Hoe PureVPN te gebruiken – Leer ze te gebruiken in minder dan 2 minuten

PureVPN is een van de meest concurrerende services in de VPN-industrie en wil altijd zijn collega’s overtreffen in bijna elk facet dat een beste VPN-service kan omvatten.

Het meeste werk dat de service in dit verband heeft verricht, is absoluut op het gebied van het aanbieden van client-apps voor het grootste aantal apparaten en besturingssystemen. Van de eigen Firestick-app tot de Android VPN-app, PureVPN heeft ze bijna allemaal genageld, net als wij‘zijn uitgebreid besproken in onze Pure VPN-review.

Maar als je nog steeds een beetje ongerust bent over hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn, don dan niet’t maakt u zich geen zorgen, hier is onze definitieve gids voor het gebruik van PureVPN, compleet met installatiehandleidingen voor bijna alle beschikbare client-apps, beoordelingen over hun functionaliteit en prestaties en meer!

Contents

Hoe PureVPN op Windows te gebruiken

De Windows-client van PureVPN heeft ontwerpelementen die aanvoelen alsof ze zwaar zijn geleend van CyberGhost, vooral de “Kies modus” Een deel.

Anders dan dat, zijn bijna alle functies gemakkelijk toegankelijk vanaf het startscherm van de client.

Het beste deel over PureVPN’De Windows-client is dat er altijd subteksten zijn waarin elke functie kort uitlegt wat die functie precies doet. Dit is een prestatie waar PureVPN lovenswaardig is omdat het maximaal gebruikersgemak mogelijk maakt.

Hier’s hoe u hun cliënt en al zijn functies kunt gebruiken:

 1. Als je eenmaal’heb PureVPN gekocht’s abonnement, kunt u hun Windows-client hier van hun site downloaden. (Bestandsgrootte: 32,8 MB).hoe purevpn te gebruiken
 2. Klik op het gedownloade bestand en het installatieproces zal beginnen (het kan u vragen om beheerdersrechten in te voeren als uw systeem wordt beperkt door uw IT).
 3. Wanneer de installatie is voltooid, wordt de client automatisch geopend.
 4. Om een ​​server te selecteren, kunt u door de bladeren “landen” Optie of de “Cities” Optie.
 5. Klik op de gewenste serverbestemming en de client maakt vervolgens automatisch verbinding.
 6. Het tandwielvormige pictogram in de rechterbovenhoek van de client brengt je naar de instellingen en de extra menubalk, dus je kunt hier dingen aanpassen als je’t vind ze leuk in hun huidige staat.
  ExpressVPN Router - Installatie- / configuratiehandleiding 2023

hoe purevpn op Windows te gebruiken

Hoe PureVPN te gebruiken op iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’s Mac-app lijkt veel op zijn Windows-app en het gebruik ervan is ook hetzelfde.

Maar uit wat ik heb meegemaakt in mijn recensie van zijn Mac-app en anderen, is deze iets responsiever en sneller dan zijn Windows-tegenhanger.

Hoe PureVPN te gebruiken op iPhone Mac iOS iPad

Als u zich wilt abonneren op PureVPN en het vervolgens op uw Mac-apparaat wilt gebruiken, dan hier’s wat u moet doen:

 1. Koop PureVPN’s abonnement eerst om uw account te activeren
 2. Download nu de Mac-app van hun site
 3. Nadat de download is voltooid, gaat u verder met de installatie
 4. De Mac-client wordt nu automatisch geopend
 5. Voer uw gebruikersgegevens in, d.w.z. gebruikersnaam en wachtwoord
 6. Selecteer de locatie waarmee u verbinding wilt maken en de verbinding met die server wordt nu gestart
 7. Het hoofdstartscherm laat nu zien dat de client is verbonden, zodat u eenvoudig kunt beginnen met browsen onder de VPN’s invloed op uw internetverbinding
 8. Klik op het tandwielpictogram om toegang te krijgen tot alle opties in de instellingen

PureVPN doet dit momenteel niet’t biedt zijn eigen native iOS-app, maar deze zal binnenkort beschikbaar zijn volgens de officiële stand van zaken.

purevpn ios-app

u kunt PureVPN echter nog steeds op iOS-apparaten gebruiken door het via side-loading in te stellen.

Het biedt twee methoden in dit verband, het L2TP-installatieproces en iKev2-installatie, maar ik zou u aanraden om voor de iKev2-installatie te gaan, omdat het vorige installatieproces relatief onveilig is.

Hoe PureVPN op Android te gebruiken

Voor PureVPN-gebruikers is de beste VPN-client die beschikbaar is in het geheel dat de service biedt de Android-client.

De Android-client voor PureVPN is schoon, gestroomlijnd en uiterst eenvoudig te gebruiken voor nieuwkomers en zit vol met de beste functies die de service te bieden heeft.

  De 3 beste NetGear Router VPN voor thuisgebruikers

hoe purevpn op Android te gebruiken

Leer het te gebruiken door de volgende stappen:

 1. Ga naar Google Play Store en zoek naar “PureVPN”
 2. Wanneer u PureVPN krijgt’s Android-app in de zoekresultaten, klik op download en de installatie zal gelijktijdig plaatsvinden
 3. Vanaf daar is het eenvoudig, u hoeft alleen de inloggegevens in te voeren om in te loggen en de app wordt geopendpurevpn android app selecteer modus optie
 4. Open de serverlijst en tik op een stad / land / locatie waarmee u verbinding wilt maken
 5. De verbinding wordt nu gestartpurevpn Android-app
 6. Om een ​​bestaande instelling te wijzigen of toegang te krijgen tot een extra functie, tikt u gewoon op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de client

purevpn-instellingenmenu in Android-app

Hoe PureVPN te gebruiken met FireStick

PureVPN is een van die weinige VPN-services die zijn eigen Firestick-client-app aanbiedt.

Deze niche-app is speciaal ontwikkeld omdat PureVPN zichzelf in de markt positioneert als VPN die het beste is voor firestick die aan allerlei streamingbehoeften voldoet en tegenwoordig een van de populairste streaming-apparaten onder gebruikers is..

hoe purevpn op firestick te gebruiken

Als u deze app op Firestick gebruikt, moet u op zijn minst een eerste inzicht hebben in de prestaties en functies van het FireTV-platform.

Hier’s hoe u de PureVPN Firestick-app op uw FireTV-apparaat installeert en gebruikt:

 1. Start eerst uw FireTV en navigeer vervolgens naar de “Apps” Sectie
 2. Ga nu naar Categorieën > Nut
 3. Zoeken “PureVPN”
 4. Klik gewoon op “Download” en de installatie zal automatisch plaatsvinden zodra het downloadproces is beëindigd
 5. U ziet nu een melding dat PureVPN nu is geïnstalleerd
 6. Ga naar “Mijn apps” en scroll naar beneden om te selecteren “PureVPN”
 7. De app wordt nu gestart
 8. De client vereist nu dat u inloggegevens invoert wanneer u op klikt “Heb al een account” (Hiervoor moet u vooraf een PureVPN-abonnement aanschaffen)
 9. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Log in”
 10. Blader om de locatie te selecteren waarmee u verbinding wilt maken en tik erop om het verbindingsproces te starten
 11. PureVPN wordt nu verbonden om ervoor te zorgen dat u de meeste streaming-sites deblokkeert
  NordVPN voor Android: installatiehandleiding voor Android TV Box

PureVPN’De Firestick-app is goed, maar als u andere opties op het gebied van providers wilt verkennen of zelfs een bepaalde service wilt sideloaden,’heb dat uitgebreid behandeld in onze VPN voor Firestick-gids.

Conclusie

PureVPN heeft veel werk verzet om bij te dragen aan het gebruikersgemak op bijna alle apparaatplatforms. Ja dat doet het niet’t heeft zijn iOS-app voor nu, maar zijn andere apps zijn gebouwd met een aantal zeer goede functies waar gebruikers van kunnen profiteren.

De service heeft enkele problemen, zoals verbindingsvertragingen die moeten worden beëindigd om de client-apps te laten werken en reageren op een manier die veel geschikter is voor de verwachtingen van de gebruiker, maar afgezien daarvan zijn de apps bijna vanzelfsprekend en kan elke nieuwkomer download en gebruik ze zonder veel problemen.

PureVPN biedt ook een uitgebreide repository van probleemoplossing en installatiehandleidingen die de gebruiker kunnen helpen bij het instellen van zijn apps op elk platform. Van video’s tot tekstuele gidsen, PureVPN’s gebruikers hebben geen gebrek aan keuze om meer te weten te komen over de service’s klanten van.

Als je in het verleden een probleem hebt gehad met de service of de client-apps of als er iets is dat je beter vindt in vergelijking met vergelijkbare apps van andere providers, laat het ons dan weten in het opmerkingenveld hieronder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me