CactusVPN Pregled – Zvezdna storitev – 4 zvezdice

Pristojnost Moldavija
Cena 3,25 USD na mesec
Strežniki 26 strežnikov
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje 256-bitni
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.cactusvpn.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Med stotimi obstoječimi VPN-ji se zelo malo lahko izstopa po zagotavljanju ne le najboljše storitve VPN, ampak ponuja tudi uporabno izkušnjo uporabnikov, saj je skoraj vsaka plat storitve veliko bolj osupljiva kot zadnja.

Moramo priznati, da nismo’nisem imel veliko pričakovanj, ko smo pomislili na pregled CactusVPN, a smo bili presenečeni. CactusVPN je eden izmed najbolj vizualno privlačnih VPN-jev, s katerimi smo se srečali. Proizvajalci, ki stojijo za njim, vsekakor skrbijo za podrobnosti. Noben kamen ni ostal spremenjen, ne glede na to, ali je bil pri izdelavi spletnega mesta ena od njegovih VPN funkcij, ki dokazujejo njihovo sposobnost delovanja, aplikacije za odjemalce VPN ali kateri koli drug vidik storitve.

To moramo priznati, prodani smo! CactusVPN je ena najboljših storitev, ki jo boste našli, še posebej, če ste novinec, ki ne’o VPN-jih vem veliko. Na trgu obstajajo večje, veliko bolj uveljavljene storitve VPN, vendar se le redki približajo živahnosti CactusVPN.

Torej, če želite vedeti, tukaj je popoln pregled CactusVPN, ki vsebuje kritike o njegovih načrtih cen, plačilnih načinih, uporabniškem vmesniku spletnega mesta & UX, odjemalske aplikacije, zmogljivosti funkcij in še več naših recenzentov.

Načrti cen CactusVPN

VPN postajajo čedalje bolj cenovno občutljivo blago, ko na trg vstopa vse več ponudnikov, s čimer se poveča konkurenca in občutno znižajo cene. Torej, s toliko konkurence v vleki, ki je danes ponudnik’svet mora ohraniti svoje cenovne načrte v sprejemljivem razponu in omogočiti dovolj možnosti, da sprejme čim več vrst potreb uporabnikov, in CactusVPN to počne ravno to.

CactusVPN trenutno ponuja 4 vrste cenovnih načrtov:

 • ZDA VPN
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Kaktus VPN Letne cene

Četrtletne cene kaktusa VPN

Mesečne cene kaktusa VPN

Ceniti moramo dejstvo, da CactusVPN za svoje uporabnike ponuja namenske načrte ZDA in Združenega kraljestva, kar je redka znamenitost v domeni VPN, kjer se večina ponudnikov osredotoča na zagotavljanje enotnih načrtov z edino razliko v trajanju naročnine. SmartDNS se tukaj ponuja tudi ločeno, kar je plus, ker je v zadnjih nekaj letih prišlo do porasta prodaje nišnih naprav, kot so mediastream.

Namenski načrt SmartDNS bi bil popolnoma primeren za take stranke z edinstvenimi zahtevami, kot jih zdaj ne bi’ne bodite prisiljeni kupiti VPN povezavo, ki jim ne bo koristila, samo zato, ker želijo dostopati do ponudnika’s Funkcija SmartDNS.

Nadalje se ti načrti ponujajo v mesečnih, četrtletnih in letnih naročninah. Pustiti’preglejte vsakega posebej:

VPN ZDA:

 • Mesečna naročnina: 4,99 USD / mesec zaračunamo enkrat
 • Četrtletna naročnina: 12,99 USD enkrat zaračunano (4,33 USD / mesec)
 • Letna naročnina: enkrat zaračunanih 38,99 USD (3,24 USD / mesec)

Ta načrt vključuje dostop do 4 ameriških strežnikov in vseh drugih funkcij, ki jih ponuja CactusVPN, razen za deljenje P2P in storitev SmartDNS. KaktusVPN’s cenovni načrti za to storitev ni preveč slabo, če se boste veselili, da boste prek tega načrta deblokirali spletna mesta z omejitvami v ZDA, kot je Netflix. Letni načrt daje zelo dober posel, vendar verjamemo, da je treba ta četrtletni načrt zmanjšati na vsaj 10 USD, ki se mu zaračunajo enkrat, če želi ponudnik narediti bolj privlačen.

UK VPN

 • Mesečna naročnina: 4,99 USD / mesec zaračunamo enkrat
 • Četrtletna naročnina: 12,99 USD enkrat zaračunano (4,33 USD / mesec)
 • Letna naročnina: enkrat zaračunanih 38,99 USD (3,24 USD / mesec)

S povsem enakimi cenami kot v ZDA načrt VPN, naša razsodba za načrt cen v Veliki Britaniji ostaja enaka kot za načrt VPN v ZDA. Cena četrtletnega načrta je treba nekoliko znižati, tako kot za ameriški VPN načrt. Na voljo so vam 4 strežniki v Veliki Britaniji in dostop do vseh drugih premium funkcij v tem načrtu.

VPN + pametni načrt DNS

 • Mesečna naročnina: 6,99 USD / mesec zaračunamo enkrat
 • Četrtletna naročnina: 17,99 USD enkrat zaračunano (5,99 USD / mesec)
 • Letna naročnina: 54,99 USD enkrat zaračunano (4,58 USD / mesec)

Ta načrt je med najobsežnejšimi med vsemi načrti, ki se ponujajo. Načrt VPN + Smart DNS vključuje dostop do vseh svojih vrhunskih funkcij in celoten seznam strežnikov, ki obsega skupno 23 strežnikov. Storitev SmartDNS je vključena tudi v ta načrt, s čimer je ta načrt najboljši za tiste uporabnike, ki potrebujejo VPN na različnih napravah, vključno z mediastreami.

Glede na cene tega načrta je mesečna naročnina 6,99 dolarja precej nizka v primerjavi z drugimi bolj uveljavljenimi ponudniki, ki ponujajo svoje mesečne načrte v razponu med 8–10 dolarjev. Kar zadeva četrtletne in letne naročninske načrte, med njimi ni velike razlike v ceni, kar je odličen dejavnik, saj omogoča uporabniku, da se odloči za kratkoročni četrtletni načrt, ne da bi mu povzročil veliko neprijetnosti.

Načrt SmartDNS:

 • Mesečna naročnina: 4,99 USD / mesec zaračunamo enkrat
 • Četrtletna naročnina: 12,99 USD enkrat zaračunano (4,33 USD / mesec)
 • Letna naročnina: enkrat zaračunanih 38,99 USD (3,24 USD / mesec)

Čeprav so nam drugi načrti všeč, menimo, da so cene načrtov SmartDNS nekoliko previsoke, še posebej za četrtletni načrt. Če CactusVPN v tem načrtu ne ponuja nobene druge stvari, razen storitve SmartDNS, mora cene znižati, da bo ta načrt nekoliko bolj privlačen. Še vedno dobra pobuda, ki jo zelo cenimo!

Načini plačila CactusVPN:

Ima veliko načinov plačila končnemu uporabniku olajša, saj poveča prilagodljivost pri izbirah, ki jih ima uporabnik na način, kako želi plačati za načrt cen. CactusVPN ponuja odličen repertoar možnosti plačil, ki vključujejo naslednje:

 • PayPal
 • Kreditna / debetna kartica
 • Bitcoini in Altcoini
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex Money
 • AliPay

Načini plačila Cactus VPN

Seznam vsebuje skoraj vse priljubljene možnosti, ki jih sodobni uporabnik zahteva od ponudnika VPN. Všeč nam je način, kako CactusVPN ponuja Bitcoin kot možnost plačila, saj uporabniku omogoča plačilo nad svojo zasebnostjo med plačilom..

CactusVPN Free Trial Pregled

Brezplačna preizkusna različica hitro postane redkost v domeni VPN, saj se številni ponudniki obrnejo na star način, da uporabniku ne ponudijo možnosti uporabe izdelka, preden je v celoti plačal za cenovni načrt. Ta pristop lahko izklopi veliko uporabnikov in čeprav tega ni, obstaja velika verjetnost, da uporabnik, potem ko ima nekaj slabih izkušenj z vašo storitvijo, svojo storitev škodi po celotnem internetu s tako srditostjo, da bo vaša storitev močno prizadela glede na podobo blagovne znamke na trgu.

Brezplačne preizkuse z ničelnimi obveznostmi so najboljši varovalni VPN-ji, ki se lahko soočijo s to težavo, saj uporabniku omogočajo, da storitev v celoti preizkusi in je zadovoljen, preden se premakne naprej k nakupu načrta cen. Z brezplačno preizkusno različico, tudi če uporabnik ni zadovoljen, vse, kar naredi, ne gre za nakup. Na sliki blagovne znamke ni narejena velika škoda.

CactusVPN trenutno ponuja brezplačni preizkusni načrt, ki veliko govori o zaupanju ponudnika v svoj izdelek, pojmu, ki povečuje zaupanje uporabnikov.

Cactus VPN Free Trial

CactusVPN smo preizkusili brezplačno preskusno storitev in se odločili, da bomo pozneje pregledali to storitev. Več kot polovica funkcij uspešnosti, ki smo jih kritizirali v tem pregledu, je bila testirana med brezplačnim preskusom, saj ni bilo večjih razlik v načinu izvajanja storitve v njenih brezplačnih in plačljivih različicah.

Brezplačna preizkušnja 24 ur

Edina stvar, ki bi si želela, da bi CactusVPN spremenila, je trajanje brezplačne preizkušnje, ker je bilo do zdaj samo omejeno na 24 urno obdobje, kar je precej malo. Priporočamo CactusVPN, da to obdobje povečate na vsaj 72 ur, tako kot NordVPN.

CactusVPN ponuja tudi 7-dnevno preskusno storitev svoje storitve SmartDNS, tako da lahko celo sledi svojim lastnim pravilnikom in ga posname na brezplačnem preskusu VPN.

Brezplačna 7-dnevna preizkusna različica SmartDNS

Vendar pa CactusVPN ponuja tudi 30-dnevno politiko vračila, zato lahko ocenimo, da so njegove brezplačne preizkusne politike izjemno prijazne potrošnikom.

Pregled združljivosti CactusVPN Apps:

Ta ponudnik ponovno prevzame kolač v tej svoji funkciji, saj ponuja namenske odjemalske aplikacije za naslednje OS in naprave:

 1. Windows
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Medtem ko že skoraj vsak drugi ponudnik ponuja odjemalske aplikacije za Windows, Mac, iOS in Android, namenske aplikacije za Android TV in FireTV niso tako pogoste. To je zato, ker gre za precej nišne naprave, zato je za izdelavo odjemalske aplikacije zanje potrebno veliko truda, predvsem pa zavezanost za izboljšanje uporabniške izkušnje. CactusVPN je dosegel dodatno miljo pri zagotavljanju, da ima v svojem repertoarju več kot le osnovne ponudbe aplikacij za stranke, tako da je v našem pregledu dosegel visoko oceno za to..

CactusVPN Apps

Zelo si želimo, da bi ta ponudnik v svoj repertoar dodal razširitve brskalnikov in še povečal količino namenske podpore, ki jo trenutno ponuja uporabnikom..

Pregled strežnika CactusVPN

Verjamemo, da obstaja veliko možnosti za izboljšanje CactusVPN’s sicer zvezdna storitev je število strežnikov. Trenutno ponuja 23 strežnikov VPN na 17 lokacijah v omrežju, ki se širi po 14 državah, mora CactusVPN izboljšati svojo ponudbo, če bo lahko konkuriral večjim VPN-jem na trgu, katerih strežnik šteje včasih v tisočih, kot sta ExpressVPN in PureVPN.

Lokacije strežnika CactusVPN

Saj ne, da njegovi strežniki ne’ne bodo uspešni, so odlični v vseh meritvah. Presenetljivo je, da med testiranji ni bilo nobenega prenatrpanega in tudi hitrosti so bile velike.

Ko smo se povezali s strežnikom v ameriškem Sydneyju v Avstraliji na povezavi 50 Mbps, smo dobili te rezultate iz naših hitrostnih testov:

CactusVPN test hitrosti

Hitrost prenosa se je zmanjšala za skoraj 27%, hitrosti prenosa pa so se izjemno povečale pri 41,7 Mbbps, ni slabo za internetno povezavo, ki podpira VPN.

Strežnikom je uspelo tudi odblokirati vsebino, ki je omejena na geo na spletnih mestih, kot je Netflix US.

V rezultatih si lahko ogledate znanstvenofantastični film Ex-Machina, ki v drugih državah razen ZDA ni na voljo. In če VPN v deblokiranju Netflix US-ja, potem mora biti to super, saj ne samo da obide geo-omejitve na spletnem mestu, ampak tudi uspe obiti prepoved VPN na spletnem mestu, kar je neverjeten podvig, ki ga nekateri niti ne Najboljši VPN-ji se lahko ujemajo.

CactusVPN Pregled - Zvezdna storitev - 4 zvezdice

Toda ena stvar, ki je s CactusVPN ne bomo nikoli cenili, je, da je njena poštenost sporočanje uporabniku trenutno dejanski status VPN..

Ko smo se na spletnem mestu prijavili v odjemalsko območje, smo videli beležko z imenom “Stanje storitve” da nas obvesti, da BBC iPlayerja trenutno ni mogoče odblokirati prek CactusVPN. To ni le redka, ampak edinstvena lastnost, ki CactusVPN loči od drugih VPN-jev na trgu, ki nenehno tržijo določeno lastnost, tudi kadar tega niso sposobni..

Tudi če BBC iPlayer ne’Trenutno ne bomo sodelovali s CactusVPN, saj ga ne bomo ocenili, ker če je ponudnik iskren do svojih uporabnikov, jih ne bo pustil na cedilu in si prizadeval za čimprejšnjo obnovitev in delovanje storitve..

CactusVPN Pregled - Zvezdna storitev - 4 zvezdice

Uporabniški vmesnik in UX spletnih strani

Le malo VPN-jev ima tako podrobnost pri gradnji spletnega mesta’ni samo interaktiven, ampak tudi informativen o vseh vidikih storitve kot CactusVPN.

Kot je razvidno iz načina oblikovanja načrta cen, strežnikov in strani, ki je pokazala, da so spletna mesta z omejenim geografskim omejitvam, ki jih lahko CactusVPN odklene, oblikovana, je CactusVPN postavil merilo o tem, kako naj bo spletno mesto VPN popolna kombinacija med da je še privlačen, povedati vse.

CactusVPN Pregled - Zvezdna storitev - 4 zvezdice

CactusVPN varnost in funkcija Live Chat

Zaradi nenadnega porasta priljubljenosti programske opreme VPN in naraščanja ozaveščenosti o tem, kako pomembni so podatki in kako jih je mogoče uporabiti za neljube namene, so številne dvomljive storitve skočile na trg, ki so s pomočjo svoje storitve VPN uporabile kot fasado za zbirajo uporabniške podatke prek medijev njihovih odjemalskih aplikacij. Ti podatki se nato pošljejo oglaševalcem in tako zaključijo celoten začaran krog.

Eden od pomembnih načinov, kako ugotoviti, ali se VPN v to privaja ali ne, je branje njegove politike o zasebnosti, ki posebej omenja način zapisa podatkov o uporabnikih. Ti dokumenti politik so morda dolgočasno branje, vendar je njihovo razumevanje ključnega pomena za razumevanje VPN-ja’s politiko prek naših podatkov.

CactusVPN dnevniki

Vendar pa CactusVPN ne’ne prepustite se nobeni takšni dvomljivi dejavnosti in politika zasebnosti jasno navaja, da ne’t beležite poljubne uporabniške podatke, tudi ne za količino porabljene pasovne širine ali časa uporabniške seje. Čisto čisto, kot prihajajo, zato je mogoče zanesljivo zaupati.

Ponuja tudi več protokolarnih podpor, vključno z OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP in SoftEther, zato so možnosti za varnost in zaščito vaše anonimnosti pri CactusVPN dokaj močne..

Prihaja do podpornih funkcij, CactusVPN’Funkcija za podporo klepetanju v živo je bila zelo odzivna na rešitev ali odgovor na vprašanja, ki smo jih zastavili njenemu agentu za podporo.

Podpora za klepet v živo CactusVPN

Na voljo je tudi možnost dviga vozovnice, če imate zapleteno težavo, ki zahteva strokovno odpravljanje težav s strani strokovnjaka.

Zaključek

Naša končna razsodba je zelo naklonjena CactusVPN, saj ponuja celovito in dobro zaokroženo storitev VPN, ki je trdno nasprotovala nekaterim precej močnim testom. Ima nekaj napak, vendar so precej majhne in jih je mogoče zelo enostavno likvati.

CactusVPN od našega konca dobi 4 zvezdice kot močno priporočljivo storitev, od katere zagotovo lahko uživajo uporabniki z vsemi potrebami. Od varnosti do deblokiranja spletnega mesta lahko ta VPN reši vsa vprašanja glede zasebnosti in internetne svobode! Poskusite in nam sporočite, kakšna je bila vaša izkušnja v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me