Pregled BolehVPN

Pristojnost Sejšeli
Cena 6,66 USD / mesečno za enoletni načrt
Strežniki 35 strežnikov v 12 državah
Dnevniki Shrani dnevnike povezav
Šifriranje AES-256-bit
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://www.bolehvpn.net/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Vodi BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN je storitev, ki je v zelo kratkem času pridobila majhno, a rastočo skupnost uporabnikov. Ta storitev je glede na ponudbo v primerjavi z večjimi najboljšimi ponudniki VPN precej majhna in ima celo nekaj pomanjkljivosti, vendar kljub temu velja, da je njena zmogljivost zanesljiva in varna..

Tako se danes sprijaznimo s tem, da bomo te trditve končno preizkusili v našem podrobnem BolehVPN pregledu BestVPN.co!

Varnostni pregled BolehVPN

VPN je sprejemljiv le, če je’varen, nobene druge misli. In to je naša meritev številka 1, na kateri ocenjujemo VPN. Da, drugi vidiki storitve so pomembni, vendar ne toliko, kot je varnost.

BolehVPN’Varnostni aparat je močan in močan, a zagotovo je nekaj oklepa v oklepu.

Ponuja standardno vojaško šifriranje AES 256, ki se imenuje kot “Brute Force Attack Dokaz”. S to šifriranjem vaše povezave VPN bi vsak, ki želi razvozlati svoje podatkovne pakete, vsakič zagotovo ostati razočaran..

Razstreljevanje preko te stopnje šifriranja je praktično nemogoče, zato je BolehVPN s tega vidika neverjetno varen..

Ponudnik ponuja tudi OpenVPN protokol, ki je znova vrhunski, saj ni drugega protokola, bolj varnega od tega. To je’s privzeti protokol v svojih aplikacijah, tako da dokler ne’tega ne bo treba storiti iz nujnih potreb, potem pa le ne’t spremeniti.

Zdaj gremo proti kontram, BolehVPN’s politika beleženja ni dovolj pregledna.

Ne vem nobenega VPN-ja, ki bi povedal nič drugega, kot da vodi nič dnevnikov, toda najpogosteje je resnica od njega precej drugačna in vse, kar potrebujete za dostop, je le nekaj kopanja..

In to’s točno to, kar sem storil z BolehVPN, sem izkopal malo globlje in prišel do tega:

politika beleženja bolehvpn

Kot je razvidno iz tega posnetka zaslona, ​​posnetega z BolehVPN’S stranmi o politiki zasebnosti ponudnik pridržuje pravico, da vodi vaše dnevnike, če se prepustite kakršni koli nenavadni ali nezakoniti dejavnosti. Ponudnik ponuja utemeljitev, da če ne obstaja nekaj sumljivega, se do takrat ne hranijo dnevniki.

Tega ne uvrščam med “Zavajajoče” ali “Nevarno” sploh, toda lepa politika z ničimi dnevniki bi morala biti brez vseh takšnih stvari.

Druga težava z BolehVPN je konflikt na lokaciji VPN’s pristojnostjo, tj. na Sejšelih in na lokaciji internetnih storitev BV (matična družba), ki ima sedež v Maleziji. Če VPN vodi matično podjetje s sedežem v Maleziji, sam VPN, ki ga urejajo zakoni Sejšelov, postavlja resne dvome.

BolehVPN mora to razjasniti in se prepričati, da bo kmalu izdal izjavo, ki pojasnjuje ali nam poda svoje stališče do lokacije, ker je lokacija eden najpomembnejših dejavnikov za pregled VPN-ja.’s varnost.

Nevarna lokacija za parkiranje podatkov, kot sta ZDA ali Velika Britanija, lahko resno ogrozi zasebnost uporabnikov, ne glede na trdnost, ki jo nudijo druge varnostne funkcije.

nisem’t sploh ne naletite na puščanje IP ali puščanje DNS, tako da’je velik, velik plus!

Pregled BolehVPN

Pregled BolehVPN

Pregled cen BolehVPN

VPN-ji ne’t ponavadi ponujajo svoje cenovne načrte za dneve, kot jih ima BolehVPN, vendar to’ni slabo, saj bo uporabnikom omogočilo boljše razumevanje časa trajanja naročnine glede na vrednost, ki jo dobijo za denar, ki so ga plačali.

Zelo mi je bil všeč BolehVPN’odkritost v svojih cenovnih načrtih in to’s, ker je postavil končno ceno načrta, ki ga bo moral uporabnik plačati, namesto da bi za dolgoročne načrte utripal poceni mesečne cene, pri čemer bodo končna plačila veliko, veliko višja, kot je pričakoval uporabnik.

Na primer VPN utripa, da njegova dvoletna naročnina znaša le 2 USD / mesec. To se sliši najceneje vpn, a če se boste lotili tega načrta, boste morali skupno plačati 48 dolarjev. To je zavajajoča trženjska praksa in tista, ki jo resno proti. Ampak pomirjujoče BolehVPN ne’ne naredi ničesar od tega.

Načrti za oblikovanje cen so preprosti in razumljivi:

 • 7 dni: 3,70 dolarja enkrat zaračunano
 • 30 dni: 9,99 USD enkrat zaračunano
 • 60 dni: 16,99 USD enkrat zaračunano
 • 180 dni: 44,99 USD enkrat zaračunano
 • 365 dni: 79,99 USD enkrat zaračunano

načrti za oblikovanje bolehvpn

BolehVPN’Cene so v cenovno ugodnem območju, kar je spet presenečenje, in to’S tem, ker številne storitve, ki so še manjše od te, ponujajo svoje načrte za višje cene, kot jih ponuja.

Zame sta najboljša načrta 60 dni in 180 dni, saj sta v celotni panogi VPN eden izmed načrtov z najboljšimi cenami v svojih kategorijah..

Ponudnik za nove uporabnike ponuja tudi brezplačno 24-urno brezplačno preizkusno različico, poleg tega pa obstaja tudi 14-dnevna politika vračila, zato lahko zagotovo domnevamo, da je BolehVPN precej nagnjen k ponudbi prijaznim strankam storitev s številnimi poenostavitvami in zagotovo sploh ni pohlepna.

Načini plačila vključujejo kripto plačila, ki so dodaten plus.

Pregled aplikacij in strežnikov za odjemalce BolehVPN

NordVPN zdaj ponuja več kot 5000 strežnikov, medtem ko so te številke precej višje od strežnikov PureVPN, ki ponuja 300.000+ IP-jev in 2000+ strežnikov ter Surfshark VPN, ki ponuja 800+ strežnikov. Toda v nasprotju s temi velikani ima BolehVPN le 35 in to tudi v samo 12 državah po vsem svetu.

Število strežnikov je izjemno majhno, čeprav je majhen ponudnik. VPN njegovega obsega in cene naj bi ponujal najmanj 100 strežnikov.

Lokacije so klišejske, torej vi’Največ jih bom našla bodisi v Severni Ameriki bodisi v Evropi, tako da tukaj ni nič posebnega, o čemer bi lahko pisali.

Da, preizkusili smo njegove pretočne zmogljivosti in zdelo se je, da deluje dobro v smislu deblokiranja Netflixa in to je bilo resnično prijetno presenečenje. Prejeli smo se na Netflix US in Netflix UK, kar je bilo veselje in nekaj glavnih točk, ki jih je prispeval ponudnik.

BolehVPN ponuja tudi okretne zmogljivosti za Torrenting, ne preveč dobre, ne preveč slabe. Tu je težava v njenem dosegu. Najpomembnejši rojevi na svetu niso na lokacijah P2P, ki jih ponuja BolehVPN, zato hitrosti počasi.

Do obeh funkcij, tj. Do deblokiranja podpore za ZDA Netflix in Torrenting, je mogoče dostopati le, če naložite in dostopate do ustreznih konfiguracijskih datotek strežnika. BolehVPN je te datoteke namenil kot “Streaming Support”’ in “BolehFlix”.

Če bo BolehVPN moral priti do aplikacij za stranke, bo drastično izboljšal vidik svoje storitve, potem mora biti to zasnova, združljivost in število možnosti njegovih aplikacij za stranke..

Z vmesnikom, ki bi bolj ustrezal Windows 98 kot danes, BolehVPN’s Odjemalec Windows je izredno prepreden s preveč možnostmi in znaki, ki niso posebej uporabni.

Aplikacija odjemalca za Windows Bolehvpn

In nenehne napake pri povezovanju s strežnikom so bile resna nočna mora. Večji ponudniki v panogi ponujajo najboljše stranke od vseh. Preprosti so, z velikim gumbom za povezavo in možnostjo preklopa med strežniki in to’je to. BolehVPN mora prenoviti svoje stranke, če želi konkurirati boljšim ponudnikom na trgu.

Pregled BolehVPN

Povrhu tega BolehVPN’Podpora za mobilne naprave za novorojenčke in novince ni preprosta, če jih razumete zanje, morate skozi ročno pot prenesti odjemalec OpenVPN, ročno prenesti konfiguracijske datoteke strežnika in šele takrat bo BolehVPN zmožen delati na mobilnem telefonu. Ni dobro, resno.

Pregled BolehVPN

Odkupni dejavnik bi bil v tem, da BolehVPN ponuja presenetljivo velike hitrosti, na 20 Mbps povezavi pa je ustvaril skoraj 14 Mbps, kar za ponudnika tega obsega sploh ni slabo..

BolehVPN Major Round-up

Po kritični analizi glavnih vidikov njegove storitve naj’spustite se do večjega obsega storitev, v katerem vas bomo obvestili o storitvi’prednosti in slabosti na kratek, omejen način, ki vam omogoča razumevanje storitve v veliko boljši perspektivi.

Prednosti

 • Podpira hudourništvo
 • Hitro pospeši
 • Brez puščanja DNS ali WebRTC
 • Lahko odblokiram Netflix
 • Šifriranje in podpora protokola je vrhunska

Slabosti

 • Nizko število strežnikov
 • Programi za odjemalce niso dobro zasnovani in jih je težko delati
 • Podpora za mobilne naprave je poleg neobstoječe
 • Podpora za klepet v živo / Podpora za e-pošto ni na voljo

Zaključek

Zdaj pridem do svoje končne razsodbe o storitvi, tj. Ali jo priporočam ali ne. Ja, resnično stojim za storitvijo in to’s, ker cenim uspešnost nad vsem in vsem. Če VPN uporabnika z vsemi sredstvi ohranja varno, potem ni nobenega razloga’t priporočam. Da, možnosti in funkcije tega ponudnika so omejene, na primer nizko število strežnikov, brez podpore za klepet v živo, brez odjemalcev iOS itd., Vendar BolehVPN zmaga pri stvareh, ki so bolj pomembne, kot so hitrejše hitrosti, nične puščanje DNS itd..

Če lahko ponudnik svoje ranljivosti odpravi in ​​se samo še nekoliko razširi, ima možnost, da gre v orbito. Preizkusite ga, tudi za brezplačno preizkusno obdobje. Prepričujem vas, da ima veliko boljše rezultate kot celo nekateri veliki bigwig-ji.

Podobni članki

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

 • Pregled omrežja VPN Mullvad

  Pristojnost Švedska Cena 5,55 $ / mesec Strežniki 550 strežnikov v 35 državah Dnevniki Brez šifriranja dnevnikov Šifriranje AES-256-bitnih deblokad...

 • Pregled AzireVPN

  Pristojnost švedska cena 3,45 USD / mesec (enkrat zaračunanih 82,71 USD) strežniki 5 dnevnikov brez šifriranja AES-256 odklene Netflix ne torrenting Da deluje na Kitajskem ne...

 • AirVPN pregled 2019

  AirVPN ima morda najbolj vreden slogan v celotni industriji VPN. Storitev s temi besedami definira “Zrak za dihanje pravega...

 • Pregled VPNBaron 2019

  Pristojnost Romunija Cena 5,54 $ Strežniki 13 Dnevniki Št dnevnikov Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne priporočamo...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me