TigerVPN Review 2019 – Een krachtige VPN die een duwtje nodig heeft!

TigerVPN, opgericht in 2011, is een Slowaakse aanbieder van beveiligde particuliere netwerkdiensten. Het is eigendom van ‘Tiger op het werk’ - een technologisch bedrijf dat zich richt op het bieden van wereldwijde oplossingen voor het aanbieden van volledige internet-anonimiteit en privacy, waarbij geografische beperkingen worden omzeild.

TigerVPN Review

De service heeft de afgelopen jaren veel hype gekregen en biedt gebruikers een enorm netwerk van serverkeuzes, samen met encryptie van militaire kwaliteit. TigerVPN doneert zelfs 2% van zijn winst aan NGO's voor dierenverzorging. Ze helpen betalen voor adoptie-advertenties, dierenasielen en sterilisatieprogramma's.

Dit maakt TigerVPN misschien wel de enige VPN op de markt die een goed doel ondersteunt. Als je dus van dieren houdt of op zoek bent naar een sociaal bewuste aanbieder, heb je geluk! Lees deze uitgebreide TigerVPN Review van BestVPN.co voor meer informatie over de privacytool!

Pros Cons
1. Zero Logs Policy

2. Live Chat Ondersteuning

3. Een actieve aanwezigheid op sociale media

4. Accepteert Bitcoin-betalingen

5.       Ondersteunt alle populaire platforms

1. Extra kosten voor gelijktijdige apparaten

2. Minimale restitutiegarantie

3. Duur maandelijks plan

4. Inconsistente snelheden

TigerVPN Prijzen Review

Onze TigerVPN-beoordeling ontdekt dat de provider zijn klanten drie verschillende plannen biedt. Als u kiest voor Zen Tiger, moet u een hoge prijs van $ 11,99 betalen.

Dit bereikt bijna de prijs van de marktleider “ExpressVPN”, maar voor mindere functies. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld alleen gelijktijdige verbindingen tot stand brengen op twee apparaten.

De provider moet zeker zijn maandelijkse prijzen verbeteren en zijn multi-logins vergroten als hij meer klanten wil aantrekken. Natuurlijk kunt u kiezen voor een betere deal door te gaan voor een plan met een langere duur. Als u kiest voor Hero Tiger (12 maanden abonnement), ontvangt u 58% korting.

Dit betekent dat u $ 79,99 betaalt voor 1 jaar toegang tot de VPN. U krijgt ook gratis accounts bij StickyPassword Premium en Shimo VPN Manager, terwijl u tegelijkertijd ondersteuning voor vijf apparaten ontvangt.

Voor de beste prijs kunnen gebruikers echter overwegen om een ​​abonnement van 3 jaar te nemen. Het geeft je een enorme korting van 77%! Bijgevolg hoeft u slechts $ 99 per 36 maanden te betalen. Dit klinkt misschien voor velen duur, maar is eigenlijk een goede aanbieding voor 3 jaar!

TigerVPN Prijzen Review

Gratis StickyPassword Premium-abonnement

Na een abonnement op het 12-maandenplan ontvangen klanten een gratis abonnement op StickyPassword Premium.

Zoals de naam al aangeeft, is deze tool een veilige wachtwoordbeheerder. Hoewel dit inderdaad een leuke extra functie is, heb je tientallen gratis wachtwoordbeheerders zoals Firefox’s ingebouwde tool of KeePass.

Shimo VPN Manager

Vergelijkbaar met de StickyPassword-software geeft TigerVPN ook jaarlijkse abonnees een gratis account voor de Shimo VPN Manager.

Deze applicatie is een VPN-client voor Mac OS. Hoewel de service al een speciale app voor Mac-gebruikers biedt, maakt deze app het gemakkelijker om meerdere VPN-netwerken tegelijkertijd te gebruiken.

TigerVPN Gratis proefversie

TigerVPN biedt klanten geen gratis proefversie. U kunt echter gebruikmaken van een geld-terug-garantie van 7 dagen. Als u niet tevreden bent met de VPN, kunt u uw account annuleren en gebruik maken van de terugbetaling.

Het geld dat u ontvangt, komt van dezelfde betaalmethode die u in eerste instantie gebruikte. Als u niet binnen zeven dagen kunt annuleren, ontvangt u geen restitutie.

TigerVPN Lifetime Review

De service zelf biedt zijn klanten geen levenslang abonnement. We hebben echter toevallig een opmerkelijke deal gevonden voor XDA-ontwikkelaars.

Met deze deal krijgt u levenslange toegang tot TigerVPN-services voor een verbazingwekkende $ 25,99! In vergelijking met de oorspronkelijke prijs van $ 780 krijgt u een geweldige korting van 95%. Wat kun je nog meer vragen?

Het aanmeldproces

TigerVPN heeft een zeer eenvoudig en duidelijk aanmeldproces. Klik op de “prijsstelling” tabblad boven aan de pagina. De site zal u doorverwijzen naar de bestelpagina. Hier moet u een plan kiezen dat het beste bij uw behoeften en vereisten past.

TigerVPN Lifetime Review

U hebt drie beschikbare opties: de periode van 1 maand, 12 maanden en 3 jaar. Maak uw keuze en scrol omlaag om uw betaalmethode te selecteren. Je hebt voldoende opties om het abonnement te betalen. Kies er een die voor u werkt en uw privacy niet opoffert.

tigervpn gratis proefreview

Voor dit voorbeeld gebruiken we de optie Creditcard. Voer in het gedeelte met betalingsgegevens de naam op de kaart, het nummer, de vervaldatum en uw beveiligingscode in. Kies de valuta waarin u wilt betalen, d.w.z. EUR, USD of GBP. Klik als u klaar bent op “Nu betalen” optie om afrekenen te voltooien.

tigervpn aanmelden aanmelden

Nadat de website de betaling heeft verwerkt, ontvangt u een registratie-e-mail van TigerVPN. U ontvangt ook downloadlinks voor VPN-clients van verschillende platforms / besturingssystemen. Download en installeer de relevante versie. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Selecteer een server en klik op de knop Verbinden!

Geaccepteerde betalingsmethoden

Onze TigerVPN-beoordeling onthult dat de provider beperkte betaalmogelijkheden biedt voor het abonneren op een abonnement. Klanten kunnen alleen betalen met creditcards zoals Visa en MasterCard, e-wallets zoals PayPal en Bitcoin, en directe overschrijvingen via Paymentwall waaronder Mobiamo en Mint.

U kunt zich zelfs bij de service aanmelden met een licentiecode. Voer eenvoudig een e-mailadres en wachtwoord in en vervolgens de licentiecode op de “Bestellen” bladzijde. Kruis de ... aan “Ik geef mijn toestemming en ga akkoord met TigerVPN’s AVG privacybeleid en algemene voorwaarden” optie en druk op “verlossen”!

tigervpn betaalmethoden

TigerVPN Servers Review

Volgens onze TigerVPN-review beschikt de service over een voldoende grote verzameling beschikbare servers. Je kunt gratis games spelen met lage latentie, HD-films downloaden en UHD-streams bekijken. Alle servers bieden klanten opmerkelijke beveiliging, snelheden en anonimiteit.

Doorgaans kunnen klanten verbinding maken met 300 servers op 63 locaties in 43 landen. Hoewel deze cijfers lager zijn dan PureVPN-servers met 300.000 IP's en 2000+ servers en Surfshark VPN met 800+ servers. De provider biedt dekking in termen van privacy en deblokkering.

Het enige negatieve punt van TigerVPN is dat het 30% van de totale bandbreedte reserveert. Dit betekent dat hun servers automatisch bandbreedte en bronnen toewijzen. Bekijk voor details over serveropties deze onderstaande gedetailleerde tabel met de locaties die beschikbaar zijn voor verbinding:

Europa Azië Noord Amerika Zuid-Amerika Afrika Oceanië
- Kiev

- Sofia

- Zürich

- Parijs

- Oslo

- Milaan

- Madrid

- Londen

- Lissabon

- Warschau

- Wenen

- Praag

- Dublin

- München

- Moskou

- Keulen

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Boedapest

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- Kopenhagen

- Amsterdam

- Luxemburg

- Tokio

- Taipei

- Seoul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanboel

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapore

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico Stad

- Los Angeles

- Washington D.C.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Privacy en beveiliging

TigerVPN heeft een geverifieerde fysieke locatie op Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slowakije. Dit zorgt ervoor dat ze geen duistere service zijn die probeert uw geld te stelen of u oplicht om uw informatie te onthullen. De VPN stelt dat hoogopgeleide ingenieurs de volledige code hebben geschreven.

Dit garandeert dat er geen kans is dat uw internetactiviteit herleidbaar is tot een entiteit. Voor verdere zekerheid vermeldt TigerVPN ook dat het PCI Level 1-compatibel is. Dit betekent dat alle gebruikersgegevens (gebruikersnamen, wachtwoorden en betalingsgegevens) worden opgeslagen in een extreem veilige hardwarefaciliteit.

TigerVPN-protocollen Review

De provider ondersteunt alle populaire protocollen om een ​​sterke en veilige verbinding te garanderen. U hebt PPTP-, L2TP / IPSec- en OpenVPN-protocollen (TCP en UDP) beschikbaar.

Met behulp van de beschikbare installatiehandleidingen kunt u zelfs handmatige L2TP- en PPTP-verbindingen instellen op uw Windows-bureaublad of Android-telefoon.

Het beste van alles: TigerVPN doet geen concessies aan gebruikersveiligheid en privacy. Het gebruikt de hoogste AES-256-CBC-coderingssleutels van militaire kwaliteit met de 2048-bit RSA voor sleuteluitwisseling.

Dit garandeert dat externe services en overheidsinstanties uw internetactiviteiten niet kunnen bespioneren, waardoor u vast kunt komen te zitten in omstandigheden waarin u illegaal torrents downloadt.

TigerVPN Torrenting / P2P Review

Onze TigerVPN-beoordeling ontdekt dat de provider inderdaad P2P / Torrenting ondersteunt. Dit betekent dat gebruikers van over de hele wereld onbeperkt bestanden kunnen delen en downloaden. Aangezien de VPN bandbreedte beperkt, ontvangt u echter niet noodzakelijkerwijs hoge snelheden.

Desondanks kunt u er zeker van zijn dat de service blokkeert het omzeilen van firewalls en zorgt ervoor dat uw torrent-activiteit privé blijft.

Is TigerVPN veilig?

Tijdens onze TigerVPN-beoordeling hebben we de pagina Privacybeleid zorgvuldig geïnspecteerd om erachter te komen of de service al dan niet gebruikersactiviteit registreert. Tot onze tevredenheid vinkt de provider eigenlijk alle juiste vakjes aan om privacy en anonimiteit te garanderen. De VPN registreert geen verkeersgegevens of browse-activiteit.

De enige informatie die het registreert, is uw e-mailadres en betalingsinformatie, die beide worden opgeslagen in een zeer veilige hardwarefaciliteit. TigerVPN behoudt zich echter het recht voor om zaken te onderzoeken, als een gebruiker de gebruiksvoorwaarden niet volgt of de service juridische problemen krijgt.

De VPN zelf geeft geen informatie vrij aan juridische autoriteiten, maar analyseert alleen de situatie om te voorkomen dat verkeerd materiaal dat via de service en / of naar uw computer wordt verzonden. Tot nu toe zijn er geen gevallen geweest waarin TigerVPN het vertrouwen van zijn klanten verraadde!

TigerVPN Netflix Review

U kunt TigerVPN gemakkelijk gebruiken om verbinding te maken met een Amerikaanse server en te genieten van de Amerikaanse versie van Netflix. De beste VPN voor netflix biedt meerdere locaties in de VS zodat u kunt genieten van de grootste en populairste verzameling tv-programma's en films.

Na het verbod op VPN's is de provider een van de weinige services die u onbeperkte toegang tot de VoD-service biedt, ondanks het feit dat geen speciale IP's aan gebruikers worden aangeboden.

TigerVPN Support Review

Onze TigerVPN-beoordeling stelt vast dat de service een zeer actieve en nuttige ondersteuningsafdeling heeft. Na het klikken op de “helpen” tab, zal de site u doorverwijzen naar een navigatiebalk. Hier kunt u zoeken naar problemen met de VPN en binnen enkele seconden een passende oplossing ontvangen!

tigervpn ondersteuning review

Als u naar beneden scrolt op de pagina, ziet u nog drie opties voor het ontvangen van hulp. Als u net bent begonnen met de VPN, klikt u op “Algemene vragen” en leer hoe u alle functies van de privacytool kunt gebruiken. Voor het instellen van TigerVPN, ga richting “Handmatige installatiehandleidingen (geen apps)”

tigervpn installatiehandleidingen

Als u daar geen geschikte oplossing voor uw probleem kunt vinden, klikt u op “Probleemoplossen” optie. De website zal u doorverwijzen naar een pagina vol met installatiehandleidingen en artikelen voor het oplossen van veelvoorkomende problemen om een ​​TigerVPN-goeroe te worden. U kunt zelfs bijdragen aan de pagina om anderen te helpen!

tigervpn installatie tutorials

Als u rechtstreeks contact wilt opnemen met het ondersteuningsteam, gaat u naar hun livechat. Klik eenvoudig op het blauwe en witte pictogram in de rechteronderhoek van de pagina. Als een ondersteuningsmedewerker actief is, kunt u uw vraag presenteren om ondersteuning te krijgen. Zo niet, laat dan uw e-mail en info achter over de problemen die u ondervindt. Het ondersteuningsteam zal binnen 5 uur of minder binnen een adequate reactie contact met u opnemen.

tigervpn live chat

Als alle bovenstaande opties niet werken om de juiste hulp te krijgen, heeft TigerVPN ook een zeer actieve aanwezigheid op sociale media voor zijn klanten. Voor verdere ondersteuning kunt u de providers Facebook, Twitter, Google+ en YouTube bezoeken. Ze reageren behoorlijk op sociale media!

tigervpn sociaal

TigerVPN Apps-compatibiliteit

Onze TigerVPN-beoordeling onthult dat de service compatibel is met bijna alle besturingssystemen en apparaten. U hebt speciale apps beschikbaar voor Windows-, Mac OS-, iOS- en Android-apparaten. Tegelijkertijd hebt u handmatige installatiehandleidingen beschikbaar voor het gebruik van de VPN op Raspberry Pi en Linux.

Je kunt zelfs de VPN gebruiken op door dd-wrt / tomaat firmware ondersteunde routers of apparaten zoals de Chromecast, Apple TV en Roku, wat op zijn zachtst gezegd opmerkelijk is!

TigerVPN-download

Als u de relevante app wilt installeren, gaat u naar de “downloaden” bladzijde. De website detecteert automatisch welk besturingssysteem / apparaat u gebruikt. Binnen enkele seconden begint de app met het zelf downloaden. Na voltooiing installeert u eenvoudig het bestand om te genieten van het gebruik van TigerVPN.

Voor handmatige downloads kunnen gebruikers overwegen om naar hun speciale Google Play- of iTunes-winkels te gaan, als u een smartphone gebruikt!

TigerVPN-download

TigerVPN Reddit Review

TigerVPN heeft een vrij actieve aanwezigheid online. In tegenstelling tot andere beste VPN-reddit-services, die gewoon een SaaS-sjabloon maken en vergeten hun website regelmatig bij te werken of een SM-activiteit uit te voeren, neemt de service enthousiast deel aan sociale media-websites / forums.

Het heeft zelfs een eigen Reddit-pagina, die klanten helpt bij uiteenlopende problemen. TigerVPN-gebruikers nemen ook graag deel aan het oplossen van nieuwe ledenproblemen.

TigerVPN Reddit Review

VPN onbeperkt versus TigerVPN

Kenmerken VPN onbeperkt TigerVPN
Prijzen (jaarlijks) $ 39.99 $ 79.99
landen 70 43
Servers 1200 300
protocollen OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Encryption 128-bit Blowfish en AES-256 AES-256-CBC Militaire kwaliteit
logs Ja Nee
torrents & P2P toegestaan Ja Ja
Gevestigd in VS (Five Eyes Alliance) Slowakije (veilige locatie)
Proxy-servers Ja Ja
Gelijktijdige gebruikers 5+ 5 (Hero Tiger Plan)
Toegevoegde functies Nee Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Eindoordeel

TigerVPN is een goede keuze voor gebruikers, die gebruik willen maken van een goede verzameling servers, samen met extra functies, zoals Shimo VPN Manager en StickyPassword Premium. De beveiliging en privacy aangeboden door de VPN is uitstekend. Het enige probleem is de extreem hoge prijs.

Pros

 1. Gevestigd in Slowakije
 2. Live Chat Ondersteuning
 3. Geen logboekprovider
 4. Actieve aanwezigheid op sociale media
 5. 7 dagen geld-terug-garantie
 6. Speciale apps voor alle platforms
 7. AES-256-CBC Encryptie van militaire kwaliteit
 8. Ondersteunt anonieme betalingen (Bitcoin)

Cons

 1. Geen gratis proefversie beschikbaar voor testen
 2. Een algehele dure VPN-service
 3. Verbetering nodig voor P2P / bestandsdeling
 4. Inconsistente snelheden en reservering van 30% bandbreedte

Surfshark, NordVPN en PureVPN- hoewel meer prominente namen, bieden de goedkoopste VPN-prijzen. Tegelijkertijd bieden ze veel geavanceerde functies. TigerVPN heeft het potentieel om te groeien als een leider in de markt, maar het heeft een duw in de goede richting nodig. Ze moeten de beschikbaarheid van hun server verbeteren (meer locaties en landen toevoegen) en snelheden.

De VPN moet ook speciale IP's toevoegen aan hun lijst met functies, vooral gezien het feit dat VoD's tegenwoordig steeds slimmer worden. TigerVPN kon Netflix alleen deblokkeren na het testen van meerdere Amerikaanse servers. Statische IP-adressen maken het leven van zowel providers als klanten eenvoudiger!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me