ExpressVPN Router – Installatie- / configuratiehandleiding 2023

Of u nu een journalist bent die zijn identiteit verborgen wil houden, of een nieuw bedrijf begint dat een lokaal netwerk nodig heeft voor veilige en gemakkelijke gegevensuitwisseling, een gepersonaliseerde ExpressVPN-router kan van pas komen.

Het biedt een veiligere, robuustere en consistentere internetervaring, maar werkt ook ten gunste van het beveiligen van uw gezin als ze deelnemen aan P2P / Torrenting, of gewoon willen dat hun informatie beschermd is tegen identiteitsdieven, malware en virussen.

Deze gids biedt alle informatie die u nodig heeft over de provider’s router. Voor een uitgebreidere analyse, bekijk deze ExpressVPN Review!

Contents

Wat is een VPN-router?

Als u enige basiskennis over internet hebt, weet u misschien dat lokale ISP’s Wi-Fi-routers in uw huis installeren, die datapakketten tussen hen en computernetwerken doorsturen – waardoor u toegang krijgt tot het World Wide Web, terwijl alle activiteiten worden bewaakt.

De meeste van deze standaard wifi-routers hebben configuratiefuncties die ondersteuning bieden voor VPN-doorvoer. De gebruiker logt handmatig in met software die op het externe apparaat is geïnstalleerd en die uw verbinding doorgeeft via de router en de beste VPN-server die u hebt toegevoegd.

Omgekeerd zijn ingebouwde VPN-routers een geavanceerdere versie van de standaard wifi, waarmee gebruikers sterke verbindingen op hardwareniveau kunnen benutten. Dit elimineert de noodzaak voor individuele software-installaties, omdat de software al vooraf is geladen met een intuïtieve app.

U kunt de app op elk gewenst moment configureren, poorten, protocollen en codering wijzigen. De router biedt ook gelijktijdige toegang tot de VPN-service op alle apparaten in één keer, of het nu uw computer, tablet, smartphone of Smart TV is, waardoor maximale anonimiteit wordt gegarandeerd!

  De 3 beste NetGear Router VPN voor thuisgebruikers

Redenen om te investeren in een VPN-router

De meeste mensen realiseren zich niet de voordelen van investeren in een goedkope VPN-router totdat ze er een krijgen en de kostenbesparingen, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid ervaren! Hieronder belichten we een paar belangrijke redenen die u misschien kunnen overtuigen om een ​​VPN-router te krijgen (met name voor degenen die hun eigen bedrijf voor kleine bedrijven maken).

  • Verlaagt uw totale IT-kosten door het creëren van een lokaal netwerk voor het delen van gegevens
  • Verbetert de betrouwbaarheid van externe verbindingen (garandeert veilige gegevensoverdrachten)
  • Vergemakkelijkt naadloze samenwerking op het werk voor werknemers die regelmatig reizen
  • Creëert een tijdbesparend bedrijfsproces voor uw partners, medewerkers, klanten!

ExpressVPN Router Installatiehandleiding 2023

Als het kijken naar piraterijfilms of het downloaden van bestanden via P2P / Torrenting veel voorkomt in uw huishouden, dan maakt u zich mogelijk zorgen over uw digitale privacy. Immers, zelfs als een apparaat betrapt wordt op het streamen of downloaden van illegale inhoud, moet je forse DMCA-boetes betalen.

ExpressVPN Router Installatiehandleiding 2023

Om dit te voorkomen, kiezen gebruikers voor het instellen van een VPN-router met een specifiek IP-adres. Sommige providers bieden hun eigen aangepaste routers aan, zoals ExpressVPN. Nu kunt u ervoor kiezen om uw eigen router handmatig te configureren of er een te kopen bij de Router Experts op FlashRouters.

ExpressVPN Flash Router

ExpressVPN Router Firmware

Voor degenen die kiezen voor de meer technisch onderlegde manier, moet u eerst uw huidige router flashen om van oude firmware af te komen en vervolgens de nieuwe installeren. Dit proces omvat inloggen op uw ExpressVPN-account en klikken op “ExpressVPN instellen”, en selecteer vervolgens uw modelrouter om de firmware te downloaden.

  Hoe PureVPN te gebruiken - Leer ze te gebruiken in minder dan 2 minuten

ExpressVPN Router Firmware

Na het opnieuw opstarten / flashen van uw router, moet u de eerder gedownloade ExpressVPN-firmware installeren. Afhankelijk van het model dat u gebruikt, zal het proces dienovereenkomstig variëren. Sommige routers kunnen nieuwe firmware laden, terwijl anderen een meer gedetailleerd proces vereisen. Als u klaar bent, krijgt u toegang tot ExpressVPN’s routermenu.

ExpressVPN routerconfiguratie

Dit is hoe het menu van de ExpressVPN-router-app eruit ziet, waar u zelfs de apparaten kunt kiezen die moeten worden beschermd door configuratie VPN-opties in de linker zijbalk. Blader omlaag naar Recent verbonden apparaten en schakel de beveiliging in of uit.

ExpressVPN Router - Installatie- / configuratiehandleiding 2023

ExpressVPN Asus Router

Als het gaat om het bieden van routerondersteuning aan klanten, gaat ExpressVPN zeker een stap verder. De provider geeft wel aangepaste ExpressVPN-apps voor Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U en Asus RT-AC87U. Voor handmatige configuraties van andere Asus-routers kunt u deze handleiding van ExpressVPN raadplegen.

Veelgestelde vragen over de ExpressVPN-router

Hoe update ik mijn ExpressVPN-router?

Het updateproces vereist geen raketwetenschap. Gebruikers hoeven alleen https://www.expressvpn.com/latest#router te bezoeken en het gewenste model te selecteren. Klik als u klaar bent op “Firmware downloaden” en volg de installatie-instructies om de update te voltooien.

Welke routers ondersteunen VPN?

Bijna alle DD-WRT-routers ondersteunen VPN-configuratie en -configuratie. Voor meer specifieke informatie over verschillende routermodellen kunt u Flash Routers bekijken. Hier vindt u details over de beste wifi-VPN-routers, terwijl u ook technische ondersteuning en probleemoplossing ontvangt!

Dingen inpakken

Hiermee komen we aan het einde van de ExpressVPN Router-gids, die gebruikers zou moeten helpen een VPN op hun router handmatig of rechtstreeks van de provider in te stellen. Als je problemen / problemen tegenkomt, don’t aarzelen om een ​​reactie hieronder te laten vallen. Voel je ook vrij om de gids te delen met je vrienden / familieleden, op zoek naar een permanente oplossing om volledige anonimiteit online te benutten!

  NordVPN voor Android: installatiehandleiding voor Android TV Box
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me