Trust.Zone Review – Een budgetvriendelijke VPN-provider

Jurisdictie Seychellen
Prijs $ 3,33 per maand
Servers 127 servers
logs Geen logboeken
Encryption AES-256-CBC-cijfers
Blokkeert Netflix Ja
torrenting Ja
Werkt in China Nee
Aanbevolen  Ja
Website https://trust.zone/
Compatibiliteit Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone Beoordeling

Wat is Trust.Zone?

Gemaakt door een bedrijf genaamd “Trust Solutions, LLC” en gebaseerd op de Seychellen, is Trust.Zone een Virtual Private Network (VPN) -service, die al in 2014 op de markt is gekomen. Over het algemeen biedt de Beste VPN een behoorlijk fatsoenlijk product met een goed aantal servers, redelijke prijzen en softwarefuncties. We zouden echter meer diversiteit in platformonafhankelijke compatibiliteit op prijs stellen. Lees deze uitgebreide Trust.Zone Review voor meer informatie over de VPN-service.

Pros Cons
1. Automatische functie Kill Switch

2. Drie gelijktijdige verbindingen

3. Budgetvriendelijke prijsplannen

4. Terugbetalingsgarantie van 10 dagen

5. Gratis proefversie beschikbaar voor testen

1. Ontbreekt 24/7 Live Chat-ondersteuning

2. Alleen UK Dedicated IP's

3. Ontbrekende native apps

Overzicht Trust.Zone-plannen en prijzen

Volgens onze Trust.Zone review biedt de provider de redelijk geprijsde prijzen aan zijn prospects, die goed op de budgetvriendelijke VPN-lijst staan. De VPN biedt meestal een enkel abonnement, dat is onderverdeeld in drie categorieën op basis van duur: 1 maand, 3 maanden en 1 jaar.

Zoals je hieronder kunt zien, begint het maandelijkse abonnement bij $ 6,99, wat een verfrissende verandering is vanwege de hoge prijzen van de meeste VPN's. Het 3-maandenplan is vastgesteld op $ 4,95 per maand, zodat u een korting van 30% kunt krijgen, die in totaal slechts $ 14,85 is. Wat kun je nog meer vragen?

Als gebruikers echter de beste waarde willen ontvangen, kies dan voor het 1-jarige abonnement. Trust.Zone doet er alles aan om een ​​goedkoop product te leveren voor slechts $ 3,33 per maand. Dit betekent dat u een verbazingwekkende korting van 53% ontvangt, wat slechts $ 39,95 betekent voor 12 maanden!

Overzicht Trust.Zone-plannen en prijzen

Trust.Zone Betaalmethoden Beoordeling

Als het aankomt op aanmelding bij een provider, is het van essentieel belang dat gebruikers een groot aantal opties beschikbaar hebben voor betaling. Klanten zullen zich immers overal ter wereld aanmelden als de VPN goed is. Gelukkig voor Trust.Zone-prospects, je hebt een groot aantal betaalmethoden beschikbaar, waaronder PayPal en creditcards zoals Visa MasterCard, American Express, Discover en UCB.

Trust.Zone heeft zelfs PayPro Global ingesteld, een gateway voor meer dan 70 betaalmethoden. Deze omvatten Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, Bankoverschrijving en meer. Als u volledig anoniem wilt blijven bij het aanmelden en gebruiken van de Trust.Zone VPN-service, hebben gebruikers zelfs de optie om de Bitcoin-cryptocurrency te gebruiken (die een gevestigde reputatie geniet als niet-traceerbaar).

Trust.Zone Betaalmethoden Beoordeling

Trust.Zone Dedicated IPs Review

Omdat VoD-services slim worden en algoritmen integreren die dynamische IP-adressen kunnen identificeren, kunnen deblokkerende sites zoals Netflix, BBC iPlayer en Amazon Prime soms heel moeilijk zijn. Voeg dit toe aan de slechte beveiliging van dynamische IP's, met name bij toegang tot bankinformatie, en u wilt misschien een betere oplossing bedenken. Hier komen toegewijde IP's binnen.

Onze Trust.Zone review onthult dat de provider extra functies biedt zoals speciale IP's. Het beste van alles: momenteel is er een korting van 53% voor optionele add-ons. Dit verlaagt de statische IP-prijs van $ 6,99 tot $ 3,33 per maand. Helaas hebt u alleen toegang tot statische IP's in het VK. Andere add-ons zijn multi-logins op 3 apparaten, die een extra $ 1,91 per maand kosten.

Trust.Zone Dedicated IPs Review

Restitutie-garantie Trust.Zone

Na een grondige beoordeling van Trust.Zone, kwamen we erachter dat de VPN inderdaad een restitutiegarantie biedt, ondanks het feit dat het op andere plaatsen op de website niet wordt vermeld. We hebben meer geleerd over de terugbetalingsgarantie op de “Servicevoorwaarden” pagina, waar staat dat u Trust.Zone binnen de eerste 10 dagen na hun contract op de hoogte kunt stellen voor het ontvangen van een terugbetaling van 100%.

Niet alles is echter zo eenvoudig en het krijgen van de terugbetaling komt met een aantal regels. U moet ervoor zorgen dat u niet meer dan 1 GB bandbreedte hebt gebruikt. Als het quotum meer dan 1 GB overschrijdt, kunt u nog steeds om een ​​gedeeltelijke terugbetaling vragen. Om dit te doen, moet u een ticket indienen op de ondersteuningsportal. Het proces duurt maximaal 20 dagen na de annulering van uw contract.

Trust.Zone Gratis VPN

Naast het bieden van een 10-dagen terugbetalingsgarantie, ontdekt onze Trust.Zone review dat de VPN zelfs een betrouwbare GRATIS PROEF biedt. Dit is anders dan een volledig GRATIS VPN, omdat u slechts een onbeperkte toegang tot de VPN-service hebt voor een totaal van 3 dagen, wat u toegang geeft tot slechts 1 GB aan bandbreedtegegevens, 1 gelijktijdige verbinding en 111 serverlocaties.

Compatibiliteit met Trust.Zone-apparaten

Met nieuwe platforms / OS die voortdurend hun weg naar de markt vinden, is het alleen verstandig voor een VPN om hun service te diversifiëren om aan de eisen van gebruikers te voldoen. Volgens onze Trust.Zone review biedt de provider alleen een native applicatie voor het Windows-besturingssysteem, ondanks het feit dat het andere platforms zoals iOS, Android, Linux en MAC ondersteunt (waarvoor u de VPN handmatig zou moeten instellen).

Compatibiliteit met Trust.Zone-apparaten

Trust.Zone Server Beschikbaarheid Review

Wat betreft de beschikbaarheid van servers, ontdekt onze Trust.Zone-review dat de aanbieder een redelijke lijst van 127 snelle servers biedt, verspreid over 79 locaties over de hele wereld - waaronder Zuid-Afrika, Japan, India, Hong Kong, Singapore, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk , Oekraïne, Bulgarije, Nederland, Rusland, Duitsland, Polen, Finland, Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Zweden, Italië, Spanje, Zwitserland, België, Roemenië en meer!

Trust.Zone Server Beschikbaarheid Review

Trust.Zone-protocollen / coderingscontrole

Als het gaat om het benutten van uitstekende online anonimiteit om u te beschermen tegen nieuwsgierige blikken, met name bij P2P / Torrenting-activiteiten of illegale streaming, hebben gebruikers een sterk gecodeerd netwerk nodig. Dit betekent dat de VPN die ze gebruiken krachtige coderingsprotocollen moet ondersteunen. Gelukkig voor Trust.Zone-klanten dat u toegang hebt tot OpenVPN AES-256-CBC-cijfers, gecombineerd met een RSA-2048-handshake en SHA256-authenticatie om uw identiteit te maskeren.

Trust.Zone Privacybeleid Review

Volgens onze Trust.Zone review beschikt de provider over het strikte beleid zonder logboeken. De enige informatie die de site bewaart, is uw naam, e-mailadres en andere gegevens die worden gebruikt voor het goedkeuren van uw registratie. Als u een externe betalingsprocessor gebruikt, kunnen deze mogelijk ook specifieke informatie over betalingen opslaan. Afgezien hiervan worden alle VPN-wachtwoorden / accounts, openbare / privésleutels opgeslagen in gecodeerd formaat met behulp van cryptografische algoritmen.

Trust.Zone Torrenting

We vragen ons vaak af waarom iemand een VPN-service zou maken als ze gebruikers eenvoudigweg niet de mogelijkheid kunnen geven om deel te nemen aan P2P / Torrenting (TunnelBear is een voorbeeld). Gelukkig zijn de dingen anders voor Trust.Zone-klanten en heb je ondersteuning voor het uitvoeren van torrent-activiteiten. De VPN-client is zelfs uitgerust met Automatic Kill Switch en verschillende VPN-poorten voor beveiliging bij het downloaden van torrents.

Trust.Zone Website beoordeling

Als we de aanbieder vergelijken met anderen op de markt, onthult onze Trust.Zone review dat de website vrij uniek is in zijn hele uiterlijk. Het gebruikt behoorlijk pakkende en felle kleuren op zijn website, wat een verfrissende verandering is om te zien. Hoewel we wensten dat er meer informatie was over functies / hulpmiddelen, samen met toegang tot livechat, slaagt de site er nog steeds behoorlijk goed in!

Trust.Zone Website beoordeling

Trust.Zone Klantondersteuning Review

Het gebruik van een VPN in deze tijd waarin elke onderneming / overheid vastbesloten is de toegang tot informatie te beperken, kan behoorlijk ingewikkeld worden. Voeg dit toe aan enkele onverwachte problemen / problemen die kunnen optreden als gevolg van bepaalde bugs in native apps of een fout van de provider zelf, u moet toegang hebben tot klantenondersteuning. Hoewel 24/7 livechat niet beschikbaar is, kunt u een ticket verzenden!

Trust.Zone Klantenservice Review (1)

Voer eenvoudig uw e-mailadres, onderwerp, afdeling, belang en het bericht in. U kunt zelfs afbeeldingen toevoegen om een ​​probleem / probleem beter te presenteren. Nadat u een ticket heeft ingediend, kunt u binnen 24 uur een antwoord verwachten. Als u een snellere oplossing voor probleemoplossing nodig hebt, heeft u ook een pagina met veelgestelde vragen, waar u alle details over de meest voorkomende fouten kunt vinden.

Trust.Zone Klantenservice Beoordeling 2

Eindoordeel

Onze Trust.Zone review onthult dat de provider een goede algehele service biedt die wat werk nodig heeft. Ze moeten native apps voor alle platforms ontwikkelen en specifiek het aantal functies op de Windows-client vergroten. De snelheden waren behoorlijk goed en we ondervinden geen problemen met het deblokkeren van geo-beperkte websites of P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me