My Private Network VPN Review

Op het eerste gezicht lijkt het veel op een specifieke service in het VK, maar het uiterlijk kan behoorlijk misleidend zijn en dat idee is hier zeker waar. MyPrivateNetwork VPN is misschien niet een van de grootste VPN-providers die er zijn, maar het is zeker een service die goed genoeg is en die tot nu toe niet het juiste aandeel in de schijnwerpers heeft gekregen.

Wel dat’s gaat vandaag veranderen, want ik ga deze service uitgebreid herzien, de verschillende aspecten ervan inspecteren, waaronder de prijsplannen, het servernetwerk, de gratis proefversie en meer om te analyseren of deze voldoet aan onze beste VPN-normen.

Dus hier’s de exclusieve MyPrivateNetworkVPN Review door BestVPN.co!

MyPrivateNetwork Prijzenoverzicht

Eerste dingen eerst, de prijs. Voor elke VPN om vandaag concurrerend te zijn’s zeer moordende industrie, moet het zijn service aanbieden tegen de juiste prijs. Veel providers concurreren tegenwoordig in de industrie via hun bodemprijzen.

Toen ik de verschillende aspecten van de service bekeek, die ik later in deze review meer in detail zal bespreken, en deze met de prijsplannen van de provider vergeleek, vond ik ze een beetje duurder dan de norm. Dit zijn de maandelijkse prijzen die door de aanbieder worden aangeboden:

My Private Network VPN Review

  • Globaal plan £ 8,97 of $ 11,65 / maand
  • Eén land £ 4,97 of $ 6,46 / maand

Langetermijnplannen zijn ook beschikbaar:

Enkel land:

  • 3 maanden - £ 14,16 of $ 18,40 eenmaal gefactureerd
  • 12 maanden - £ 47,71 of $ 61,99

Globaal:

  • 3 maanden - £ 25,56 of $ 33,21
  • 12 maanden - £ 86,11 of $ 111,8

Myprivatevpn Langetermijnplannen

Bij bestVPN.co doen we dat niet’t volgt meestal het beleid dat alleen die providers die goedkope abonnementen aanbieden goed zijn en dat’omdat we weten en accepteren dat een kwalitatief hoogwaardige VPN-service veel geld kost en kleinere providers dat niet doen’Het beschikt meestal over de middelen om niet alleen een goede service te bieden, maar ook om de winst te halen via lage winstmarges.

Dus voor providers zoals MyPrivateNetwork, wiens prijsplannen zeker boven het verwachte bereik liggen voor diensten van een dergelijke status, geef ik ze een marge van voordeel. Andere recensenten kunnen dergelijke providers ronduit smijten, maar ik hecht meer belang aan een VPN’s prestaties. Prijzen zijn voor mij secundair.

De provider biedt twee soorten abonnementen, ten eerste het globale plan met alle functies en servers die door de provider worden aangeboden, en ten tweede het enkele landenplan dat u beperkt tot slechts één serververbinding per land..

Ik zou de aanbieder alleen maar aanraden om ervoor te zorgen dat hij eerst zijn prijzen wijzigt van Britse ponden naar Amerikaanse dollars om de plannen een beetje aantrekkelijker te maken voor wereldwijde consumenten en hen te behoeden voor het gedoe van conversie. En ten tweede zou ik hen adviseren om hun prijzen met een marge van 25% te verlagen om ze op één lijn te krijgen met de rest van de providers die op hetzelfde niveau werken..

Als u voor de aanbieder wilt kiezen, zou mijn advies zijn om te kiezen voor de langetermijnplannen, met name het 3-maandsplan voor het globale plan, dat misschien de beste deal is volgens de prijsverantwoording.

MyPrivateNetwork Gratis proefversie

De beste eigenschap van deze service is het gratis proef- en terugbetalingsbeleid. MyPrivateNetwork is een van de meest genereuze en open VPN-services die ik in mijn reviewcarrière ben tegengekomen en ik zou hun gratis proefbeleid aan alle andere providers in de branche willen aanbevelen, omdat het laat zien hoeveel vertrouwen de provider heeft via deze handeling in zijn dienst weergeven.

My Private Network VPN Review

Als u een gratis proefversie nodig heeft, moet u er meestal voor kiezen of als u dat niet doet’t, je kunt direct doorgaan met het kopen van de service, maar dingen don’t werkt zo met deze VPN-provider.

Bij MyPrivateNetwork krijgt u een volledige gratis proefperiode van 3 dagen zonder verplichting voor elk plan, wat gewoon geweldig is, omdat de gebruiker zich veel veiliger voelt bij het betreden van de dienst.

De provider biedt bovendien zijn eigen gratis VPN-service. In MyPrivateNetwork’s gratis service, krijg je willekeurig toegewezen aan een server in Duitsland of Spanje en een topsnelheid van 1 Mbps.

Maar de vrijgevigheid doet dat niet’t eindigt hier, want u krijgt ook maar liefst 90 dagen de tijd om uw terugbetaling te claimen. Al deze factoren combineren samen om elke gebruiker een ongeëvenaarde schijn van veiligheid te bieden bij het kopen van de VPN omdat u weet dat u hebt gewonnen’t worden opgeladen tot 72 uur en zelfs daarna kunt u uw geld op elk gewenst moment binnen 3 maanden terugkrijgen.

Ik heb vrees voor MyPrivateNetwork’kostbare plannen, maar het gratis proef- en terugbetalingsbeleid maakt het meer dan zeker goed.

Compatibiliteitsbeoordeling van MyPrivateNetwork-apps

De provider biedt vier belangrijke client-apps, d.w.z. voor Windows, Mac, iOS en Android. Dit is zo ongeveer het basisstartpakket, als ik dat zo mag noemen, voor elke VPN-provider om mee te beginnen. Maar ik was nogal verrast om te zien dat de provider een speciale Firestick-app aanbiedt, wat geen sinecure is, omdat het ook laat zien dat het ook een niche-gebruikersbestand verzorgt.

Ondersteuning voor MyPrivateVPN-apparaat

Een van de meest verrassende aspecten hier was dat Kodi nergens werd genoemd. Kodi is een van de populairste streamingplatforms en zelfs als een provider dat niet doet’Om er een speciale add-on voor te bieden, vermelden ze zeker hun VPN’het installatieproces ervoor. Maar deze VPN-provider doet dat niet’Het is iets dat volgens mij een grote domper is.

Afgezien daarvan zijn de apps ook vrij eenvoudig, afgezien van de Firestick-app die behoorlijk goed is en misschien is het daar met de allerbeste, met niet teveel flitsende dingen. De gebruikersinterface is een beetje onhandig en kan wat modernisering en upgrades wegnemen om meer minimalisme in het schema van dingen op te nemen.

Maar een ding dat ik hier moet ophelderen, is dat de Windows-app eigenlijk een OpenVPN-app is, wat betekent dat het niet uw gemiddelde VPN-client is, d.w.z. zoals die u krijgt van providers zoals ExpressVPN of PureVPN. Hun Windows-app werkt volgens een protocol voor protocol-gebaseerde instellingen, die vandaag de dag een beetje ouder worden’s omgeving, waar u een client hebt waarin u snel en zonder problemen van het ene protocol naar het andere kunt gaan.

MyPrivateNetwork moet een betere Windows-client-app introduceren zoals die van de betere providers, omdat deze te technisch is voor een gemiddelde gebruiker.

MyPrivateNetwork-serverinfrastructuur

MyprivateVPN-servers review

Deze aanbieder biedt momenteel ongeveer 200+ servers in 44 landen wereldwijd. De serverinfrastructuur is sterk scheef ten gunste van West-Europa en de Noord-Amerikaanse regio, met weinig locaties in Azië zoals India en nog minder in de Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse regio's.

De provider biedt een goede serverlijst voor diegenen die verbinding willen maken met servers in het Verre Oosten, waar beschikbare locaties zijn: Maleisië, Taiwan en Hong Kong.

Het aantal servers is goed genoeg als dit het geval is’s vergeleken met vergelijkbare middelgrote aanbieders, moet de aanbieder echter wat meer locaties toevoegen in regio's zoals Azië en Zuid-Amerika om de aanbieder een groter bereik te geven.

Wat betreft streaming ondersteunde servers, teleurstellend, was ik dat niet’niet in staat om door te dringen naar Netflix US. Maar de service werkte goed in het deblokkeren van BBC iPlayer van buiten het Verenigd Koninkrijk, wat werd verwacht omdat de provider voornamelijk gericht is op het bedienen van Britse consumenten.

Deze aanpak is goed, maar kan averechts werken door de provider beperkt te houden tot gebruikers binnen één land. MyPrivateNetwork moet eraan werken om zijn servers de mogelijkheid te geven om beperkingen op Netflix US te omzeilen, als het de komende jaren als een dienst wil groeien..

MyPrivateNetwork Support Review

Voor vragen van gebruikers of het oplossen van problemen biedt de provider standaard e-mailondersteuning, maar deze kan dit zeker verbeteren door in de komende tijd een live chatfunctie toe te voegen. Hierdoor kan het zijn service aantrekkelijker en responsiever maken in vergelijking met wat het nu is.

E-mailondersteuning is goed en staat nog steeds hoog aangeschreven, maar wordt afgebouwd door de grotere services in de industrie en in de komende tijd zal iedereen dezelfde weg moeten inslaan, dus waarom niet nu.

Afgezien van de methode, laat’bekijk prestaties. Ik heb ze een e-mail gestuurd over een bepaalde vraag die ik in gedachten had en hun responstijd was minder dan een uur, wat vrij uitstekend is gezien mijn ervaring met andere vergelijkbare e-mailondersteuningssystemen.

Myprivatevpn Ondersteuning review

Dus ik kan je verzekeren dat als je je aanmeldt voor de dienst, je een goede deal krijgt. Het’is niet de beste, maar wel’is ook niet zo slecht.

Conclusie

MyPrivateNetwork is zeker een van de betere middelgrote diensten die er zijn, omdat de prestaties echt geweldig zijn als VPN-service. Er zijn hier en daar enkele probleempjes die, indien verbeterd, de manier waarop de service presteert, drastisch kunnen verbeteren.

MyPrivateVPN-functies

Wat mijn belangrijkste aanbevelingen betreft, moet MPN toevoegen om haar klanten gebruiksvriendelijker te maken (verlaag ze van OpenVPN-clientondersteuning of bewaar deze en bouw ook een nieuwe die een eenvoudiger verwerking van de VPN-service biedt), voeg de mogelijkheid toe om te deblokkeren Netflix VS, verlaag de prijs met een marge van 20% -40% en voeg ten slotte ondersteuning voor livechat toe (optioneel).

Maar één ding dat hier moet worden opgemerkt, is dat ik MyPrivateNetwork waardeer’s Firestick-app als een van de beste VPN-apps voor het platform, en als u op zoek bent naar een VPN voor uw Firestick, zijn er weinig betere opties dan MPN’s speciale app.

Als de provider al deze aanbevelingen implementeert, kan het een nog betere en populairdere service worden dan nu het geval is. MPN is snel, biedt een goede hoeveelheid servers en is veilig, dus het krijgt absoluut het basisrecht, het enige dat nu overblijft is om de nieuwigheden toe te voegen om meer commercialiteit te krijgen.

Похожие статьи

  • Private Tunnel Review 2020

    Jurisdictie Verenigde Staten Prijs $ 3 / maand ($ 36 op het jaarplan) Servers 22 Servers in 12 landen Logs Houdt gevoelige logs gedurende 14 dagen versleuteling...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me