Pospeši pregled

Speedify ni zelo stara storitev, za razliko od večine drugih’doslej smo bili pregledani, če želite izvedeti več o najboljših VPN-jih v panogi.

Začelo se je šele leta 2014, zaradi česar je bilo primerjalno “novinec” v industriji.

Vendar so morda nove, vendar so zagotovo ambiciozne.

Zakaj?

Ne’t ne uporabljajte protokola OpenVPN, ki je industrijski standard. Torej, kaj točno uporabljajo?

Vezava kanalov.

Pospeši pregled

Don’ne skrbi, če ne’ne vem, kaj je to, saj bom pokrival to in druge vidike storitve v tem celovitem pregledu Speedify VPN, skupaj z vsem blagom in ponudbo storitve.

Pozitivni

Kot pove že ime, se je Speedify osredotočil na to, da bo storitev tako enostavna in hitra, da lahko uporabniki izkoristijo prednosti.

V ta namen je ponudnik predstavil veliko različnih funkcij, ki jih v industriji ne boste našli dovolj. Večinoma so osredotočeni na varnost in tu je ta ponudnik’je največje prodajno mesto laži.

Nov protokol in nadgrajena šifriranje

V glavnem se ponudniki VPN odločijo za protokol OpenVPN, saj je znano, da je tam najbolj varen protokol. Gneča, ki ni bila nikoli vložena, trdna in hitra, mnogi niso pomislili, da bi to počeli, ne pa tudi Speedify.

Ponudnik je predstavil svoj lastno razvit protokol z imenom Channel Bonding, kot sem že omenil na začetku pregleda.

Povezovanje kanalov poveča vašo hitrost in stabilnost, saj vam omogoča uporabo več internetnih povezav naenkrat.

Ne glede na to, ali je vaš WiFi, vaša mobilna podatkovna povezava ali kjer koli drugje internet usmerjen v vašo napravo, ta protokol povezuje vse to in ga neposredno posreduje.

Ugotovil sem, da mi je ta funkcija omogočila nadaljevanje prenosa, tudi ko se je moj Wifi ugasnil, ko je funkcija vezave kanalov preklopila povezavo na mojo mobilno podatkovno povezavo.

Izjemno impresivno! Če je samo za stabilizirane prenose ali prenose, je ta VPN ena najboljših programov, ki jih lahko dobite.

Zdaj prihaja do šifriranja.

Šifriranje AES-256 je danes norma za vse VPN in to’s, ker je nezlomljiv.

A kljub temu Speedify ponuja še naprednejšo različico te tehnologije, to je Cha-Cha 256 šifriranje. To je preveč tehnično, da bi razložilo razliko med obema, a vseeno povečanje pomeni, da se je ta ponudnik močno potrudil, da bi uporabnikom preko storitve ponudil najboljše v sodobni spletni varnosti in zaščiti zasebnosti..

Veliko število strežnikov

Običajno manjši VPN-ji ne’t ponujajo celo 500 strežnikov. Vedno je, da če želite velik park strežnikov, morate pogledati vrhunske storitve VPN v panogi s podobnimi strežniki PureVPN z 2000+ strežniki in

Speedify navada vas ne bo pustila, čeprav je že preko 1000 strežnikov na 28 različnih lokacijah.

pospeši pregled strežnikov

In to niso običajni strežniki, temveč hitrostni strežniki.

Ti hitrostni strežniki se nahajajo v oblaku in združujejo s funkcijo vezave kanalov, da razširijo vso svojo obremenitev povezave, da bi dobili zanesljivejšo in hitrejšo povezavo.

Veliko število strežnikov pomeni tudi veliko izbire pri izbiri najbližje lokacije, čeprav ste v krajih, kot sta Azija ali Afrika, tj. Krajih, ki jih večina VPN-jev’t strežnikov ne.

Tor Združljivost

Tor med številnimi orodji za zasebnost interneta velja za visoko ocenjeno.

To’s, ker ta brskalnik ohranja vaš IP zaseben tako, da ga usmerja skozi več končnih točk. Ampak še vedno ne’ne ponujajte šifriranja ali protokolarne podpore, tako da tudi če je vaš IP varen, lahko vaši podatki ogrozijo.

Zdaj je težava v tem, da večina VPN-jev ni združljiva s podjetjem Tor, kar spodkopava iit in ne omogoča uporabnikom zelo varne izkušnje v spletu.

Speedify ni ena od teh storitev, saj ponuja odlično združljivost s podjetjem Tor, ki ljudem, ki uporabljajo brskalnik, omogoča, da se zaskočijo.

Prisotnost Kill stikala

Tudi če ima služba vojaško šifriranje in varno podporo protokolu, lahko vaš IP še vedno pušča skozi številne vrzeli, ki jih ponujajo ponudniki’na splošno ne nagibamo k vtikaču.

Ena od teh vrzeli je odsotnost stikala Kill.

Ko vaša VPN povezava pade, vaš IP postane nenadoma izpostavljen in četudi izklopite povezavo, je majhno okno vmes dovolj, da celo osrednji heker pozna vaš IP.

Stikalo ubijanja to prepreči tako, da prekine internetno povezavo, če kdaj tudi VPN povezava pade.

Speedify ponuja to odlično funkcijo v vseh svojih aplikacijah.

Podpora je vrh linije

Kadar koli vidim funkcijo e-poštnega naslova namesto funkcije za klepet v živo, sem razočaran, ker je podpora za e-pošto v teh dneh tako stara 2000.

In to’s, ker lahko njen neosebni način zagotavljanja podpore, ko klepet v živo resnično lahko izboljša boljšo izkušnjo.

Vendar sem bil resnično presenečen, ko Speedify’e-poštna podpora je na moja vprašanja odgovorila zelo profesionalno. Brez avtomatiziranih botov, brez neumnih odgovorov, le neverjetna podpora visoko usposobljenega strokovnjaka za podporo, usposobljenega za njeno obrt.

Drugi ponudniki naj vzamejo list Speedify’s knjigami v tem primeru zagotovo.

Zelo velikodušno brezplačno preskušanje, ki ga je mogoče nadaljevati neskončno

VPN-ji so danes precej omamni in pohlepni, zato želite, da jih najprej plačate, njihovo storitev pa uporabite kasneje.

Te dni veliko ponudnikov ne ponuja brezplačnega preizkušanja, le pravilnik o vračilu stroškov.

A ne Speedify.

Ne le, da ima ta ponudnik splošen 30-dnevni pravilnik vračila kot vsi drugi, ponuja tudi brezplačno brezplačno preskusno različico z vrtoglavih 5 GB omejitve pasovne širine / mesec. Ja! Vsak mesec se bo nadomestilo za 5 GB obnovilo, razen če niste popolnoma pripravljeni plačati za storitev.

Neverjetno, prav neverjetno.

Zdaj ko’s nekaj, kar je zagotovo mogoče opisati kot “Zelo uporabniku prijazen”.

Ugodni in preprosti načrti

Večina vas bo morda presenečena, ko vidite, kako cene so v prednosti? Isn’t to naj bi bilo nekaj, kar je treba povedati?

Ne, tudi cene lahko spadajo pod prednosti ali slabosti, in to je odvisno od tega, koliko lahko vaši načrti cen upravičujejo vrsto storitve, ki jo ponujate.

ExpressVPN’Načrti so zelo dragi, vendar ne’t menijo, da so slabe zaradi ponudnika’vrednost, verodostojnost in zanesljivost, lastnosti najboljšega v poslu. Vendar so druge storitve VPN, kot je Surfshark, opremljene s funkcijami in imajo nizke cene.

Torej ni tako, da ste dobri le, če ste poceni VPN. To moraš upravičiti.

Pospeši’S cenovnimi načrti so preprosti, na voljo so le mesečni in letni načrti.

 • Mesečno: enkrat zaračunanih 8,99 USD
 • Letno: enkrat zaračunanih 49,99 USD (4,16 USD / mesec)

Pospeši pregled cen

To je individualni načrt in po mojem mnenju je letni načrt zelo ugoden. Mesečni načrt je nekoliko drag, vendar ga ni, ki ga ni mogoče upoštevati.

Da, družinski načrt in timski načrt sta na voljo tudi pri ponudniku in oba se razlikujeta od posameznega načrta. Pa tudi čez ceno ne bodo cene.

Slabosti

Ponudnik je do tega trenutka dober, tudi tisti, ki ga je treba priporočiti, vendar so te prednosti vse, kar je na voljo za storitev?

Speedify ima tudi svoj velik delež slabosti, ki jih moram izpostaviti pred vami, tako da boste lahko po branju tega pregleda sprejemali bolj uravnotežene odločitve:

Netflix ni podprt

Od Netflixa’s Uveljavila se je prepoved VPN, veliko VPN-jev vam lahko dovoli dostop do različnih knjižnic v različnih državah, ki jih ponuja Netflix.

VPN, ki še vedno lahko preseže prepoved VPN, je dokončni zmagovalec in lahko je njegovo edinstveno prodajno mesto, večje od vsega drugega.

Vendar Speedify pravi, da njegovi strežniki tega ne morejo storiti’s tem, da sem bil razočaran nad tem, kako sem bil razočaran.

Ta pa je dokončna prevara.

Torrenting ni na voljo

Po Netflixu ni’Sodelujem s ponudnikom, mislil sem, da bo morda Speedify dobro s Torrentingom, a kot vedno pravijo, ne’nimam velikih pričakovanj ali pa boste razočarani veliko časa!

In to’točno to se mi je zgodilo, ko sem videl, da Speedify tudi ne’t ne podpira večjih torrentingov.

Speedify v kombinaciji z neuporabnostjo Netflixa ne podpira nobene podpore za Torrenting’Največje slabosti.

Ameriška pristojnost in nekaj sečnje

Zakonodaja o hrambi podatkov je za ponudnika precej pomembna točka, ki jo mora razmisliti, preden postavi tabor v kateri koli državi, vendar mislim, da je Speedify ta vidik spregledal, medtem ko je izbral eno najslabših lokacij na svetu na takšnih zakonih, tj. ZDA.

ZDA je član ne le številnih zavezništev za izmenjavo podatkov, kot sta 5 Oči in 14 Oči, ima pa tudi zelo slabe zakone o samem hrambi podatkov, ki lahko pustijo uporabnika v resnih težavah, če ponudniku pošlje celo obvestilo o izročitvi podatkov..

Torej, da, osnova Speedifyja je ena tistih stvari, ki jih resno nagovarjam’t približno.

Enako velja za politiko beleženja ponudnika.

Speedify pravi, da je’s a “Ponudnik ničelnih dnevnikov”.

Ampak resno ne.

Zabeleži naslednje vrste podatkov:

 • Ime, telefonska številka, e-poštni naslov, osebni naslov in ime podjetja
 • IP naslov, dostop do strani, vrsta brskalnika in operacijski sistem (samo na njihovi spletni strani)
 • Časovne žige povezave
 • Porabljena pasovna širina
 • Približna lokacija

pospeši pregled zasebnosti dnevnikov

Čeprav ti hlodi niso nekaj resnega in jih ne’t v resnici spodkopavam vašo zasebnost, vendar vseeno, ja’videli smo boljše politike beleženja, kot je MullvadVPN, kdo ne’t tudi ne zbirate svoje e-pošte.

Speedify mora odstraniti te majhne dnevnike, ki jih vodi, da bi svojim uporabnikom ponudil največjo varnost in zasebnost najvišjih razredov.

Podpora za naprave

Medtem ko so odjemalske aplikacije Speedify zelo preproste za uporabo in vsebujejo nekaj neverjetnih funkcij, kot je hitrostni preizkus, kar je edinstvena funkcija, ki jo’naletite na industrijo VPN, ponudnika’s knjižnica aplikacij je še vedno nekoliko omejena.

Speedify ponuja namenske odjemalce za Windows, Mac, iOS in Android.

Pospešite prenos

Te štiri aplikacije pokrivajo najbolj priljubljene platforme, vendar še vedno obstaja prostor za več.

Na primer PureVPN ponuja namenske aplikacije za Firestick & Kodi skupaj z razširitvami brskalnikov Chrome in Firefox zagotavlja celovitejšo izkušnjo podpore.

Resnično priporočam Speedify, da kmalu doda aplikacijo ali dve, če bo resnično želel obstati tam z vrhunskimi ponudniki žrebanja in tekmovati.

Zaključek

Speedify je dobra storitev z nekaterimi zelo ambicioznimi lastnostmi, ki jih zelo cenim, vendar še vedno obstajajo nekatere pomanjkljivosti, ki mi preprečujejo, da bi to storitev priporočil v celoti. Toda nič takega, kar se ne da popraviti enostavno ali odpraviti, če ponudnik vloži malo truda.

Storitev lahko preizkusite, še posebej, če uporabite odličen brezplačni načrt in preverite, ali lahko ustreza vašim potrebam. Zame mora služba spakirati nekoliko močnejši udarec, da dobi kimanje.

Podobni članki

 • Pregled VPNSecure 2019

  VPNSecure.me temelji na nenavadni lokaciji za storitev VPN’Na prvi pogled se ne zdi primerna storitev, vendar ima ta služba veliko vidikov...

 • AirVPN pregled 2019

  AirVPN ima morda najbolj vreden slogan v celotni industriji VPN. Storitev s temi besedami definira “Zrak za dihanje pravega...

 • Encrypt.Me Pregled

  Pristojnost Združene države Cena 99,99 USD (1-letni načrt) Strežniki 132 Strežniki v 25 državah Dnevniki hranijo dnevnike 16 dni Šifriranje AES-256 Odklene Netflix...

 • Skrij VPN! Pregled šifriranja in podpore protokola

  Tako kot vsak drugi VPN na trgu, HMA! trdi tudi, da je najboljši VPN tam. Obljublja, da bo zagotovil vašo anonimnost v spletu, vendar uporabniških ocenah...

 • Betternet VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 2,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 10 strežnikov v 10 državah Dnevniki Dnevniki Šifriranje podatkov uporabnikov AES-256 (plačano) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me