AVG Secure VPN Review 2020: is AVG VPN goed?

Jurisdictie Tsjechië
Prijs Eenmalig $ 79,99 gefactureerd (1-jarig abonnement)
Servers 50+
logs Ja
Encryption AES-256-CBC
Blokkeert Netflix Ja
torrenting Ja
Werkt in China Nee
Aanbevolen  Nee
Website https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
Compatibiliteit Windows, Android, Apple

Veilige VPN is het bijproduct van AVG Technologies; opgericht in 1991 als een antivirusprovider, overgenomen door Avast in 2016. Het is een bescheiden privacytool, gerangschikt op de 50e positie van de 180 providers op BestVPN.co.

Het maakt gebruik van 256-bit-AES-codering en ALLEEN hosts 50 servers in 30 landen wereldwijd. Helaas slaat het ook sessie- en verbindingslogboeken op en heeft de Windows-app een virus. Gelukkig lukt het wel om streamingplatforms zoals Netflix US te deblokkeren.

Prijzen beginnen bij $ 6,66 / mnd. met een jaarlijks abonnement en u krijgt een gratis proefperiode van 7 dagen om de service te testen. IK BEVEEL NIET AAN de aanbieder voor privacybewuste gebruikers, maar adviseren om voor het goedkope en betrouwbare alternatief te gaan, Surfshark kost $ 1,99 per maand.

Lees voor meer informatie deze diepgaande AVG VPN review 2020, waar ik het heb over beveiliging, transparantie, prijzen, servers, prestaties, compatibiliteit en ondersteuning:

Aantal servers 50+
Jurisdictie Tsjechië
logs Ja
torrenting Ja
Blokkeert Netflix Ja
Prijs Eenmalig $ 79,99 gefactureerd (1-jarig abonnement)
protocollen OpenVPN & IPSec
Omzeilt China Firewall Nee
Data encryptie AES-256-CBC
Website https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

Een analyse van AVG VPN’s Beveiliging

AVG Secure VPN heeft zijn hoofdkantoor in Tsjechië, weg van 5/9/14 Eyes Allianties. Zoals de meeste EU-landen heeft de locatie minder internetbeperkingen.

Dit werkt in het voordeel van de provider, omdat het land zelfs mild is voor degenen die toegang hebben tot het BitTorrent-netwerk. VPN's zijn niet verboden in het land en de wet voorziet in vrijheid van meningsuiting en pers.

De regering respecteert de rechten van netizens, afgezien van “Haattoespraak” zaken die misdaden uit het communistische tijdperk en de holocaust ontkennen. Anders verbiedt de overheid willekeurige inmenging in privacy.

Er was wat verontwaardiging over een nieuwe rekening van minister van Financiën Andrej Babiš. Het concentreerde zich op “internet deanomization” volgens welke elke gebruiker een “internet paspoort” om toegang te krijgen tot de digitale wereld. Het werd echter nooit goedgekeurd vanwege de pure afkeuring van netizens.

Als zodanig genieten netizens in het land van een onbeperkt internet, met blokken die alleen worden opgelegd op webpagina's die pedofilie, kinderhandel, kinderprostitutie en pornografie promoten.

Registreert AVG Secure VPN uw gegevens?

AVG Secure VPN’s “Logbeleid en gebruik” is vrij transparant en duidelijk. In tegenstelling tot andere providers liegt dit product niet over het NIET opslaan van VPN-gegevens.

Natuurlijk zeggen ze niet precies wat “VPN-gegevens” ze registreren, maar alleen beweren dat ze dat wel moeten doen, moet de privacybewuste alert zijn op de service.

De provider beweert dat hij deze gegevens verzamelt voor technische doeleinden, fraude tegen de service en om misbruik van hun services te voorkomen / identificeren, zoals het overtreden van hun “Eindgebruikersovereenkomst”.

Dit houdt in dat u zich moet bezighouden met spammen, bestanden delen of andere illegale activiteiten. Om de aanbieder dergelijke gevallen te laten identificeren, zullen ze bijhouden welke websites u bezoekt.

Als zodanig hoeven ze niet te vermelden welke gegevens worden vastgelegd, maar we weten wel dat het gebruikslogboeken registreert (wat een rode vlag is). ik’Ik laat de aanbieder met je info aan jou vertrouwen!

AVG Secure VPN Review

Welke codering gebruikt AVG VPN?

Om het inkomende / uitgaande verkeer te beveiligen, maakt AVG Secure VPN gebruik van AES-256-codering van militaire kwaliteit met HMAC SHA256-hash-authenticatie.

Voor het besturingskanaal gebruikt AVG VPN dezelfde AES-256-cijfers met een RSA-2048-handshake. Perfect Forward Secrecy (PFS) wordt geleverd door een DHE-4096 sleuteluitwisseling.

Lekt AVG VPN uw WebRTC / DNS / IP-adres?

Om een ​​compleet beeld te krijgen van de beveiliging die wordt geboden door AVG Secure VPN, heb ik WebRTC / DNS / IP-adreslektests uitgevoerd op drie verschillende websites.

Het proces omvatte verbinding maken met verschillende servers en kijken of de provider lekproblemen had. De resultaten die u hieronder ziet, zijn afkomstig van mijn tests op hun Israel, Petah Tikva-server.

IP-DNS-lektest - VPN verbonden

Perfecte privacy - DNS-lektest

Zoals u ziet, onthullen de resultaten bij het controleren van de DNS van Perfect Privacy, dat het adres afkomstig is uit Israël via de ISP van HQserv Communication Solutions.

Dit betekent dat de provider erin geslaagd is mijn DNS-adres te verbergen, waardoor mijn officiële locatie onbekend en onzichtbaar is. Het IP waar ik toegang toe heb; 185.191.205.3

Perfecte privacy - DNS-lektest AVG Secure VPN

Browserlekken - WebRTC-lektest

Niemand wil zich aanmelden bij een provider die het meest elementaire facet van een VPN niet biedt: PRIVACY. Als er zelfs maar de minste kans is dat uw WebRTC lekt, zult u zo stinken.

Gelukkig voor u, heeft AVG Secure de test doorstaan, nadat deze verbinding had gemaakt met een Israel-server. Zoals u kunt zien, tonen de onderstaande resultaten een openbaar IP en een lokaal IP uit Israël.

Browserlekken - WebRTC-lektest AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Volledige privacyanalyse

Om ervoor te zorgen dat de resultaten die we voor zowel WebRTC als DNS-lektests hadden ontvangen, nauwkeurig waren, besloot ik een volledige privacyanalyse uit te voeren op de provider die IPLeak.net gebruikt.

Als u naar de onderstaande resultaten kijkt, ziet u geen tekenen van lekkage. Het IP-adres is dat van een Israëlische locatie, inclusief het lokale IP-adres.

De DNS-server is ook hetzelfde als de gecamoufleerde IP, waarmee wordt gecontroleerd of uw identiteit veilig blijft wanneer u AVG gebruikt’s VPN-toepassing.

IPLeak.Net - Volledige privacyanalyse AVG Secure VPN

App-bestandscontrole: 1 GrayWare-virus gedetecteerd

Ik moet zeggen dat ik echt teleurgesteld was om te ontdekken dat AVG, ondanks dat het een gerenommeerde antivirus- en antimalware-software is, een virus in hun Secure VPN.exe-bestand voor Windows heeft.

App-bestandscontrole

De test werd uitgevoerd op de virustotal.com-website, waar u een bestand kunt uploaden en het kunt laten analyseren in meerdere antivirusservices om te controleren op rode tekens.

Waar de .exe-applicatie 69 controles doorvoerde, faalde het in één. De app wordt geleverd met het GrayWare / Win32.Presenoker-virus. Het mac .dmg-bestand heeft alle 55 controles doorstaan.

App-bestandscontrole

AVG VPN-serverlocaties

AVG Secure VPN-providers gebruikers met servers op 50+ locaties over de hele wereld. Ze moeten hun aanbod nog steeds uitbreiden, maar klanten hebben de mogelijkheid om speciale servers te kiezen voor P2P / Torrenting en streaming, die beide probleemloos werken.

Ik heb ook snelheid- / servertests uitgevoerd op tal van locaties om bare-metal servers te identificeren van virtuele (nep) servers. Het proces kostte me ongeveer een uur, waar ik ongeveer 20 locaties testte. Graag bevonden alle servers zich op de exacte geadverteerde bestemming.

AVG Secure VPN-servers aangeboden

AVG VPN-snelheidstests voor streamen en downloaden

Gemiddeld slaagde AVG erin een stabiele 72,83 Mbps in download en 68,63 Mbps in uploadsnelheden te leveren, gebaseerd op onze prestatietests op 5 verschillende serverlocaties.

Server ONS UK Australië Duitsland Frankrijk Gemiddelde
Download 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
Uploaden 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
Ping 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

Werkt AVG VPN met Netflix?

Gelukkig werkt AVG VPN met Netflix. Een van de belangrijkste redenen om te investeren in een VPN-oplossing is immers het omzeilen van geografische beperkingen en inhoudsbeperkingen, opgelegd door streaming websites over de hele wereld.

Om te controleren of AVG Secure VPN probleemloos werkt voor het deblokkeren van VoD's, maakte ik verbinding met een Amerikaanse server en ging ik meteen naar Netflix.com voor het controleren van hun volledige database met titels.

Streaming VS.

Eerder waar ik niet kon kijken “Parken en recreatie” op het platform, de verbinding met de Amerikaanse server in AVG Secure, deblokkeerde het tv-programma.

Zoals je hieronder kunt zien, streamt het tv-programma vrij soepel en in HD-kwaliteit. Dit werkte echter alleen voor het deblokkeren van de Amerikaanse Netflix en niet voor andere platforms zoals BBC iPlayer en Amazon Prime.

Streaming parken en recreatie

Is het veilig om te torrent met AVG VPN?

Helaas biedt de provider geen StealthVPN a.k.a. verduistering voorzien zijn van. Ik had nog steeds een vertegenwoordiger van mij test de service in China (als onderdeel van onze 80+ provider’s analyse), maar het werkte niet.

Hoewel, de VPN functioneerde op andere locaties zoals Iran, Irak, Turkije en Egypte, waar VPN-verboden op handen zijn en vrij moeilijk te omzeilen zijn.

Met betrekking tot P2P / Torrenting heb ik een test uitgevoerd op IPLeak.net, die vroeg om een ​​magneetlink te downloaden en vervolgens de achtergrond achter het netwerk te beoordelen.

Zoals u kunt zien, tonen de resultaten aan dat mijn identiteit is beschermd, waardoor een ander IP-adres wordt onthuld dan mijn werkelijke locatie en adres: 185.191.205.6.

Torrent-adresdetectie AVG Secure VPN

Virtuele locaties testen

Hieronder ziet u de resultaten van CA Technologies’ App synthetische monitor. Ik pikte de Israëlische server naar meer dan 90 controlestations wereldwijd vanaf ASM.CA.

Virtuele locaties testen

De Round-Trip-Time (RTT) op alle locaties was extreem hoog, behalve in Israël - Kiryat-Matalon, dat een gemiddelde heeft. rtt van 1,620 ms, wat aangeeft dat de server dichtbij is.

Virtuele locaties testen voor AVG VPN

De tracert-tool van CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verifieer deze bevindingen verder met een rtt van 1.603 ms. Dit betekent dat de server zich inderdaad in Israël bevindt.

Virtuele locaties testen

AVG VPN-compatibiliteitsbeoordeling

Bij het analyseren van de provider realiseerde ik me dat AVG Secure VPN geen browserextensies biedt. U hebt alleen apps beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS.

U kunt ze allemaal rechtstreeks van de website downloaden. Smartphone-gebruikers kunnen ervoor kiezen om de VPN rechtstreeks vanuit de Google Play Store of iTunes te installeren, afhankelijk van het apparaat dat ze gebruiken.

AVG Secure VPN-compatibiliteit

AVG VPN Klantondersteuning Review

Wat betreft klantenondersteuning is AVG Secure VPN behoorlijk proactief. Ze bieden 24/7 live chatondersteuning aan betaalde gebruikers, waar u binnen enkele seconden na uw vraag een antwoord ontvangt.

In tegenstelling tot andere providers op de markt, biedt de VPN zelfs premium-ondersteuning via de telefoon. U kunt ze bellen op 1-844-234-6038 voor alle informatie / hulp over hun producten.

Er is ook een ondersteuningsdashboard, waar gebruikers zoekopdrachten kunnen invoeren om doorgestuurd te worden naar relevante blogs / handleidingen voor probleemoplossing.

Klantenservice

Hoeveel kost AVG VPN?

In tegenstelling tot andere providers die abonnementen van verschillende duur met kortingen aanbieden, onthult mijn AVG VPN-review dat de provider het eenvoudig houdt door een jaarplan aan te bieden, dat begint bij $ 79,99 / jaar.

Dit betekent dat u een miezerige $ 6,66 / maand betaalt. Deze kosten zijn vrij budgetvriendelijk, in vergelijking met andere op de markt die beginnen bij $ 10+ boven maandelijks.

AVG Secure VPN-prijzen

Biedt AVG VPN speciale beveiligingsfuncties?

Zelfs nadat ik diepgaand was ingegaan op AVG Secure VPN, kon ik geen geavanceerde functies vinden die uw anonimiteit online zouden verbeteren. Hoewel ja, kan de provider uw identiteit verbergen.

Het ontbreekt enorm in het aanbieden van extra beveiligingsfuncties zoals automatische kill-switch, DoubleVPN, Onion over VPN, StealthVPN en DDoS / DPI Attack Protection, die vandaag allemaal nodig zijn’s snelle technologische wereld.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd verbinding maken met AVG VPN?

AVG Secure VPN biedt gebruikers niet veel mogelijkheden om hun verbinding op verschillende apparaten te delen. Net als de meeste providers op de markt, heeft het een limiet van vijf multi-logins.

Dit betekent dat u het alleen op vijf apparaten tegelijk kunt gebruiken. In vergelijking met Surfshark, dat onbeperkte verbindingen biedt en een nieuwkomer is (gelanceerd in 2018) - zou ik zeggen dat AVG Secure VPN nog een lange weg te gaan heeft.

AVG VPN-vergelijkingen

VPN-providers

Deblokkeert Netflix US

Biedt snelle snelheden

Encryption

protocollen

Multi-logins toegestaan

pricing

Lees beoordelingen

Website

Surfshark AVG Secure VPN
Ja Ja
Boven gemiddeld Langzaam
Surfshark biedt AES-256-codering op alle ondersteunde protocollen AVG VPN biedt AES-256-codering op alle ondersteunde protocollen
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Onbeperkte verbindingen op een enkel abonnement 5 Multi-logins op een enkel abonnement
$ 1,99 / maand (2-jarig abonnement) met alle functies inbegrepen $ 2,99 / maand (3-jarig abonnement) Met alle functies inbegrepen
Surfshark beoordeling AVG VPN Review
Bezoek Surfshark Ga naar AVG Secure VPN

AVG VPN-alternatieven

Gezien het feit dat AVG VPN’De prestaties zijn niet zo indrukwekkend, gebruikers zijn misschien op zoek naar een betrouwbaar alternatief. Ik stel voor om je aan te melden voor de budgetvriendelijke maar zeer waardevolle Surfshark, die begint met een miezerige $ 1,99 per maand. 

Als u het echter niet erg vindt om een ​​beetje meer geld uit te geven, is er geen betere optie dan het beruchte PureVPN in Hong Kong. Het begint om $ 2,91 / mnd op een vijfjarenplan en heeft een groot netwerk van 5.600 servers!

Beveel ik AVG Secure VPN aan?

Umm ... Ik denk het niet. Allereerst is hun logbeleid nogal schaduwrijk en ik geloof echt dat ze gebruikslogboeken bijhouden, die tijdstempels en bezochte websites bevatten.

Ten tweede is hun serveraantal veel te laag en moeten ze hun lijsten uitbreiden. Ten derde hebben ze geen geavanceerde beveiligingsfuncties om uw anonimiteit te vergroten.

ik’d zeggen dat de VPN alleen een goede keuze is voor gebruikers die eenvoud willen en toegang moeten hebben tot US Netflix. Afgezien daarvan heeft de VPN veel werk nodig.

Als u op zoek bent naar een goedkope alleskunner voor al uw behoeften op het gebied van browsen, torrenting, streaming en gaming, zou ik adviseren om voor Surfshark te gaan dat begint bij $ 1,99 / maand.

Похожие статьи

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdictie Canada Prijs $ 2,99 / mnd op een 1-jarig plan Servers 10 Servers in 10 Landen Logs Logs Gebruikersgegevenscodering AES-256 (betaald) | AES-CBC-128 bit...

 • NordVPN Review 2020

  Jurisdictie Panama Prijs $ 3,49 / mnd op een 3-jarig plan Servers 5560+ servers in 59 landen Logs Geen logs Gecertificeerde codering AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdictie Canada Prijs $ 49 op een 1-jarig abonnement Servers 600+ servers in 60 landen Logs Ja Encryptie AES-256 Bit blokkeert Netflix Nee Torrenting Ja...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdictie Britse Maagdeneilanden Prijs $ 1,99 / mnd ($ 47,76 voor 24 maanden) Servers 1040+ in 61+ landen Logs Geen logs Gecertificeerde codering...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdictie Hong Kong Prijs $ 2,91 / mnd op een 2-jarig abonnement Servers 2.000+ in 140+ landen Logs Geen logs Gecertificeerde codering AES-256-CBC blokkeert Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me