PandaPow pregled VPN 2020

Pristojnost Hong Kong
Cena 7,00 USD / mesečno za enoletni načrt
Strežniki 120+ VPN v 16 državah
Dnevniki Shrani dnevnike povezav
Šifriranje AES-256-bit
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://pandapow.io/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

PandaPow VPN s sedežem v Hong Kongu je zmogljiva storitev, čeprav ni tako velika kot nekateri uveljavljeni sodobniki na trgu. Ponuja neomejeno pasovno širino, dostop do 14 strežnikov in lastniški protokol na osnovi SSL.

Imate celo 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, združljive aplikacije in poseben usmerjevalnik Wifi VPN. Na žalost ponudnik ne uspe odblokirati priljubljenih pretočnih platform, kot je Netflix, in na Kitajskem ne deluje (ustavi ga “Odličen požarni zid”).

Visoka cena 84 USD na letnem načrtu zato ni upravičena. Če pa želite dobiti boljšo vrednost, svetujem, da se za Forbes strinja PureVPN. Deluje na Kitajskem in deblokira vse VoD-je za slabih 1,65 USD na mesec. o petletnem načrtu!

Pregled cen Pandapow VPN

Cene so pogosto ena najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati pri vsakem ponudniku. Najbolj dovršeni načrti za oblikovanje cen v panogi VPN so tisti, ki ponujajo vse funkcije v vseh načrtih, edina razlika je trajanje naročnine. In to’je točno tisto, kar smo dobili pri PandaPow.

Ponudnik ima zelo nezapletene načrte cen, ki segajo od mesečnih, četrtletnih in letnih naročnin.

 • Mesečna naročnina: 9,00 USD / mesec zaračunamo enkrat
 • Četrtletna naročnina: 24,00 USD enkrat zaračunano
 • Letna naročnina: enkrat se zaračuna 84,00 USD

Cena PandaPow VPN’Letni načrt, ki je najboljši posel, je po našem mnenju nekoliko visok.

Če to primerjate z Ivacy VPN’s letno ceno naročnine 40 USD, PandaPow VPN’s posla je videti drago, če ne’t ne ponujajo enake količine strežnikov ali se za funkcijo celo ujemajo s ponudnikom.

Če se ob upoštevanju funkcij, ki so na voljo, spusti v sprejemljivejši razpon od 35 do 45 USD, potem bo zagotovo postal privlačnejši za nove uporabnike.

Cene Pandapow

Obiščite ponudnika

PandaPow VPN Free Trial

Edina stvar, ki se nam zdi najbolj razočarajoča pri mnogih ponudnikih VPN, je, da ne ponuja brezplačne preizkušnje. Ponudba brez dvoma zahteva veliko vlaganj, toda količina integritete in verodostojnosti, ki je vgrajena v vašo uporabniško bazo, se zaradi tega več kot ujema ali celo presega porabljen denar.

Na žalost, glede na naš PandaPow VPN pregled, ponudnik ne’t ponuditi brezplačno preizkusno različico tudi v pravem pomenu izraza. Za uporabnike zagotavlja le 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, če tega ne storijo’ne maram storitve in jo želim ukiniti.

PandaPow VPN, priporočamo vam, da delate na dodajanju brezplačne preizkusne različice, da bo vaš VPN bolj dostopen širšemu krogu potencialnih uporabnikov.

Pregled združljivosti aplikacij Pandapow VPN Apps

Kot vsak drugi ponudnik VPN tudi danes PandaPow VPN ponuja domače aplikacije za uporabo na priljubljenih platformah, kot so Windows, Macs, Android in iOS. Aplikacija Windows je bila morda najboljša v seriji, ker je bila veliko bolje usmerjena v odzive na možnosti dostopa do funkcij. Vsi privzeto izvajajo protokol OpenVPN, tudi v iOS-u, kar je razmeroma redek scenarij, kakršnega večina ponudnikov ne’ne zagotavljajte OpenVPN v iOS-u.

Aplikacija Android ni bila tako težka za navigacijo, vendar smo se soočali z nekaterimi težavami v zvezi s sunkovitimi povezavami. V službi je bilo zelo malo kapljic, tako da’je velik plus.

Priporočamo PandaPow VPN, da si aplikacije nekoliko omislijo in se zdijo bolj moderne. Trenutno uporabniški vmesnik v aplikaciji Windows spominja na programske vmesnike iz dobe 90. let.

ExpressVPN ima morda moderne aplikacije, ki jim tesno sledijo PureVPN, NordVPN in IPVanish, tako da PandaPow VPN lahko navdih pogleda, če želi prenoviti svoje aplikacije.

PandaPow VPN ponuja tudi poseben usmerjevalnik, ki ima vnaprej konfiguriran VPN, da bi olajšali zagon naprav, kot so televizorji Apple, igralne konzole v varnem načinu.

Obiščite ponudnika

Pandapow VPNServers Pregled

Glede na naš pregled PandaPow VPN, ponudnika’s strežniki so dobro razporejeni na najbolj priljubljenih lokacijah za dostop do VPN. S naročnino na PandaPow VPN boste lahko dostopali do 120 + strežnikov na 16 glavnih lokacijah z možnostmi, ki segajo od ZDA, Velike Britanije, Francije, Nizozemske, Hong Konga in Singapurja..

Pregled strežnika Pandapow

Vendar je najbolj obetaven vidik storitve ta, da so ameriški strežniki lahko odblokirali Netflix US, podvig, ki se ga tudi nekateri bolj uveljavljeni ponudniki VPN ne morejo ujemati. Hulu in Amazon Prime (ZDA) sta dobro delovala tudi.

Toda PandaPow VPNstill mora dodati še več strežnikov’s, da se prilagodi naraščajoči populaciji tistih uporabnikov, ki zdaj kupujejo VPN-je, da bi dostopali do geo-omejenih spletnih strani za pretakanje, kot je Netflix US. PandaPow VPN si mora močno prizadevati, da bi to omogočil, če gleda na odmevnost svoje storitve v skupnosti VPN.

Medtem ko je trenutno zmešnjava strežnikov za zdaj dovolj dobra, bo dodajanje več strežnikov za mešanje zagotovo omogočilo PandaPow VPN pri zagotavljanju bolj zvezdniške storitve.

PandaPow VPN je Netflix US odblokiral, medtem ko je bil povezan z Los Angeles Server.

PandaPow pregled VPN 2020

PandaPow VPN je Netflix UK odblokiral, medtem ko je bil povezan z Londonski strežnik.

PandaPow pregled VPN 2020

PandaPow VPN je Netflix Netherlands odblokiral, medtem ko je bil povezan z Amsterdamski strežnik.

Amsterdam-strežniki

PandaPow VPN je Netflix Japan odblokiral, medtem ko je bil povezan z Tokijski strežnik.

Tokio-strežnik

PandaPow je Netflix Australia odblokiral, medtem ko je povezan z Sydney Server.

Sydney-Server

Poleg lokacij, usmerjenih na Netflix, želimo v prihodnje ponudnika dodati še več strežnikov na drugih obstoječih lokacijah, pa tudi v novejših regijah, kot sta Bližnji vzhod in Južna Amerika.

PandaPow VPN ponuja tudi posebno storitev za kitajske uporabnike in ta funkcija je vključena v vse servisne pakete.

Pregled strežnika Pandapow

Pregled podpore za PandaPow VPN

Pri pregledu PandaPow VPN je bil za nas glavni ubijalec hroščev to, da ne’ne ponujam funkcije 24/7 klepetanja v živo, saj bi si utrla pot do boljšega olajšanja strank. PandaPow VPN trenutno ponuja sistem vozovnic kot funkcijo za podporo strankam, zato je reševanje kakršnih koli poizvedb ali težav težavno in zamudno opravilo.

Pregled podpore za PandaPow

PandaPow VPN bi moral resnično razmisliti o dodajanju hitrejšega in bolj prilagodljivega modula za olajšanje strank, kot je funkcija klepetanja v živo 24/7, da bi kupcem zagotovili bolj zaokroženo storitev.

Pregled protokolov VPN Pandapow

Na vseh svojih kompatibilnih odjemalcih aplikacij je PandaPow VPN uvedel lasten lastniški protokol, ki temelji na SSL-ju. Ta protokol, trdi PandaPow VPN, deluje tako, da omogoča, da ostane neblokiran v državah, kot je Kitajska, in zagotavlja veliko bolj varno izkušnjo za uporabnike drugod po svetu..

In ker se storitev za kitajske uporabnike še vedno izvaja in sprejemamo zahtevek po nominalni vrednosti in menimo, da je zelo sprejemljiv kot protokol VPN.

Kljub temu, da je glede na naš PandaPow pregled VPN-ja njegov lastniški protokol videti le nekaj drugega kot OpenVPN protokol in lastniški protokol, ki temelji na protokolu SSL, je samo drugo ime, s katerim ga je družba krstila..

OpenVPN je najbolj varen protokol VPN in je trenutno industrijski standard, zato bi PandaPow VPN predlagali, naj opusti domišljijsko ime in samo omeni, da uporablja OpenVPN protokol, kadar ga vprašate.

Kar zadeva druge protokole, kot so PPTP, L2TP / IPSec in IPSec, pa jih PandaPow VPN v združljivih aplikacijah ne podpira, če pa jih lahko uporabite, če VPN naložite na svojo napravo, ne da bi pri tem vključevali aplikacije.

Obiščite ponudnika

Pregled usmerjevalnika WiFi VPN Pandapow:

Najbolj priljubljen način za vzpostavitev VPN-ja, za katerega ni na voljo nobene združljive aplikacije, je nakladanje s strani, vendar je večino časa to lahko zelo dolg in dolgotrajen postopek, zato za lajšanje težav PandaPow VPN ponuja svojo WifI Usmerjevalnik VPN.

Pregled usmerjevalnika WiFi VPN Pandapow

Ta usmerjevalnik Wifi vam omogoča uporabo katere koli naprave pod pokrovom VPN, ker ves promet poteka po njegovi poti in s tem samodejno varno.

Nastavitev usmerjevalnika je izjemno enostavna in tukaj’Pokaži’naredil:

 • Ko pridobite WiFi usmerjevalnik PandaPow, ga povežite z delujočo internetno povezavo
 • Kot primarni vir internetne povezave priključite katero koli napravo na usmerjevalnik PandaPow Wifi
 • Promet vaše naprave zdaj samodejno varno poteka prek PandaPow VPN, ki je omogočen v usmerjevalniku Wifi

Brezžični usmerjevalnik PandaPow vas bo stalo 99 dolarjev na leto’je vreden naročnine VPN in vključenega usmerjevalnika.

Obiščite ponudnika

Ali je PandaPow VPN priporočljiv?

Lahko si omislite, toda ne morem ga dokončno dati. 

PandaPow VPN je ena bolj obetavnih novih storitev VPN na trgu in kljub temu, da je še vedno v začetni fazi’S svojim uporabnikom zagotavlja veliko storitev v smislu hitrosti in stabilnosti.

Pred njo je še dolga pot, preden se lahko uvrsti med najboljše ponudnike v panogi, toda tisto, kar ji primanjkuje v obliki vrhunskih funkcij, nadomešča moč varnosti. Cena pri 84 dolarjih za leto’Vrednost naročnine je previsoka, zato je treba to storiti najprej, če bo ta storitev od nas dobila odkrito priporočilo.

Na BestVPN.co si prizadevamo, da bi dali najboljše ocene tako, da bomo zagotovili, da naša analiza ostane nepristranska in olajša končni cilj sprejetja odločitve o brezhibni pridobitvi storitve..

Če imate kakršne koli predloge, ki bi jih želeli deliti z nami ali bi želeli celo kritizirati našo storitev, vas prosimo, da komentirate spodnjo nit. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in sprožili pomembne pogovore, ki vodijo k izboljšanju naše storitve na dolgi rok.

Podobni članki

 • Skrij pregled IPNN za leto 2020

  Pristojnost Združene države Cena 2,91 $ / mesec Strežniki 120 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne Priporočamo Ne...

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • Pregled VeePN 2020

  Pristojnost Panama Cena $ 1,67 / mesečni strežniki 2500 Dnevniki Ne Šifriranje dnevnikov AES-256 Odblokira Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne Priporočamo Ne...

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61+ državah Dnevniki Brez dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me