IBM Server Infrastructure Review

Jurisdictie Roemenië
Prijs 4.95
Servers 100+
logs Nee
Encryption AES-256
Blokkeert Netflix Ja
torrenting Ja
Werkt in China
Aanbevolen  Ja
Website https://www.ibvpn.com/
Compatibiliteit Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Voordat we de functies van ibVPN gaan beoordelen, willen we dat de beste VPN-lezers begrijpen dat deze beoordeling gebaseerd is op een persoonlijke ervaring en daarom een ​​onbevooroordeelde kijk op ibVPN presenteert. Net als elke andere VPN-expert moesten we ervoor zorgen dat de services van ibVPN volledig werden getest voordat we deze beoordeling neerlegden.

Het belangrijkste aspect van elke snelste VPN-service is hoe robuust de serverinfrastructuur is. ibVPN heeft in dit opzicht een opmerkelijke verbetering gezien door te groeien van iets meer dan 100 servers twee jaar geleden naar maar liefst 180+ servers in 57 landen vanaf vandaag.

Toen we deze servers testten op hun prestaties, ontdekten we dat de meeste van hen hoge snelheden boden, een zeldzaamheid in het VPN-domein waar throttling gebruikelijk is, geen verkeersknelpunten, zelfs op populaire serverlocaties en ondersteuning voor het deblokkeren van populaire streaming-sites zoals Netflix en Hulu.

We verwachten zelden van providers dat ze het krachtige VPN-verbod op sites als Netflix US omzeilen en gebruikers de mogelijkheid bieden om volledig te profiteren van hun abonnement door toegang te krijgen tot een veel grotere contentbibliotheek, maar ibVPN verraste ons niet alleen met zijn betrouwbare deblokkeermogelijkheden, maar ook met hoge snelheden die maakte HD-streaming mogelijk en liet het vallen in de beste VPN-service voor Netflix.

De provider biedt ook een SmartDNS-service waarmee u een VPN-achtige service op uw media-streaming-apparaten zoals Roku en Apple TV kunt instellen om geo-beperkte streaming- en gaming-sites te deblokkeren. U kunt ook toegang krijgen tot proxyservers als u verbinding wilt maken met een locatie met behulp van een proxyservice. ibVPN scoorde groot en ruim boven onze verwachtingen in dit kwadrant van de servicekwaliteit.

ibVPN’Het serveraantal is goed verspreid over de hele wereld en bestrijkt een groot deel van de continentale VS, Europa, Austral-Aziatische regio's, het Verre Oosten en verrassend het Midden-Oosten, waar de meeste VPN's’t biedt zelfs een enkele server.

ibVPN-server

ibVPN’s Ondersteunde protocollen

Protocollen bieden de belangrijkste brokken die het beveiligingsmechanisme van een VPN vormen. Zelfs als een VPN codering van militaire kwaliteit biedt, kan een beperkte keuze aan protocollen de gebruiker ervan weerhouden zich bij de provider aan te melden vanwege deze beveiligings- en beveiligingsproblemen.

ibVPN doet het ook behoorlijk goed in dit domein door ondersteuning te bieden voor niet alleen conventionele protocollen zoals OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP en IPSec, maar ook voor SoftEther om de gebruiker meer keuzemogelijkheden te laten ervaren bij het kiezen van het beveiligingsniveau het heeft het nodig en brengt het in evenwicht met de prestaties die het van de VPN vereist.

We raden u echter aan om altijd OpenVPN te gebruiken’is het veiligste en betrouwbaarste protocol dat er is met een uitstekende staat van dienst op het gebied van privacybescherming en het is ook beschikbaar op ibVPN als u besluit u aan te melden bij de service.

Versleuteling en apparaatcompatibiliteit

Voordat we bij het volgende punt komen, willen we je een vraag stellen. Als u ooit een VPN-service koopt, wat zijn dan uw primaire en secundaire motieven? Rekening houdend met de steeds toenemende bezorgdheid over online beveiliging, gaan we ervan uit dat veel gebruikers zouden kiezen voor VPN-services voor maximale bescherming tijdens het surfen op het internet.

Als het gaat om codering, is ibVPN net zo goed als elke andere VPN-serviceprovider. Het maakt uw online identiteit onschadelijk en houdt het veilig met SSL en AES 256-bit encryptie-ondersteuning. ibVPN gebruikt een van de veiligste algoritmen, Blowfish, om uw online ID schoon en beschermd te houden.

Om eerlijk te zijn tegenover ibVPN, is hun apparaatcompatibiliteit behoorlijk behoorlijk en toch is er enige marge voor verbetering. Je kunt het instellen op Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Gaming Consoles (PlayStation en Xbox) en Routers (DD-WRT en Sabai). Zou geweldig zijn geweest als BlackBerry en Kindle ook zouden zijn genoemd, maar net zoals we hebben gezegd, kan ibVPN nog steeds verbeteren met opties voor apparaatcompatibiliteit.

ibVPN-compatibiliteit

ibVPN’s Prijsplannen en VPN-pakketten

VPN's worden nu steeds prijsgevoeliger grondstoffen naarmate meer en meer gebruikers interesse in het domein beginnen te tonen, maar met zeer verschillende eisen en behoeften. Dus een prijsplanstrategie moet voldoende dekking bieden voor al deze soorten gebruikersbehoeften door plannen te bouwen die hoge waarde bieden aan specifieke gebruikers tegen betaalbare prijzen.

ibVPN heeft precies aan deze strategie voldaan door zijn tariefplannen te formuleren op basis van de behoeften van populaire gebruikers.

ibvpn prijsoverzicht

Laat’s bespreken ibVPN’s prijsplannen hier iets gedetailleerder:

Pakket: Ultieme VPN

Prijs: $ 58.06 eenmaal gefactureerd ($ 2.42 / maand)

Dit is misschien het meest uitgebreide plan in de lijst en kan tegemoetkomen aan alle soorten gebruikersbehoeften. Van het deblokkeren van streaming-sites tot het beschermen van uw anonimiteit online en van Torrenting-ondersteuning tot beveiligingsfuncties zoals Tor Over VPN en Double VPN, dit plan heeft alles wat ibVPN aan zijn klanten biedt.

Afgezien hiervan krijgt u toegang tot de volledige 180+ serverlocaties, 5 gelijktijdige locaties, Socks5 Proxy's, onbeperkte bandbreedte samen met zeer compatibele VPN-client-apps in dit plan. En ondanks al deze overweldigende functies, ibVPN’De prijs ligt ver onder wat u bij andere providers betaalt voor een soortgelijk abonnement.

Dit plan is absoluut het beste in de lijst!

Pakket: standaard VPN

Prijs: $ 18,48 / jaar eenmaal gefactureerd ($ 1,54 / maand) of $ 2,47 op een maandelijkse betalingscyclus

Nogmaals, een zeer redelijk geprijsd plan dat veel voorstanders van privacy zich gemakkelijk kunnen veroorloven. Dit standaard VPN-abonnement heeft 140+ landen, een enkele verbindingslimiet, ondersteuning voor meerdere protocollen en speciale client-apps, maar er is geen ondersteuning voor Torrenting en er zijn ook geen proxy-servers. Het plan kan een goede optie zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een basis VPN-abonnement om hun online anonimiteit te beschermen, maar als je veel van streaming of Torrenting houdt, raden we je aan om voor het Ultimate Plan te gaan.

Pakket: Torrent VPN

Prijs: $ 36,95 / jaar eenmaal gefactureerd ($ 3,08 / maand) of $ 4,95 op een maandelijkse betalingscyclus

Torrenting-fans don’t krijgt veel toegewijde ondersteuning in het VPN-domein en dat is een grote teleurstelling omdat ze enkele van de belangrijkste belangengroepen in de VPN-sector vormen. IbVPN biedt echter wel een specifiek plan, vooral voor Torrenters als een gedurfde onderbreking van conventionele industriële praktijken.

En omdat dit plan alleen voor Torrenting-doeleinden is, krijg je alleen toegang tot de 21 servers specifiek voor Torrenting of P2P-activiteiten door ibVPN, samen met een enkele gelijktijdige verbinding en speciale apps voor verbeterde compatibiliteitsopties. De prijsklasse is ook niet zo hoog en als je voor de jaarplannen gaat, wordt het steeds betaalbaarder met iets meer dan $ 3 per maand.

Pakket: IBDNS / SmartDNS:

Prijs: $ 36,95 / jaar eenmaal gefactureerd ($ 3,08 / maand) of $ 4,95 op een maandelijkse betalingscyclus

Mediastreamers zijn tegenwoordig helemaal in opkomst als mensen op zoek zijn naar meer manieren waarop ze de manieren kunnen diversifiëren waarop ze hun favoriete streaming-sites kunnen bekijken. Dergelijke apparaten zoals Apple TV kunnen de hele ervaring enorm beïnvloeden, waardoor ze perfecte kandidaten zijn voor dergelijke op entertainment gerichte activiteiten.

ibVPN biedt nu een speciaal abonnement alleen voor dergelijke apparaten tegen dezelfde prijs als hun Torrenting-abonnement in een geweldige show om de gebruiker de mogelijkheid te bieden om net zoveel te kopen als op dit moment nodig is. U kunt deze SmartDNS-service gebruiken om meer dan 300 geo-beperkte kanalen wereldwijd te deblokkeren.

Hoe ibVPN in te stellen op Windows:

Een van de beste dingen die ibVPN kenmerken, is het ongelooflijke detail bij het ontwikkelen van client-apps om een ​​aangeboren compatibiliteit van hun service te bieden op bijna alle populaire en veel nicheapparaten.

Maar omdat de Windows-client waarschijnlijk de meest gebruikte client is onder de beschikbare clients, moet deze uitstekend worden ontworpen in de UI / UX-indelingen om ervoor te zorgen dat gebruikers zich comfortabel voelen tijdens de interactie met de software en steeds meer functies bieden om de gebruiker te vergemakkelijken.

ibVPN’De Windows-client is in de beste staat meerdere keren vernieuwd en behoort tot de beste VPN-clients voor Windows, waaronder de Surfshark Windows-client, de ExpressVPN Windows-app. Dit komt omdat het niet alleen eenvoudig te gebruiken is, maar nu ook beschikt over een aantal indrukwekkende opties zoals een dubbele VPN, Tor over VPN en zelfs een kill-schakelaar. De client kan je ook helpen om te weten welke precies de is “snelste server” beschikbaar is op dit moment na rekening te hebben gehouden met factoren zoals de huidige locatie, serverbelastingen enz.

Als u ook de Windows-client wilt downloaden en instellen, dan hier’s hoe gemakkelijk het proces is:

  • Koop een ibVPN-abonnement door een van de bovengenoemde tariefplannen te volgen
  • Verkrijg gebruikersreferenties die uw client in de e-mail activeren
  • Download de Windows-client en laat deze op uw systeem instellen
  • Kies voor de “Snelste server” Optie of selecteer uw eigen voorkeursserver en klik op Verbinden
  • Geniet van streaming of bescherm uw online anonimiteit onberispelijk via ibVPN’s uitstekende VPN-service

Klantenservice

ibVPN doet geweldig werk als het gaat om klantenondersteuning. Het is onze oogappel als het gaat om het markeren van een VPN-service. ibVPN biedt informatie, leidt de gebruikers op en helpt hen met technische problemen in hun VPN-clients.

U kunt contact opnemen met ibVPN via supporttickets, e-mail, livechat, hulp op afstand en enkele snelle tips krijgen en een paar dingen leren door eenvoudig de veelgestelde vragen, kennisbank en discussies op fora te lezen. Zo'n uitstekende klantenservice is zeer zeldzaam en een genot om te gebruiken!

ibVPN Gratis proef- en betalingsopties

Bij BestVPN.co beoordelen we die VPN-providers veel meer in beoordelingen die proberen hun gebruikers een gratis proefperiode zonder verplichtingen te bieden met alle beschikbare functies. Dit komt omdat we geloven dat het aanbieden van een gratis proefperiode aangeeft hoe zeker de aanbieder zelf is in de service die hij biedt en of hij bereid is om de ultieme gebruikerstest te doen of niet..

ibVPN’Het aanbod van een gratis proefperiode van 24 uur is een van de hoogtepunten van onze evaluatie van deze service, omdat het vanuit het oogpunt van de gebruiker ongelooflijk behulpzaam was bij het nemen van de beslissing om door te gaan en het abonnement op de service te kopen of niet.

Afgezien hiervan, als u nog steeds problemen ondervindt met de service, is er altijd een 15-dagen geld-terug-garantie die u kan verzekeren dat uw geld veilig blijft bij deze geloofwaardige provider.

Wat de betalingsopties betreft, biedt ibVPN een ongelooflijke 50+ betalingsopties, waaronder Debit / Credit Card, Ali Pay, Yandex, bankoverschrijving onder andere. De aanwezigheid van bitcoin als betalingsoptie waarderen we echter het meest, omdat het de gebruiker een grote autonomie biedt om zijn privacy te beschermen en anoniem te houden, zelfs terwijl hij een betaling doet voor een abonnement op een dienst.

Conclusie

Aan de ene kant was het een geweldige ervaring om de ibVPN te gebruiken en de functies ervan in detail te bekijken, aan de andere kant hebben we een aantal gebieden gevonden waar we van mening zijn dat ibVPN kan werken en een van de beste, zo niet de beste, VPN-dienstverleners kan worden.

De servers op verschillende continenten verhogen de waarde ervan en een solide Blowfish-algoritme zorgt ervoor dat ibVPN er is om in de VPN-industrie te blijven. Velen van jullie weten dit misschien niet, maar het is de snelst groeiende VPN-service en heeft meer dan 500.000 mensen aan boord die ibVPN gebruiken’s diensten.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me