BolehVPN Review

Jurisdiktion Seychellerna
Pris $ 6,66 / mo för en 1-årsplan
servrar 35 servrar i 12 länder
loggar Lagra anslutningsloggar
kryptering AES-256 bitars
Avblockerar Netflix Nej
torrenta Ja
Fungerar i Kina Nej
Rekommenderad  Nej
Hemsida https://www.bolehvpn.net/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Drivs av BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN är en tjänst som har fått en liten men växande community av användare på mycket kort tid. Den här tjänsten är ganska liten när det gäller sina erbjudanden jämfört med de större, bästa VPN-leverantörerna ute och den har till och med några brister, men ändå har dess prestationer varit kända för att vara robusta och säkra.

Så idag kommer vi ner för att testa dessa påståenden äntligen i vår detaljerade BolehVPN-granskning av BestVPN.co!

Contents

BolehVPN Security Review

Ett VPN är bara acceptabelt om det’är säker, inga andra tankar. Och detta är vårt nummer 1-värde som vi utvärderar VPN på. Ja, andra aspekter av tjänsten spelar ingen roll, men inte så mycket som säkerhet gör.

BolehVPN’s säkerhetsapparat är robust och kraftfull men det finns definitivt några få chinks i rustningen.

Det erbjuder standard militärklass AES 256-kryptering, som benämns “Brute Force Attack Proof”. Med denna kryptering på din VPN-anslutning, skulle alla som ser att dechiffrera dina datapaket definitivt bli besvikna varje gång.

Att spränga igenom denna krypteringsnivå är praktiskt taget omöjligt, så därför är BolehVPN otroligt säkert från denna synvinkel.

Leverantören erbjuder också OpenVPN-protokoll, som igen är helt topp, eftersom det inte finns något annat protokoll som är säkrare än så. den’s standardprotokollet i sina appar, så tills du inte gör det’Jag behöver inte göra det av allvarligt behov, sedan är det bara’t ändra det.

Nu går du mot nackdelarna, BolehVPN’s loggningspolicy är inte tillräckligt transparent.

Jag vet inget VPN som säger något annat än att det håller noll loggar, men oftast är sanningen ganska annorlunda än det och allt du behöver för att få åtkomst till det är bara lite grävning.

Och det’s exakt vad jag gjorde med BolehVPN, bara grävde lite djupare och kom med detta:

bolehvpn loggningspolicy

Som framgår av den här skärmdumpen från BolehVPN’s sida om sekretesspolicy, behåller leverantören kraften att behålla dina loggar om du hänger dig åt någon form av ovanlig eller olaglig aktivitet. Här tillhandahåller leverantören motiveringen att om det inte finns något misstänkt, bara till dess, har du inte loggar.

Jag klassificerar inte detta som “Vilseledande” eller “Farlig” överhuvudtaget, men en trevlig noll loggpolitik bör sakna alla sådana saker.

Ett annat problem med BolehVPN är konflikten på platsen för VPN’s jurisdiktion, dvs. Seychellerna och på platsen för BV-internettjänster (moderbolaget), som är baserat i Malaysia. Om VPN drivs av moderföretaget som är baserat i Malaysia ställer VPN själv som regleras av lagar från Seychellerna några allvarliga tvivel.

BolehVPN måste förtydliga detta och se till att det snart kommer att utfärda ett uttalande som klargör eller ger oss sitt ståndpunkt i frågan om platsen eftersom platsen är en av de viktigaste faktorerna för att granska en VPN’s säkerhet.

En osäker plats för dataparkering som USA eller Storbritannien kan allvarligt undergräva användarnas integritet oavsett hur mycket stabilitet som erbjuds av andra säkerhetsfunktioner.

Det gjorde jag inte’t stöter på några IP-läckor eller DNS-läckor alls, så att’är ett stort, stort plus!

BolehVPN Review

BolehVPN Review

BolehVPN-prissättningsgranskning

VPN: er’T erbjuder generellt sina prissättningsplaner i termer av dagar som BolehVPN gör men det’det är inte en dålig sak eftersom det kommer att göra det möjligt för användare att få en bättre förståelse av tidsperiod för sitt prenumeration mot det värde de får för de pengar de betalade.

Jag gillade BolehVPN’är ärlighet i sina prissättningsplaner och det’Det beror på att det har lagt upp det slutliga priset för planen, som användaren måste betala istället för att blinka billiga månatliga räntor för långsiktiga planer, med slutbetalningar som är mycket, mycket högre än användaren förväntat.

För t.ex. en VPN blinkar att dess 2-åriga prenumeration uppgår till bara $ 2 / månad. Det här låter billigast vpn, men om du går efter denna plan måste du betala 48 $ totalt. Detta är en vilseledande marknadsföringspraxis och som jag allvarligt är emot. Men betryggande gör BolehVPN inte’t gör något av detta.

Prisplanerna är enkla och lätta att förstå:

 • 7 dagar: $ 3,70 faktureras en gång
 • 30 dagar: $ 9.99 faktureras en gång
 • 60 dagar: $ 16.99 faktureras en gång
 • 180 dagar: $ 44.99 faktureras en gång
 • 365 dagar: $ 79.99 faktureras en gång

bolehvpn prissättningsplaner

BolehVPN’s prissättning kommer inom det överkomliga utbudet, vilket är en överraskning igen, och det’Det är därför att många tjänster som är ännu mindre än den här erbjuder sina planer för högre priser än detta ger.

För mig är de bästa planerna de 60 dagarna och de 180 dagars planerna, eftersom de är en av de bästa priserna i sina kategorier i hela VPN-branschen.

Leverantören erbjuder också en fullständig, nollåtagande 24 timmars kostnadsfri testperiod för sina nya användare. Tillsammans med det finns det också en 14-dagars återbetalningspolicy, så vi kan säkert antaga att BolehVPN är ganska benägen att erbjuda en kundvänlig service med massor av underlättnad, och det är verkligen inte girigt alls.

Betalningsmetoder inkluderar kryptobetalningar som är ett extra plus.

BolehVPN-klientapp och serversgranskning

NordVPN erbjuder nu mer än 5000 servrar, medan dessa siffror är ganska högre än PureVPN-servrar som erbjuder 300 000+ IP: er och 2000+ servrar och Surfshark VPN som erbjuder 800+ servrar. Men till skillnad från dessa jättar har BolehVPN bara 35 och det också i bara 12 länder världen över.

Detta serverantal är extremt lågt, trots att det är en liten leverantör. En VPN i sin skala och pris borde erbjuda minst 100 servrar.

Platserna är klisjéer, dvs du’Jag hittar de flesta av dem i antingen Nordamerika eller Europa, så det finns inget speciellt att skriva hem om här.

Ja, vi testade strömmningsfunktionerna och det verkade fungera bra när det gäller att spärra Netflix och det var allvarligt en trevlig överraskning. Vi kom till Netflix USA och Netflix UK, vilket var en glädje och några viktiga poäng av leverantören.

BolehVPN erbjuder också okej prestanda för Torrenting, inte så bra, inte så illa. Problemet här är inom räckhåll. De största strömmarna i världen finns inte på P2P-platserna som BolehVPN erbjuder, så hastigheterna blir långsamma.

Båda dessa funktioner, dvs avblockering av US Netflix- och Torrenting-stöd kan endast nås om du laddar ner och får åtkomst till rätt serverkonfigurationsfiler. BolehVPN har öronmärkt dessa filer som “Streaming Support”’ och “BolehFlix”.

Om BolehVPN kommer att förbättra en aspekt av sin tjänst drastiskt, kommer det att vara design, kompatibilitet och antal alternativ för sina klientappar..

Med ett gränssnitt som passar Windows 98 mer än idag, BolehVPN’s Windows-klient är extremt rörig med för många alternativ och tecken, som inte är av någon speciell nytta.

Bolehvpn Windows-klientapp

Och de ständiga misslyckandena med att ansluta till en server var allvarligt en mardröm. De större leverantörerna i branschen erbjuder de bästa kunderna av dem alla. De är enkla, med bara en stor anslutningsknapp och ett växlingsalternativ för att växla mellan servrar och det’det är det. BolehVPN måste renovera sina kunder om de vill konkurrera med de bättre leverantörerna på marknaden.

BolehVPN Review

Ovanpå detta BolehVPN’s mobilstöd är inte lätt för nybörjare och nybörjare att förstå som för dem, du måste gå igenom den manuella vägen genom att ladda ner OpenVPN-klienten, manuellt ladda ner serverkonfigurationsfilerna och först då kan BolehVPN kunna arbeta på en mobil. Inte bra, på allvar.

BolehVPN Review

En återlösande faktor här skulle vara att BolehVPN erbjuder överraskande snabba hastigheter och det klockade nästan 14 Mbps på en 20 Mbps-anslutning, vilket inte alls är dåligt för en leverantör av denna skala.

BolehVPN Major Round-Up

Efter att ha kritiskt analyserat de viktigaste aspekterna av dess tjänst, låt’s gå ner mot en större sammanställning av tjänsterna där vi kommer att informera dig om tjänsten’s för- och nackdelar på ett kort, begränsat sätt, så att du kan förstå tjänsten i ett mycket bättre perspektiv.

Fördelar

 • Stödjer Torrenting
 • Snabba hastigheter
 • Inga DNS- eller WebRTC-läckor
 • Kan avblockera Netflix
 • Krypterings- och protokollsupport är förstklassig

Nackdelar

 • Låg serverantal
 • Klientappar är inte väl utformade och är problematiska att arbeta med
 • Mobilt stöd finns bredvid obefintlig
 • Inget livechatsupport / Endast e-poststöd är tillgängligt

Slutsats

Nu kommer jag till min slutliga dom om tjänsten, dvs om jag rekommenderar det eller inte. Ja, jag står bakom tjänsten och det’Det beror på att jag värderar prestanda framför allt. Om en VPN håller en användare säker på alla sätt, finns det ingen anledning till varför man inte skulle göra det’t rekommenderar det. Ja, alternativen och funktionerna i denna leverantör är begränsade som lågt antal servrar, inget livechatsupport, inga iOS-klienter etc. men BolehVPN vinner på saker som betyder mer som snabbare hastigheter, noll DNS-läckor etc..

Om leverantören kan smeka sina sårbarheter och bara expanderar lite mer, har den potentialen att gå i omloppsbana. Testa det, även under den kostnadsfria testperioden. Jag kan försäkra er om att det klarar sig mycket bättre än till och med några av de stora storpiggarna där ute.

Похожие статьи

 • Granskning av privat tunnel 2023

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / månad ($ 36 i årsplanen) Servrar 22 servrar i 12 länder Loggar Håller känsliga loggar för 14 dagars kryptering…

 • Mullvad VPN Review

  Jurisdiktion Sverige Pris 5,55 $ / månad Servrar 550 Servrar i 35 länder Loggar Inga loggar Kryptering AES-256-Bit Avblockerar Netflix Inkonsekvent prestanda…

 • AzireVPN Review

  Jurisdiktion Svenska Pris $ 3,45 / månad ($ 82,71 faktureras en gång) Servrar 5 Loggar Nej Kryptering AES-256 Avblockerar Netflix Nej Spännande Ja Fungerar i Kina Nej…

 • AirVPN Review 2023

  AirVPN har kanske den mest krympande värdiga taggen i hela VPN-branschen. Den definierar tjänsten genom dessa ord “Luften för att andas det verkliga…

 • VPNBaron Review 2023

  Jurisdiktion Rumänien Pris $ 5.54 Servrar 13 loggar Inga loggar Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Nej Rekommenderas…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Overzicht StrongVPN-beveiliging