Versnel Review

Speedify is geen heel oude dienst, in tegenstelling tot de meeste anderen I’heb tot nu toe tijdens de reis beoordeeld om meer te weten te komen over de beste VPN's in de branche.

Het begon net in 2014, waardoor het een vergelijking is “Nieuweling” in de industrie.

Ze zijn echter misschien nieuw, maar ze zijn zeker ambitieus.

Waarom?

Ze don’t gebruik het OpenVPN-protocol, de industriestandaard. Dus wat gebruiken ze precies??

Kanaalbinding.

Versnel beoordeling

Don’maak je geen zorgen als je dat niet doet’t weet wat dat is, want ik zal dit en andere facetten van de service behandelen in deze volwaardige Speedify VPN-review, compleet met alle goederen en de nadelen van de service.

De positieve punten

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Speedify zich erop gericht zijn service zo gemakkelijk en zo snel mogelijk te maken voor gebruikers.

Om dit doel te dienen, heeft de provider veel verschillende functies geïntroduceerd die u in de industrie niet veel zult tegenkomen. Ze zijn meestal gericht op beveiliging en dit is waar deze provider’s grootste verkoopargument ligt.

Nieuw protocol en verbeterde codering

Meestal kiezen VPN-providers voor het OpenVPN-protocol, omdat het bekend staat als het veiligste protocol dat er is. Crowdsourced, nooit bekend om in te breken, stevig en snel, niet veel hebben erover gedacht om het te doen, maar niet Speedify.

De provider heeft zijn eigen in eigen huis ontwikkelde protocol met de naam Channel Bonding geïntroduceerd, zoals ik in het begin van de review al zei.

Channel Bonding verhoogt uw snelheid en stabiliteit doordat u meerdere internetverbindingspunten tegelijk kunt gebruiken.

Of het nu uw wifi is, uw mobiele gegevensverbinding of ergens anders waar internet naar uw apparaat wordt gerouteerd, dit protocol verbindt alles en stuurt het rechtstreeks.

Ik ontdekte dat deze functie me in staat stelde om door te gaan met downloaden, zelfs toen mijn wifi uitviel toen de functie Channel Bonding de verbinding overschakelde naar mijn mobiele gegevensverbinding.

Zeer indrukwekkend inderdaad! Als het alleen voor gestabiliseerde downloads of uploads is, is deze VPN een van de beste software die je kunt krijgen.

Komt nu naar codering.

AES-256-codering is tegenwoordig de norm voor alle VPN's en dat’s omdat het onbreekbaar is.

Maar toch biedt Speedify een nog geavanceerdere versie van deze technologie, namelijk Cha-Cha 256-codering. Het is te technisch om het verschil tussen de twee te verklaren, maar toch betekent de toename dat deze provider hard heeft gewerkt om het beste in moderne online beveiliging en privacybescherming aan gebruikers te bieden via het medium van zijn service.

Een groot aantal servers

Meestal don kleinere VPN's’t bieden zelfs 500 servers aan. En het is altijd dat als u een groot serverpark wilt, u naar de beste VPN-services in de branche moet kijken, zoals PureVPN-servers met meer dan 2000 servers en

Speedify laat je echter niet gaan, want het heeft al meer dan 1000 servers op 28 verschillende locaties.

Versnel servers review

En dit zijn geen gewone servers, het zijn snelheidsservers.

Deze snelheidsservers bevinden zich in de cloud en combineren met de functie Channel Bonding om al uw verbindingsbelasting te spreiden voor een betrouwbaardere en snellere verbinding.

Het hoge aantal servers betekent ook dat u veel keuze hebt als het gaat om het kiezen van een dichtstbijzijnde locatie, zelfs als u zich in plaatsen zoals Azië of Afrika bevindt, d.w.z. de plaatsen die de meeste VPN's niet gebruiken’zet servers erin.

Tor compatibiliteit

Van de vele tools voor internetprivacy wordt Tor hoog aangeschreven.

Dat’s omdat deze browser uw IP privé houdt door deze door meerdere eindpunten te leiden. Maar toch, dat doet het niet’t biedt codering of protocolondersteuning, dus zelfs als uw IP veilig is, kunnen uw gegevens worden aangetast.

Nu is het probleem dat de meeste VPN's niet compatibel zijn met Tor, waardoor iit wordt ondermijnd en de gebruiker geen zeer veilige online-ervaring wordt geboden.

Speedify is niet een van die services, omdat het geweldige compatibiliteit met Tor biedt, waardoor mensen die de browser gebruiken een geweldige optie zijn om aan te sluiten.

Aanwezigheid van een dodemansknop

Zelfs als een service codering van militaire kwaliteit en veilige protocolondersteuning heeft, kan uw IP-adres nog steeds lekken door vele lacunes die providers niet hebben’t neigt over het algemeen te stoppen.

Een van deze mazen is de afwezigheid van een kill-schakelaar.

Wanneer uw VPN-verbinding wegvalt, wordt uw IP plotseling blootgesteld en zelfs als u uw verbinding uitschakelt, is het kleine venster ertussen voldoende voor zelfs een middelmatige hacker om uw IP te kennen.

Een kill-schakelaar voorkomt dit door de internetverbinding te verbreken als ooit de VPN-verbinding ook verbreekt.

Speedify biedt deze geweldige functie op al zijn apps.

Ondersteuning is van de bovenste plank

Wanneer ik e-mailondersteuning zie in plaats van een livechatfunctie, raak ik teleurgesteld omdat e-mailondersteuning tegenwoordig zo 2000 is.

En dat’s omdat het een onpersoonlijke manier is om ondersteuning te bieden wanneer livechat echt een betere ervaring kan helpen.

Ik was echter echt verrast toen Speedify’s e-mailondersteuning beantwoordde mijn vragen zeer professioneel. Geen geautomatiseerde bots, geen domme antwoorden, alleen ongelooflijke ondersteuning door een hooggekwalificeerde ondersteuningsexpert die in zijn vak is opgeleid.

Andere providers moeten Speedify gebruiken’s boeken in dit geval zeker.

Een zeer royale gratis proef die oneindig kan worden voortgezet

VPN's zijn tegenwoordig behoorlijk gierig en hebzuchtig tegelijk en willen dat je ze eerst betaalt en later hun service gebruikt.

Dus tegenwoordig bieden niet veel providers een gratis proefversie, alleen een restitutiebeleid.

Maar niet Speedify.

Deze aanbieder heeft niet alleen het generieke terugbetalingsbeleid van 30 dagen zoals iedereen, het biedt ook een gratis proefperiode zonder verplichtingen met maar liefst 5 GB bandbreedtelimiet / maand. Ja! Elke maand wordt de 5 GB-opslag verlengd, tenzij u absoluut klaar bent om de service te betalen.

Ongelofelijk, gewoon ongelooflijk.

Dat’s iets dat zeker kan worden omschreven als “Zeer gebruiksvriendelijk”.

Betaalbare en eenvoudige plannen

De meesten van jullie zullen misschien verbaasd zijn om te zien hoe de prijzen in de profs liggen? Isn’Dit zou iets moeten zijn dat alleen verteld moet worden?

Nee, zelfs prijzen kunnen onder de voor- of nadelen vallen, en dat hangt af van hoeveel uw tariefplannen het soort service kunnen rechtvaardigen dat u aanbiedt.

ExpressVPN’s plannen zijn zeer duur maar ik don’t vind ze slecht vanwege de provider’s waarde, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, kenmerken van de beste in de business zijn. Andere VPN-services zoals Surfshark zijn echter boordevol functies en worden geleverd met lage prijzen.

Het is dus niet zo dat je alleen goed bent als je een goedkope VPN bent. Je moet het gewoon rechtvaardigen.

Speedify’De tariefplannen zijn eenvoudig: alleen de maandelijkse en de jaarplannen zijn beschikbaar.

 • Maandelijks: $ 8,99, eenmaal gefactureerd
 • Jaarlijks: $ 49,99, één keer gefactureerd ($ 4,16 / maand)

Versnel de prijscontrole

Dit is het individuele plan en volgens mij is het jaarplan zeer betaalbaar. Het maandelijkse abonnement is een beetje duur, maar niet een dat niet kan worden overwogen.

Ja, er is een gezinsplan en een teamplan beschikbaar bij de aanbieder en beide zijn verschillend geprijsd van het individuele plan. En zelfs ze zijn niet overboord geprijsd.

Cons

De provider is tot nu toe goed, zelfs een die moet worden aanbevolen, maar zijn deze voordelen alles wat er is aan de service?

Speedify heeft ook een behoorlijk aantal nadelen dat ik ook voor je moet benadrukken, zodat je na het lezen van deze beoordeling een meer evenwichtige beslissing kunt nemen:

Netflix niet ondersteund

Sinds Netflix’s VPN-verbod is van kracht geworden, niet veel VPN's kunnen u toegang geven tot de verschillende bibliotheken in verschillende landen aangeboden door Netflix.

Een VPN die het VPN-verbod nog steeds kan omzeilen, is een absolute winnaar en het kan zijn unieke verkoopargument zijn, groter dan wat dan ook.

Speedify zelf zegt echter dat zijn servers dat niet kunnen, dus het’s een no-brainer over hoe teleurgesteld ik was om dit te zien.

Deze is een duidelijke con.

Torrenting niet beschikbaar

Naar Netflix deed het niet’t werkte met de provider, ik dacht dat Speedify misschien goed zal zijn met Torrenting, maar zoals ze altijd zeggen, don’je hebt grote verwachtingen of je zult erg teleurgesteld zijn!

En dat’is precies wat mij overkwam toen ik zag dat Speedify dat ook niet doet’t ondersteunt elke belangrijke vorm van torrenting.

Gecombineerd met de nutteloosheid van Netflix is ​​er geen ondersteuning voor Torrenting twee van Speedify’s grootste zwaktes.

Bevoegdheid van de VS en enige houtkap

Dataretentie wetgeving van een land is een heel belangrijk punt voor een provider om te overwegen voordat hij in een land gaat kamperen, maar ik vermoed dat Speedify dit aspect over het hoofd heeft gezien bij het kiezen van een van de slechtste locaties ter wereld op dergelijke wetten, d.w.z. de Verenigde Staten.

VS is lid van niet alleen veel allianties voor het delen van gegevens, zoals 5 Eyes en 14 Eyes, maar het heeft ook zeer slechte wetten op het bewaren van gegevens zelf die een gebruiker in ernstige problemen kunnen brengen als zelfs een kennisgeving van gegevensuitlevering aan de provider wordt betekend.

Dus ja, de basis van Speedify is een van die dingen die ik serieus don’t over.

En hetzelfde geldt voor het logboekbeleid van de provider.

Speedify zegt dat het’s een “Geen logboekprovider”.

Maar het is echt niet.

Het registreert de volgende soorten gegevens:

 • Naam, telefoonnummer, e-mailadres, persoonlijk adres en bedrijfsnaam
 • IP-adres, geopende pagina, browsertype en besturingssysteem (alleen op hun site)
 • Tijdstempels voor verbinding
 • Bandbreedte verbruikt
 • Geschatte locatie

versnel logs privacy review

Hoewel deze logs niet iets ernstigs zijn en ze niet’t ondermijnt uw privacy in grote mate, maar toch, ik’heb een beter logbeleid gezien, zoals dat van MullvadVPN, wie niet’t Verzamel zelfs uw e-mail.

Speedify moet deze kleine logbestanden die het bijhoudt verwijderen om de gebruikers maximale beveiliging en privacy van de hoogste klassen te bieden.

Ondersteuning van apparaten

Hoewel de client-apps van Speedify supergemakkelijk zijn in gebruik en een aantal ongelooflijke functies bevatten, zoals de snelheidstest, een unieke functie die ik’ben je tegengekomen in de VPN-industrie, de provider’s app-bibliotheek is nog enigszins beperkt.

Speedify biedt speciale clients voor Windows, Mac, iOS en Android.

Download versnellen

Deze vier apps dekken wel de meest populaire platforms die er zijn, maar toch is er ruimte voor meer.

Voor b.v. PureVPN biedt speciale apps voor Firestick & Kodi samen met Chrome- en Firefox-browserextensies voor een meer holistische ondersteuningservaring.

Ik raad Speedify echt aan om binnenkort een app of twee toe te voegen, als het echt daar wil staan ​​met de Top Draw-providers en wil concurreren.

Conclusie

Speedify is een goede service met een aantal zeer ambitieuze functies die ik hoog in het vaandel heb staan, maar er zijn nog steeds enkele tekortkomingen die me verhinderen deze service op een volledige manier aan te bevelen. Maar niets van het soort dat niet gemakkelijk kan worden opgelost of afgeschaft als de provider een beetje moeite doet.

U kunt de service proberen, vooral als u het geweldige gratis abonnement gebruikt om te controleren of het aan uw behoeften voldoet. Voor mij moet de service een beetje krachtiger werken om de knik te krijgen.

Похожие статьи

 • VPNSecure Review 2019

  Gevestigd op een ongebruikelijke locatie voor een VPN-service, VPNSecure.me didn’het lijkt op het eerste gezicht een passende service, maar deze service heeft veel facetten...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN heeft misschien de meest cringe waardige slogan in de hele VPN-industrie. Het definieert de dienst door deze woorden “De lucht om het echte te ademen...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdictie Verenigde Staten Prijs $ 99,99 (1-jarig abonnement) Servers 132 servers in 25 landen Logs houdt logs vast gedurende 16 dagen Encryptie AES-256 blokkeert Netflix...

 • HideMyAss VPN! Versleuteling van codering en protocolondersteuning

  Net als elke andere VPN op de markt, HMA! beweert ook dat het de beste VPN is die er is. Het belooft uw anonimiteit online te beveiligen, maar gebruikersbeoordelingen...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdictie Canada Prijs $ 2,99 / mnd op een 1-jarig plan Servers 10 Servers in 10 Landen Logs Logs Gebruikersgegevenscodering AES-256 (betaald) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me