Pregled AzireVPN

Pristojnost Švedski
Cena 3,45 USD / mesec (enkrat zaračunanih 82,71 USD)
Strežniki 5
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://www.azirevpn.com/
Kompatibilnost Windows, Apple

Redko je, da majhna storitev VPN, ki ponuja samo 5 strežniških lokacij, lahko zgled za preostalo industrijo o tem, kako mora biti osredotočenost na zagotavljanje zgledne varnosti glavna prednostna naloga storitve VPN. A ravno to me je presenetilo pri AzireVPN, ko sem se spustil na pregled.

Moram reči, da moja pričakovanja niso bila visoka, ker ta ponudnik ne’se ne uvrščam na seznam plačljivih storitev VPN, vendar sem bil prijetno presenečen.

Od intrigantnega novega protokola do pravilnika o beleženju najvišje stopnje in podpore Netflix, je AzireVPN ena od storitev, o kateri zagotovo morate vedeti več.

Torej, tukaj je naš podroben pregled AzireVPN, ki vključuje obsežno kritično analizo različnih vidikov njegove storitve, vključno s cenovnimi načrti, varnostno infrastrukturo, podporo za naprave in še več, ki jih izdaja BestVPN.co!

AzireVPN’s Pregled politike beleženja in podpore protokola

Skoraj vsi VPN-ji oglašujejo, kako sledijo pravilniku o ničem beleženja, če pa se kopate dovolj globoko na njihovem spletnem mestu, še posebej, če preberete njihov pravilnik o zasebnosti ali pogoje storitve, bi vedeli, da lahko pri lažju sodelujemo.

VPN-ji, ki oglašujejo ničelni pravilnik za beleženje, lahko vodijo dnevnik o svojih časovnih žigovih povezav, uporabi pasovne širine itd. In čeprav se ti dnevniki morda zdijo neškodljivi, dejansko niso takšni, saj se lahko uporabijo vse informacije, ki jih ima ponudnik o vas kadarkoli.

Vendar AzireVPN tu postavi merilo, ki izrecno omenja, kakšne vrste dnevnikov “Ne drži’ne obdrži”. To sem ugotovil v njihovih pogojih storitve:

politika beleženja azirevpn

Ampak to’ne, saj je ta vzorni ponudnik VPN omogočil tudi sistem slepih operaterjev. To je dejansko modul Linux jedra, ki administratorjem sistema onemogoča poizvedovanje o podatkih, ki potekajo skozi končne točke. Skrbnik ne more niti slišati po dovoljenih poljih IP iz WireGuarda (poseben protokol AzireVPN, ki ga I’Podrobneje se bom pozneje pogovoril).

Za novinca to morda ne bo enostavno razumeti, vendar lahko rečem, da je njihova varnost zaradi tega zelo učinkovita. Nihče ne more spremljati vas ali vaših dejavnosti, če je ta mehanizem vzpostavljen, ne vaš IP skrbnik niti ponudnik sam.

Tudi protokoli so podprti kot boljši od industrijskih standardov tukaj. Ponudniki običajno ponujajo OpenVPN kot svoj najbolj varen protokol, Azire ga ponuja tudi, vendar pa vam daje tudi možnost, da uporabite svoj protokol, imenovan WireGuard, za katerega pravi, da je boljši od OpenVPN!

Pregled AzireVPN

Storitev trdi, da lahko z izbiro tega protokola (OpenVPN privzeti protokol) drastično izboljšate hitrosti, ki jih dosežete z zakasnitvijo.

To je prav neverjetno, saj sem videl le malo ponudnikov, ki se toliko osredotočajo na to, da bi dosegli prave osnove.

Edina slaba stran je, da WireGuard ne’ne deluje na vseh priljubljenih platformah in ima zelo omejeno nišo. Linux, Android in Macs so edine naprave in OS, na katerih lahko uporabljate WireGuard, za druge pa se morate zanesti na OpenVPN.

Da, ponudniki morajo danes izvajati bliskovite stvari, kot so Unblocking Netflix, Torrenting itd., Ki zahtevajo najboljši VPN za deblokiranje Netflixa, vendar pri tem ni kompromisov. In prav to naredi AzireVPN resničnega “VPN”.

Cene AzireVPN

Azire’s cenovni načrti so preprosti in nezapleteni, saj se razlikujejo le v trajanju naročnine, za katero se lahko odločite, medtem ko funkcije in ugodnosti ostajajo enake za vse.

Ponudnik trenutno ponuja štiri vrste načrtov, katerih podrobnosti so naslednje (Vse cene so za boljše razumevanje uporabnika pretvorjene iz eur v ameriške dolarje)

 • Mesečni načrt: 5,74 USD enkrat zaračunano
 • Tromesečni načrt: 4,59 USD / mesec (13,78 USD)
 • Letni načrt: 4,02 USD / mesec (48,25 $ enkrat zaračunanih)
 • Dvoletni načrt: 3,45 USD na mesec (enkrat zaračunanih 82,71 USD)

Načrtovalni načrt AzireVPN

Cena dolgoročnih načrtov je v primerjavi z omejenimi lastnostmi in funkcionalnostmi ponudnika nekoliko visoka. Veliko večje storitve VPN z veliko več funkcijami za zagon ponujajo podobne načrte za še nižje cene, kot je NordVPN. Torej, ne vem’ne maram dolgoročnih poslov in verjamem, da jih je treba znižati vsaj za dolar.

Primerjalno so kratkoročne cene boljše in privlačnejše, kot jih počne večina VPN-jev’t ne ponujajo kratkoročnih načrtov za tako nizke cene. AzireVPN je najboljši za kratkoročne naročnine, če želite dobiti VPN za majhen časovni okvir.

Ponuja vam tudi 24-urno brezplačno preskusno različico in 7-dnevno politiko vračila, zaradi česar so pogoji za poenostavitev strank dokaj prijazni.

Načini plačila so različni in vključujejo vse priljubljene možnosti, kot so kreditne kartice, PayPal itd., Skupaj s plačili s kripto valutami za tiste, ki želijo zagotoviti anonimnost med naročanjem na storitev.

Upoštevajte pa, da vam bo plačilo v kriptovalutah odvzelo možnost, da zahtevate vračilo.

Podpora za zabavo AzireVPN

Zaradi doslednega povpraševanja uporabnikov smo na BestVPN.co nekoliko prenovili svoj slog pregledovanja in začeli vključevati preglede na VPN’s sposobnost podpiranja zabave. To v prvi vrsti pomeni deblokiranje pretočnih mest, kot je Netflix, in zagotavljanje varne podpore za Torrenting,

AzireVPN’Prvo veliko razočaranje je bilo to, da je z Netflixom sodeloval le dvakrat v 16 ponovnih povezavah in to tudi na strežnikih Španije in Švedske. Ne drži’ne bom deblokiral Netflix US, vendar mislim, da ponudnik s samo 5 lokacijami ni’ni bilo narejeno, vendar ne pozabite na odblokiranje Netflixa.

Ta VPN mora uvesti odblokiranje Netflixa, vsaj na ameriških strežnikih, če želi očarati trenutne uporabnike VPN, saj zdi, da od deblokiranja Netflixa zahtevajo redno funkcijo katere koli storitve VPN.

Storitev Azire VPN za hudournike je mogoče opisati z eno besedo in to je to “NEVERJETNO”. To lahko rečem, ker ponudnik nima nobenih omejitev na nobenem od svojih strežnikov za Torrenting in povrhu tega je njegov prekleto varen, da bi dovolil avtorske trole.

Kdo bi si mislil, da bo ravno tako majhna storitev VPN tako dobra v toliko stvareh? AzireVPN je na začetku videti nepomemben, brez bliskovitih stvari ali trikov, vendar ko enkrat začnete raziskovati njegove funkcionalnosti in zmogljivosti, boste vedeli, da je to ena storitev, ki jo vsekakor morate vsaj enkrat preizkusiti..

Pregled strežnikov AzireVPN

Kot ste morda vedeli, AzireVPN ponuja le 5 lokacij strežnikov in to v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, na Švedskem, v Španiji in Kanadi.

Lokacije strežnika AzireVPN

Storitev je nedvomno dobra, vendar je njena strežniška infrastruktura močno omejena. Dandanes je večina najboljših VPN-jev, kot je Surfshark VPN, ki ponuja 800+ strežnikov ali druge, ki ponujajo vsaj več kot 30 lokacij, vendar AzireVPN ni ena izmed teh.

Funkcije strežnika AzireVPN

Njegove lokacije strežnikov so ravno skoncentrirane v Severni Ameriki in zahodni Evropi, ki večino sveta pušča iz svojega področja.

Priporočam AzireVPN, da vsaj izboljša število strežnikov na 15, če želi konkurirati večjim storitvam zunaj, ker je doseg zdaj pomemben dejavnik pri odločitvi za storitev VPN, in če to manjka, lahko uporabniki postanejo malce oklevajoči v službi.

Podpora za stranke AzireVPN

Sploh nisem ljubitelj podpore po e-pošti, saj je zame nerodna in stara šola. VPN-ji potrebujejo hitrejšo podporo, do katere lahko pride samo s podporo za klepet v živo. AzireVPN žal izgubi nekaj glavnih točk, ker ne ponuja takšne možnosti.

Podpora za stranke AzireVPN

Njegov odzivni čas je bil dober, celo boljši od večine ponudnikov, ki ta način komunikacije uporabljajo za reševanje poizvedb, vendar še vedno ne morem priti do dejstva, da moram počakati nekaj ur, da se rešim preproste poizvedbe.

Združljivost odjemalca AzireVPN

Če želite preveriti, kako je dejansko delovala njegova odjemalska aplikacija, sem prenesel njeno aplikacijo za Windows in moram reči, da je skozi postopek namestitve precej enostavno šlo..

Pregled AzireVPN

Gumbi za prenos na spletnem mestu za vsakega odjemalca so izrazito izraziti, velikost datoteke ni’t prevelik in postopek namestitve je prav tako potekal brez težav.

Pregled AzireVPN

Kar zadeva delo stranke, je delovalo v redu in mojo povezavo naredilo varno. Veliko ljudi je poročalo, da ima ta VPN puščanje IP, vendar nisem’Najdem jih vse do trenutka, ko sem napisal to recenzijo, tako da mislim, da jih’sem zakrpal to.

Vendar sem bil razočaran, ker je odjemalska aplikacija izginila, ko sem se povezala z VPN. Običajno imajo odjemalci VPN interaktivno nadzorno ploščo, po kateri lahko krmarite po spreminjanju strežnikov, dostopu do stikala za ubijanje itd., Vendar AzireVPN’odjemalec ne’ga imam, zato me je to močno pustilo na cedilu, saj sem ga moral izklopiti iz opravilne vrstice, če bi moral spremeniti strežnik, kar resno ni tisto, kar bi najraje .

Proti

AzireVPN zagotovo ima močne točke, vendar je pri storitvi tudi nekaj slabosti. Naj jih razvrstim za vas, da jih boste lažje razumeli:

Hitrost je bila zagotovo na nižjem območju, zlasti na severnoameriških strežnikih z nekaj hitrostmi nalaganja, ki so se dotaknile oznake 23Mbps na povezavi 100 Mbps, kar mora ponudnik obravnavati prednostno..

AzireVPN ne’še nimate stikala za ubijanje, kar je preprosto nesprejemljivo. To’s, ker v primeru prekinitve povezave to stikalo za odstranjevanje škode prepreči vašo zasebnost.

Kljub vsem dobrim politikam beleženja in varnim protokolom me je eno prepričalo, da sem vznemiril in to je bil AzireVPN’s sedežem na Švedskem, ki je članica zavezništva 14 Eyes. Švedska bi se vam lahko zdela kot dobra stara nordijska država, toda njeno članstvo v zavezništvu 14 oči ponuja neprimerno možnost, da VPN-ji postavijo bazo v.

Pregled AzireVPN

Ta zveza ima pravico zahtevati podatke od uporabnikov iz vseh držav članic, zato bo AzireVPN, če sploh pride do take zahteve, treba izpolniti. Ponudnik mora resno čim prej prestaviti bazo, sicer v Morski pes ni smisel biti svetnik’s usti.

Zaključek:

AzireVPN je vsekakor varna, zmogljiva storitev, ki kljub velikosti in značilnostim precej omejena, ne’ne razočaram.

Običajno tako majhen servis ne’tja grem tako daleč, toda AzireVPN je do zdaj odlično delo opravil. V oklepu je malo brazde, a nič, kar se ne da popraviti.

Če jih ponudnik popravi in ​​razširi obseg svojih operacij, kot da poveča svoje strežnike, doda še nekaj nišnih odjemalskih aplikacij, med drugim vključi posebne funkcije, kot sta Split Tunneling in Killswitch, bo zagotovo postal redna funkcija na seznamih najboljših VPN vseh naokoli.

Zaenkrat se AzireVPN močno priporoča uporabnikom Torrentinga in tistim, ki želijo dobiti zanesljivo zasebnost za potrebe brskanja po internetu..

Odpornost in zaščita Netflixa v azijskih in bližnjevzhodnih državah se ne priporoča.

Podobni članki

 • Pregled VPNBaron 2019

  Pristojnost Romunija Cena 5,54 $ Strežniki 13 Dnevniki Brez dnevnikov Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne priporočamo...

 • Encrypt.Me Pregled

  Pristojnost Združene države Cena 99,99 $ (1-letni načrt) Strežniki 132 Strežniki v 25 državah Dnevniki hranijo dnevnike 16 dni Šifriranje AES-256 Odklene Netflix...

 • Pregled VPNSecure 2019

  VPNSecure.me temelji na nenavadni lokaciji za storitev VPN’Na prvi pogled se ne zdi primerna storitev, vendar ima ta služba veliko vidikov...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

 • Pregled BolehVPN

  Pristojnost Sejšeli Cena 6,66 $ / mesec za enoletni strežniki 35 strežniki v 12 državah Dnevniki Shrani povezavo Dnevniki Šifriranje AES-256-bitni deblokiranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me