Modem Router VPN – Zorg voor privacy op uw connectiviteitsapparaat

Naarmate de wereld steeds meer wordt bevolkt met apparaten die met internet zijn verbonden, moet je absoluut meer leren over de routermodems die hun connectiviteit voeden en hun mogelijkheden mogelijk maken om te gebruiken.


Modems en routers zijn verschillende apparaten, maar nu kunt u ze ook gebruiken als één apparaat dat Modem Routers wordt genoemd en de functionaliteit van beide combineert. Deze apparaten hebben geweldige mogelijkheden en je kunt ze nog verder versterken met behulp van de beste VPN.

Overzicht van de modemrouterhandleiding

 1. Wat is een modem?
 2. Wat is een router??
 3. Modem Router Specs
 4. Waarom u VPN op routermodem nodig hebt?
 5. Modem Router VPN
 6. Verschil modemrouter
 7. Wat is een draadloze router??
 8. Modem Router VPN-verbinding
 9. Optische lijnmodem
 10. Omzeil internetbeperking op de router met behulp van VPN

Als u meer wilt weten over hoe dit wordt gedaan en welke voordelen een VPN biedt op een modem / router, lees dan deze uitgebreide gids over modem / router VPN.

Modem-Router-VPN

Wat is een modem?

De meeste mensen zijn zeker in de war met dit apparaat en vragen wat een modem is? Welnu, een modem is een verbindingsapparaat / periferie die de functie van modulatie en demodulatie van gegevens uitvoert.

Om eenvoudiger de vraag te beantwoorden wat een modem precies is, codeert het uw digitale informatie, zodat het een heel stuk eenvoudiger is om als een lichtgewicht signaal over lange afstanden te worden verzonden. Het decodeert ook de informatie bij aankomst, zodat de gegevens in hun oorspronkelijke vorm kunnen worden opgehaald.

Wat-is-een-modem

Deze overdracht is noodzakelijk omdat een computer alleen digitale signalen begrijpt terwijl het signaal in analoge vorm via internet wordt overgedragen. Een modem stroomlijnt dit proces door op te treden als een agent waar deze overdracht in de vorm van het signaal plaatsvindt wanneer dat nodig is.

Wat is een router??

Als je het nog steeds niet doet’Als u niet weet wat een router is, laat ons deze dan voor u definiëren. Een router doet in principe wat zijn naam suggereert, d.w.z. dat hij datapakketten van internet naar verschillende apparaten in uw huis / kantoor stuurt. Er zijn in principe twee verschillende soorten routers, de kleine router voor thuis / op kantoor en de zakelijke router. Kleine routers voor thuis en op kantoor worden vaak gebruikt, dus we zullen het hier blijven bespreken.

Wat-is-een-router

Het algemene begrip van wat een router is, is dat het een toegangspunt is dat u alleen nodig hebt als u meer dan één apparaat hebt. Een modem is alles wat je nodig hebt om internet te krijgen VPN-verbinding tot een enkel apparaat. Wanneer het aantal apparaten vanaf één toeneemt, is een router nodig om de internetverbinding over die extra apparaten te verspreiden.

Modem Router Specs

Vroeger werden modem en router als twee afzonderlijke apparaten gebruikt, maar omdat het nu mogelijk is om ze samen te voegen tot één fysiek product dat de functionaliteiten van beide apparaten biedt, zijn modemrouters steeds gewoner geworden bij internetgebruikers.

Je zult nu zelden modems en router vinden als twee afzonderlijke apparaten in veel huizen en kantoren, dus in plaats van vragen te stellen zoals wat een router is, moet je begrijpen dat nu routers ingebouwd worden in modems.

Waarom u VPN op routermodem nodig hebt?

VPN's bieden online anonimiteit en garanderen de privacy van gebruikersgegevens en ze worden snel onmisbaar voor alle gebruikers die op een veiligere manier verbinding met internet willen maken.

Moderne VPN's coderen uw datapakketten en passeren ze via een veilig protocol om ervoor te zorgen dat niemand uw privé datapakketten kan rondsnuffelen en ze beschermd blijven tegen nieuwsgierige blikken van overheden, hackers, ISP's, datadieven en andere online bedreigingen..

En misschien zijn VPN's het meest geschikt voor routermodems, want als u en VPN op dit apparaat installeert, worden al uw apparaten automatisch gerouteerd via een veilige en zeer beveiligde verbinding, waardoor het niet meer nodig is om VPN's op elk afzonderlijk apparaat afzonderlijk te configureren.

modem-router-specs

VPN's bieden tegenwoordig vele extra voordelen, afgezien van de beveiliging, ze komen steeds meer van pas om gebruikers toegang te geven tot geo-beperkte streaming-sites voor b.v. met behulp van een VPN hebt u toegang tot Netflix US, zelfs als u zich momenteel in Japan bevindt.

Modem Router VPN

Niet elke VPN is goed genoeg voor uw modemrouter, omdat deze de juiste functionaliteit moet bieden die overeenkomt met de vereisten van uw modemrouter. Deze functionaliteiten omvatten ondersteuning voor onbeperkte bandbreedte, meerdere gelijktijdige verbindingen, beste coderingsstandaarden, nulregistratiebeleid, geweldige ondersteuning onder andere. De Top 3 VPN's die precies deze functies en meer bieden, zijn:

ExpressVPN - Perfecte keuze voor modemrouter

ExpressVPN is een gevestigde naam in de branche en is een perfecte keuze voor uw modemrouter, omdat het meer dan 2000 wereldwijde servers, snelle live chat-ondersteuning, encryptie van militaire kwaliteit, speciale router-ondersteuningsgidsen en nog veel meer biedt.

EpressVPN-for-modem-router

Hun beste plan kost momenteel $ 99,95 voor een jaar’ter waarde van een abonnement inclusief een proefperiode van 30.

Lezen: Expressvpn Apple TV Installatiehandleiding

NordVPN

NordVPN biedt meer dan 4000 servers als een modemrouter VPN en heeft buitengewone referenties als veilige VPN. Het biedt extra beveiligingselementen door onder meer functies als Double VPN, Onion over VPN. Voor routermodems heeft het eenvoudige installatiehandleidingen die u kunt openen vanuit de repositories voor probleemoplossing of door contact op te nemen met de live chat-ondersteuning.

Nord-VPN-for-modem-router

Een abonnement van drie jaar bij deze aanbieder kost $ 79,00, eenmaal gefactureerd. Controleer de compatibiliteit van netflix in dit netflix-blog van nordvpn.

PrivateInternetAccess

Een van de beste VPN's voor modemrouter voor het streamen en deblokkeren van geo-beperkte inhoud, PIA kan een buitengewoon veilige connectiviteit bieden voor uw meerdere apparaten. Het biedt toegewijd torrent downloaden ondersteuning, mogelijkheid om bandbreedtebeperking te omzeilen, malware en ad blocker, meerdere VPN-gateways enz.

PrivateInternetAccess-for-modem-router

Het heeft 3597 servers in 30 landen in een goed verspreid serverinfrastructuurnetwerk.

Prijzen beginnen bij $ 6,95 / maand en het 24-maandenplan kost $ 69,95, eenmaal gefactureerd.

Verschil modemrouter

Zoals eerder vermeld, is een modem een ​​apparaat dat signalen van digitaal naar analoog en omgekeerd moduleert en demoduleert om een ​​veel soepelere overdracht van signalen tussen het internet en het apparaat mogelijk te maken. Aan de andere kant wordt een router alleen gebruikt om de inkomende internetverbinding te verspreiden over meerdere apparaten. Het fungeert als een fysiek toegangspunt. Het verschil met de modemrouter is voor de meesten wat verwarrend, dus we hopen dat dit dit voor hen duidelijk maakt.

modem-router-verschil

Maar nu worden mensen niet verward met de vragen zoals wat is een router of wat is een modem, maar wat is een modemrouter? Dus om het ze eenvoudig uit te leggen, komt een modemrouter nu ook als afzonderlijke fysieke apparaten met de ingebouwde mogelijkheden van beide apparaten, waardoor gebruikers het veel gemakkelijker kunnen maken om ze te implementeren en ervan te profiteren.

Een modemrouter als een enkel apparaat vermindert de rommel en maakt een einde aan complicaties die kunnen optreden wanneer deze twee apparaten afzonderlijk kunnen worden gebruikt om internetverbinding met en tussen apparaten mogelijk te maken.

Wat is een draadloze router??

Een draadloze router is precies wat de naam doet vermoeden. Het enige dat het doet, is dat het de mogelijkheid biedt om apparaten via zichzelf draadloos met internet te verbinden. Het is het meest geschikt voor moderne draagbare apparaten zoals smartphones, tablets enz. En biedt ongelooflijk gemakkelijke toegang en enorme mobiliteit.

Wat-is-een-wireless-router

Modem Router VPN-verbinding

Het opzetten van een VPN op uw modemrouter is een beetje een complex proces, omdat er veel variëteiten en soorten modemrouter beschikbaar zijn, die elk een andere configuratie hebben en daardoor een volledig uniek installatieproces vereisen om succesvol te zijn configureer er een VPN op.

ExpressVPN is zo'n aanbieder die specifieke installatiehandleidingen biedt voor elk type router om het eenvoudiger te maken om hun VPN op elke modemrouter te configureren. Om meer over dit proces te weten, kunt u onze bekijken VPN-verbindingsgids.

Optische lijnmodem

Dit is een ander type modem dat optische signalen decodeert en codeert in elektronische signalen en vice versa en het is heel anders en complex in vergelijking met de meer gangbare die koperdraadmedia gebruiken zoals DSL, inbelmodems, enz..

Een optische lijnmodem maakt het mogelijk om internetsnelheden te bereiken die onbereikbaar zijn via andere, meer conventionele modems, maar ze worden niet zo populair ingezet als conventionele modems in thuis- en kleinere kantooromgevingen. Meestal gebruiken grote organisaties en militaire organisaties optische lijnmodems.

Omzeil internetbeperking op de router met behulp van VPN

Internetbeperking is een grote afwisseling voor veel internetgebruikers omdat de downgrades snelheden ondergaan en daarmee de algehele ervaring bederven door de internetgebruiker niet te laten genieten van gegevensintensieve activiteiten zoals Torrenting en streaming.

De meeste internetbeperking wordt beheerd door ISP's of internetproviders, maar u kunt dit vrij eenvoudig omzeilen door een Router VPN te gebruiken. Dit is mogelijk omdat, wanneer u een VPN gebruikt, het voor uw ISP bijna onmogelijk wordt om uw datapakket te inspecteren om het soort belasting dat het draagt ​​te controleren, waardoor u de snelheidsbeperkingen kunt doorbreken..

Als u ook dit probleem ondervindt, kunt u als volgt internetbeperking op de router omzeilen met behulp van VPN:

 1. Meld u aan bij een beste router VPN-provider zoals ExpressVPN
 2. Verkrijg gebruikersreferenties, d.w.z. VPN-gebruikersnaam en wachtwoord
 3. Configureer de VPN op uw router (afhankelijk van uw router kunnen de installatiehandleidingen verschillen en is er geen uniformiteit, dus het is het beste om naar ExpressVPN te gaan’s site en selecteer uw router zodat u door de juiste instellingsstappen kunt worden geleid
 4. Nadat de VPN op uw router is geconfigureerd, geniet u van volle snelheid op uw router!

Conclusie

Moderne routers zijn wonderen van technologische bekwaamheid, omdat u hiermee de mogelijkheden van modems en routers in één apparaat kunt combineren. De voordelen don’daar eindigt het omdat ze ook veel meer vermogen bieden om hogere snelheden te garanderen en meerdere apparaten kunnen ondersteunen door ze relatief gemakkelijk ononderbroken te voorzien van internetverbindingen.

Als u het meeste uit uw modemrouter wilt halen, zorg er dan voor dat u een VPN gebruikt, zodat u bandbreedtebeperking kunt omzeilen, geo-beperkte streaming-sites deblokkeren, uw gevoelige gegevens op meerdere apparaten kunt beschermen en vooral, kunt garanderen uw anonimiteit en privacy online.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me