NordVPN voor iPhone – Hoe NordVPN op iOS-apparaten in te stellen

ik’Ik heb al alle details behandeld over de beste VPN-providers met NordVPN erin’s uitgebreide evaluatie van 2019. Er zijn echter nog steeds enkele gebruikers die specifieke informatie willen over de iPhone / iPad-applicatie.

Om u volledige details over NordVPN te verstrekken’s iOS-functionaliteit, I’heb deze diepgaande iOS-handleiding gemaakt. Hier vindt u informatie over de app en de prestaties op verschillende iOS-apparaten en streamingplatforms, zoals Nordvpn Netflix-compatibiliteit.

Deze omvatten de beruchte 7, 8, X en hun Plus-modellen. Dus als u informatie over NordVPN voor iPhone wilt, bent u aan het juiste adres. Lees hieronder verder!

BestVPNco’s Experts behandelen de beste analyse van de VPN-app voor iPhone, lees de 3 minuten gids voor gedetailleerd onderzoek.

NordVPN voor iPhone X / 8/8 Plus / 7 Review

Ik heb de NordVPN iOS getest op alle nieuwste versies van de iPhone. Tot mijn verbazing waren er geen significante wijzigingen of verschillen, ongeacht het iOS-model dat u gebruikt.

Als u de app start, krijgt u toegang tot dezelfde kaartinterface als andere clients. In vergelijking met Android is de iOS-kaart echter meestal eenvoudiger te gebruiken en te navigeren voor serverselectie.

Gebruikers kunnen ook soepel in- en uitzoomen, wat bijdraagt ​​aan de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie. Ik ondervond geen problemen met achterblijven of connectiviteit, een zeldzaam gezicht voor iOS-gebruikers.

Er is een “Snel verbinden” optie beschikbaar als u onmiddellijke anonimiteit wilt. Tegelijkertijd hebben de ontwikkelaars een toegevoegd “landen” optie, die ontbreekt in de Android-applicatie.

In de Android-versie moet u omhoog vegen om toegang te krijgen tot locaties. Toch heb je geen beschikbaar a “Regio” menu, dat te vinden is in de iOS-versie.

Dit betekent dat u rechtstreeks een Amerikaanse server kunt kiezen in Los Angeles, Seattle, Boston, Philadelphia, Detroit en vele andere steden. Dat werkt dus zeker in het voordeel van gebruikers van iPhone 7/8 / X / Plus.

NordVPN voor iPhone

Waar er positieven zijn, kwam ik echter ook enkele minpunten tegen. Het was teleurstellend om te zien dat de specialistische serverlijst korter is dan Android- en Windows-versies.

De enige opties die gebruikers van iPhone 7/8 / X / Plus beschikbaar hebben, zijn: P2P / Bestanden delen en Ui via VPN. Ik kon geen Dedicated IP's of DoubleVPN-servers zien om verbinding mee te maken.

De ontwikkelaars hebben iOS-gebruikers ook toegang tot verschillende belangrijke functies, zoals Obfuscated Servers (voor het deblokkeren van websites / services in China), automatische verbinding, TCP / UDP-protocolcontrole of CyberSec (dat helpt bij kwaadwillige IP-filtering).

Bij het uitdiepen van de zaak kwam ik er echter achter dat dit geen probleem is met NordVPN. Het is een probleem met iTunes’ beveiligingsbeleid.

De winkel legt technisch grenzen aan wat uiteenlopende toepassingen kunnen doen. Dit lijkt veel op hoe Google Chrome tegen VPN-applicaties over de hele wereld opkomt.

De populaire browser verwijdert bijvoorbeeld VPN-applicaties die zijn uitgerust met ad / tracker blockers, omdat deze niet voldoet aan hun communityrichtlijnen.

Hoe NordVPN op iOS-apparaten (iPhone en iPad) in te stellen

NordVPN instellen op iOS is geen rocket science. Het proces is eigenlijk vrij eenvoudig, net als het downloaden / installeren van elke andere iOS-applicatie.

  1. abonneren naar elk geschikt abonnement van NordVPN door hier te klikken.
  2. Gaan naar uw iTunes-winkel en zoeken voor “NordVPN” in de navigatiebalk.
  3. Klik bij de eerste optie en vervolgens raken de “Installeren” knop.
  4. Wacht om het download- en installatieproces te voltooien.
  5. Lancering de aanvraag en “Aanvaarden” de pop-ups die rechten vereisen.
  6. invoeren de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt ingesteld tijdens het abonneren op NordVPN.
  7. Genieten met behulp van de VPN om VoD's, NordVPN-torrenting te deblokkeren of om uw identiteit te verbergen.

NordVPN iOS China

Nu de Chinese regering hardhandig op VPN-services reageert, kan het een taak zijn om er een te vinden die WERKT op het vasteland. Bewoners en expats die het land bezoeken, hebben slechts toegang tot een handvol namen. De meeste van deze providers zijn doorgaans door de overheid goedgekeurd.

Dit betekent dat ze uw privacy niet beschermen en alle sessie- / verbindingsinformatie kunnen loggen, wat uw recht op online privacy belemmert. NordVPN bestaat als de enige aanbieder op de markt met als tweede ExpressVPN, die ondersteuning biedt aan Chinese gebruikers.

Ze hebben een speciale Chinese pagina gelanceerd. Ga naar http://nord-for-zh.com/ en volg de stappen voor het downloaden van NordVPN op iOS. Dit zou je moeten helpen omzeilen “De grote firewall”, zodat u uw favoriete buitenlandse apps / services in het land kunt blijven gebruiken.

Lees de VPN-gids voor China voor meer informatie.

NordVPN Obfuscated Servers iOS

Zoals eerder vermeld, merkte ik bij het beoordelen van de NordVPN iOS-app op de iPhone 7/8 / X / Plus dat er veel functies ontbraken. Dit omvatte het menu Obfuscated Servers.

Dit betekent echter niet dat u ze niet kunt gebruiken. Als u een laptop hebt, kunt u deze functie vinden op uw Mac- of Windows-toepassing. Activeer het eenvoudig voor sites die volgens u extra beveiliging vereisen.

Wanneer u klaar bent, probeert u verbinding te maken met een van de onderstaande servers. Deze bieden doorgaans betere prestaties en anonimiteit aan gebruikers in China of expats die het land bezoeken.

Verenigde Staten # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore # 132-133, 138-139, 141-150;
Frankrijk # 280-285, 295-302;
Japan # 135, 150-164;
Nederland # 253.

Dingen inpakken

Hiermee ben ik aan het einde gekomen van deze NordVPN voor iPhone-gids. Ik hoop dat het je de relevante kennis geeft die je nodig hebt met betrekking tot de iOS-app en het gebruik ervan op iPhone 7/8 / X / Plus-tegenhangers.

Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Ik zal persoonlijk antwoorden.

U kunt de inzichten in deze handleiding ook delen met andere gebruikers die op zoek zijn naar specifieke informatie over NordVPN en de compatibiliteit ervan op iOS-apparaten. Fijne dag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me