ExpressVPN voor Android OS – Installatiehandleiding app, prestaties en meer

Express VPN is een van de pioniers van internetbeveiliging vanwege de ongelooflijke betrouwbaarheid en geloofwaardigheid die als een VPN-service op dit gebied fungeert.

Het’s geschikt om op bijna alle apparaten te werken, maar gezien het fenomenale. U kunt de Express VPN voor Android-app gemakkelijk vinden in de Google Play Store. Het biedt ook speciale apps voor andere apparaten zoals iOS en Linux.

ExpressVPN valt onder de jurisdictie van Britse Maagdeneilanden, dus u don’Het hoeft ons geen zorgen te maken, omdat de internetwetten in dit land vrij liberaal zijn volgens onze gedetailleerde studie waarin we alle belangrijke VPN-locaties hebben bestudeerd.

Het goede nieuws is dat ExpressVPN’De Android-app kan ook op Android TV worden gebruikt.

ExpressVPN’De Android-app is een geweldige service en een van de beste VPN voor Android, omdat deze niet alleen uw privacy kan garanderen, maar u ook in staat stelt geobeperkingen te deblokkeren en elke soort streaming-site met relatief gemak te bezoeken. Laat’s bekijk deze app hier in meer detail:

ExpressVPN voor Android-telefoons, tablets en tv

ExpressVPN voor Android

Behalve dat het op verschillende apparaten werkt, werkt Express VPN ook naadloos op het Android-platform.

ExpressVPN’De Android-app is ongelooflijk stabiel en krachtig om een ​​betrouwbare online ervaring te garanderen.

Het kan worden gebruikt om sites als Netflix US en anderen te deblokkeren.

De beschikbare opties op het gebied van protocolondersteuning in de app omvatten OpenVPN, verreweg het veiligste protocol vanwege het open source karakter.

Chatondersteuning is ook toegankelijk vanuit de app. ExpressVPN voor Android-tablets en tv

Afgezien van dit alles kan de ExpressVPN Android-app ook werken op Android TV, zoals we eerder al zeiden. Het proces om het op het Smart TV-apparaat te installeren is bijna hetzelfde als op een Android-telefoon.

U kunt de ExpressVPN-mediastreamerservice ook gebruiken op Android TV's, wat zelfs eenvoudiger is dan de app zelf te krijgen.

De tutorials om dit alles te doen en vele andere installatiehandleidingen zijn gemakkelijk beschikbaar op ExpressVPN.com.

U kunt ook veel van de installatiehandleidingen doornemen door onze volledige review over de service te lezen.

Hoe ExpressVPN op Android te installeren - Stapsgewijze handleiding

Het instellen van ExpressVPN op elk apparaat is een uiterst eenvoudig proces.

Dit doen op Android is hetzelfde als het downloaden van een andere app uit de Google Play Store.

Hier’hoe je er in minder dan 2 minuten mee klaar kunt komen:

  1. Ga naar Google Play Store en zoek naar “ExpressVPN”.
  2. Klik op “Installeren” en de app wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd op uw apparaat.
  3. Zodra de app er is, moet u een geldig ExpressVPN-abonnement hebben om verder te gaan.Hoe ExpressVPN op Android te installeren
  4. Abonneer u op een van zijn tariefplannen en beveiligde gebruikersreferenties.
  5. Voer deze gebruikersreferenties in de Android-app in en de app bevindt zich nu in de thuisinterface.
  6. Selecteer de server van uw keuze.Gebruikt ExpressVPN OpenVPN
  7. Aansluiten.Hoe snel is ExpressVPN voor Android OS

Andere manieren om ExpressVPN te downloaden

Hoewel de Android-app gemakkelijk beschikbaar is, biedt de provider ook .apk-bestanden waarmee u de service op uw Android-apparaat kunt sideloaden.

Afgezien hiervan heb je altijd de mogelijkheid om OpenVPN te gebruiken om een ​​VPN-service op je Android in te stellen, net zoals op andere apparaten..

We raden u echter aan om de Android-app te gebruiken, omdat de andere methoden om de service op Android te gebruiken een beetje complex kunnen zijn, wat niet geschikt is als u nieuw bent in de VPN-industrie.

Wat zijn de beste servers?

ExpressVPN doet dat niet, in tegenstelling tot andere providers’t bieden dedicated of speciale servers voor elke taak. Het officiële standpunt van deze kwestie is dat al zijn 3000+ servers even geoptimaliseerd zijn.

Andere manieren om ExpressVPN te downloaden

De aanbieder doet dat niet’het biedt zelfs dedicated servers voor nichetaken zoals Netflix-deblokkering of Torrenting.

Chatondersteuning zei dat alle servers in een bepaalde regio voor deze doeleinden kunnen worden gebruikt, wat een grote verwijdering is van de conventionele praktijk in de industrie, d.w.z. om slechts een paar speciale servers aan te bieden die speciaal zijn bedoeld voor dergelijke unieke taken.

ExpressVPN’s serverinfrastructuur is veel beter vanwege het gemak dat het biedt op het vlak van connectiviteit die wordt aangedreven door elke server op zijn netwerk om exact dezelfde reden.

Waarom op de ExpressVPN Android-app vertrouwen?

Gebruikers die op privacy zijn gericht, zijn een beetje terughoudend bij het downloaden van software op hun apparaten, vooral smartphones. Dat’omdat smartphones veel waardevollere informatie opslaan dan andere apparaten, waardoor ze verleidelijke doelen voor malware en ransomware zijn.

Dit roept de vraag op waarom gebruikers VPN's-apps of in dit geval ExpressVPN zouden moeten vertrouwen’s Android-app?

Welnu, om deze precieze zorg weg te nemen, hebben we ExpressVPN gecontroleerd’s Android-app op Virustotal.com, een servicetool die elk bestand controleert op ransomware, malware of virusinfecties.

De resultaten van onze tests waren duidelijk zonder een dergelijke kwaadaardige infectie bij de 69 soorten virussen waarvoor de service de app heeft gecontroleerd. Dit houdt in dat ExpressVPN’De Android-app is uiterst betrouwbaar en veilig genoeg om te gebruiken op uw Android-apparaten.

Waarom op ExpressVPN Android App.png vertrouwen

Bovendien won de aanbieder’t logbestanden van de activiteiten die u op uw smartphones uitvoert, opslaan volgens deze gedetailleerde logboekstudie met meer dan 100 providers, waardoor het nog veiliger is om te gebruiken in vergelijking met andere vergelijkbare VPN-opties.

Gebruikt ExpressVPN OpenVPN?

ExpressVPN ondersteunt het OpenVPN-protocol op bijna al zijn apparaten.

Hoe snel is ExpressVPN voor Android OS?

Volgens beoordelingen van andere providers is Express een van de snelste providers die er zijn. Het heeft een van de laagste reducties in download- / uploadsnelheden en het heeft vrijwel ook geen downtime.

Hoeveel kost ExpressVPN?

De beste deal kost je $ 8,32 / maand (jaarabonnement).

Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd op ExpressVPN worden aangesloten?

U kunt drie apparaten tegelijkertijd verbinden met één ExpressVPN-abonnement.

Conclusie

ExpressVPN voor Android is tegenwoordig een geweldige keuze omdat het aantal gebruikers van mobiele telefoons met dit besturingssysteem i met de dag toeneemt en ze niets minder dan geweldige beveiliging nodig hebben om hun apparaten te allen tijde veilig en beschermd te houden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me