HideMyAss VPN! Versleuteling van codering en protocolondersteuning

Net als elke andere VPN op de markt, HMA! beweert ook dat het de beste VPN is die er is. Het belooft je anonimiteit online te beveiligen, maar gebruikersrecensies over het toevluchtsoord’het was de laatste tijd geweldig. Dus besloot ik om dingen op de proef te stellen en te bekijken hoeveel gewicht er in die meningen is over deze populaire VPN-service.

HMA! maakt een aantal grote beloften op zijn zeer unieke en flitsende website, maar maakt het ook waar aan wat ik moet weten in deze uitgebreide HideMyAss VPN Review 2019

 • Veiligheid
 • Transparantie
 • pricing
 • Servers
 • Prestatie
 • Compatibiliteit
 • Ondersteuning

De industriestandaard voor codering is de militaire AES-256-codering, zoals deze is’is de veiligste standaard voor gegevenscodering die er is. U kunt gegevens die volgens deze norm zijn gecodeerd niet ontcijferen, zelfs als u duizenden supercomputers honderden jaren 24 × 7 hebt.

En HMA! implementeert deze standaard, dus ik kan het onder deze statistiek veilig markeren voor het veilig overbrengen van uw gegevens via zijn verbindingen.

Voor ondersteuning van tunnelingprotocollen biedt het drie verschillende protocolvariaties:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Van deze drie wordt OpenVPN beschouwd als het veiligst sinds het open source is en vrij van grote beveiligingsproblemen. Ik raad u aan dit protocol standaard te gebruiken, ongeacht of u HMA gebruikt! of een andere VPN.

PPTP is niet veilig omdat het een oude protocolstandaard is en als zwak wordt beschouwd, dus het is nutteloos, zelfs als het er is.

L2TP / IPSec is het beste voor iOS-platforms omdat OpenVPN daar een beetje traag is. Als je dat niet doet’geen snelheidsproblemen ondervinden, houd u aan OpenVPN, maar als u dat doet, schakelt u over naar L2TP / IPSec, omdat het relatief veilig is, zelfs als het op een kleinere schaal is dan OpenVPN.

HMA! DNS-lekbescherming Review

Je echte IP online verbergen is niet iets dat eenvoudig kan worden gedaan door je een server aan te bieden om je verbinding om te leiden. Uw IP kan gemakkelijk worden gelekt als de VPN die u gebruikt dat niet doet’t biedt bescherming tegen WebRTC of DNS-lekken.

In ons onderzoek naar DNS-lekken kwamen we veel VPN's tegen die robuuste beveiliging beloofden, maar dat konden ze niet’t verbergt zelfs uw echte IP online. De meeste gebruikers don’t weet dit, maar dit is iets wat je niet zou moeten weten’t lichtvaardig nemen als u van plan bent om een ​​abonnement op een nieuw plan uit te kopen.

HMA ook! beschermen tegen DNS, WebRTC en andere soorten lekken?

Verrassend genoeg wel!

WebRTC en HTTP-verzoeklekken

 1. https://browserleaks.com/webrtc (Clear)
 2. https://www.doileak.com/ (Clear)

DNS-lekken:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Clear)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (Clear)

IPv4 / IPv6 en Torrent IP-lekken:

 1. https://ipleak.net/ (wissen)
 2. https://ipx.ac/run/ (Clear)

Na hoe ik meerdere beveiligingsaspecten van deze service schokkerig en onbetrouwbaar vond, was ik dat niet’verwacht HMA niet! om helemaal lekvrij te zijn. HMA! zou een geweldige keuze zijn geweest voor Torrenting omdat het zo duidelijk lekvrij was als het logbeleid en de jurisdictie niet zo ongeschikt zou zijn geweest.

HideMyAss! Controle van app-bestanden controleren

Apps, zelfs als ze afkomstig zijn van bekende of vertrouwde providers, kunnen motoren of malware bevatten die mogelijk uw apparaat kunnen beschadigen of uw gegevens kunnen beschadigen of zelfs beide.

Om extra zeker te zijn dat uw systeem dat niet doet’Om op die manier in gevaar te komen, moet u een app-controle uitvoeren.

De beste site die ik voor deze taak gebruik is Virustotal.com.

Ik controleer meestal apps voor desktop, omdat ze vaak degene zijn die grote kansen hebben om malware of een verdachte motor te dragen.

HMA!’s Windows-app kwam duidelijk uit deze test zonder dat motoren werden gedetecteerd in 60 verschillende tests.

HideMyAss VPN Review

Als je ooit hebt overwogen je te abonneren op HMA !, dan moet je serieus kijken naar deze beveiligingsfouten die gewoon niet kunnen worden genegeerd.

Jurisdictie

Het Verenigd Koninkrijk.

Dit is waar Privax Limited, die op zijn beurt HMA bezit! is gebaseerd.

Privax Limited is in 2015 overgenomen door het gerenommeerde beveiligingsbedrijf Avast, dat meerdere online privacygerelateerde producten heeft. En hoewel Avast in Tsjechië is gevestigd, is HMA! werkt nog steeds vanuit het VK.

Het VK is helemaal geen veilige plek voor een VPN om zich te vestigen. In onze studie over rechtsgebieden behoorde het VK tot de gevaarlijkste locaties ter wereld wat betreft gegevensbeveiliging. Als een VPN daar is gevestigd, is deze kwetsbaar voor proposities zoals gag-opdrachten van de overheid, verzoeken om gegevensuitlevering, enz.

Uw gegevens zijn niet veilig als deze’s geparkeerd in het Verenigd Koninkrijk en maakt HMA! een ongeschikte keuze als u op zoek bent naar een veilige en anonieme provider om mee verbonden te worden.

logging

Alle VPN's zeggen dat ze nul logs hebben, maar er worden altijd gegevens opgeslagen op de achtergrond, zoals we hebben geverifieerd in ons onderzoek naar verschillende logging-beleidsregels in de hele branche.

Maar zolang een VPN dat niet doet’Om persoonlijk identificeerbare informatie op te slaan, kan deze als veilig voor gebruikers worden beschouwd, maar doet HMA! in die categorie vallen?

Nee, dat doet het niet’t. Hier’waarom:

HMA! houdt de volgende soorten logboeken bij:

 1. Gebruikersnaam
 2. Tijdstempels voor verbinding
 3. Bandbreedte logboeken
 4. IP-adres van de gebruiker
 5. IP-adres van VPN-server waarmee een gebruiker verbinding maakt

En het’Het gaat niet alleen om het opslaan van gevoelige informatie, het gaat ook over de tijdsperiode waarvoor het is opgeslagen, waardoor het geheel nog gevaarlijker wordt voor een gebruiker.

HMA! slaat al deze logboeken gedurende 30 dagen op. Dat’s een maand waarin uw gevoelige gegevens worden bewaard met HMA! en als u dat combineert met het feit dat de locatie voor het opslaan van gegevens zich in het VK bevindt, dan is dat daar’Er is geen ruimte meer voor u om op HMA te vertrouwen! helemaal niet.

De provider is in het recente verleden ook betrokken geweest bij gevallen waarin gevoelige gebruikersgegevens aan autoriteiten zijn bekendgemaakt die voor sommige van de gebruikers tot gevangenisstraf hebben geleid.

Een ding’is een gegeven, je moet nooit iets illegaals doen tijdens het gebruik van HMA! helemaal niet omdat de provider uw gegevens zeker zal opgeven als de bestelling van een autoriteit arriveert. En zelfs als u een gebruiker bent die dat niet doet’t genieten van iets illegaals, abonneren op HMA! is niet aan te raden.

HMA! Biedt in het algemeen drie soorten prijsplannen, maar er is momenteel een beperkt langetermijnplan dat dat’s ook beschikbaar.

U hebt toegang tot HMA!’s functies in elk plan.

 1. Maandelijks abonnement: $ 11,99, eenmaal gefactureerd.
 2. Jaarlijks abonnement: $ 83,88 eenmaal gefactureerd ($ 6,99 / maand).
 3. Tweejarig abonnement: $ 119,76 eenmaal gefactureerd ($ 4,99 / maand).
 4. Speciaal plan: driejarig abonnement: $ 107,64, eenmaal gefactureerd ($ 2,99 / maand).

HideMyAss VPN Prijsoverzicht

Zo zijn deze plannen en hun prijskaartjes te rechtvaardigen voor de service die HMA! aanbiedingen?

Naar mijn mening niet helemaal als HMA!’De prijsplannen zijn niet alleen te duur, maar ze zijn ook tegenstrijdig.

Het maandelijkse abonnement is te hoog geprijsd op bijna $ 12. De prijsklasse voor een dergelijk plan mag niet meer bedragen dan $ 7-8, tenzij u ExpressVPN bent.

Na het maandelijkse plan, HMA! Springt rechtstreeks naar de jaarlijkse deal, wat een beetje vreemd is omdat er een tussenplan zou moeten zijn, zoals een deal voor 6 maanden. Het lijkt alsof HMA! Wil gebruikers ertoe aanzetten grotere plannen te kopen, vandaar dat de maandelijkse deal er zin in heeft’is er gewoon om de andere plannen er goed en goedkoper uit te laten zien.

Maar HMA! U’ben hier niet al te slim mee!

De nieuwe waarde deal die het plan aanbiedt op $ 2,99 / maand vereist dat u zich abonneert op het driejarenplan en een flink bedrag van $ 107,64 eenmalig ophoest, wat eigenlijk een lager bedrag is in vergelijking met de prijs die u moet betalen voor het 2-jarig plan bij dezelfde aanbieder.

Dat doe ik echt niet’t begrijpt de logica achter de prijsstrategie die HMA! volgt.

De prijs is verwarrend en zou het niet gemakkelijk maken voor elke gebruiker die zich op de service wil abonneren.

En hoewel de prijs van $ 2,99 / maand er goedkoop uitziet, maakt het ontbreken van functies en falen op veel kritische fronten HMA! Lijkt een slechte keuze, gezien het feit dat je een krachtige VPN zoals Surfshark kunt krijgen voor een lager prijskaartje.

HideMyAss Gratis proef en betaalmethode Beoordeling

HMA! biedt u een totale periode van 60 dagen waarin u de service veilig kunt testen.

Om de eerste 30 dagen van de proef te activeren, hebt u alleen een geldig Paypal- of creditcardnummer nodig.

HideMyAss Betaalmethode Beoordeling

Voor de tweede set van 30 dagen op proef, moet u betalen voor de plannen, maar u bent nog steeds aansprakelijk voor de restitutieaanbieding die geldig blijft voor deze periode.

Het aantal dagen dat u HMA kunt gebruiken! gratis is zeker veel meer dan wat je kunt krijgen bij andere providers die alleen een terugbetalingsperiode aanbieden en geen gratis proefservice. Maar HMA! biedt beide.

De gratis proefperiode van 30 dagen vereist een creditcard- of Paypal-nummer, maar er zijn providers zoals NordVPN die dat niet doen’t vereist dat zelfs, dus HMA! moet werken aan het verwijderen van deze barrière hier, zelfs als dit betekent dat het aantal dagen dat de proef geldig blijft, wordt verminderd.

HMA!’Het restitutiebeleid klinkt misschien vriendelijk, maar vergeet niet dat als u de bandbreedtelimiet van 10 GB overschrijdt, u geen restitutie kunt eisen, dus wees voorzichtig.

Wat de betaalmethoden betreft, kunt u slechts drie methoden gebruiken om voor HMA te betalen!’s prijsplannen:

 1. Kredietkaarten
 2. Paypal
 3. Skrill

De betalingsopties dekken de twee meest populaire betaalmethoden, maar sinds HMA! doesn’om Bitcoin of andere op crypto gebaseerde betalingsondersteuning te bieden (hiermee kan de gebruiker zijn betalingsinformatie privé houden), geloof ik nog steeds dat het merk een lange weg moet gaan in het begrijpen van de huidige dynamiek in de branche en wat de klanten er precies van willen.

PureVPN biedt 15+ betaalmethoden en het’is een toonaangevende service dus HMA! heeft veel benchmarks op verschillende gebieden waarnaar het kan verwijzen en die zijn huidige servicenormen corrigeren of zelfs verbeteren.

HMA! Aanwezig op meer dan 190 locaties wereldwijd. Heeft een van de meest diverse serverdistributies in de branche.

Het totale aantal servers dat ze aanbieden is 940+, wat net boven het gemiddelde is, omdat veel top VPN's zoals ExpressVPN en NordVPN ergens tussen de 2000-4000 servers in hun lijsten aanbieden.

HideMyAss Servers Beoordeling

Maar het aantal servers is niet meer belangrijk dan een bepaald aantal als de gebruikers op het netwerk dat niet doen’t geconfronteerd met verkeersknelpunten en dus lagere snelheden. Dus of een VPN een 1000 of 3000 biedt, het verschil is niet te veel in termen van prestaties in snelheden.

Het aantal locaties waar een VPN servers aanbiedt, is een ongelooflijk belangrijke factor die de gebruikerservaring beïnvloedt. Dit komt omdat hoe dichter een gebruiker zich bij een bepaalde server bevindt, des te hoger de snelheden zullen zijn omdat er niet veel afstand is voor de verbindingshop.

En dit is waar HMA! Scoort enkele belangrijke punten. De 190+ locaties voor servers hebben zich over de hele wereld verspreid. Met uitzondering van Antarctica, kunnen gebruikers in alle 6 bewoonbare continenten heel dicht bij een bepaalde server van de HMA zijn! Server netwerk.

De meeste VPN-providers don’t bieden veel servers buiten Europese en Noord-Amerikaanse regio's, omdat de meeste VPN-gebruikers zich op deze plaatsen bevinden, maar HMA! Heeft servers op even vreemde plaatsen als Guam, Bhutan, Palestina, Jemen, Kenia, Malawi en zelfs in Noord-Korea.

Ik toevlucht’ik heb geen enkele andere VPN gezien die deze plaatsen zo hevig bedekt als HMA! Heeft gedaan.

En bovendien zijn de meeste van deze servers echte bare-metal servers.

Snelheidsverlies is begrijpelijk met VPN's, omdat ze zware codering, protocolondersteuning en omleiding via hun verbindingen hebben, waardoor stress op snelheden wordt verlaagd waardoor ze worden verlaagd. Maar er is een zekere mate waarin dit snelheidsverlies draaglijk is, daarbuiten en de snelheden kunnen frustrerend of zelfs onbruikbaar worden.

Het maximale snelheidsverlies voor een VPN moet tussen 25-40% en HMA liggen!’s snelheden liggen vaak gelukkig binnen dat bereik.

Ik gebruik een internetverbinding snelheid van 50 Mbps, dus ik don’t zoals een VPN die ervoor zorgt dat de snelheden onder de 30 Mbps gaan.

Ik heb snelheidstests uitgevoerd op 5 verschillende HMA! servers, allemaal van verschillende continenten en hier zijn de gemiddelde snelheden:

 • Ping: 72 mevrouw
 • Downloadsnelheden: 32,16 Mbps
 • Uploadsnelheden: 27,92 Mbps

Met HMA !, kunt u hogere snelheden krijgen, maar op sommige servers, vooral die in het Midden-Oosten en Canada, kunt u af en toe snelheidsverliezen van meer dan 50% verwachten. Europa en Azië Pacific hebben de hoogste snelheden met ongeveer 35% snelheidsverlies op de meeste servers.

HMA! Torrenting Review

VPN's die don’t Torrenting ondersteunen, dit expliciet vermelden, maar HMA! isn’dat vind ik leuk.

Het vermeldt nergens of het Torrenting ondersteunt of niet, maar veel gebruikers hebben geklaagd over verschillende forums die HMA! is helemaal niet geschikt voor Torrenting.

Veel gebruikers ontvingen DMCA-meldingen, ervoeren lagere snelheden of zelfs volledige uitschakelingen tijdens het gebruik van HMA! voor Torrenting, en ik heb het ook persoonlijk ervaren.

Alleen al een eenvoudige boekdownload van 2 Mb duurde meer dan 3 minuten, wat ver verwijderd is van HMA! redelijk goede snelheden bij algemeen browsen. Dus don’ga ervoor als je je overgeeft aan zware Torrenting.

HideMyAss VPN Netflix Deblokkeer Review

Ik verwachtte HMA! Netflix in de VS en in veel andere landen deblokkeren, maar ik sta teleurgesteld. Dat’s omdat, telkens wanneer ik probeerde verbinding te maken met Netflix met behulp van een van HMA!’s servers, ik kreeg deze beruchte Netflix-proxyfout.

Netflix-proxyfout

Netflix heeft verschillende inhoudsbibliotheken voor verschillende landen waar het zijn diensten aanbiedt en hoewel sommige inhoud erop beschikbaar blijft in alle landen,’t. En dat’waar VPN's binnenkomen. Maar Netflix heeft dit probleem gecompliceerd toen het een VPN-verbod op zijn site invoerde, omdat het zijn firewall gebruikte om op VPN gebaseerde verbindingen met zijn service te verwijderen.

Tegenwoordig werkt slechts een handvol VPN's om de blokkering van Netflix VS en andere regionale bibliotheken door de streaminggigant op te heffen en ik kan met zekerheid zeggen dat nu, HMA! Zit er niet bij.

Niets anders of uniek hier als HMA! biedt alleen ondersteuning voor client-apps voor alleen de meest populaire platforms die er zijn, waaronder de volgende:

 • ramen
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

Compatibiliteit met HideMyAss VPN-apps

Voor liefhebbers van Firestick, Kodi en andere nicheapparaten, HMA! isn’t de juiste keuze voor u omdat het dat niet doet’t biedt native ondersteuning voor een dergelijk platform.

HMA! biedt wel routerondersteuning, zodat u eenvoudig al uw apparaten automatisch via de verbinding kunt routeren.

Op één account kunt u de service op 5 verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken, een grote verbetering door de provider, omdat u enige tijd geleden’t log in op meer dan 2 apparaten tegelijkertijd.

Wat de bruikbaarheid van de apps betreft, ze zijn ongelooflijk eenvoudig te configureren en te gebruiken. Verbindingsinitiatieven met één klik en eenvoudige serverwisselingen door eenmaal op de gewenste locatie te klikken / tikken, zijn slechts enkele van de belangrijkste UX-USP's van HMA! apps.

HMA! had in het verleden veel klachten van gebruikers over de trage en bijna onbestaande klantenondersteuning. Ze boden destijds alleen op e-mail gebaseerde ondersteuning, wat om voor de hand liggende redenen niet geschikt is voor een technische dienst zoals een VPN.

Nu met de toevoeging van live chat-ondersteuning door HMA !, zijn dergelijke problemen verdwenen.

HideMyAss VPN Support Review

De chathulpmedewerkers die hun livechat bemannen, zijn snel en geven gedetailleerde antwoorden op uw vragen. Ik vroeg hen naar Firestick-ondersteuning en kreeg een redelijk bevredigend antwoord, dus ik kan zeggen dat hun ondersteuning absoluut voldoet en voldoet aan de industrienormen.

Conclusie

Nu naar het laatste telefoontje!

Ik raad je aan om je te abonneren op HMA!?

Een grote nee!

Waarom?

HMA! doesn’t ondersteunt Netflix, Torrenting of andere streaming-gebaseerde activiteiten, het houdt logs van gevoelige waarde bij en dat ook voor een periode van meer dan 30 dagen en het’s gevestigd in het VK, wat geen erg veilige jurisdictie is voor VPN's.

Het heeft een aantal goede positieve punten, zoals bovengemiddelde snelheden, vriendelijk testbeleid, ondersteuning voor meerdere apparaten met goede UI- en UX-ontwerpen en live chat-ondersteuning om al uw probleemoplossingsproblemen aan te pakken. Maar de negatieve punten zijn te veel om te negeren, zelfs in het licht van deze positieve punten.

Dus don’t gaan voor HMA !, omdat het te duur is voor de service die het biedt en niet’Het bevat veel goede functies die u bij andere providers kunt krijgen en dat ook, voor een lager prijskaartje.

Voor een veel betere en goedkopere VPN, kun je gaan voor Surfshark of als je het budget hebt, kies dan voor ExpressVPN, maar voor nu don’denk zelfs niet aan een abonnement op HMA!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me