker ponudnik ponuja samo podporo na brskalniku in ne more zajeti ali zaščititi nobene vaše aplikacije, ki je zunaj vašega brskalnika, to’s ni primeren za hudourništvo. Zaščitna odeja ni razširjena na aplikacije Torrenting, kot je UTorrent, zaradi česar ta ponudnik izgubi eno najpomembnejših funkcionalnosti, ki naj bi jo ponujali VPN-ji..

Vendar pa Torrenting še vedno lahko uporabljate na mobilnih platformah, saj BrowsecVPN tam ponuja namenske aplikacije.

Pregled združljivosti Browsec Apps

Po našem pregledu VPN Browsec storitev podpira dobro paleto naprav in platform. Razširitev brskalnika lahko uporabite na katerem koli osebnem računalniku, na katerem je nameščen brskalnik Google Chrome, Opera ali Mozilla Firefox. Storitev ponuja tudi namensko aplikacijo za mobilne naprave Android in iOS. Vsekakor pa bi radi videli odjemalca po meri VPN za Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi in druge platforme.

Pregled razširitve za Chrome Browsing VPN

Razširitev Browsec VPN se izkaže za izjemno priljubljeno možnost za uporabnike Google Chrome.

Od skupno 24.827 pregledov je dodatek prejel izjemno oceno 4,54 zvezdice v Googlovi spletni trgovini.

Najboljši del tega je, da je Browsec VPN Chrome podaljšek lahek in ne’t vaš brskalnik ne bo imel težav ali večjih popravkov.

Browsec kromov podaljšek

Če uporabljate Browsec VPN’s brezplačno različico, potem ne’t med uporabo razširitve sploh ne pričakujte hitrih hitrosti, saj je ta dodatek odvisen tudi od hitrosti s strani ponudnika v brezplačni različici.

Razširitev za Chrome by Browsec je glede zmogljivosti veliko bolj tekoča kot dodatek ponudnika za Mozilla Firefox, kar je težava.

Če torej želite vedeti, na katerem brskalniku bo ponudnik ponudil najboljše zmogljivosti, potem vi’odgovor ste dobili v razširitvi za Chrome.

Zaradi tega je razširitev precej izjemna izbira za deblokiranje spletnih mest z omejenimi možnostmi.

Dodatek Browsec za pregled Firefox-a

Za uporabnike, ki želijo uporabiti brskalnik Browsec VPN za Firefox, je dodatek na voljo za brezplačen prenos v trgovini z aplikacijami Mozilla.

Čeprav je bolje uporabiti kot podobne dodatke ponudnikov, kot je Zenmate, ne’t ne pričakujem preveč od Browsec VPN na Firefoxu, še posebej, če ga uporabljate prek njegove brezplačne storitve. Odblokirali boste lahko nekaj rudimentarnih nivojev in preprosto zaobšli manj stroge omejitve in požarne zidove, kot so tisti na delovnih mestih na družabnih spletnih mestih, kot sta Facebook ali Twitter. Ampak ne več kot to.

Browsec Mozilla Firefox Addon Pregled

Brezplačna storitev vas bo tudi omejila, da preklopite med samo 4 lokacijami v dodatku Firefox in na njem’s sploh ni primeren za Torrenting, ker je bolj proxy kot VPN. Vtičnik brskalnika Browsec VPN za Firefox lahko’t zagotoviti enako raven zaščite kot slednja.

Na splošno so ocene in ocene v trgovini Firefox pozitivne, kar je dober znak, saj kaže zaupanje uporabnikov v dodatke, ki jih ponuja ponudnik.

Če želite sami izkusiti dodatek Browsec Firefox, ga lahko namestite tako, da obiščete stran njihovega ponudnika v trgovini Mozilla tukaj.

Browsec za revijo Opera

Razširitev Browsec VPN se izkaže tudi kot priljubljena izbira za uporabnike Opere. Od 240 ocen, storitev uspe prejeti visoko oceno štirih zvezdic. To je zato, ker olajša deblokiranje spletnih mest, ki so omejena na geo, in zaščiti identiteto pred sledljivostjo. Najboljši del: dodatek je velikosti le 5,0 MB in uporablja enak dizajn in neuporabnost svojih Mozilla in Chromovih kolegic. Uporabniki izkoristijo odlično zanesljivost in enak intuitiven vmesnik.Pregled razširitve operacijskega sistema Browsec

Browsec za iOS Pregled

Po našem pregledu Browsec VPN aplikacija iOS odlikuje čudovit vmesnik in dizajn. Izgledi aplikacije so zelo prijazni do uporabnika. Vse kar morate storiti je, da izberete strežnik in potisnete vrstico na “naprej” za omogočanje varne povezave. Ves promet poteka preko protokola IPSec, kar zagotavlja dobro anonimnost in zasebnost.pregled brskalnika ios pregled

Browsec za Android pregled

Naš pregledovalnik VPN Browsec razkriva, da aplikacija Android ustreza isti stopnji profesionalnosti in prijaznosti do uporabnikov kot v drugih napravah in brskalnikih. Izgled in občutek sta zelo gladki in nismo naleteli na nobeno kolcanje ali hrošče. Povezava se izkaže tudi za boljšo od tistega, kar ponujajo kolegi brskalnika. pregledati android pregled

Uporabite lahko tudi katero koli brskalniško VPN’s razširitvami za brskalnike na Androidu, če ne želite uporabljati aplikacije, vendar vam bo aplikacija dala veliko večjo enostavnost uporabe kot uvajanje vtičnika brskalnika Browsec VPN za mobilne naprave.

Kako uporabljati Browsec?

Uporaba Browseca ne zahteva strokovnega znanja ali raketne znanosti. Lahko se povežete z varno lokacijo, ne da bi se sploh prijavili. Vse, kar morate storiti, je namestiti razširitev na ustrezen brskalnik, izbrati strežnik in vzpostaviti povezavo. Storitev ustvari začasen račun za vse, ki se povežejo. Na ta račun lahko pripnete e-poštno sporočilo ali kupite premium naročnino, da pridobite dostop do vseh 30 lokacij strežnika.

Pregledovanje pregledovalnika VPN za Reddit

Po našem pregledu VPN-jev Browsec je storitev aktivno prisotna na Redditu. Najdete lahko različne objave strank, ki postavljajo vprašanja / rešitve za svoje mobilne aplikacije in dodatke za brskalnike. Številni koristni člani skupnosti usmerjajo uporabnike glede različnih težav, s katerimi se lahko srečajo. Tu je nit, ki uvaja Browsec na Redditu in še ena razlaga razlike med VPN in razširitvijo brskalnika. Prav tako lahko preverite naš najboljši najboljši vodič vpn reddit za možnosti Browsec.

Realne ocene uporabnikov Browsec

Čeprav je storitev VPN lahko zelo dobra, morate vedeti, da se lahko njena uspešnost med različnimi aplikacijami in odjemalci zelo razlikuje. To je zato, ker se vsaka stranka ne obnaša enako z VPN-ji in potrebujete pristop po meri, da zagotovite, da vaša storitev dobro deluje na določeni platformi.

Uporabniki ne’t na splošno preverite ocene drugih storitev, razen na platformah, kot so Reddit, Quora, Facebook itd. In čeprav vam to omogoča dobro splošno zaokrožitev storitve, boste imeli bolj natančen pregled VPN-ja za posamezno aplikacijo.’s uspešnosti, morate preveriti ocene v aplikaciji’lastne prodajalne.

Tu je nekaj tistih zelo preglednih mnenj, ki smo jih v različnih trgovinah z aplikacijami objavili za Browsec:

Uporabniški pregledi brskalnika Chromesec VPN

Ta ponudnik ponuja razširitev za Chrome, ki je ponavadi lahka možnost za zagon VPN-ja, ne da bi vaš sistem preveč obremenil. Vendar, ali veste, da Chrome trgovina ponuja uporabnikom možnost, da dajo svoje mnenje o razširitvah, ki jih tam gostijo? Če nisi’ne vem, da bi do zdaj radi povedali, da ta možnost obstaja in je zelo koristna pri preverjanju splošnih pregledov za določeno razširitev.

Browsec’s pripono VPN so v trgovini Google Chrome imeli naslednja mnenja:

Browsec chrome recenzije

Medtem ko je vedno nekaj slabih pregledov storitve, je imel Browsec večinoma pozitivne ocene, kar je razvidno iz nekaterih posnetkov zaslona’sem objavljen tukaj.

brskalnik chrome uporabniške ocene

Uporabniki so se celo odzvali, da so VPN spraševali o njihovih težavah ali težavah z odpravljanjem težav, zato smo bili zelo presenečeni, ko smo videli, da je Browsec’s podporna skupina je bila precej aktivna na platformi!

Browsec chrome prenos

Vsakemu uporabniku, ki ga je poklical, je olajšal, odgovori pa so imeli celo kanček sarkazma, kar je razvidno s 4. zaslona.

brskaj po ocenah za krom

To je odlična osredotočenost na kupca, ki jo je prikazal Browsec in upamo, da bodo drugi VPN-ji opazili in sledili temu.

Vendar bi radi povedali, da smo opazili veliko pritožb glede tega, da je Browsec precej počasen, zato smo mislili, da bi pri razširitvi za Chrome lahko prišlo do velike težave v zvezi s to težavo, zato smo jo sami preizkusili. In na naše presenečenje so uporabniki dejansko govorili resnico, saj je razširitev brskalnika res precej počasna.

Priporočamo, da si preberete te preglede, povezane z domeno, saj vam lahko dajo nekaj zelo pomembnih informacij, ki jih morda pogrešate!

Prenesi razširitev brskalnika Chromesec za VPN

Prenos Chromeove razširitve Browsesa je izjemno enostaven in preprost postopek’Kako lahko to storite v manj kot minuti!

 1. Za brezplačno različico preprosto pojdite v Chrome Store in poiščite “Brskalnik VPN”
 2. Kliknite na “Dodaj v Chrome” in končali ste!
 3. Za premijsko različico izberite načrt cen in ga plačajte
 4. Zdaj v svojem e-poštnem sporočilu pridobite poverilnice uporabnika iz Browsec VPN in pojdite v Chrome prodajalno in jo poiščite s svojim imenom “Brskalnik VPN”
 5. In spet samo kliknite na “Dodaj v Chrome”
 6. Ko podaljšanje’je bil dodan v vaš brskalnik Chrome, vnesite uporabniške poverilnice in se povežite s strežnikom, ki vam je všeč, da takoj začnete z njim!

Brskalnik brskalnika VPN Chrome zlomljen

Za vse uporabnike, ki želijo prenesti kakršno koli zlomljeno programsko opremo VPN, vam preprosto priporočamo, da s tem sploh ne napredujete. Ker po našem mnenju, oblikovan z dolgoletno storitvijo v tej panogi, verjamemo, da NO VPN ni boljši od razpokanega VPN-ja.

To je zato, ker razpokano programsko opremo VPN pogosto postavljajo v splet samo zato, da bi namamili nezaupljive stranke in nato to zlomljeno programsko opremo zavarili v njihov sistem z virusi, ukradli podatke, vstavili zlonamerno programsko opremo, šifrirali datoteke, namestili odkupno programsko opremo ali služili povsem podobnemu zloveškemu namenu.

Torej bodisi to je Browsec VPN Chrome Extension Crack ali kateri koli drug VPN ali katero koli drugo orodje, samo ne’nikoli ne greš blizu nje. Plačljivi VPN-ji so ponavadi najvarnejše stave, pri nekaterih brezplačnih storitvah pa lahko uporabnikom ponudimo tudi zasebnost, toda razpokana programska oprema VPN-jev je le večinoma prevara, ki se ji je treba za vsako ceno izogniti.

Browsec VPN za uporabniške ocene Android

Aplikacije za VPN Android so v teh dneh vse bolj priljubljene zaradi vse večjega števila cenejših pametnih telefonov Android po vsem svetu. Android je daleč najbolj priljubljen mobilni operacijski sistem in tako je naravno, da če bi se uporabniki prijavili na VPN, bi poiskali tudi njegovo aplikacijo za Android.

In čeprav število aplikacij VPN v uradni trgovini Google Play vsak dan narašča eksponentno, jih ni veliko, da bi jih bilo mogoče uporabiti.

Aplikacija Browsec’s ni preveč dober, saj sta njegova uporabniški vmesnik in UX malce preveč zamazana in lena po naših željah. Po našem pregledu je njihov Android najšibkejša povezava, kar lahko povzroči vdolbino v tej VPN’s splošno dovolj dobro delovanje skoraj vseh meritev.

Ocene uporabnikov za Browsec so bile v trgovini Google Play mešane in čeprav je VPN dosegel oceno 4,5, so se uporabniki veliko pritoževali nad tem, da aplikacija ne deluje v skladu s pričakovanji.

brskajte po ocenah aplikacij za Android

Pritožbe so segale od pogostih prekinitev povezav do puščanja IP med drugimi, zato priporočamo Browsec, da izboljša svojo aplikacijo za Android’s zmogljivostjo, da bi odstranili največji trenutek v svojem oklepu trenutno.

brskalnik android app prenos

Nastavitev brskalnika VPN za Android

Android of Browsec VPN lahko namestite tako, da sledite postopkom po koraku, omenjenim tukaj:

 1. Prijavite se pri VPN in plačajte njegov načrt cen
 2. Zaščitite svoje uporabniško ime in geslo za VPN
 3. Prenesite aplikacijo Browsec za Android iz trgovine Google Play
 4. Namestite ga na pametni telefon Android in ga uporabite v skladu z vašimi zahtevami!

Uporabniški pregledi brskalnika VPN Firefox

Tako kot razširitev za brskalnik Chrome tudi Browsec ponuja lastno razširitev za brskalnik Firefox.

Ko smo v trgovini z dodatki Mozilla preverjali uporabniške preglede, smo bili v glavnem razočarani, ker so mnenja večinoma bodisi ponarejena bodisi nezaželena in resno niti približno niso uporabna v primerjavi s tistimi, ki smo jih našli v Androidu ali Chromu razširitvene trgovine.

To je splošna težava za Firefox trgovino in to’s to, da sploh ne preusmerimo na razširitev Browsec. Skoraj v vsaki razširitvi boste našli neresne ocene, ponarejene objave, tone neželene pošte, nerazumljive komentarje in še več.

Tu je nekaj primerov:

brskalnik pregledovati firefox

Zmagali smo’t pregledamo Browsec’s Razširitev za Firefox, ki temelji na teh pregledih, ker bi bilo to podobno kot poniževanje dobre storitve. Naše mnenje o razširitvi je, da je to’s hitro, odblokira omejena spletna mesta (Netflix in druga večja spletna mesta za pretakanje niso vključena), hitro in brezplačno (razen če se odločite za plačljivo različico). Če ga želite uporabiti za svoj Firefox, potem ga’je zagotovo ena izmed boljših možnosti, ki jih ponuja ta platforma za zaščito vaše spletne identitete.

brskaj firefox prenos

Pregled povratnih informacij / podpore za Browsec

Naš pregledovalnik VPN Browsec razkriva, da ima storitev povprečen sistem podpore. Nimate na voljo klepetanja v živo, pogostih vprašanj, odpravljanja težav ali nastavitev, niti ponudnik ni dal nobenih kontaktnih podatkov za pomoč pri vaših težavah. Edina možnost, ki jo imajo uporabniki na voljo, je e-poštna podpora, ki nudi sprejemljiv čas odziva dve ali tri ure. Spodaj si lahko ogledate storitev’preprost kontaktni obrazec.Pregled podpore za Browsec

Vrhunski ponudniki VPN nudijo podporo klepetu v živo, saj je danes izjemno pomembna’s dneva in starosti, da uporabnikom ponudimo hiter in zanesljiv način podpore, ki’je tehnično dovolj kompetenten za reševanje več vrst uporabniških težav.

Browsec še vedno ne’ne ponudim tega in tega’s tam, kjer imajo majhni ponudniki stvari narobe. Če se štejemo med najboljše, ne gre za številke, temveč za ponudbo standardne kakovosti storitev, ki je integralna možnost klepetanja v živo.

Podpora za vozovnice je počasna in neosebna, zato mora Browsec to ponovno pregledati in zagotoviti, da lahko uporabniki dobijo takšno podporo, ki jo začenjajo pričakovati od VPN-jev.

Ali je Browsec varen za uporabo ali zakonit?

Med pregledom brskalnika smo pregledali strani s pogoji uporabe in pravilnikom o zasebnosti, da bi dobili boljšo predstavo o najboljši poceni varnosti VPN. Jasno je, da Browsec ne beleži nobenih pomembnih podatkov o povezavi / seji, ki lahko vključujejo pasovno širino, zahtevano stran, piškotke spletnega mesta itd. Vendar pa lahko storitev ob prijavi na račun zahteva vaš e-poštni naslov. S svojim računom lahko povežete tudi dodatne podatke, na primer podatke o plačilu.

Ker pa večina transakcij nadzoruje zunanje ponudnike, se lahko počutite prepričani, da vaša identiteta ostaja skrivna in varna. Ker gre za dodatek za brskalnike, je negotovost sledljivosti dejavnosti pri vas. Vendar spletna stran jasno razkriva, da vaših osebnih podatkov ne bo razkrila, če ne prejmejo zakonskih zahtev za izvrševanje zakona.

Pravnomočna razsodba

Ne vem’t priporočam BrowsecVPN in za to imam dobre razloge.

BrowsecVPN in varnost bi se lahko dobro izbrali, če bi ponudniku uspelo izkopati nekaj napak, ki obstajajo v njegovi storitvi. Namenjen je zelo uporabniku prijaznemu izdelku, saj bo ponujal dodatke za proxy in brskalnike, ki so sposobni brskalnika, za pametne telefone Android / iOS, vendar tega precej primanjkuje..

Cena za premijski načrt je zelo ugodna pri 3,33 USD na mesec pri njegovem letnem dogovoru, ko pa lahko v 24-mesečnem naročninskem načrtu dobite veliko boljši VPN, kot je Surfshark, za precej nižjo ceno po 1,99 USD / mesec na 24-mesečnem naročninskem načrtu.’ne bodite pametni plačati več in dobiti manj, če se odločite za BrowsecVPN.

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me