Overzicht StrongVPN-beveiliging

Jurisdictie Lake Tahoe
Prijs 10
Servers 950+
logs Nee
Encryption AES-256
Blokkeert Netflix Ja
torrenting Ja
Werkt in China Ja
Aanbevolen  Ja
Website https://www.strongvpn.com/
Compatibiliteit Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, FireTV

Op het eerste gezicht leek StrongVPN een vrij nieuwe service voor mij. Maar het verbaasde me tot het einde dat ze al sinds 2005 actief zijn! Dat’is zelfs ouder dan sommige van de meest populaire services die er zijn! Dus waarom hasn’t StrongVPN van start gegaan, ondanks zoveel jaren ervaring in het veld?

Welnu, door eerdere beoordelingen te doorzoeken, kwam ik te weten dat deze service een paar jaar geleden serieus onbruikbaar was. Dit kan de onduidelijkheid verklaren waarin ze zich bevinden.

Maar wat nu? Zijn ze verbeterd en verdienen ze de beste VPN?

Ik don’t weet het!

En dat’precies waarom ik’Ik zal een uitgebreid StrongVPN-onderzoek uitvoeren om erachter te komen wat zijn huidige prestaties precies zijn en waar het staat als een service in de industrie. ik’Ook komen verschillende facetten van de service aan bod, waaronder snelheden, Netflix-deblokkering, prijzen en meer.

Is dit echt een “Sterk” VPN? laat’kom erachter!

Om een ​​VPN zelfs acceptabel te maken, moet het absoluut veilig zijn voor de gebruiker om zijn privacy te vertrouwen. Andere factoren wegen ook mee, maar beveiliging is de nummer 1-functie die gebruikers willen dat VPN's leveren.

Welnu, een VPN-beveiligingsbastion heeft vier cruciale elementen, d.w.z. coderingsniveau, protocolondersteuning, logbeleid en jurisdictie.

Versleutelingsniveauoverzicht

StrongVPN scoort hoge cijfers voor het aanbieden van AES-256 militaire codering, hetzelfde coderingsniveau waarmee de CIA ook zijn gevoelige bestanden beveiligt.

Maar ik ben niet zo verrast door dit en dat’s omdat AE-256-codering is geworden, zoals de norm in de branche momenteel, en zelfs de kleinere providers bieden deze aan.

Als de provider het niet heeft gedaan’t biedt het, alleen dan zou het nieuws zijn geweest, maar wanneer het het daadwerkelijk aanbiedt, dan is het niets om overheen te schieten als het’is een onmisbare functie voor een VPN-service die goed genoeg is.

Protocol Ondersteuning Review

Voor de ondersteuning van het protocol biedt StrongVPN u de optie om te kiezen tussen protocollen zoals OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & zelfs SSTP.

OpenVPN is de veiligste van deze partij omdat het tot nu toe nooit is aangetast, dus ik raad alle gebruikers aan dat niet doen’t verander dit protocol tenzij u de snelheden absoluut onwerkbaar zijn.

Logging Policy Review

Wat het registratiebeleid betreft, vond ik StrongVPN zeer betrouwbaar. Ja, ze verzamelen wel een soort persoonlijke informatie, zoals je naam en e-mailadres, maar dat doen ze niet’t verzamel uw browsegeschiedenis, verbindingstempels of iets met betrekking tot de gegevens die door uw verbinding zijn gegenereerd, hetgeen lovenswaardig is.

Ja, er is beter beleid in de industrie dan dit, zoals MullvadVPN’s, die alleen een accountnummer genereert, zonder e-mail of wachtwoord, maar toch StrongVPN’Het privacybeleid kan sterk genoeg worden geacht om uw privacy online niet in gevaar te brengen.

DNS-lekbescherming

En wat betreft de beveiliging van StrongVPN’s servernetwerk gaat, was ik opnieuw enorm onder de indruk omdat er geen DNS-lekken waren en er ook geen WebRTC-lekken waren!

Deze twee lekken treden op wanneer een provider’De serverinfrastructuur voldoet niet aan het beschermen van uw echte IP tegen weggeven.

Voor een leek zijn deze twee problemen lacunes die datadieven, hackers en snoopers kunnen benutten om bij uw echte IP en locatie te komen. Het is dus absoluut noodzakelijk dat een VPN zich tegen dergelijke problemen kan beschermen.

En dit is precies wat StrongVPN biedt, bescherming tegen dergelijke lekken.

Operationele jurisdictiebeoordeling

Lake Tahoe, Verenigde Staten.

Dit is waar StrongVPN zijn hoofdkantoor heeft.

Is dit een goed punt, zeker niet!

En dat’omdat VS een van de slechtste locaties is voor een VPN dankzij het land’s subversieve en regressieve gegevensbewaarwetten. Het land is ook lid van allianties voor het delen van gegevens, zoals de 14 Eyes Group, wat het nog erger maakt.

Volgens ons onderzoek naar gegevensprivacy in verschillende rechtsgebieden over de hele wereld, doet de VS dat niet’het lijkt een zeer goede keuze voor een VPN om in te installeren, dus ondanks alle goede beveiligingsdeugden van de service, zoals encryptie op het hoogste niveau, ondersteuning voor OpenVPN-protocol en een goed afgerond logbeleid, doet StrongVPN dat nog steeds niet’t rang in als een zeer veilige VPN.

De Amerikaanse autoriteiten kunnen op hun deur komen kloppen op zoek naar gebruikersgegevens, wat echt een grote bedreiging vormt voor de privacy van gebruikers, en me dwingt om StrongVPN aanzienlijk te markeren.

App-bestandscontrole

Het laatste wat ik moest controleren tot StrongVPN’s beveiliging is bezorgd hoe veilig zijn apps zijn voor je systeem. Bevatten ze malware of zijn ze schoon genoeg om met vertrouwen te worden gebruikt??

Ik heb een test uitgevoerd op VirusTotal voor hun Windows-app en hier zijn de resultaten ervan:

Eén motor gedetecteerd!

StrongVPN’s De Windows-app is niet veilig voor u om op uw systeem te gebruiken, omdat deze grote kansen heeft om deze te infecteren en de prestaties ervan te beïnvloeden, of zelfs uw gevoelige gegevens in gevaar te brengen. Een ander punt verpest de overigens redelijk goede service.

StrongVPN Server Review

Wordt steeds typerend voor VPN's om een ​​meerderheid van hun servers aan te bieden in Noord-Amerika, Europa en sommige daarvan in het Verre Oosten, terwijl de rest van de wereld wordt genegeerd. StrongVPN doet dat niet’Het verschilt momenteel niet van die veronderstelling.

Het aantal servers is goed, 650+ servers om precies te zijn, maar toch is het een middelmatige serverinfrastructuur. De grotere VPN's hebben meestal gemiddeld 2000 servers zoals PureVPN en ExpressVPN.

Dit servernetwerk is verspreid over 26 landen om precies te zijn, wat niet veel is, maar ik kan de scheve server-spread over het hoofd zien als de prestaties op orde zijn.

StrongVPN doet dat ook niet’t voeg te vaak nieuwere servers toe, dus als je ervoor kiest, don’t verwacht een drastische verbetering van de locaties waar u toegang hebt om servers te verbinden.

De server spread is ook niet zo goed, omdat StrongVPN, net als elke andere VPN, zich richt op het aanbieden van alleen serverdekking aan Noord-Amerikaanse en Europese regio's, met vrijwel nul servers buiten dat gebied. Voor gebruikers die dat niet doen’Om in deze regio's te wonen, zou StrongVPN vrij langzaam zijn, gezien het feit dat een verbinding een behoorlijke afstand zou moeten afleggen om op een bepaalde server te belanden.

Dus, in eenvoudige woorden, StrongVPN’s servernetwerk zal een zeer beperkte aantrekkingskracht hebben tenzij het ofwel zijn huidige serverspreiding diversifieert om andere regio's van de wereld te omvatten of het voegt meer servers toe in deze gebieden naast de reeds bestaande.

StrongVPN snelheden Review

Alle VPN's veroorzaken een merkbaar snelheidsverlies en dat’s begrijpelijk gezien alle belasting die beveiligingsfunctionaliteiten zoals encryptie en op protocol gebaseerde tunneling hebben. Maar zelfs het snelheidsverlies moet tot een minimum worden beperkt of de gebruiker zal een zielige ervaring hebben, en hierin ligt StrongVPN’s grootste fout!

StrongVPN’s snelheden zijn helemaal niets om over naar huis te schrijven. Zelfs toen ik 5 verschillende servers veranderde, kon ik het niet’t krijg meer dan 40% van de werkelijke snelheid van mijn internetverbinding. Sommige servers deden dat niet’ze gaan zelfs zover, want ze hebben zich nauwelijks geregistreerd bij de snelheidstests.

Ik gebruik een 50 Mbps-verbinding voor testen, dus de gemiddelde downloadsnelheden na het aansluiten van de meeste goede VPN's liggen rond de 35-40 Mbps. Ik heb het hier niet snel, ik heb het hier over gemiddeld, maar kijk eens naar de snelheden die ik kreeg met StrongVPN toen ik verbinding maakte met de New York Servers, die de snelste was van de servers die ik testte:

  1. Downloadsnelheden: 16,82 Mbps
  2. Uploadsnelheden: 6,76 Mbps
  3. Ping: 93ms

Dat’s een snelheidsverlies van bijna 70% in downloadsnelheden en een nog meer demoraliserende 85% in uploadsnelheden. Het is gewoon niet goed genoeg om overal voor te worden gebruikt, of het nu streaming, torrenting of gewoon browsen is.

StrongVPN moet dit probleem serieus oplossen of het zal altijd een service zijn die niemand aan anderen aanbeveelt.

StrongVPN Netflix Review

Zo deblokkeren haar servers Netflix US?

Een grote ja en verrassend ook!

Ik was het niet’t verwacht serieus dat StrongVPN uit alle VPN's deze Holy Grail streaming-site deblokkeert!

Sinds Netflix’s VPN-verbod trad in werking, zelfs de grootste services hebben het niet kunnen overwinnen en dat’s omdat dit VPN-verbod niet uw gemiddelde geografische beperking is. Het’s een geavanceerd en brutaal systeem dat elke verbinding weggooit die geacht wordt te worden gerouteerd via een VPN-inschakelingsverbinding.

Dus het deblokkeren van Netflix US via deze service was een van de beste functies van deze service.

Jammer dat hun snelheden gewoon niet goed genoeg zijn om HD-streaming te ondersteunen, waardoor ik de mogelijkheid zie om de site zelf te deblokkeren, over het hoofd te zien, want als de snelheden niet goed zijn, wat ga je doen, zelfs als je de site deblokkeert?

StrongVPN Torrenting Review

Torrenting kan tegenwoordig niet worden gedaan zonder een VPN, want dat zou neerkomen op een ongelooflijk domme daad die je geconfronteerd krijgt met gevolgen zoals forse boetes of zelfs gevangenisstraf.

Iedereen weet dat het meeste materiaal dat beschikbaar is op Torrenting-sites een dubieuze achtergrond heeft en niet officieel wordt ondersteund met een auteursrechtdekking, dus als je daar iets van downloadt, is de kans groot dat auteursrechttrollen je IP-adres kunnen traceren en je een juridische kennisgeving kunnen sturen.

Om dit te voorkomen, zijn VPN's handig, maar alleen degenen die een uitstekende beveiliging en topsnelheden bieden.

StrongVPN staat Torrenting toe op zijn servers en de beveiliging is sterk genoeg om uw IP te verbergen voor auteursrechttrollen, maar de provider’s Achilleshiel, d.w.z. snelheden kunnen een grote domper zijn voor liefhebbers van torrenting, aangezien downloads op dat moment extreem langzaam kunnen zijn.

Dus ik heb gewonnen’t raad je aan om voor StrongVPN te gaan als je een VPN voor Torrenting wilt, omdat het momenteel niet het soort snelheden kan bieden dat vereist is voor zware Torrenting-activiteiten zoals het downloaden van films of grote softwarebestanden onder andere.

StrongVPN Prijzen Review

Prijzen zijn vaak geen probleem bij gebruikers als het gaat om VPN als de prestaties die ze uit de service halen sterk genoeg zijn om de prijskaartjes te rechtvaardigen. ExpressVPN regeerde de roost in het VPN-domein ondanks dat het twee keer zo hoog geprijsd is als vergelijkbare services, alleen vanwege de ongelooflijke betrouwbaarheid en krachtige prestaties die het biedt.

Maar als je dat niet doet’Om de service te ondersteunen, zijn hoge prijskaartjes helemaal geen goed idee.

StrongVPN is een soortgelijk geval.

Het biedt slechts twee soorten tariefplannen:

  1. Maandelijks: $ 10 / maand
  2. Jaarlijks: $ 5,83 / maand ($ 69,99 eenmalig gefactureerd)

De maandelijkse prijzen zijn exorbitant, maar dat kan over het hoofd worden gezien, aangezien de meeste providers dure kortetermijnplannen hebben om de gebruiker ertoe aan te zetten langetermijnabonnementen te kopen.

Het jaarplan met een prijs van bijna $ 70 is echter ten minste 40% te duur omdat er aanbieders zijn die ongelooflijk betere prestaties en meer functies bieden dan StrongVPN en nog steeds voor een lagere prijs komen voor b.v. Surfshark.

StrongVPN moet zijn prijskaartjes verlagen gezien het feit dat zijn snelheden niet zo goed zijn en het nog steeds veel functies mist zoals DoubleVPN of SplitTunnelling die andere providers aanbieden.

StrongVPN-betaalmethode en gratis proefreview

U kunt StrongVPN betalen’s tariefplannen via drie verschillende betaalmethoden:

  1. Creditcards / betaalkaarten
  2. Paypal
  3. Alipay

Deze methoden behoren tot de meer populaire betaalmethoden die er zijn, dus de meeste gebruikers zouden geen moeite hebben om voor StrongVPN te betalen’s abonnementen.

Het enige dat hier ontbreekt, is dat de provider dat niet doet’het biedt een op cryptocurrency gebaseerde betaalmethode, die in alle VPN's aanwezig moet zijn, omdat de gebruiker anoniem kan betalen, waardoor hij zijn keuzevrijheid behoudt over het al dan niet delen van zijn betalingsgegevens.

U krijgt ook een terugbetalingsperiode van 30 dagen waarin u contact kunt opnemen met hun chatondersteuning en uw geld kunt terugvorderen. Er zijn geen achterblijvers of verborgen voorwaarden, dus de aanbieding is geldig.

StrongVPN Client App Beoordeling

StrongVPN heeft nu een uitgebreid repertoire van VPN-clients, waaronder die voor Windows, Mac, Android en iOS. Maar wat was meer verrassend? Ik was het niet’verwacht niet dat deze provider een speciale app voor Firestick aanbiedt! Maar het biedt er wel een! En koppel dat met StrongVPN’s vermogen om Netflix van een Amerikaanse server en u te deblokkeren’heb een goed genoeg VPN voor streaming.

De provider kreeg in het recente verleden veel kritiek op zijn onhandige apps die deden denken aan software uit de vroege jaren 2000, maar na de opknapbeurt en upgrades, StrongVPN’De app-repository kan worden beschouwd als een van de betere client-apps van gerenommeerde providers.

Er is nog een lange weg te gaan voor deze provider’De apps zijn nog steeds niet zo eenvoudig te gebruiken als die aangeboden door topproviders zoals ExpressVPN, maar als je kijkt naar de nul-downtime of crashproblemen die ik tijdens de testfase heb opgemerkt, verdient StrongVPN echt een schouderklopje voor het aanbrengen van zo'n enorme inspanning om zijn apps zo bruikbaar mogelijk te maken.

StrongVPN biedt ook ingebouwde routerondersteuning en u kunt de provider zelfs handmatig instellen via de uitgebreide installatiehandleidingen die het biedt voor platforms zoals Linux en Ubuntu.

StrongVPN Ondersteuning Review

De provider heeft onlangs een chat-ondersteuningsvenster toegevoegd en is verder gegaan met het gedateerde, op e-mail gebaseerde ondersteuningssysteem.

Klant executie don’t ingeblikte reacties naar voren brengen en eigenlijk met u praten zoals echte ondersteuning van execs zou moeten. Ik stuurde hen een vraag en hun antwoord was snel en duidelijk genoeg.

Aan de andere kant heeft StrongVPN een zeer goede ondersteuningsrepository waar je toegang kunt krijgen tot allerlei installatie- en probleemoplossingsgidsen.

Conclusie

Ondanks dat het veel verschillende, lovenswaardige verbeteringen in hun service heeft gebracht, moet StrongVPN nog steeds veel gaten en kanttekeningen plaatsen voordat het door andere gebruikers kan worden aanbevolen. Enkele van de grootste probleempunten die dringende aandacht behoeven, zijn onder andere pathetische snelheden, onveilige jurisdictie, dure abonnementplannen.

Als StrongVPN deze problemen oplost en zijn service uitvoert’s betrouwbaarheid komt overeen met die van de industrie’s vereisten, de provider heeft het potentieel om tot de beste in de branche te worden gerekend, maar voor nu moet je ergens anders zoeken als je op zoek bent naar de beste VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me