CactusVPN Review – A Stellar Service – 4 sterren

Jurisdictie Moldavië
Prijs $ 3,25 per maand
Servers 26 servers
logs Geen logboeken
Encryption 256-bit
Blokkeert Netflix Nee
torrenting Ja
Werkt in China Nee
Aanbevolen  Ja
Website https://www.cactusvpn.com/
Compatibiliteit Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Onder de honderden VPN's die er zijn, kunnen er maar weinig opvallen wat betreft het bieden van niet alleen een beste VPN-service, maar biedt ook een meeslepende gebruikerservaring met bijna elk facet van de service dat veel verbluffender is dan het vorige.

We moeten toegeven dat we dat niet hebben gedaan’t hadden veel verwachtingen toen we dachten om CactusVPN te beoordelen, maar waren we verrast. CactusVPN is een van de meest visueel aantrekkelijke VPN's die we zijn tegengekomen. De makers erachter hebben absoluut oog voor detail. Er is geen steen ongemoeid gelaten, of het nu was bij het bouwen van de website, een van de VPN-functies die aantoonden dat ze konden presteren, de VPN-client-apps of enig ander aspect van de service.

We moeten dit toegeven, we zijn verkocht! CactusVPN is een van de beste services die u zult vinden, vooral als u een newbie bent die dat niet doet’t weet veel over VPN's. Er zijn grotere, veel meer gevestigde VPN-services op de markt, maar weinigen komen in de buurt om de levendigheid van CactusVPN te evenaren.

Dus, om verder te weten, hier is de volwaardige beoordeling van CactusVPN met kritieken op zijn prijsplannen, betaalmethoden, website UI & UX, client-apps, functieprestaties en meer door onze reviewers.

CactusVPN-prijsplannen

VPN's worden steeds prijsgevoeliger grondstoffen naarmate meer en meer providers de markt betreden, waardoor de concurrentie toeneemt en de tarieven aanzienlijk dalen. Dus, met zoveel concurrentie op sleeptouw, vandaag een provider’s wereld moet zijn prijsplannen binnen het acceptabele bereik houden en voldoende opties toestaan ​​om zoveel mogelijk gebruikersbehoeften te accommoderen en CactusVPN doet precies dat.

CactusVPN biedt momenteel 4 soorten tariefplannen:

 • Amerikaanse VPN
 • VK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Cactus VPN Jaarlijkse prijzen

Cactus VPN kwartaalprijzen

Cactus VPN Maandelijkse prijzen

We moeten het feit waarderen dat CactusVPN speciale Amerikaanse en Britse plannen voor zijn gebruikers aanbiedt, een zeldzaam gezicht in het VPN-domein waar de meeste providers zich richten op het verstrekken van unitaire plannen met als enige verschil de duur van het abonnement. SmartDNS wordt hier ook afzonderlijk aangeboden, wat een pluspunt is omdat de verkoop van nicheapparaten zoals mediastreamers de afgelopen jaren sterk is toegenomen.

Een speciaal SmartDNS-abonnement zou perfect geschikt zijn voor klanten met unieke vereisten zoals ze dat nu niet zouden doen’t gedwongen worden om een ​​VPN-verbinding te kopen die hen niet helpt, alleen omdat ze toegang willen tot de provider’s SmartDNS-functie.

Bovendien worden deze plannen vervolgens aangeboden in maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse abonnementen. Laat’s beoordelen elk afzonderlijk:

Amerikaanse VPN:

 • Maandelijks abonnement: $ 4,99 / maand eenmaal gefactureerd
 • Driemaandelijks abonnement: $ 12,99, eenmaal gefactureerd ($ 4,33 / maand)
 • Jaarlijks abonnement: $ 38,99, eenmaal gefactureerd ($ 3,24 / maand)

Dit plan omvat toegang tot 4 in de VS gevestigde servers en alle andere functies die worden aangeboden door CactusVPN behalve P2P-sharing en SmartDNS-service. CactusVPN’De tariefplannen voor deze service vallen mee, als u ernaar uitkijkt om via dit plan geo-beperkte Amerikaanse sites zoals Netflix te deblokkeren. Het jaarplan biedt een zeer goede deal, maar wij zijn van mening dat dit kwartaalplan moet worden teruggebracht tot ten minste $ 10 eenmaal gefactureerd als de provider het aantrekkelijker wil maken.

VK VPN

 • Maandelijks abonnement: $ 4,99 / maand eenmaal gefactureerd
 • Driemaandelijks abonnement: $ 12,99, eenmaal gefactureerd ($ 4,33 / maand)
 • Jaarlijks abonnement: $ 38,99, eenmaal gefactureerd ($ 3,24 / maand)

Met exact dezelfde prijzen als het Amerikaanse VPN-plan, blijft ons oordeel voor het Britse prijsplan hetzelfde als voor het Amerikaanse VPN-plan. De prijs van het kwartaalplan moet nog iets worden verlaagd, net als voor het Amerikaanse VPN-plan. U krijgt 4 Britse servers en toegang tot alle andere premiumfuncties van dit plan.

VPN + slim DNS-abonnement

 • Maandelijks abonnement: $ 6,99 / maand eenmaal gefactureerd
 • Driemaandelijks abonnement: $ 17,99, eenmaal gefactureerd ($ 5,99 / maand)
 • Jaarlijks abonnement: $ 54,99, eenmaal gefactureerd ($ 4,58 / maand)

Dit plan is een van de meest uitgebreide van alle aangeboden plannen. Het VPN + Smart DNS-abonnement biedt toegang tot alle premiumfuncties en tot de volledige serverlijst met in totaal 23 servers. SmartDNS-service ook opgenomen in dit plan, waardoor dit plan het beste is voor gebruikers die VPN-behoeften op verschillende apparaten hebben, waaronder mediastreamers.

Komt naar de prijzen van dit plan, de maandelijkse abonnementsprijs van $ 6,99 is vrij laag in vergelijking met andere meer gevestigde providers die hun maandelijkse abonnementen aanbieden tussen $ 8-10. Wat de driemaandelijkse en jaarlijkse abonnementen betreft, is er niet veel van een groot prijsverschil daartussen, wat een grote factor is omdat het de gebruiker in staat stelt om te kiezen voor het kortetermijnplan zonder hem / haar te veel van het ongemak.

SmartDNS-abonnement:

 • Maandelijks abonnement: $ 4,99 / maand eenmaal gefactureerd
 • Driemaandelijks abonnement: $ 12,99, eenmaal gefactureerd ($ 4,33 / maand)
 • Jaarlijks abonnement: $ 38,99, eenmaal gefactureerd ($ 3,24 / maand)

Hoewel we de andere plannen leuk vinden, zijn we van mening dat de prijzen voor de SmartDNS-plannen een beetje te hoog zijn, vooral voor het kwartaalplan. Als CactusVPN niets anders biedt dan een SmartDNS-service in dit plan, dan moet het zijn prijzen een stapje lager zetten om dit plan een beetje aantrekkelijker te maken. Nog steeds een goed initiatief dat we zeer waarderen!

CactusVPN Betalingsmethoden:

Het hebben van veel betaalmethoden vergemakkelijkt de eindgebruiker omdat het de flexibiliteit vergroot over de keuzes die de gebruiker heeft in de manier waarop hij wil betalen voor een prijsplan. CactusVPN biedt een geweldig repertoire van betalingsopties, waaronder het volgende:

 • PayPal
 • Creditcard / betaalkaart
 • Bitcoins en Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Yandex Money
 • Alipay

Cactus VPN Betaalmethoden

De lijst bevat vrijwel alle populaire opties die moderne gebruikers van een VPN-provider eisen. We houden van de manier waarop CactusVPN Bitcoin aanbiedt als een betalingsoptie omdat het de gebruiker in staat stelt controle over zijn privacy uit te oefenen terwijl hij de betaling uitvoert.

CactusVPN Gratis proefversie

Een gratis proefversie wordt snel een zeldzaamheid in het VPN-domein, waarbij veel providers terugvallen op de old school-aanpak om de gebruiker niet de kans te bieden een product te gebruiken voordat het volledig heeft betaald voor een prijsplan. Deze aanpak kan veel gebruikers uitschakelen en zelfs als dat niet het geval is, is er een grote kans dat de gebruiker, na enkele slechte ervaringen met uw service, uw service op het hele internet met zoveel wreedheid afmaakt dat uw service een grote klap krijgt in termen van zijn merkimago in de markt.

Gratis proefversies zonder verplichtingen zijn de beste buffer-VPN's die dit probleem kunnen hebben, omdat ze de gebruiker in staat stellen de service volledig te testen en tevreden te zijn voordat deze een prijsplan koopt. Met een gratis proefperiode, zelfs als een gebruiker niet tevreden is, is het enige dat hij / zij zal doen niet voor de aankoop gaan. Geen grote schade aan merkimago aangericht.

CactusVPN biedt momenteel een gratis proefabonnement dat veel spreekt over het vertrouwen dat de provider in zijn product heeft, een idee dat het vertrouwen van de gebruikers vergroot..

Cactus VPN Gratis proefversie

We hebben de Free Trial-service van CactusVPN geprobeerd en hebben daarna besloten om deze service volledig te evalueren. Meer dan de helft van de prestatiefuncties die we in deze review hebben bekritiseerd, zijn tijdens de gratis proefperiode getest, omdat er geen groot verschil was in de manier waarop de service presteerde in de gratis en betaalde versies.

Gratis proefperiode van 24 uur

Het enige dat we graag willen dat CactusVPN wijzigt, is de duur van de gratis proefperiode, omdat deze vanaf nu beperkt is tot een periode van 24 uur, die vrij laag is. We raden CactusVPN aan om deze periode te verlengen tot minstens 72 uur, net als NordVPN.

CactusVPN biedt ook een 7-daagse proef van zijn SmartDNS-service aan, zodat het zelfs zijn eigen beleid kan volgen en het kan repliceren in de VPN gratis proef.

Gratis SmartDNS 7 dagen op proef

Maar CactusVPN biedt ook een terugbetalingsbeleid van 30 dagen, zodat we kunnen beoordelen dat het gratis proefbeleid extreem klantvriendelijk is.

CactusVPN Apps Compatibiliteitsbeoordeling:

Deze provider neemt opnieuw de taart in deze functie omdat het speciale client-apps aanbiedt voor de volgende besturingssystemen en apparaten:

 1. ramen
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Terwijl bijna elke andere provider nu client-apps aanbiedt voor Windows, Mac, iOS en Android, zijn speciale apps voor Android TV en FireTV niet zo gebruikelijk. Dit komt omdat ze nogal niche-apparaten zijn, dus het bouwen van een client-app voor hen kost veel moeite en vooral een commitment om een ​​betere gebruikerservaring te creëren. CactusVPN is een stap verder gegaan om ervoor te zorgen dat het meer dan alleen het basisaanbod van client-apps in zijn repertoire heeft, dus scoort het in onze review een hoge score.

CactusVPN-apps

We zouden heel graag zien dat deze provider browserextensies aan zijn repertoire toevoegt en de hoeveelheid toegewijde ondersteuning die het gebruikers momenteel biedt, nog meer verhoogt.

CactusVPN Server Review

Eén plek waar we geloven dat er veel ruimte is voor verbetering in CactusVPN’s anders is de uitstekende service het aantal servers. Momenteel biedt CactusVPN 23 VPN-servers op 17 locaties in een netwerk verspreid over 14 landen. Het moet zijn aantal verbeteren om te kunnen concurreren met de grotere VPN's op de markt waarvan de server soms duizenden telt, zoals ExpressVPN en PureVPN.

CactusVPN-serverlocaties

Niet dat zijn servers dat doen’t presteren goed, ze zijn uitstekend in alle statistieken. Verrassend genoeg was geen van hen tijdens onze tests overvol en waren de snelheden ook geweldig.

Toen we via een 50 Mbps-verbinding verbinding maakten met de server in Sydney, Australië, kregen we deze resultaten van onze snelheidstests:

CactusVPN snelheidstest

De downloadsnelheid liet een reductie van bijna 27% zien, terwijl de uploadsnelheden opmerkelijk waren bij 41,7 Mbbps, niet slecht voor een VPN-compatibele internetverbinding.

De servers slaagden er ook in om geo-beperkte inhoud op sites zoals Netflix US te deblokkeren.

U kunt de sci-fi-film Ex-Machina zien in de resultaten, die niet beschikbaar is in andere landen dan de VS. En als een VPN Netflix US deblokkeert, moet het geweldig zijn, omdat het niet alleen de geografische beperkingen op de site omzeilt, maar ook het VPN-verbod op de site omzeilt, wat een ongelooflijke prestatie is die zelfs niet Top VPN's kunnen matchen.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 sterren

Maar een ding dat we nooit zouden vergeten te waarderen met CactusVPN is de inherente eerlijkheid ervan om de gebruiker op dit moment de actuele status van de VPN te laten weten.

Toen we ons bij het clientgedeelte op de site hadden aangemeld, zagen we een notitie met de naam “Service status” meldt ons dat de BBC iPlayer momenteel niet kan worden gedeblokkeerd via CactusVPN. Dit is niet alleen zeldzaam, maar een unieke eigenschap die CactusVPN onderscheidt van andere VPN's op de markt, die constant een bepaalde eigenschap op de markt blijven brengen, zelfs als ze niet in staat zijn om het te doen.

Zelfs als BBC iPlayer dat niet doet’Op dit moment werken we niet met CactusVPN, we waarderen het niet, want als een provider eerlijk is met zijn gebruikers, zal het hen niet teleurstellen en proberen de service zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 sterren

Website UI en UX

Weinig VPN's hebben zoveel aandacht voor detail als het gaat om het bouwen van een website die dat is’is niet alleen interactief, maar ook informatief over elk aspect van de service als CactusVPN.

Zoals duidelijk bleek uit de manier waarop de tariefplannen werden opgesteld, de servers werden getoond en de pagina met de geo-beperkte websites die CactusVPN kan deblokkeren werd gemaakt, heeft CactusVPN een benchmark bepaald hoe een VPN-website een perfecte mix moet zijn tussen pakkend zijn en toch alles vertellen.

CactusVPN Review - A Stellar Service - 4 sterren

CactusVPN-beveiliging en Live Chat-functie

Vanwege de plotselinge toename van de populariteit van VPN-software en de toename van het bewustzijn van hoe belangrijk gegevens zijn en hoe deze kunnen worden gebruikt voor snode doeleinden, zijn veel dubieuze services op de markt gekomen om hun VPN-service te gebruiken als een façade om verzamel gebruikersgegevens via het medium van hun client-apps. Deze gegevens worden vervolgens naar adverteerders verzonden, waarmee de hele vicieuze cirkel wordt voltooid.

Een grote manier om erachter te komen of een VPN hier wel of niet aan toe is, is zijn privacybeleid te lezen, dat specifiek vermeldt over de manier waarop het gebruikersgegevens registreert. Deze beleidsdocumenten zijn misschien saai, maar ze doornemen is cruciaal om een ​​VPN te begrijpen’s beleid via onze gegevens.

CactusVPN logt beleid

CactusVPN doet dat echter niet’t te genieten van dergelijke dubieuze activiteiten en het privacybeleid vermeldt heel duidelijk dat ze dat niet doen’t log elke vorm van gebruikersgegevens, zelfs niet voor de hoeveelheid verbruikte bandbreedte of gebruikerssessietijd. Het is zo schoon als ze komen, dus daarom kan het betrouwbaar worden vertrouwd.

Het biedt ook ondersteuning voor meerdere protocollen, waaronder OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP en SoftEther, dus de opties voor beveiliging en bescherming van uw anonimiteit zijn behoorlijk robuust bij CactusVPN.

Komt naar de ondersteuningsfunctionaliteiten, CactusVPN’De live chat-ondersteuningsfunctie reageerde zeer snel op het oplossen of beantwoorden van de vragen die we aan de ondersteuningsagent hadden gesteld.

CactusVPN Live Chat Ondersteuning

Het heeft ook een optie om een ​​ticket te verhogen als u een gecompliceerder probleem hebt dat technische probleemoplossing door een expert vereist.

Conclusie

Ons definitieve oordeel is een groot voorstander van CactusVPN, omdat het een uitgebreide, goed afgeronde VPN-service biedt die krachtig tegen een aantal behoorlijk sterke tests stond. Het heeft enkele glitches, maar ze zijn vrij klein en kunnen vrij gemakkelijk worden gladgestreken.

CactusVPN krijgt van ons 4 sterren als een sterk aanbevolen service waar gebruikers met allerlei behoeften zeker van kunnen profiteren. Van beveiliging tot het deblokkeren van sites, deze VPN is in staat om al uw problemen met gegevensprivacy en internetvrijheid op te lossen! Probeer het en laat ons weten hoe je ervaring was in de reacties hieronder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me