NordVPN voor Android: installatiehandleiding voor Android TV Box

Wanneer individuen op zoek zijn naar een VPN-toepassing om aan hun specifieke vereisten te voldoen, proberen ze zoveel mogelijk onbevooroordeelde informatie te verzamelen. Als u een Android-gebruiker bent die op zoek is naar een geschikte provider, bent u misschien de beruchte op privacy gerichte, op Panama gebaseerde provider, NordVPN, tegengekomen.

Als een van de beroemdste privacyservices in de branche, wordt het in bijna alle aspecten goed ontvangen. Deze gids richt zich op het aanbod van NordVPN voor Android. Voor een uitgebreidere kijk, kun je zelfs deze NordVPN review lezen, die ons een hele dag op BestVPN.co kostte om te analyseren en te schrijven.

NordVPN Android Review

Het beoordelen van de Android-applicatie was vrij eenvoudig omdat de app letterlijk alle uiteinden bedekte van het bieden van maximaal gemak aan zijn klanten. Naast een mooi en eenvoudig ontwerp, is de app op zijn zachtst gezegd intuïtief en deze VPN-service werkt soepel voor het deblokkeren van websites en VoD-service terwijl u maximale beveiliging biedt. Andere voordelen van het gebruik van NordVPN voor Android:

 1. Vervelende advertenties overslaan - Een van de ergste dingen van het verkennen van internet tegenwoordig is het overmatig laden van irritante / flitsende advertenties, die je constant lastig vallen door op het scherm te verschijnen. NordVPNs biedt een CyberSec-functie die automatisch deze ongewenste pop-ups, auto-play-advertenties en ander materiaal blokkeert - zodat u kunt genieten van een soepele browse-ervaring. Het blokkeren van advertenties en trackers verhoogt zelfs de laadsnelheid!
 2. Bescherming tegen virussen / malware - Als de CyberSec-functie is ingeschakeld, kunt u er zeker van zijn dat u maximale bescherming krijgt tegen trackers, malware, virussen, botnetcontrole en andere cyberdreigingen die gericht zijn op het hacken van uw apparaat en het stelen van persoonlijke informatie. Gebruikers krijgen zelfs een goede beveiliging van DDoS (gedistribueerde denial-of-service), waardoor de communicatie tussen de controleserver van het botnet en het compromitterende middel wordt verbroken.
 3. Beveiliging tegen gevaarlijke websites - Hoewel internet in de loop der jaren enorm is gegroeid, is er nog steeds een goede kans voor u om een ​​aantal duistere / gevaarlijke websites tegen te komen, die gebruikers voor de gek houden via phishing en andere cyberdreigingen. De CyberSec-functie scant websiteadressen regelmatig tegen populaire backlists, waardoor u beschermd bent tegen elke nepwebsite die u wil misleiden om iets te kopen of persoonlijke informatie te onthullen.
 4. Beschermt uw digitale identiteit - Dankzij het strikte zero logs-beleid van NordVPN, functies zoals DNS Leak Protection, Automatic Kill Switch en protocollen zoals DoubleVPN en Onion via VPN - is VPN momenteel een van de veiligste services op de markt. U kunt er zeker van zijn dat uw identiteit te allen tijde anoniem blijft, zelfs wanneer u VoD-services deblokkeert of illegale inhoud streamt via niet-officiële apps / apps van derden / SaaS.

NordVPN voor Android

NordVPN Android-download

Het downloaden van NordVPN op uw Android-apparaat vereist geen raketwetenschap. Gebruikers hebben meestal twee opties om de app te krijgen. De eerste is om gewoon naar https://nordvpn.com/download/ te gaan, naar beneden te scrollen en op de link voor Android te klikken. De tweede is om Google Play Store te bezoeken, typ in “NordVPN” in de zoekbalk en druk op de “Installeren” knop. Beide processen duren nauwelijks 2-3 minuten om te voltooien!

NordVPN Android-download

Hoe NordVPN voor Android in te stellen

Als het gaat om het instellen van NordVPN voor Android, hebt u twee opties: gebruik de VPN-service handmatig of via de app. Ongeacht voor welke optie u kiest, u maakt gebruik van hetzelfde beveiligingsniveau. Maar je hebt meer vrijheid bij het configureren en toevoegen van extra beveiligingslagen, als je kiest voor de handmatige route. Hieronder bespreken we beide processen om het besluitvormingsproces voor u gemakkelijker te maken!

De officiële NordVPN-toepassing instellen

 1. Ga naar NordVPN’s officiële website en schrijf u in voor een geschikt abonnement.
 2. Download de Android-applicatie van de website of Google Play Store.
 3. Eenmaal geïnstalleerd, voert u de gegevens in voor het abonnement dat u hebt aangemeld.
 4. Druk op de knop Aanmelden om toegang te krijgen tot de VPN-functies.
 5. Ga naar instellingen en schakel in “CyberSec” voor extra bescherming.

Hoe NordVPN voor Android in te stellen

NordVPN handmatig instellen via OpenVPN Connect

 1. Open de browser en download hier de NordVPN .ovpn-configuratiebestanden.
 2. Ga naar de Google Play Store en download / installeer OpenVPN Connect.
 3. Na de installatie start u de applicatie en tikt u op de menuknop.
 4. kiezen “Importeren” en zoek het .ovpn-configuratiebestand dat u eerder hebt gedownload.
 5. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw NordVPN-account in. Druk op verbinden!

NordVPN Android werkt niet

NordVPN Android TV Box

Een van de beste dingen om u aan te melden bij NordVPN is dat u zich altijd verzekerd kunt voelen van compatibiliteit op een aantal apparaten / hardware. Cord-cutters, binge-watchers en film / tv-show geeks kunnen nu opgelucht ademhalen wetende dat er ook een NordVPN-app voor Android TV's is! Het kan worden gedownload in zowel: Google Play Store als Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

Beste NordVPN-deals voor Android

Als een van de meest prominente VPN-services op de markt, zoeken veel mensen naar goedkoopste VPN. Na een grondige analyse op de officiële website en meerdere andere forums / communities te hebben uitgevoerd, kwamen we erachter dat er momenteel geen speciale aanbiedingen beschikbaar zijn voor Android. U kunt echter nog steeds kiezen voor hun speciale jaarlijkse deal, die u een enorme korting van 41% geeft, waardoor de maandelijkse kosten worden verlaagd van $ 11,95 naar $ 6,99 (elke 12 maanden gefactureerd $ 83,88).

nordvpn-pricing-plannen

NordVPN voor Android-fouten / problemen

Wanneer u NordVPN voor Android gebruikt, kunt u soms bepaalde fouten / problemen tegenkomen die hulp vereisen. Hieronder hebben we de veelvoorkomende problemen en hun beste oplossingen besproken.

NordVPN Android werkt niet

Er zijn veel redenen waarom NordVPN voor Android mogelijk niet soepel werkt. Internet-verbinding of server onbeschikbaarheid op verschillende protocollen zijn echter vaak de belangrijkste redenen. Zorg ervoor dat uw internet is verbonden om het probleem te verhelpen. Als niets anders werkt, kunt u overwegen de app opnieuw te installeren.

Kan geen verbinding maken met NordVPN voor Android

Connectiviteitsproblemen kunnen ontstaan ​​doordat de NordVPN voor Android-app niet de juiste authenticatie ontvangt. Zorg ervoor dat u toegang hebt tot alle functies van NordVPN. Als dingen nog steeds niet werken, overweeg dan om problemen met uw internetverbinding op te lossen.

Dingen inpakken

Na ongeveer 3 tot 4 uur besteed te hebben aan het beoordelen van de prestaties en functies van de NordVPN voor Android-applicatie, is het veilig om te zeggen dat u online grote anonimiteit en privacy ontvangt. Er zijn tal van functies om uw veiligheid te verbeteren en de app biedt ook een verbazingwekkende compatibiliteit voor Android TV's. We hebben ook een WebRTC- en DNS-lektest uitgevoerd, maar konden geen gaten in de beveiliging vinden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me