AirVPN pregled 2019

AirVPN ima morda najbolj vreden slogan v celotni industriji VPN. Storitev s temi besedami definira “Zrak za dihanje pravega interneta”! A kljub tej izredno pomanjkljivi ustvarjalnosti pri oblikovanju boljšega naslona za predstavljanje storitve, je AirVPN navsezadnje VPN in navsezadnje je treba presoditi o njegovi uspešnosti kot po njeni liniji.


Na njenem spletnem mestu trdijo, da ga je vodil in upravljal “Aktivisti in hacktivisti” ki želijo svojo storitev uporabiti kot predpražnik za zaščito idealov, kot so nevtralnost mreže, zasebnost in odprtost na internetu.

Da, tanek slog je tam, vendar sem še naletel na boljšo vizijo, ki jo ponuja obstoječa VPN storitev kot tista, ki jo ponuja AirVPN.

V panogi, ki je preplavljena z odvečnimi izjavami, kot je “svet’najboljša storitev VPN” “Najhitrejša storitev VPN” in podobno je bilo res osvežujoče videti, da se storitev dejansko promovira na idealih, ki jih je treba ceniti kot ponudnika zasebnosti.

To je bilo moje upanje veliko za VPN’s svojo učinkovitostjo in varnostnim aparatom in zagotovo ne’ne razočaram me.

Poglobimo se v celovit pregled storitve in preverimo, ali izpolnjuje visoka pričakovanja, ki jih je postavil s svojo izjavo o viziji.

AirVPN varnostni pregled

Z vojaško AES šifriranjem in podporo za protokol OpenVPN AirVPN dobi osnove VPN’Varnostna pravica.

Ponudnik’spletna stran omenja, da je bila zgrajena in jo še vedno vodijo tisti, ki zasebnost jemljejo zelo resno, in s tem, kar sem preizkusil v tem VPN-ju’Varnost skozi, v AirVPN je resnica’s trditvami.

Vojaško šifriranje in protokol OpenVPN sta hkrati minimalna in najvišja raven varnosti, zaradi katere je VPN lahko varen. Nič pod njimi ni sprejemljivo, medtem ko ni na voljo nič boljšega od njih, saj je tako preprosto.

Protokola OpenVPN ne upravlja noben sam subjekt, temveč njegov izdelek, ki temelji na odprtokodni tehnologiji, ki ga širok skupnost nenehno popravlja zaradi obstoječih ranljivosti.

Ta mehanizem za samopopravljanje je zato odprl OpenVPN skoraj neopazno.

Vojaško šifriranje AES-256 je tudi edini šifrirni standard, ki ga še vedno ni mogoče zaobiti ali razbiti, ne glede na to, s kakšno brutalno dešifriranjem napadejo hekerski odseki.

Zdaj prihajam k ponudniku’s politiko beleženja.

Politika beleženja za zrak vpn

Skoraj vsak VPN se disociira s politiko kakršnega koli vodenja dnevnikov, toda žalostna resnica je, da večina vodi dnevnike in kopati morate globlje in zagotovo boste naleteli na izdajo svojega zaupanja.

Nekateri vodijo dnevnike časovnih žigov, nekateri uporabljajo pasovno širino in nekateri hranijo dnevnike drugih vrst, toda tudi če so videti neškodljivi in ​​nepomembni, je vodenje kakršnih koli dnevnikov največji greh v domeni VPN doslej. (Oglejte si druge ocene vpn)

AirVPN ima eno najbolj jasnih pravil beleženja med vsemi VPN-ji tam z nič jasnimi ali zavajajočimi trditvami. Ne drži’Ne uporabljam vas niti piškotkov, ker se ne’t jih shranite v prvi vrsti.

airvpn piškotkov ne shranjuje

Prav tako ne’ne zahtevam, da vnesete kakršne koli osebne podatke za uporabo njegovih storitev, razen če osebno predložite svoj e-poštni naslov za boljšo tehnično podporo iz lastne svobodne volje.

Edino ne gre v AirVPN’S pridom ima tukaj pristojnost sedež v državi AirVPN s sedežem v Italiji, ki je članica zveze 14 oči.

Države, ki so članice zavezništva, imajo med seboj sporazum o izmenjavi informacij, kar pomeni, da lahko tudi druge države, vključno z Italijo, od AirVPN zahtevajo, da svoje podatke preda.

 1. Združene države
 2. Združeno Kraljestvo
 3. Kanada
 4. Avstralija
 5. Nova Zelandija
 6. Danska
 7. Francija
 8. Nizozemska
 9. Norveška
 10. Nemčija
 11. Španija
 12. Belgija
 13. Švedska

Ta seznam je poln držav, ki so razvpite po tem, da so zelo invazivne, ko gre za poseganje v zasebnost uporabnikov in imajo drakonske zakone o hrambi podatkov, kot so ZDA.

Vsak VPN s sedežem v kateri koli od teh držav bo moral izpolniti zahteve za izročitev podatkov iz katere koli druge države v zavezništvu, razen če ne’ne morete imeti nobenih podatkov za izmenjavo, dejavnik, ki deluje v prid AirVPN.

Ponudnik’s politiko ničelne beleženja je varna kljub obstoječi v formaciji 14 Eyes Alliance.

AirVPN ima tudi funkcijo, imenovano the “Zaklepanje omrežja”, kar je skoraj enako funkciji Kill Switch, ki jo ponujajo številni drugi ponudniki VPN. Ta funkcija samodejno prekine vašo internetno povezavo, če VPN zaradi nekaterih razlogov preneha delovati ali se prekine, s čimer zaščiti vaš resnični IP pred izpostavitvijo.

Ta funkcija je zelo uporabna v funkcijah, kot je Torrenting, kjer je skrivanje vašega resničnega IP-ja izjemno pomembno.

Pregled cen AirVPN

Obstaja splošno mnenje, da so VPN storitve, ki niso občutljive na cene, kjer uporabniki ne’t ponavadi gre za blagovno znamko samo zato, ker je ponujena po nizki ceni kot konkurenčna storitev.

To’je zelo v resnici, ker uporabniki VPN običajno zelo cenijo svojo zasebnost in če storitev ponuja zvezdno varnost in neverjetno zmogljivost, potem cena ni’t glavna težava.

Poglejte samo ExpressVPN. Njegova skoraj trikrat dražja kot večina VPN-jev, vendar je še vedno priljubljena, uporabniki pa se nenehno naročajo samo zato, ker je neverjetno v tem, kar počne.

Kako se AirVPN vozi v tem oddelku?

Definitivno drago.

Tukaj je seznam cen, ki jih ponuja:

 1. 3 dan: 2 € zaračunamo enkrat (poskusna ponudba)
 2. Mesečni načrt: 7 € zaračunamo enkrat
 3. Četrtletni načrt: 15 € enkrat zaračunano
 4. Dvoletni načrt: 29 € zaračunamo enkrat
 5. Letni načrt: 49 € enkrat zaračunano
 6. Dvoletni načrt: 79 € enkrat zaračunano

AirVPN’najboljši načrti, tj. letni načrt in dvoletni načrt sta dražji od številnih večjih ponudnikov, kot so NordVPN, Torguard in PureVPN itd., ki ponujajo veliko več funkcij, kot so nišne odjemalske aplikacije, dodatne varnostne funkcije med drugimi.

Toda kljub temu, da ste nekoliko pretirani, lahko vseeno upoštevate.

Airvpn načrti za oblikovanje cen

Razlog? AirVPN ponuja veliko, popolno zasebnost, podvig, ki’s postajajo redki v industriji hitro, ko ponudniki prehajajo od varnostnih navdušencev do komercialnih subjektov, ki so se pripravljeni prepustiti senčnim dejavnostim, kot je prodaja podatkov samo zato, da hitro zaslužijo.

Svetoval bi AirVPN, da zniža ceno vsaj teh dveh glavnih načrtov in jih prinese v okno od 3 do 4 USD, da bi ta storitev postala bolj sprejemljiva za uporabnika, tako da jo bo primerjal z industrijskimi standardi.

AirVPN ponuja tudi brezplačno preskusno različico, a za to boste morali predložiti obrazec / zahtevo na njihovo podporo, kar je čudno kot jaz’Takšne prakse nisem videl nikjer drugje v industriji.

Za brezplačno preskusno različico Airvpn je potrebno predložiti obrazec

Predolg postopek je, da se najprej obrnete na podporo, počakate na njihov odgovor in nato začnite brezplačno preskusno različico, zato bi bilo res dobro, če bi AirVPN postopek pospešil in ga naredil nekoliko hitrejšega.

NordVPN’Pravilnik o brezplačni preizkusni različici lahko služi kot dober primer, saj za začetek ne potrebujete nič drugega kot e-poštno sporočilo, brez nobenih strun.

Če pa ne’ne želite uporabiti brezplačnega preizkusnega postopka, AirVPN vam ponuja tudi nakup preskusnega načrta za 1,32 USD, ki bo veljaven tri dni, vse funkcije so vključene.

Druga težava, s katero sem se soočil pri AirVPN, je, da od vas zahteva, da se registrirate pri njej, preden lahko kupite kateri koli načrt cen, kar je spet čudno, saj je predolg postopek.

AirVPN mora resnično zmanjšati te okorne procese, sicer bo njegova storitev zagotovo odvrnila kupce, da se prijavijo nanjo.

Načini plačila vključujejo Paypal, kreditne kartice in širok spekter kripto valut (za anonimna plačila).

načini plačila airvpn

V pravilniku o vračilu kupcev AirVPN postane nekoliko omamen.

Omogoča vam vračilo denarja, nobenih vprašanj, vendar morate izpolniti njegove zahteve, tj. Zahtevek mora biti v pisni obliki predložen podpori, zahtevo morate poslati v roku 3 dni po plačilu naročnine, ne bi smeli’t presegli omejitev pasovne širine 5GB.

Če izpolnjujete te pogoje, AirVPN obljublja, da vam bo povrnil denar v roku 30 dni.

Politika vračila Airvpn

Ponovno sta pasovna širina in časovna omejitev za aktiviranje vračil zastarela politika in ju je treba odpraviti. Stranke je treba olajšati s preprostimi programi vračila, ki samo povrnejo denar, brez nanizanih vrvic.

Bolj lažje so takšne politike, več zaupanja bodo občutili potrošniki, ko se prijavijo na vaš izdelek. Preveč strun stranko straši.

Enostavnost uporabe / Združljivost naprave

AirVPN ponuja običajni seznam aplikacij za odjemalce, tj. Za vse večje naprave in OS.

Ima odjemalske aplikacije za naprave Windows, Mac, Android in iOS.

Podpora za aplikacijo za kliente airvpn

Poleg tega ponuja podporo za Linux in usmerjevalnike, skupaj s brskalnikom Tor, kar je bil najbolj združljiv del njegove združljivosti, saj ni veliko VPN-jev, ki spodbujajo uporabo svoje storitve s brskalnikom Tor / storitvijo.

Vendar sem imel občutek, da ta storitev potrebuje nekaj nišnih odjemalcev, kot so tisti za Firestick ali Kodi. Ena glavnih funkcij VPN-jev je danes odblokirati pretočna spletna mesta, kot je Netflix US, zato je nujno, da ponujajo odjemalske aplikacije za naprave, ki se uporabljajo za gledanje teh storitev v.

Airvpn strežniki

Če se VPN v teh dneh ne pripravlja kot pretočni VPN, se pod njim poslužuje njegova uporabniška baza.

Odjemalske aplikacije so enostavne za uporabo in na drugi strani dobro zgrajene. Ne’ne bom imel nobenih zapletov in kar mi je bilo pri njih najbolj všeč, je bilo to, da so se povezali s katerim koli strežnikom v razponu povprečno le 3–5 sekund, zaradi česar so moje izkušnje z njihovo uporabo še toliko bolj prijetne.

AirVPN je vložil veliko truda v to, da bi pravilno uredil zadnji del teh odjemalskih aplikacij, tako da so morda oblikovno majhni, vendar delujejo izjemno dobro. Vse funkcije delujejo in delujejo hitro, brez zamud, obdobje.

To je primer, ki mu sledi celotna industrija. Nima smisla ponujati bliskovite aplikacije za stranke z odličnim uporabniškim vmesnikom in UX-om, če ne zmorejo delati v skladu s pričakovanji uporabnikov.

Odblokiranje spletnih mest z omejitvami

Nikoli ni dovolj vsebine, ki bi jo lahko pretaknili. Vedno bo na voljo kakšen film ali predstava, ki bi si jo želeli ogledati na določen dan in jo iščete, da bi jo gledali. Ampak kaj, če tega ni tam?

To’s pogost pojav na spletnih mestih, kot je Netflix, kjer je veliko vsebine zaklenjeno v regionalnih knjižnicah.

ali airvpn deluje na netflixu?

Ampak to ne bi smelo’ne sme biti težava, saj bi morali imeti te regionalne omejitve enostavno zaobiti z VPN, kajne? No, saj ni tako preprosto, saj je veliko spletnih strani za pretakanje zdaj razvpitih po uveljavljanju prepovedi VPN, zaradi katerih je veliko VPN neuporabnih za izvajanje te naloge.

Dandanes je potrebno veliko truda ponudnika, da lahko zaobide to prepoved VPN in deblokira regionalne knjižnice za uporabnike na spletnih mestih, kot je Netflix.

Če torej VPN še vedno lahko izvaja ta podvig, ga je treba ceniti.

Toda AirVPN je kos tej nalogi?

Odgovor je odmeven da!

AirVPN lahko Netflix US deblokira iz vsaj dveh njegovih strežnikov, to sta Chicago (Alkaid) in Jacksonville (Pollux).

airvpn odblokira netflix

In zraven tega je AirVPN uspel tudi deblokirati BBC iPlayer, tako da lahko zanesljivo domnevamo, da je ta ponudnik zagotovo ena izmed tistih izbranih nekaj storitev, ki so lahko zelo dobra izbira za pretočni VPN.

AirVPN ponuja tudi popolno podporo Torrenting in P2P aktivnostim, kar je še dodaten plus’ima tako dobre varnostne lastnosti. Ponudnik je lahko zelo primeren za vsakega uporabnika, ki ima rad pogosto torrent spletna mesta.

Ocenjevanje strežniške mreže

Čeprav je AirVPN na splošno zelo dobra storitev, je v številu lokacij strežnikov, ki jih ponuja svojim uporabnikom, manjši.

Uporabnikom je na voljo le 226 strežnikov, kar je veliko manj kot pri številnih drugih ponudnikih, ki ponujajo podobno storitev za nižjo ceno.

strežniško omrežje

Na primer NordVPN ima več kot 5000 strežniških lokacij. To’s 25 X-krat več kot AirVPN’s strežniško omrežje.

Razširitev strežnika isn’t odličen, saj ima samo 15 strežnikov v azijski regiji in vse nahajajo v treh vzhodnoazijskih državah, tj. Hong Kongu (6), Singapurju (7) in na Japonskem (2).

V krajih, kot so Afrika, Južna Amerika, Bližnji vzhod, Južna Azija in Srednja Azija, je popolnoma nič strežnikov, zato je zelo verjetno, da bodo uporabniki iz teh regij uživali dobre hitrosti in zmogljivosti, če se bodo povezali na to storitev VPN zaradi velike razdalje povezava bo morala izvirati, tudi če je povezana na najbližji možni strežnik.

Ampak obstaja ena stvar, ki mi je bila tukaj zelo všeč, in to je bilo tisto “Stanje” strani, kjer ponudnik na vsakem strežniku na svojem seznamu posodablja stvari, kot so hitrost, promet, uporaba podatkov itd., kar uporabniku omogoča, da v realnem času ve, s katerim strežnikom se je najbolje povezati.

Zdaj prihajamo do hitrosti, ki si jo to strežniško omrežje lahko privošči.

AirVPN je na evropskih strežnikih razmeroma hiter, vendar njegova zmogljivost na ameriških strežnikih ni bila’t do oznake in ostanejo komaj nad sprejemljivimi ravnmi.

Ampak AirVPN’S hitrostjo na ameriških strežnikih, na katerih Netflix deluje, je bila višja od povprečne na ameriški domeni.

Podpora za stranke AirVPN

Ena izmed najšibkejših točk AirVPN je zastarela in počasna podpora strankam.

Številni vrhunski ponudniki VPN v tej industriji ponujajo podporo za klepet v živo, ki jo lahko stranke uporabijo za stvari, kot so odpravljanje težav, razumevanje postopka vračila, pomoč pri namestitvi itd. Live chat ponuja uporabnikom možnost, da v resnici sodelujejo s podporno ekipo ponudnika. čas.

Podpora po e-pošti z oddajo obrazcev za stike se ne more nikoli ujemati s podporo za klepet v živo’s, kaj AirVPN mora razumeti.

airvpn kontaktni obrazec

AirVPN ponuja zelo dobro storitev na sprednji strani zasebnosti, njegova učinkovitost pa je nedvomno neverjetno dobra, vendar je v teh majhnih podrobnostih, ki jih izgubite, ko bo vaša storitev štela,

Predložil sem obrazec za podporo in dobil odziv v razponu dveh ur, kar je glede na ta medij relativno hitro, vendar se še vedno ne ujema s klepetom v živo, kar je skoraj trenutni.

Ponudnik mora začeti nuditi podporo za klepet v živo, da bi lahko svojo storitev spodbudil na sprednji strani za pomoč strankam.

Zaključek

Po pregledu in kritiki skoraj vseh vidikov storitve ostaja edino vprašanje, ali uporabnikom priporočam, da se naročijo na to storitev?

Da, nedvomno.

To’s, ker ima AirVPN kljub številnim pomanjkljivostim, kot ni podpore za klepet v živo ali nizkega števila strežnikov, eno stvar, to je varnostni aparat. Pri tem ponudniku ste lahko vedno prepričani, da bo vaša zasebnost v spletu ostala zaščitena, nobenih strun ni priloženo.

Če lahko AirVPN v oklopu premaga nekaj drobcev, ga to ne bo postalo vsestransko zvezdno storitev VPN. Poskusite enkrat in mi sporočite, kakšna je bila vaša izkušnja v spodnjem polju za komentarje.

Podobni članki

 • Pregled VPNBaron 2019

  Pristojnost Romunija Cena 5,54 $ Strežniki 13 Dnevniki Brez dnevnikov Šifriranje OpenVPN / L2TPIKEv2 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne priporočamo...

 • Pregled VPNSecure 2019

  VPNSecure.me temelji na nenavadni lokaciji za storitev VPN’Na prvi pogled se ne zdi primerna storitev, vendar ima ta služba veliko vidikov...

 • Pregled TigerVPN 2019 - Zmogljiv VPN, ki potrebuje malo pritiska!

  TigerVPN, ustanovljen leta 2011, je slovaški ponudnik storitev varnih zasebnih omrežij. Je v lasti družbe ‘Tiger v službi’ - tehnološko podjetje...

 • Pregled Browsec VPN 2019

  Pristojnost Rusija Cena 1,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 36 strežnikov v 32 krajih Dnevniki Trgovine Trgovine Dnevniki Šifriranje Proxy Service (Brez šifriranja) Odblokira...

 • Pregled Hola VPN 2019 - nevarno “prost” VPN, ki se mu je treba izogibati!

  Hola VPN je znano ime med svobodnjaki, ki sta ga ustanovila leta 2017 in ustanovila Ofer Vilenski in Derry Shribman. Uporablja model freemium, kar pomeni, da oni...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me