PrivateVPN beoordeling

Jurisdictie Canada
Prijs $ 3,82 per maand op een 1-jarig abonnement
Servers 150+ servers in 50+ landen
logs Ja
Encryption AES-256-bit
Blokkeert Netflix Nee
torrenting Ja
Werkt in China Nee
Aanbevolen  Nee
Website https://privatevpn.com/
Compatibiliteit Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

PrivateVPN is gevestigd in Zweden en draait alles om gebruikers digitale vrijheid te bieden. Met zeer klantgerichte VPN-services zoals Netflix-deblokkering, torrenting-ondersteuning en Disney + heeft het een reputatie opgebouwd in de markt voor het uitvoeren van deze activiteiten uitzonderlijk goed.

Het is echter’Het gebrek aan abonnementen voor langere duur en hoge kosten spoort gebruikers aan om op budgetvriendelijkere alternatieven te vertrouwen. Neem desondanks onze 2020 PrivateVPN-beoordeling door voor een onbevooroordeeld beeld van de provider of lees onze beste VPN-gids voor meer opties.

PrivateVPN is gevestigd in een land dat lid is van 5 Eyes

Ondanks de naam van Zweden die gevoelens van veiligheid voor iedereen opwekt, weten weinig mensen dat dit pittoreske Europese land eigenlijk lid is van de 5-ogen-alliantie, zoals we ontdekten in onze gedetailleerde studie van internationale allianties voor het delen van informatie. Omdat het in Zweden is gevestigd, is PrivateVPN erg onzeker, omdat de Zweedse regering op elk moment van PrivateVPN kan eisen dat ze gegevens in het land knevelen’op eigen verzoek of op verzoek van lidstaten van de alliantie. Zelfs als PrivateVPN hieraan niet voldoet, is alleen de dreigende dreiging van het ontvangen van een gag-bestelling problematisch genoeg om bezorgdheid te uiten.

PrivateVPN logboekenbeleid

Bij BestVPN.co zijn we meedogenloos als het gaat om privacy en niets is acceptabel voor ons in dit zero-sum game dan een expliciet vermeld nullogbeleid.

We hebben een uitgebreid onderzoek gedaan naar het logboekbeleid van meer dan 100 providers om gebruikers te vertellen hoe sommige VPN's onbetrouwbaar zijn, ondanks dat ze het tegendeel beweren.

PrivateVPN verklaart dat dit niet het geval is’t gebruikersgegevens van welke aard dan ook opslaan voor wat betreft activiteit op VPN-verbindingen, maar we blijven ons zorgen maken omdat het IP-adressen van gebruikers registreert.

Dat’is naar onze mening niet veilig en PrivateVPN moet daar echt mee stoppen als het echt zijn naam wil waarmaken die privacy prijst.

PrivateVPN Review 2020 - Inhoudsopgave

 1. PrivateVPN Quick Review
 2. PrivateVPN Prijzen Review
 3. PrivateVPN Gratis proefversie
 4. PrivateVPN-protocollen Review
 5. PrivateVPN Servers Beoordeling
 6. PrivateVPN Apps-compatibiliteit
 7. PrivateVPN-download
 8. PrivateVPN Ondersteuning Review
 9. PrivateVPN logboekenbeleid
 10. Werkt PrivateVPN op Netflix?
 11. Ondersteunt PrivateVPN torrenting en P2P-bestandsdeling?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN en Kodi
 14. PrivateVPN Reddit beoordelingen
 15. PrivateVPN-proxy

PrivateVPN Quick Review

Het’s beveiligd met een interne serverinfrastructuur en is een van de weinige VPN's die dat niet doen’t genieten van het vastleggen van logboeken.

Andere onberispelijke functies met PrivateVPN zijn onder meer een kill-schakelaar, speciale apps, deblokkering van inhoud en meer.

Hun coderingsniveaus zijn kogelvrij om ervoor te zorgen dat zelfs als er MiTM-aanvallen (Man in the Middle) zijn, ze hebben gewonnen’t om iets uit de datapakketten te halen.

PrivateVPN is een VPN die sinds de oprichting een hoog niveau van vertrouwen en geloofwaardigheid heeft verworven en een service is geworden die’is zeker het proberen waard,

Lees deze uitgebreide en allesomvattende PrivateVPN-beoordeling door BestVPN.co voor meer informatie over zijn bulletproof coderingsniveaus, prijsplannen, terugbetalingsbeleid, niche-platformondersteuning!

Pros

 1. 6 gelijktijdige verbindingen
 2. Servers in 56 landen
 3. Ondersteunt alle OS-platforms
 4. Ondersteuning van meerdere protocollen voor hoogwaardige beveiliging & encryptie
 5. Onbeperkte Bandbreedte & serverschakelaars
 6. 30 dagen restitutiebeleid

Cons

 1. Geen gratis proefperiode
 2. Geen extensies voor Chrome of Firefox
 3. Langzame streaming snelheden

Ontvang PrivateVPN

Werkt PrivateVPN in China?

Helaas biedt PrivateVPN geen solide oplossing voor het verkrijgen van hun China VPN-app. De provider wordt ook niet vermeld in de Google Play- en iTunes-winkels. Als zodanig moeten netizens die in China wonen mogelijk een proxy-service gebruiken om de speciale app van PrivateVPN te downloaden. Degenen buiten het land met plannen om China te bezoeken, kunnen de PrivateVPN-app vooraf laden op hun apparaat. Op deze manier kunnen ze, wanneer ze op het Chinese vasteland landen, gemakkelijk alle buitenlandse apps / services / websites deblokkeren.

PrivateVPN Prijzen Review

Ondanks dat het een van de betere VPN's in de categorie is, is PrivateVPN dat niet’t zo duur als andere diensten van vergelijkbare grootte. De prijzen zijn in de afgelopen 8 maanden zelfs gedaald. De prijsstrategie is echter nog steeds hetzelfde met drie beschikbare plannen, waaronder de maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse.

Abonnement voor een maand kost $ 7,67, terwijl het driemaandelijkse abonnement $ 15,75 kost, eenmaal gefactureerd ($ 5,25 / maand). Maar mijn persoonlijke favoriet blijft het jaarplan, dat eenmalig $ 50,40 kost ($ 3,88 / maand) en een gratis maand abonnement omvat.

Dit is hoe de prijsplannen worden opgemaakt op PrivateVPN’s website om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om te navigeren, te begrijpen en degene te kiezen die bij hun budgetten past.

PrivateVPN Prijzen Review

Rond 8 maanden terug kostte het jaarplan bij PrivateVPN $ 54,00, eenmalig gefactureerd ($ 4,15 / maand), dus ze hebben hun prijzen zeker veranderd in een poging om meer klanten aan te trekken.

Voor het aantal functies en geloofwaardigheid dat deze VPN met zich meebrengt, zijn de prijsplannen zeker hun waarde waard. Maar als je nog steeds ergens niet tevreden over bent, heeft PrivateVPN gewonnen’t verhindert u te vertrekken door u te helpen met hun 30-dagen restitutieplan. Laat’s kom meer te weten over hoe dat werkt in onze gratis proefversie hieronder.

Ontvang PrivateVPN

PrivateVPN Gratis proefversie

Gratis proefversies zijn altijd geweldig, omdat u hiermee een VPN van elk aspect kunt onderzoeken en testen voordat u zich eraan verbindt met een betaald, voltijds abonnement. Maar wacht daar’s een spelbreker, PrivateVPN biedt geen gratis proefversie zoals andere diensten, hoewel het geweldig zou zijn geweest als ze dat deden.

PrivateVPN Gratis proefversie

Er is alleen een 30-dagen geld-terug-garantie die bij alle tariefplannen hoort, waarbij u op elk moment voor het einde van uw 30e dag een terugbetaling kunt vragen als u’t wil bij de dienst blijven.

Hoewel we geloven dat het restitutiebeleid goed is, maar dat kan wel’t vervangt de verstrekkende impact van gratis proefversies. PrivateVPN scoort een punt lager in dit aspect.

Hoe maak je een PrivateVPN-account aan

Een ding dat we enorm hebben ontwikkeld tijdens onze PrivateVPN-beoordeling, was de kwaliteit van de gebruikerservaring en het gemak van navigatie door de provider’s website.

Als u een account bij de service wilt maken, hier’s hoe gemakkelijk dat is!

 • Open PrivateVPN’s website en klik op “Ontvang PrivateVPN” van de startpaginaPrivateVPN Account registratie aanmelden
 • Kies een tariefplan (we raden het jaarlijkse abonnement aan voor langdurig gebruik) en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
 • Kies een betaalmethode uit de beschikbare. We kiezen voor Bitcoin, dus dit leidt ons naar een volgende pagina, waar de transactie verder zou worden verwerkt.Privatevpn login
 • Voltooi de transactie en je hebt je succesvol geregistreerd voor een account bij PrivateVPN.

PrivateVPN Servers Beoordeling

Servers vormen de steunpilaar van elke VPN-service. Als u kiest voor een betaalde VPN, moet de provider niet alleen een verscheidenheid aan serverlocaties bieden, maar moet het enorme aantal beschikbare servers ook hoog genoeg zijn om een ​​geweldige service te bieden.

Maar dat’is precies waar PrivateVPN ons het meest heeft teleurgesteld. Slechts 56 locaties en 100+ servers worden aangeboden aan klanten met de service. Andere concurrenten zoals ExpressVPN bieden 1500+ servers in 94 landen, terwijl PureVPN 750+ servers biedt in 140+ landen. De serverinfrastructuur bij PrivateVPN isn’t de beste onder degenen die wij’heb tot nu toe beoordeeld.

PrivateVPN Servers Beoordeling

Het biedt nog steeds een behoorlijke internetverbinding, maar gezien het kleine aantal servers, zouden problemen zoals knelpunten in de bandbreedte een veel te vaak voorkomend probleem zijn.

Het won’het is niet zo goed in het ontgrendelen van geo-beperkte inhoud, omdat bedrijven zoals Netflix steeds beter worden in het identificeren van VPN-gerouteerde verbindingen en het blokkeren van hun toegang. Servers moeten in honderden worden toegevoegd als PrivateVPN een veel geschiktere en capabele service voor zijn gebruikersbestand wil creëren.

PrivateVPN Apps-compatibiliteit

VPN's beveiligen uw internetverbinding, maar hoe goed ze dat doen op elk verschillend besturingssysteem hangt af van de compatibiliteit van speciale apps die ze bieden.

PrivateVPN biedt ook conventionele compatibiliteit met alle populaire besturingssystemen zoals Windows, Mac, Android en IOS, via speciale apps.

Maar dat’s erover, hoewel we het zeker op prijs zouden stellen als ze de concurrentie een stap voor waren door meer apps te bieden die specifiek zijn gericht op niche-platforms zoals Firestick.

PrivateVPN is misschien niet de beste VPN voor Mac of voor Windows, maar de apps werkten prima op de platforms. Ze hebben een interactief UX- en UI-ontwerp, met alle functies en opties binnen handbereik.

PrivateVPN-download

Als u bereid bent om de PrivateVPN-client-app voor uw besturingssysteem te downloaden, zijn hier de links die u helpen dat te doen voor elke specifieke platform:

 • ramen

App voor Windows 7, 8, 8.1 en 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

App voor Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

App voor iPhone en iPad iOS versie 9.0 of hoger: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

App voor Android 4.0 of hoger: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Het installatieproces blijft hetzelfde op alle platforms en hier’s hoe u door de setups kunt gaan in 4 eenvoudige stappen:

 1. Log in op uw account of meld u aan door uw e-mail-ID op te geven en een wachtwoord in te stellen
 2. Koop PrivateVPN’s abonnement door een van de beschikbare plannen te selecteren
 3. Download de VPN-app-client voor uw besturingssysteem via de bovenstaande links
 4. Nul in op een serverlocatie en klik op “Aansluiten”

Ontvang PrivateVPN

PrivateVPN Ondersteuning Review

Een wendbaar klantenserviceteam kan zelfs de slechtste diensten toestaan ​​om een ​​positieve reputatie in de markt op te bouwen. VPN's zijn vaak complex voor gebruikers die dat niet doen’t heeft veel ervaring in het gebruik ervan, dus afgezien van handleidingen en tutorials, it’geweldig om klantenondersteuning te hebben die hen kan begeleiden.

Bij PrivateVPN is klantenondersteuning top en om het tot in de puntjes te onderzoeken, hebben we een heel lastige vraag geplaatst, d.w.z. ik heb alles geprobeerd, maar Netflix doet het nog steeds niet’t werkt.

Hier is een transcriptie van ons gesprek met PrivateVPN-ondersteuning:

 • De livechatfunctie is gemakkelijk zichtbaar op alle pagina's:PrivateVPN Ondersteuning Review
 • De online vertegenwoordigers worden alleen weergegeven als u een zoekopdracht indient. Je kunt het chatvenster hier zien en hoe er staat dat er binnenkort een vertegenwoordiger bij ons zal zijn.
  PrivateVPN live chat
 • De vertegenwoordiger’De naam was Manish en we vroegen hoe we Netflix konden gebruiken, omdat we alle opties, zoals het proberen van alle servers, hebben uitgeput.
  PrivateVPN-kennisbank
 • Na ons een lijst met werkende servers te hebben gegeven bij Netflix US, ging de vertegenwoordiger met de procedure en deelde hij de link voor de online gids over het probleem dat beschikbaar was bij PrivateVPN.
  PrivateVPN-ticket

Toen we hem meer vroegen door hem te vertellen dat de gids het niet was’t hielp ons veel, toen ging hij in de probleemoplossingsmodus en vroeg ons om een ​​DNS-lektest uit te voeren.

Bingo! We hebben een winnaar! De klantenondersteuning was intens bevredigend voor alle accounts en zelfs als Netflix US dat nog steeds niet deed’t werken met PrivateVPN, we zijn er zeker van dat de vertegenwoordiger ervoor zou hebben gezorgd dat we erdoorheen zijn gekomen.

Geweldig werk dat we moeten zeggen door PrivateVPN.

PrivateVPN ipleak

Afgezien van de livechatfunctie, zijn er uitgebreide handleidingen en zelfstudies om een ​​gebruiker te helpen wanneer deze in de problemen komt met de service.

PrivateVPN-protocollen Review

De protocollen die worden ingezet door PrivateVPN zijn als volgt:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Van deze partij is OpenVPN het veiligste protocol dat er is en is onze standaardaanbeveling voor VPN-gebruikers, ongeacht de categorie. Afgezien daarvan biedt PrivateVPN ook IKEv2-, IPSec- en L2TP-protocollen, die goed genoeg zijn om de meeste verbindingen te beveiligen.

PPTP wordt niet aanbevolen omdat het’is verouderd, maar de beschikbaarheid ervan is nog steeds een geweldige functie omdat sommige interne bedrijfsnetwerken of communicatiewebben dit wel vereisen. Als iemand op zoek zou gaan naar een VPN met PPTP-protocolondersteuning, zou PrivateVPN zeker aan zijn eis voldoen.

Ontvang PrivateVPN

Werkt PrivateVPN op Netflix?

Het’s een nieuw jaar en wij’je moet je zeker in realtime updaten of PrivateVPN in 2020 met Netflix en Disney + werkt of niet.

Nou, het deblokkeren van Netflix of zelfs Netflix VS is overigens een behoorlijk gecompliceerd optreden. Het is behoorlijk moeilijk voor een VPN om deze deblokkeerfunctie continu aan te bieden aan hun gebruikers. Zodat’s waarom ik mijn toevlucht nam tot het uitvoeren van nieuwe tests voor PrivateVPN Netflix-compatibiliteit om u te helpen met relevante, tijdige informatie die u het beste zou dienen.

Dus werkt PrivateVPN eigenlijk om Netflix US in 2020 te deblokkeren?

Ja, dat is het wel, de ervaring is gewoon oké.

Ik kon Avengers - Infinity War er gemakkelijk doorheen kijken op Netflix. Helemaal geen verbindingsproblemen. De eerste poging is gelukt.

Werkt PrivateVPN op Netflix

Komt nu naar de fouten.

Nou, de kwaliteit was niet toereikend, zoals te zien is in de screenshot die ik hier deel.

Dus werkt PrivateVPN eigenlijk om Netflix US te deblokkeren

Dit komt vooral door de lagere dan gebruikelijke snelheden op Amerikaanse servers door PrivateVPN.

Dus de provider deblokkeert Netflix VS met succes, maar als je op zoek bent naar video van betere kwaliteit en een algeheel meer verrijkende streamingervaring.

PureVPN is hier veel beter in, net als ExpressVPN en zelfs Surfshark.

Ontvang PrivateVPN

Ondersteunt PrivateVPN torrenting en P2P-bestandsdeling?

We moeten toegeven dat PrivateVPN op veel technische fronten misschien ontbreekt, maar dat is het wel’doet alles wat een klant ertoe kan bewegen een besluit te nemen om aan boord van de dienst te komen.

Net als Netflix US deblokkeren, biedt PrivateVPN ook ondersteuning voor Torrenting en P2P. Je kunt dit echter alleen doen via de servers in het VK, wat kan betekenen dat je een beetje zware en geladen streams tegenkomt als je’t woont daar, waardoor de downloadsnelheid wordt vertraagd.

Als u op zoek bent naar VPN's die betere prestaties bieden met Torrenting, lees dan onze gids voor de beste VPN voor Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick vergroot zijn marktaandeel gestaag en de introductie heeft Fire TV door Amazon in staat gesteld om met grote sprongen te groeien. Het streaming-apparaat ondersteunt ook andere services zoals Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer, waardoor de kijkervaring wordt gevarieerd.

PrivateVPN Firestick

Maar Firestick won’t presteert veel zonder de hulp van een VPN waardoor het geo-beperkte inhoud kan vinden en streamen. PrivateVPN kan geo-beperkte inhoud zeker deblokkeren,

PrivateVPN Kodi-add-on

Helaas doet PrivateVPN dat niet’t hebben een speciale Kodi-add-on, zelfs in 2020.

Dit is nogal teleurstellend voor de provider’deels omdat het nu achterblijft met oude functies en mogelijkheden in een branche die continu de lat steeds hoger legt.

PureVPN en enkele andere top-VPN's hebben hun speciale Kodi-add-ons, maar niet veel hebben hetzelfde gevolgd als PrivateVPN.

Ik weet dat je een VPN op Kodi kunt draaien, zelfs door het rechtstreeks op je apparaat te installeren, maar dat is beter dan het gebruik van Kodi in de eerste plaats. Waarom zou je Kodi gebruiken om films en shows te bekijken als je hetzelfde via je browser kunt doen?

Gemak en functionaliteit zijn hier twee belangrijke aandachtspunten en dat’is precies wat het geval maakt voor een toegewijde Kodi VPN-toevoeging des te sterker.

PrivateVPN moet zijn spel op het gebied van deblokkering en streaming serieus verhogen.

En in ieder geval, als u PrivateVPN op Kodi zelf wilt gebruiken, kunt u dit doen door het in te stellen via OpenVPN ondersteunde VPN-bestandsbeheerder.

Ontvang PrivateVPN

PrivateVPN-proxy

Nee, PrivateVPN niet, maar dit is geen groot probleem.

Proxy's worden meestal door niemand bij BestVPN.co aanbevolen omdat ze dat niet doen’t biedt beveiligingsfuncties zoals codering of protocolondersteuning om u online veilig te houden.

Dus, zelfs als PrivateVPN een gratis of zelfs een betaalde proxy zou hebben aangeboden, zou ik u sterk hebben geadviseerd om er vanaf te blijven.

PrivateVPN Reddit beoordelingen

Vooringenomen mening is slecht voor een beoordeling, omdat we grof eerlijke meningen over een service nodig hebben om de diepgang van de werkbaarheid ervan te begrijpen en nergens vindt u eerlijke beoordelingen beter dan Reddit.

Een community-website van gebruikers, het is een van de beste plaatsen om te controleren op een VPN’s beoordelingen. PrivateVPN’s gebruikers zijn ook naar het platform gegaan om hun woede en waardering bij de dienst af te werpen.

Eén gebruiker vond de servers in de westkust van de VS enorm slecht in de prestaties. Verder deed deze gebruiker dat niet’t eens met een andere gebruiker dat PrivateVPN hoge snelheden zou kunnen hebben in de Amerikaanse regio.

We zijn het zeker eens met de gebruiker’mening over achterblijvende snelheden van PrivateVPN bij verbinding met Amerikaanse servers, zoals aangegeven in onze Netflix deblokkeer review sectie. (Lees meer beoordelingen volgens de redditors op beste reddit vpn)

PrivateVPN Reddit beoordelingen

Conclusie

Honderden VPN's bestaan ​​al in de markt en de concurrentie is al hevig om het grootste aandeel klanten per bedrijf te veroveren. In zo'n omgeving wel’s essentieel om vlekkeloze diensten en hoogwaardige functies te bieden, onderstreept door de onfeilbare kwaliteit op alle punten, als u een succesvolle VPN wilt bouwen.

PrivateVPN moet nog enkele kilometers afleggen, met name wat betreft het toevoegen van ten minste 200 extra servers, het verbeteren van de diversiteit van serverlocaties door meer Aziatische en Afrikaanse locaties te bestrijken, waardoor snelheden worden verbeterd. En vooral, ervoor te zorgen dat het aantal compatibele apps dat het met zijn service biedt, toeneemt.

Terwijl we onze PrivateVPN-beoordeling van 2020 afronden, geven we de service 3 sterren en verwachten we dat deze verder zal verbeteren op basis van onze aanbevelingen hierboven.

Bij BestVPN.co streven we ernaar gebruikers de beste VPN-beoordelingen in alle categorieën te bieden, of het nu gaat om individuele services of compatibiliteit op verschillende platforms. Onze beoordelingen zijn zeer onbevooroordeeld en we zorgen ervoor dat we dat niet doen’t pluizen over een bepaalde dienst meer dan het verdient.

Als we iets hebben weggelaten of je wilt meer toevoegen aan onze review, zorg er dan voor dat je hieronder een reactie achterlaat en een gezonde discussie op gang brengt. Wij’d met spanning wachten om te communiceren met dergelijke eigenwijze leden en gebruikers!

Похожие статьи

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdictie Hong Kong Prijs $ 2,91 / mnd op een 2-jarig abonnement Servers 2.000+ in 140+ landen Logs Geen logs Gecertificeerde codering AES-256-CBC blokkeert Netflix...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdictie Canada Prijs $ 2,99 / mnd op een 1-jarig plan Servers 10 Servers in 10 Landen Logs Logs Gebruikersgegevenscodering AES-256 (betaald) | AES-CBC-128 bit...

 • CyberGhost Review 2020

  Jurisdictie Roemenië Prijs $ 2,75 / mnd op een 3-jarig plan Servers 6.100+ servers in 90+ landen Logs Geen logs Gecertificeerde codering AES-256-bit blokkades...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Jurisdictie Canada Prijs $ 4,99 / mnd op een 1-jarig plan Servers 1.000+ servers in 22 landen Logs houdt verbindingen Logs Encryptie AES-256-bit blokkades...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdictie Britse Maagdeneilanden Prijs $ 1,99 / mnd ($ 47,76 voor 24 maanden) Servers 1040+ in 61+ landen Logs Geen logs Gecertificeerde codering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me