Private Internet Access Review 2020

Jurisdictie Verenigde Staten van Amerika
Prijs $ 2.91
Servers 3272
logs Nee
Encryption AES-256
Blokkeert Netflix Ja
torrenting Ja
Werkt in China Ja
Aanbevolen  Ja
Website https://www.privateinternetaccess.com/
Compatibiliteit Windows, Android, Apple

Private Internet Access is een in de VS gevestigde VPN-provider die privacy- en beveiligingsoplossingen biedt via sterke versleutelingsniveaus en meerdere servers over de hele wereld. Deze Private Internet Access review evalueert de legitimiteit en competentie van de VPN-service’s claim voor het bieden van privacy en anonimiteit aan gebruikers via internet. Lees deze Private Internet Access review en de nieuwste gebruikersadviezen die vallen onder de beste VPN.

Pros

 1. Geen logs (zelfs FBI heeft twee keer geen gegevens kunnen verzamelen)
 2. 3386+ servers in 17 verschillende landen
 3. OpenVPN-, L2TP / IPSec- en PPTP-protocollen
 4. AES 256-bit codering verstrekt
 5. 24/7 live chatfunctie
 6. Goede klantenservice
 7. Makkelijk te gebruiken VPN-client

Cons

 1. Gevestigd in de VS (Onder de radar van 5-Eyes, 9-Eyes en 14-Eyes Alliances)
 2. Langzame downloadsnelheden
 3. Geen gratis proefperiode
 4. Kan’t selecteer protocollen van softwareclient

Ontvang privé-internettoegang

Logboeken en privacybeleid

Veel VPN-providers beweren een “Geen logbeleid”, maar er zijn er maar weinigen die hun belofte nakomen, zoals we in onze gids over het logboekbeleid van meer dan 100 providers die momenteel actief zijn in de branche, uitgebreid hebben toegelicht. Meerderheid van de services die we hebben beoordeeld, registreert wel enkele kleine sessie- / verbindingsgegevens. Dit kwam pas aan het licht nadat deze VPN's onderworpen waren aan officieel onderzoek toen gebruikers werden gevonden met behulp van diensten voor illegale activiteiten. Een recent voorbeeld was van PureVPN dat logboekgegevens aan de FBI onthulde.

Case Achtergrond

Als u echter op zoek bent naar een service die zelfs onder druk van de FBI sterk is, moet u Private Internet Access gebruiken. Vorig jaar kwam de provider in de crossfires van een onderzoek door de FBI, met betrekking tot een gebruiker die informatie over bommeldingen valselijk informeerde en verspreidde. In december werden een aantal valse dreigingen naar verschillende luchthavens en scholen gestuurd met de naam “Eric Mead”.

Onderzoek leidde tot het bewijs dat een stalker genaamd McWaters gek werd in obsessie voor een voormalige medewerker Devon Kenney. Als je het nog niet hebt geraden, is Eric Mead de naam van Kenney’s vriendje, die bij confrontatie ontkennend ontkende het maken van een van de bedreigingen. Verdenking keerde zich naar McWaters die meer dan 100 keer probeerde contact op te nemen met de ex-medewerker crush.

PIA’s Reactie

Alle pogingen om contact te maken met e-mails, Facebook, Twitter en TracFone gingen terug naar een IP-adres van Private Internet Access. Hoewel de FBI voldoende bewijs had om McWaters weg te zetten, vroegen ze PIA om de logboeken te overhandigen. Aangezien de provider geen logboekgegevens bijhoudt, kon hij niet meewerken; zorgen dat de privacy van de gebruiker intact bleef.

“Na de geldigheid van de dagvaarding te hebben bestudeerd en te hebben bevestigd, hebben we dit herhaald omdat we altijd de inhoud van ons privacybeleid doen en vervolgens hebben we de agent laten weten dat we geen gebruikersactiviteiten registreren. De agent bevestigde zijn begrip van ons bedrijf’s beleid en positie en vervolgens alternatieve leads nagestreefd. Dit rapport maakt duidelijk dat PIA geen gebruikersactiviteit registreert en dat we ons blijven inzetten voor onze gebruikers.”

Een grote rode vlag - PIA is gevestigd in de VS.

VS is waarschijnlijk de slechtste plaats ter wereld waar een VPN is gevestigd.

Het is niet alleen onderdeel van meerdere allianties voor het delen van gegevens, zoals 14 Eyes, zoals we in onze gedetailleerde gids over problematische rechtsgebieden hebben opgemerkt, maar het heeft ook meerdere soorten wetten voor gegevensbewaring die het serieus kunnen toestaan ​​om elke provider te dwingen gegevens te knevelen wanneer hij maar wil. Al deze problemen hebben invloed op PIA, waardoor elke service die anders goed genoeg is, er een wordt die zou moeten’geabonneerd op.

Omdat PIA tot dusverre nog geen logs met de autoriteiten heeft gedeeld, is het er toch in geslaagd enige geloofwaardigheid te redden, ondanks dat het in de VS is gevestigd. Maar we zullen u niet adviseren om het risico te nemen en op zoek te gaan naar een provider die is gevestigd op een veiligere locatie zoals ExpressVPN of Surfshark.

Prijzen en plannen

PrivateInternetAccess biedt drie tariefplannen, net als de meeste VPN-providers in de branche. U kunt kiezen uit een maandelijkse rekening, een jaarrekening en een 2-jaarlijkse rekening.

privé internet toegangsprijzen

Het maandelijkse pakket wordt aangeboden voor $ 6,95 per maand, wat enigszins aan de hogere kant is in vergelijking met sommige andere VPN-providers. U kunt echter kiezen uit de accounts met langere duur om veel lagere prijzen te gebruiken, omdat het jaarpakket $ 3,33 per maand kost en het dubbele jaarplan $ 2,91 / maand kost (de helft van wat een maandelijks pakket kost).

Private Internet Access-beoordeling toonde aan dat het veel waar voor uw geld biedt, omdat elk pakket wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 7 dagen en dezelfde functies en beschermingsniveau biedt voor elk prijsplan, zodat uw gegevens en privacy veilig zijn voor alle soorten bedreigingen via internet. Bekijk voor kortingsbonnen voor privé-internet Black Friday VPN-deals.

Ontvang privé-internettoegang

Gratis proberen

Als u de service enkele dagen gratis wilt proberen, kunnen we helaas melden dat Private Internet Access in dit stadium geen gratis proefversies biedt. De VPN-service biedt wel een geld-terug-garantie van 7 dagen vanaf de dag van aanmelding.

We raden u aan deze zeven dagen te gebruiken en de service te testen op alle platforms en apparaten die u gebruikt. Probeer verschillende servers, krijg toegang tot verschillende websites met geografische beperkingen en controleer op problemen met de service en de functies ervan.

Servers

Volgens onze PIA-review heeft de VPN meer dan 3272 servers verspreid over 33 landen wereldwijd. Onder deze, waaronder Australië, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Hong Kong, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Roemenië, Singapore, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, Turkije , VERENIGD KONINKRIJK VERENIGDE STATEN. Je kunt PIA controleren’s netwerkpagina hier voor meer informatie over het aantal servers en locaties in elk land (screenshot hieronder).

privé internettoegangsservers

Hoewel het aantal ondersteunde locaties klein is, voegt PIA voortdurend meer servers toe aan de lijst. Voorlopig maakt het goed via zijn hoge server per locatieverhouding. Dit stelt gebruikers in staat om hun oorspronkelijke identiteit te maskeren en anoniem te blijven via internet met de extra stimulans om servers te gebruiken met minder gebruikersbelasting. Als gevolg hiervan ontvangt u uitzonderlijke snelheden, ongeacht in welk land u een VPN-verbinding tot stand brengt met behulp van PIA - wat essentieel is voor naadloze torrenting en streaming!

PIA-prestaties

Om u een beter idee te geven van de betrouwbaarheid van de service, hebben we enkele prestatietests uitgevoerd. Als u dubbelzinnig bent over de VPN, kunnen deze tests helpen bij het besluitvormingsproces:

Snelheidstest

Hieronder staan ​​de resultaten van een snelheidstest op een 100 Mbps-verbinding om u een onbevooroordeeld beeld te geven van de snelheden die u kunt benutten bij het verbinden met verschillende PIA-servers.

Lokale ISP

De onderstaande resultaten geven u een beter inzicht in het verschil tussen de primaire netwerksnelheid en PIA premium-servers.

privé internet snelheid test

Verbonden met PIA France-server

De servertests tussen de VS en Frankrijk toonden uitstekende snelheidsniveaus. Hoewel de download- en uploadsnelheden zijn verlaagd. De VPN is erin geslaagd een consistente download van 50,67 Mbps en een upload van 35,47 Mbps te leveren, met een latentie tot 418ms.

pia frankrijk server snelheid

Verbonden met PIA Australia Server

De servertests in de VS naar Australië waren ook behoorlijk indrukwekkend. U kunt 52,2 Mbps download en 37,48 Mbps snelheid gebruiken met een vertraging van 231 ms. Dit is nog steeds vrij veel snelheid voor browsen / torrenting!

pia australia serversnelheid

Ontvang privé-internettoegang

Private Internet Access Real Speed ​​Test voor Torrents en P2P-bestandsuitwisseling

PrivateInternatAccess wordt altijd geprezen als een VPN-service die het beste presteert in VPN-gerelateerde entertainmentfuncties zoals Torrenting en deblokkeren van geo-beperkte inhoud.

Maar alle marketing mumbo jumbo op de site van een VPN doet dat niet’t komt neer op iets als de provider het niet kan ondersteunen met daadwerkelijke prestaties.

En dat’is precies wat ons teleurgesteld liet over PIA toen we de prestaties voor Torrenting controleerden.

PIA was vroeger een geweldige service voor Torrenting-doeleinden, zoals bleek uit het aantal mensen dat het luidruchtig aanbeveelt voor hetzelfde doel op de beste vpn reddit-pagina en andere populaire sociale media-forums. Maar de laatste tijd zijn de prestaties gedaald in een duikvlucht. Ernstig!

Ik heb PIA getest’s Torrentprestaties door verbinding te maken met een van de speciale P2P-servers en een film te downloaden om te zien hoe goed het werkt. En ik moet zeggen, de resultaten waren somber.

Ik maakte verbinding met hun Israël-server, die ze speciaal hebben afgebakend voor de taak van Torrenting.

Private internet toegangssnelheid voor torrent

Nadat ik verbinding had gemaakt met deze server, ging ik naar Yts.am, een populaire Torrenting-site met veel nieuwste films en andere soorten inhoud die je gemakkelijk kunt downloaden.

Opmerking: Wij bij BestVPN.co promoten het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud op geen enkele manier. Het downloadproces voor dit bestand werd ook halverwege gestopt om ervoor te zorgen dat een dergelijk bestand niet op ons systeem terechtkomt. Deze demonstratie was alleen bedoeld om PIA te tonen’s prestaties alleen voor Torrenting.

Op Yts ging ik de film downloaden “Requiem voor een jager” via mijn Utorrent-client.

PIA-snelheid is het slechtst voor downloaden

En de downloadsnelheden op Torrenting evenals de uploadsnelheden waren ver onder de maat. Genoeg om ons PIA te downgraden naar a niet-aanbevolen service voor Torrenting.

PIA torrent-test

Private Internet Access Slow Speed ​​for Torrenting:

Hier zijn de resultaten van de snelheidstest van PIA’s Israël-server:

Ping: 199 mevrouw

Downloaden: 3,19 Mbps

Uploaden: 2,64 Mbps

PIA snelheidsbeoordeling

Dit zijn de resultaten van een 20 Mbps-verbinding, wat betekent dat PIA’s Israel-server heeft onze downloadsnelheden zelfs verlaagd met 84%, wat gewoon niet acceptabel is voor een VPN die zichzelf promoot op Torrenting.

PIA’s snelheidsverlies dat vroeger rond de 30-40% mark slechts een paar maanden terug. Misschien gaan ze door een slechte fase en worden dingen snel beter, maar voor nu is PIA absoluut geen VPN waar je voor zou moeten gaan als je op zoek bent naar een Premium Torrenting-ervaring.

Private Internet Access Netflix-test - werkt het?

Ik was nogal versuft van de Torrenting-prestaties van PIA-snelheidstests, maar toch verwachtte ik veel beter van de provider als het gaat om het deblokkeren van Netflix.

Maar ook hier was ik teleurgesteld omdat PIA Netflix US niet twee keer kon deblokkeren voordat ze de derde keer verbinding maakte.

Private internet toegang netflix review

Ik was verbonden met PIA’s New York-server terwijl hij Netflix probeerde te deblokkeren, omdat dit eerder hun beste server voor de taak was.

Private internet toegang netflix echte test

En toen PIA eindelijk Netflix US kon deblokkeren, besloot ik Ex Machina te streamen, een film met geografische beperking die alleen beschikbaar is voor Amerikaanse gebruikers van Netflix.

Privé internettoegang werkt op netflix

Ja, de film was aan het streamen, maar wederom stuitte ik op hetzelfde soort probleem dat ik deed met PIA VPN-snelheid als ik ermee deed in Torrenting.

PIA VPN-snelheid was zo traag dat ten eerste de film veel werd gebufferd. En met veel, bedoel ik veel.

Ten tweede deed PIA-snelheid het niet’t laat de film ooit HD-kwaliteit bereiken. De korrels op het scherm bleven overal aanwezig.

Private Internet Access Slow Speed ​​voor Netflix

Zoals ik al heb uitgelegd dat Private Internet Access Speed ​​behoorlijk langzaam was op Netflix, moet ik je laten zien hoeveel langzaam het eigenlijk was.

Hier zijn de resultaten van de snelheidstest voor de New York Server van PIA:

Ping: 241 mevrouw

Downloaden: 3,03 Mbps

Uploaden: 1,60 Mbps

Netflix-snelheid voor privé-internet is het slechtst

Opnieuw bleven de streamingsnelheden in de 3 Mbps bereik op mijn 20 Mbps internetverbinding.

Private Internet Access Speed ​​is de exacte reden waarom de provider niet goed werkte met Netflix-streaming.

De andere functionaliteiten zijn nog steeds redelijk acceptabel, alsof het de site heeft geblokkeerd’s Amerikaanse versie in derde poging maar toch, als de snelheden niet tot acceptabel beperkt zijn voor streaming, hebben we het in het bereik van een Gemiddeld 30% snelheidsverlies, dan blijft PIA in de toekomst geen geschikte VPN voor Netflix.

Klantenservice

Private Internet Access maakt gebruik van verschillende methoden om te reageren op zijn gebruikers’ vragen. Het is belangrijk voor elke service, vooral in de VPN-industrie, om verschillende kanalen te hebben waarmee gebruikers met de service kunnen communiceren om hulp te zoeken.

PrivateInternetAccess maakt gebruik van een livechatfunctie, een kennisbank en een sectie met veelgestelde vragen om problemen van gebruikers op te lossen en aan hun vereisten te voldoen.

Live chat

In onze Private Internet Access review hebben we de live chat-functie getest en waren we tevreden met het algemene resultaat. Hoewel het even duurde voordat het personeel van de klantenservice online kwam en onze chat bijwoonde, reageerde het personeelslid snel op onze vraag en begeleidde ons op een passende manier.

De live chat-functie is 24/7 beschikbaar gedurende de dag en is 365 dagen per jaar aanwezig. Dit laat zien dat PIA streeft naar een hoogwaardige gebruikerservaring en toegewijd is aan het oplossen van uw VPN-gerelateerde problemen.

Kennis basis

PIA heeft een goed onderlegde en gedetailleerde kennisbasis die toegankelijk is via de ‘Klantondersteuning’ optie van de website. In de kennisbank staan ​​installatiehandleidingen, configuratiebestanden voor het OpenVPN-protocol en informatie over de verschillende aangeboden functies.

FAQ sectie

Het gedeelte met veelgestelde vragen is toegankelijk via de ‘Neem contact op’ toegankelijk vanaf de bovenkant van de website. Het gedeelte Veelgestelde vragen bevat basisinformatie over de PIA VPN-service, de functies, het privacybeleid en betalingsinformatie.

Als u een nieuwe gebruiker bent of van plan bent om PrivateInternetAccess te gebruiken, is het doornemen van de veelgestelde vragen een goed startpunt, omdat het u voldoende startinformatie over de service geeft.

Betalingsmogelijkheden

Private Internet Access accepteert verschillende betaalmethoden. Deze omvatten creditcard- en bankpasbetalingen, evenals PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden en vele andere betaalmethoden. Je kunt de service ook anoniem betalen met de cadeaubonnen van Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, enz.

privé internet betaalmethoden

Ontvang privé-internettoegang

Aanmeldingsproces

Het aanmeldingsproces voor privé-internettoegang is eenvoudig en vereist enkele stappen. Het proces is afhankelijk van de betaalmethode die u selecteert. We hebben PayPal gebruikt voor de aanschaf van de service en het heeft ons direct doorgestuurd naar PayPal’s webpagina. Het enige wat u hoeft te doen is de details invullen en dat’s het, je bent klaar.

Als u ervoor kiest om de creditcardoptie te gebruiken voor de betaling, vereist dit iets meer persoonlijke informatie, inclusief uw e-mailadres. U kunt een cadeaubon gebruiken of u kunt met Bitcoin betalen als u anoniem wilt betalen.

PIA Windows Client

Nadat u zich hebt aangemeld voor de service, kunt u de VPN-service configureren met behulp van handmatige configuratie of de VPN-client gebruiken. De client is beschikbaar voor Windows (XP en latere versies) en Mac OS X (10.6 of hogere versie). U kunt de clients downloaden van de ‘Klantondersteuning’ pagina gratis.

Nadat u de client hebt gedownload, hoeft u alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren en verbinding te maken met de VPN-service. Er zijn enkele geavanceerde instellingen die u ook kunt gebruiken tijdens het inloggen op de client.

U kunt het gewenste verbindingstype selecteren, een externe poort of als u de poortdoorschakeling, VPN-kill-schakelaar, DNS-lekbescherming of IPv6-lekbescherming wilt gebruiken.

U kunt de client ook gebruiken om het coderingsniveau, de gegevensauthenticatie en de handshake-instellingen te selecteren die u wilt beschermen.

Compatibiliteit

In onze Private Internet Access review waren we blij met het aantal apparaten en besturingssystemen waarmee de service compatibel is.

U kunt de VPN op uw Windows en Mac configureren met behulp van de softwareclient of handmatige installatie. De service kan ook worden gebruikt op iOS- en Android-apparaten met behulp van de meegeleverde installatie-instructies. PIA werkt ook op Ubuntu Linux-apparaten, verschillende routers en Boxee Box-apparaten.

Dit biedt bescherming op meerdere platforms en samen met de multi-loginfunctie kunt u beschermd blijven terwijl u geniet van internetvrijheid.

Tutorials verstrekt

Private Internet Access biedt installatiehandleidingen en tutorials voor het configureren van de service op elk van de apparaten waarmee het compatibel is. De installatie-instructies voor PIA zijn toegankelijk via ‘Klantondersteuning’ pagina op de website.

Deze handleidingen bevatten stapsgewijze instructies voor het configureren van de service en er zijn afzonderlijke zelfstudies voor het configureren van verschillende protocollen op de compatibele apparaten. Er zijn OpenVPN-configuratiebestanden die ook vanaf deze pagina kunnen worden gedownload.

Protocollen en codering

PrivateInternetAccess biedt krachtige beveiligingsmaatregelen door verschillende protocollen en coderingsniveaus te combineren. De protocollen die worden aangeboden door PIA zijn PPTP, L2TP / IPSec en OpenVPN. Deze protocollen werken in combinatie met coderingsniveaus om uw gegevens te beschermen tegen verschillende bedreigingen.

De coderingsniveaus omvatten AES (CBC Blowfish) 128-bits en 256-bits codering. Als u de clientsoftware van de service gebruikt, kunt u ook de instellingen voor gegevensauthenticatie en handshake kiezen om uw gegevens en identiteit te beschermen.

Er is echter geen optie om het protocol te selecteren met behulp van de clientsoftware, omdat het standaard OpenVPN-protocolinstellingen bevat. U kunt het gewenste protocol handmatig configureren als u OpenVPN niet wilt gebruiken.

Ontvang privé-internettoegang

Extra functies

PIA gaat zeker een stap verder door gebruikers extra compatibiliteit en betrouwbaarheid te bieden. Wanneer u voor de service kiest, kunt u er zeker van zijn dat u een aantal handige functies gebruikt. Onder deze omvatten:

PIA Mace ™ blokkeert advertenties, trackers, cookies

MACE is een nieuw systeem aangeboden door PIA, dat een klant verder stimuleert’s beveiliging en privacy. Deze functie retourneert IP-adressen van ongewenste domeinnamen, als een adres dat niet routeerbaar is. Als gevolg hiervan blokkeert de VPN irritante advertenties van alle websites, waardoor uw gegevens en bandbreedte worden bespaard. Door ook trackers en cookies te blokkeren, kunt u ervoor zorgen dat uw identiteit volledig veilig blijft. Het beste van alles: u hoeft voor deze functie geen afzonderlijke applicatie te downloaden, want deze is ingebouwd met de VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Als u op zoek bent naar een betrouwbare VPN die geen bandbreedtebeperkingen oplegt of uw torrentactiviteiten bijhoudt, is PIA absoluut een goede keuze. De service biedt volledige anonimiteit maar beperkte snelheden. Dit zorgt ervoor dat uw identiteit te allen tijde veilig blijft terwijl u kunt downloaden wat u maar wilt op het hoogste niveau van gemak.

SOCKS5 Proxy

Private Internet Access ondersteunt zelfs de SOCKS5-proxy, die de hoogste beveiliging voor P2P / Torrenting-activiteiten garandeert. Dit protocol ondersteunt geavanceerde netwerktechnologieën zoals IPv6 en UDP, waardoor u te allen tijde veilig bent. U kunt er zeker van zijn dat uw identiteit volledig anoniem blijft voor nieuwsgierige overheidsinstanties en lokale internetproviders.

Internet kill schakelaar

Met de internet-kill-schakelaar kunt u uw internetverbinding stoppen wanneer de VPN-verbinding wordt verbroken. Dit houdt u beschermd en negeert elke kans dat kwaadwillende entiteiten toegang krijgen tot uw gegevens of uw identiteit kennen als VPN mislukt.

Port forwarding

Met de functie poort doorsturen kunt u bepaalde communicatie omleiden naar een specifieke gateway. Dit vermindert echter de privacy en PIA adviseert om deze functie buiten de deur te houden.

DNS-lekbescherming

Met deze functie krijgt u ultieme bescherming terwijl uw DNS via de VPN wordt geleid. Op deze manier bent u beschermd tegen DNS-lekkage en blijft uw privacy intact.

IPv6-lekbescherming

De IPv6-lekbeveiliging schakelt het verkeer uit dat door IPv6 gaat terwijl u PIA VPN gebruikt. Dit zorgt ervoor dat er geen IPv6-verkeer lekt.

Multi logins

Met Privateinternetaccess kunt u tot 5 verschillende apparaten tegelijkertijd verbinden met hetzelfde account. De 5 multi-login-functie biedt gebruikers de flexibiliteit en veiligheid van internet, ongeacht welk apparaat of platform ze willen gebruiken.

Ontvang privé-internettoegang

Hoe gebruik je privé-internettoegang (PIA) in China?

Vergelijkbaar met andere providers, PIA’s website is ontoegankelijk op het Chinese vasteland, volgens de beperkingen van de overheid op China VPN-diensten. Dit laat u slechts één optie voor het gebruik van Private Internet Access (PIA) in China over: stel de VPN handmatig in. Terwijl de “Geweldige firewall” blokkeert het alle VPN-verbindingen die het kan vinden, het biedt wel zekere ruimte voor IPSec / L2TP-verbindingen. Volg PIA’s gids voor het instellen van het protocol op verschillende apparaten. Dit omvat ook instructies voor routers, Android-telefoons, iOS en desktop.

Aanbevolen alternatieven voor PIA VPN

PIA was een paar jaar geleden een topleverancier, maar sindsdien verloor het veel glans en geloofwaardigheid omdat het de ene belangrijke functie na de andere liet vallen. Nu doet het dat niet’t aanbieden om Netflix US of een andere streamingdienst zoals Disney Plus te deblokkeren. De Torrenting-mogelijkheden zijn zelfs veel lager geworden, omdat gebruikers veel hebben geklaagd over verbroken verbindingen en langzame onderbrekingen. Het was een zware val uit de gratie voor PIA.

PIA wordt niet aanbevolen door ons in zijn huidige vorm, omdat het te hoog geprijsd is op $ 3,11 / maand of $$ 87,87 op zijn 2-jarige deal en dus minder waard is voor de gebruiker.

Het op één na beste alternatief daarvoor is PureVPN, dat nog steeds behoorlijk rijk is met zijn speciale ondersteuning voor Netflix-deblokkering, Torrenting en andere gerelateerde activiteiten. En u kunt PureVPN krijgen voor slechts $ 2,88 / maand of $ 69 één keer gefactureerd als u kiest voor de 2-jarige deal die het goedkoopste abonnementspakket is.

Alternatieven voor privé-internettoegang (PIA)

PIA was een paar jaar geleden een topleverancier, maar sindsdien verloor het veel glans en geloofwaardigheid omdat het de ene belangrijke functie na de andere liet vallen. Nu doet het dat niet’t aanbieden om Netflix US of een andere streamingdienst te deblokkeren. De Torrenting-mogelijkheden zijn zelfs veel lager geworden, aangezien gebruikers veel hebben geklaagd over verbindingsdalingen en langzame verlagingen. Het was een zware val uit de gratie voor PIA.

PIA wordt niet aanbevolen door ons in zijn huidige vorm, omdat het te hoog geprijsd is op $ 3,11 / maand of $$ 87,87 op zijn 2-jarige deal en dus minder waard is voor de gebruiker.

Het op één na beste alternatief daarvoor is PureVPN, dat nog steeds behoorlijk rijk is met zijn speciale ondersteuning voor Netflix-deblokkering, Torrenting en andere gerelateerde activiteiten. En je kunt PureVPN krijgen voor slechts $ 1,99 / maand, als je kiest voor de 1-jarige deal die een van de goedkoopste abonnementspakketten is.

VPN-providers

Deblokkeert Netflix US

Biedt snelle snelheden

Encryption

protocollen

Multi-logins toegestaan

pricing

Lees beoordelingen

Website

NordVPN PureVPN
JA Ja
Snel Bovengemiddeld / gemiddeld
AES-256-codering op alle ondersteunde protocollen AES-256-codering op alle ondersteunde protocollen
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
$ 2,99 / maand op abonnement voor 3 jaar ($ 107,55 eenmaal gefactureerd) $ 2,88 / maand op abonnement voor 2 jaar ($ 69,00 eenmalig gefactureerd)
NordVPN beoordeling PureVPN-beoordeling
Bezoek NordVPN Bezoek PureVPN

Conclusie

Private Internet Access is een unieke VPN-service die strakke beveiliging en privacy biedt. De service hecht waarde aan bescherming tegen verschillende bedreigingen via internet en levert deze via beveiligingsprotocollen en coderingsniveaus.

In onze review van Private Internet Access waren we tevreden met het totale pakket dat door de service wordt geleverd. Afgezien van lage prestatiesnelheden, is de service eenvoudig te gebruiken en in te stellen. In combinatie met goede klantenondersteuning en gedetailleerde installatie-instructies biedt PIA een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dus als u op zoek bent naar een VPN-service die eersteklas internetbeveiliging biedt en uw privacy via internet beschermt, komt niets dichterbij dan Private Internet Access.

Похожие статьи

 • Private Tunnel Review 2020

  Jurisdictie Verenigde Staten Prijs $ 3 / maand ($ 36 op zijn jaarplan) Servers 22 Servers in 12 landen Logs Houdt gevoelige logs gedurende 14 dagen versleuteling...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me