NordVPN voor Mac – Installatiehandleiding voor 3 minuten voor beginnende gebruikers

De in Panamese gevestigde aanbieder wint dag aan dag aan populariteit als een topkeuze bij het ontvangen van uitstekende privacy / anonimiteit online. NordVPN doet een stapje extra in het creëren van een gebruikersvriendelijke, gebruiksvriendelijke en consistente ervaring op al zijn ondersteunende apparaten, inclusief de Windows, iOS, Android, Linux, platforms. Gebruikers worden begroet met een aangename en esthetische blauwe interface, gebouwd rond een kaart die beschikbare serverlocaties weergeeft. De NordVPN voor Mac-app stelt ook niet teleur, wat je kunt zien in deze gids en onze NordVPN Review hier.

NordVPN voor Mac Review

Op het eerste gezicht lijkt de NordVPN Mac-applicatie identiek aan zijn Windows- en Linux-tegenhangers. Het gebruikt dezelfde cartoononderzeeërs en schepen in het ontwerp, samen met de standaard blauwe kleur. Het is echter pas wanneer je de macOS-versie volledig verkent, je een paar unieke bloei vindt. In plaats van dat de kaart bijvoorbeeld direct zichtbaar is in de Mac-app, is er een verborgen linkervakje dat schuift om een ​​volledige lijst met servers te onthullen.

Wat betreft gebruiksvriendelijkheid vonden we de app ook responsiever en interactiever dan de Windows-client. Op basis van uw huidige locatie maakt een grote knop bovenaan u snel verbinding met de dichtstbijzijnde server. Als u de locatie echter zelf wilt verplaatsen, selecteert u een land op de kaart of klikt u op het vergrootglas in de rechterbovenhoek.

NordVPN voor Mac

Over het algemeen slaagt de app erin om dezelfde NordVPN-ervaring tot stand te brengen die u op andere platforms zou verwachten. Het enige probleem is dat sommige functies niet echt zichtbaar zijn voor gebruikers. Je kunt de Tor alleen bekijken via VPN, dubbele codering en gespecialiseerde streaming-servers door specifieke filters toe te passen op de lijstweergave of door erop te klikken “opties” onderaan het zoekscherm.

Informatie over serverbelasting is ook niet beschikbaar in de VPN-client. Wat de Network Lock-functie betreft, zou de Windows-app meestal verhinderen dat alle internet-apps informatie verzenden / ontvangen. Met de macOS-versie kunt u echter selecteren welke toepassingen deze behandeling handmatig moeten ontvangen. Daarom kunnen we gemakkelijk concluderen dat de NordVPN-app met sommige hits en missers geweldig blijft om te gebruiken zoals altijd (zelfs op Mac)!

NordVPN Mac-installatiehandleiding

Als het gaat om het instellen van NordVPN op uw Mac-platform, hebben gebruikers twee opties: download / installeer de app rechtstreeks van de website of ga naar de iTunes Store. Als een andere optie kunt u gewoon op deze link klikken en het .PKG-bestand direct downloaden. Andere gebruikers die niet geïnteresseerd zijn in een clientversie kunnen de Mac ook handmatig instellen door Tunnelblick te installeren, de .ovpn-serverbestanden te downloaden van NordVPN, uw gegevens in te voeren en de VPN-service zonder problemen te gebruiken.

NordVPN Mac-installatiehandleiding

NordVPN Client voor Mac downloaden

Het vinden van de downloadkoppelingen voor de NordVPNs-client voor Mac vereist geen rocket science. De website biedt relevante informatie en links naar alle nuttige bronnen. U kunt deze pagina bezoeken voor een meer diepgaand overzicht van de applicatie, samen met de downloadlink. Voor gebruikers die aan de slag willen met het downloaden en installeren, bekijk deze link in de iTunes store?

NordVPN Client voor Mac downloaden

NordVPN IKEv2 Mac (handmatige verbindingsmethode)

 1. Download het IKEv2-certificaat voor uw Mac door hier te klikken.
 2. Open het certificaat van de “downloads” map direct.
 3. Een “Certificaten toevoegen” popup zal verschijnen. Klik op “Toevoegen”.
 4. kiezen “Informatie verkrijgen” na het rechtsklikken op de NordVPN Root CA.
 5. Klik op “Vertrouw altijd” naast “Bij gebruik van dit certificaat”.
 6. Voer de inloggegevens in voor uw Mac-laptop en klik op OK.
 7. Klik op de “appel” pictogram en selecteer vervolgens “Systeem voorkeuren”.
 8. Kies de “Netwerk” optie en klik vervolgens op de “+” icoon.
 9. Voer de volgende ingangen in: VPN, IKEv2 en NordVPN (IKEv2).
 10. Vind hier de serverinstellingen en het beschikbare adres voor verbinding.
 11. Klik op “Verificatie-instellingen” en voer NordVPN-gegevens in.
 12. Druk op de “Aansluiten” en geniet van het gebruik van NordVPN voor Mac.

Veelgestelde vragen over NordVPN voor Mac

Als het gaat om het gebruik van NordVPN voor Mac, kunnen veel gebruikers vragen over de toepassing tegenkomen. BestVPN.co somt alle veelgestelde vragen op die we krijgen over de Mac-client.

Wat is de beste gratis VPN voor Mac?

Na een grondige analyse van 80+ providers met freemium VPN-services, is het veilig om te zeggen dat TunnelBear, Windscribe en Speedify momenteel de populairste zijn voor Mac. Hoewel je wel te maken hebt met strikte gegevensbeperkingen, is het gebruik van dergelijke VPN's niet noodzakelijk slecht voor het deblokkeren van websites met geografische beperkingen om toegang te krijgen tot gelokaliseerde inhoud. Lees NordVPN 7 dagen gratis proefversie in detail voor Mac.

Hoe verwijder ik NordVPN van mijn Mac?

Het verwijderen van NordVPN van uw Mac-apparaat vereist geen raketwetenschap. U moet dezelfde procedure volgen voor het verwijderen van applicaties van derden. Ga gewoon naar de “vinder” menu en navigeer naar “toepassingen”. Selecteer vervolgens de app die u wilt verwijderen door deze in de prullenbak te gooien of met de rechtermuisknop te klikken en de te selecteren “Verplaatsen naar prullenmand” optie. Leeg de prullenbak om het proces te voltooien!

Dingen inpakken

We hopen dat onze gids gebruikers helpt om een ​​onbevooroordeelde mening te krijgen over de NordVPN-app, samen met het proces om deze op Mac-apparaten in te stellen, zodat u online kunt genieten van het grootste niveau van anonimiteit / privacy. Als u problemen ondervindt, aarzel dan niet om hieronder te reageren. Deel de gids gerust met anderen, die ook maximale bescherming nodig hebben op hun Mac-platforms!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me