VPN gratuit pentru iPhone – Cele mai bune aplicații pentru dispozitive iOS care funcționează într-adevăr

Contrar percepției populare, dispozitivele Apple trebuie să fie securizate la fel ca alte dispozitive. Majoritatea utilizatorilor de iPhone fac greșeala de a nu-și proteja cibersecuritatea online și să plătească prețul atunci când dispozitivele lor sunt pătrundute. Hackerii cibernetici moderni utilizează modalități extrem de viclene pentru a face asta, care includ atacuri MITM, phishing de suliță, link-uri rău intenționate etc..

Cea mai bună opțiune pentru a vă proteja iPhone împotriva unor astfel de amenințări este să obțineți un VPN. Însă majoritatea utilizatorilor, atunci când selectează cel mai bun VPN, încearcă să apeleze la cele gratuite. Acest lucru este de înțeles, deoarece serviciile gratuite sunt mai atrăgătoare în comparație cu cele premium, dar sunt la fel de sigure?

Nu chiar. Serviciul VPN gratuit nu este în mare parte foarte sigur, deoarece, dacă nu își vor primi veniturile prin taxele de abonament, vor căuta să implementeze alte mijloace pentru a-și completa liniile de jos..

Multe VPN-uri gratuite au fost cunoscute pentru a vinde date despre utilizatori, a intrudi dispozitivele utilizatorilor și le implementează sub formă de noduri în rețeaua de botnet-uri, deturnează lățimea de bandă a utilizatorilor, printre alte activități nefaste..

Așadar, dacă mergeți la un VPN pentru iPhone, cele gratuite sunt cele mai de încredere. Cu toate acestea, VPN-urile Mac sunt mult mai sigure și oferă multe funcționalități care nu sunt adesea disponibile în cele gratuite. Lăsa’le explorează mai detaliat.

Deficiențele don’nu se termină aici. Dacă parcurgeți ghidul nostru pentru aplicația VPN pentru iPhone, veți putea afla mai multe despre modul în care operează cele plătite într-un univers cu totul diferit de omologii lor gratuite, la fel ca VPN-ul gratuit pentru Android

Ce poate un VPN iPhone gratuit’t Face?

VPN-uri gratuite câștigate’Nu va fi la fel ca cele premium, adică’este un lucru dat, dar aveți idee despre cât de clar poate fi această diferență?

Iată o descriere a lucrurilor pe care le-a câștigat VPN-ul dvs. gratuit’nu pot fi capabil să fac:

 1. VPN-uri gratuite don’nu oferiți viteze rapide.
 2. VPN-uri gratuite don’nu oferim adesea lățime de bandă nelimitată.
 3. VPN-uri gratuite don’nu am suficiente servere.
 4. VPN-uri gratuite don’nu suportă protocolul OpenVPN.
 5. VPN-urile gratuite cel mai adesea nu’nu au criptare de grad militar.
 6. VPN-urile gratuite nu pot debloca site-urile de streaming geo-restricționate precum Netflix SUA, etc.
 7. VPN-uri gratuite don’nu funcționează bine în China.
 8. VPN-urile gratuite pot avea scurgeri DNS sau WebRTC.
 9. VPN-urile gratuite nu pot suporta de multe ori Torrenting.

Funcții și suplimente VPN

În ciuda scopului principal de a vă cripta traficul și de a vă masca locația IP, un VPN vă ajută în multe moduri.

În primul rând, puteți selecta orice server de țări și se va părea că sunteți acolo. De exemplu, tu’ești în Germania, dar trebuie să te conectezi la un site web’este accesibil numai în Oman, conectându-se la Oman’serverul s vă va permite să îl accesați.

Un VPN vă ajută, de asemenea, să scăpați de accelerarea vitezei ISP, împreună cu multe caracteristici de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere, dublu hop și un nivel ridicat de criptare.

Ce VPN gratuit pentru iPhone care funcționează într-adevăr în 2019?

Așa cum am menționat mai devreme, serviciile gratuite nu sunt cele mai de încredere, de aceea vă recomandăm să mergeți doar pentru cele plătite dacă doriți performanță și securitate premium.

Cu toate acestea, dacă mai doriți să mergeți pentru unul gratuit, iată câțiva furnizori de securitate pe care îi puteți obține pentru iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Probabil cel mai sigur serviciu gratuit de acolo, Tunnelbear este cel care trebuie să apară pentru prima dată dacă căutați un VPN neplătit pentru iPhone.

Acesta și-a actualizat recent politica de confidențialitate și a redus cantitatea de înregistrare pe care a făcut-o anterior pe utilizatori, făcând-o mult mai anonimă. Acum, nu face asta’nu colectați prenumele când vă înregistrați, nici nu înregistrează conexiunile pe viață la acest serviciu.

Restricțiile sunt abundente cu privire la serviciul gratuit, cu un utilizator fiind permis doar 500 MB lățime de bandă în fiecare lună pe planul gratuit.

Însă le puteți elimina oricând doriți, trecând la planurile plătite. Cel mai bun plan al acestora este afacerea anuală care te costă doar 4,99 USD / lună.

Descarca: Aplicația gratuită pentru iOS TunnelBear

Scutul Hotspot pentru iPhone, iPad și toate dispozitivele iOS

Hotspot-Shield-recenzieAcesta este mai generos ca un serviciu gratuit în comparație cu Tunnelbear, permițându-vă opțiunea de a alege între serverele din 15 țări, protejându-vă de criptare de grad militar și mai mult.

Scutul Hotspot este un nume vechi în industria VPN, câștigând încrederea utilizatorului și credibilitate de-a lungul anilor.

De asemenea, oferă 500 MB lățime de bandă în fiecare zi, ceea ce constituie o limită de date de 15 GB pentru serviciul gratuit în fiecare lună. Cu toate acestea, ai câștigat’nu aveți acces la multe alte funcții, cum ar fi mai multe conectări sau suport pentru chat decât dacă intenționați să mergeți premium.

Versiunea gratuită a acestui serviciu este acceptată de reclame.

Descarca: HotSpot Shield Aplicație gratuită pentru iOS

Windscribe pentru iPhone și iPad

VPN gratuit pentru iPhone - Cele mai bune aplicații pentru dispozitive iOS care funcționează într-adevăr

Un alt VPN gratuit și sigur, Windscribe este un pic nou, cu toate că a fost stelar pe fața performanței cu stabilitate inerentă.

Acesta permite utilizatorilor săi să experimenteze 10 GB lățime de bandă gratuită în fiecare lună, dar puteți crește această limită la 15 GB dacă întâmpinați un tweet despre asta.

8 locații server sunt incluse în planul gratuit, dar viteza câștigată’nu puteți fi optimizați sau cât de repede puteți obține în versiunea premium a serviciului.

Descarca: Aplicația gratuită pentru iOS Windsribe

Plătite pe care le puteți utiliza gratuit

În afară de cei complet gratuit, există și furnizori premium care vă permit să utilizați serviciul gratuit pentru o perioadă limitată de timp, astfel încât să puteți afla despre performanța lor înainte de a plăti pentru planurile lor.

NordVPN pentru iPhone și toate dispozitivele iOS

NordVPN - Furnizor panamez orientat către confidențialitateAcest furnizor oferă mai mult de 5300 de servere, cu mult mai mare decât ceea ce pot oferi oricând VPN-urile gratuite utilizatorilor. De asemenea, are funcții incredibile de securitate, care includ VPN dublu, comutator de ucidere, Onion peste VPN etc., împreună cu suport pentru chat, viteze rapide și multe altele.

Puteți utiliza NordVPN timp de 7 zile complete prin intermediul ofertei sale gratuite de încercare. Trebuie doar să introduceți e-mailul și veți putea utiliza serviciul cu toate funcțiile disponibile.

Descarca: Aplicația oficială NordVPN pentru iOS

ExpressVPN pentru iPhone și toate dispozitivele iOS

ExpressVPN - All-Rounder, cu o compatibilitate excelentă a routeruluiDeși ExpressVPN nu face asta’nu oferă un proces gratuit, cum ar fi NordVPN, oferă o politică de rambursare fără întrebări, valabilă timp de 30 de zile complete, oferindu-vă timp pentru testarea serviciului.

Acesta este probabil cel mai bun VPN din lume acum, cu viteze de neegalat, capacități incredibile de deblocare, suport excelent pentru chat, protecție de confidențialitate ultra sigură și multe altele.

Planul său plătit este de 8,32 USD / lună (contract anual de abonament).

Descarca: Aplicația oficială ExpressVPN pentru iOS

Cum să configurați un VPN pe iPhone - Ghid pas cu pas

Setarea unei VPN pe iPhone este foarte ușoară dacă utilizați un software client, adică o aplicație dedicată pentru IOS oferită de furnizorul dvs. VPN. Descarcă-l din magazinul iTunes și plătește pentru el:

 1. Aplicația va solicita acreditările utilizatorului dvs. pentru a merge mai departe (acestea sunt oferite de fiecare furnizor atunci când vă înscrieți sau vă înregistrați și, în mod normal, includeți numele dvs. de utilizator și parola)
 2. După ce ați introdus datele de autentificare, conectați-vă.
 3. După conectare, selectați serverul ales.
 4. Bucurați-vă de streaming și siguranță nelimitată, oricare ar fi acesta’caut.

Cum pot configura un VPN manual pe iPhone?

Dacă nu’Nu vreau să obțineți aplicația oficială pe iPhone, puteți să o încărcați din nou. Dar fiți conștienți că procesul de reîncărcare este mult mai complex decât să obțineți aplicația, deoarece vă cere să faceți singur toate setările. Dacă mai doriți să mergeți mai departe, noi’am menționat mai multe metode de încărcare automată pentru configurarea unui VPN pe iPhone în ghidul nostru detaliat despre VPN-urile iPhone.

Este posibil?? Internet gratuit pentru iPhone folosind VPN

Cu siguranta nu! Un VPN poate fi utilizat doar pentru criptarea datelor dvs. și pentru a vă proteja de hacking și alte astfel de vulnerabilități.

Înveliți

Dacă utilizați serverele VPN gratuite menționate mai sus, pe care le-am recomandat, puteți fi sigur că aveți acces la cele mai bune funcții și securitate pe care domeniul gratuit le oferă utilizatorilor de iPhone.

Dacă aveți comentarii sau sugestii pentru noi, nu ezitați să le includeți în secțiunea noastră de comentarii de mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me