12VPN beoordeling

Jurisdictie Hong Kong
Prijs 5.99
Servers 25
logs Nee
Encryption AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec en PPTP
Blokkeert Netflix Nee
torrenting Nee
Werkt in China Ja
Aanbevolen  Ja
Website 12vpn.net
Compatibiliteit

Met een nogal ironische naam voor een VPN-service is 12VPN een provider die dat niet heeft’het kreeg tot nu toe een behoorlijk aantal beoordelingen.


Het’is een kleine dienst, gevestigd in Hong Kong en is zeker niet zoals uw gemiddelde beste VPN-providers. Klein doet het echter niet’t komt neer op helemaal slecht, omdat soms zelfs de meest obscure diensten je kunnen verrassen door pure deuk in hun prestaties en intenties om online gebruikersprivacy te waarborgen.

En dat’s Ik begon de service en de verschillende facetten ervan te analyseren om gebruikers te informeren over wat ze precies van deze aanbieder verwachten.

12VPN beoordeling

Dus, hier is mijn uitgebreide beoordeling van 12VPN met gedetailleerde kritieken op de prijzen, apps, beveiliging en meer van BestVPN.co!

12VPN Beveiligingsoverzicht

Allereerst moet een VPN koste wat het kost de privacy waarborgen en het kan de gebruiker nooit toelaten’wacht af. En ondanks de introductie van flitsende functies en functionaliteiten, is beveiliging nog steeds de belangrijkste lens waardoor een VPN wordt beoordeeld.

12vpn beveiligingsfuncties

12VPN biedt de industriële standaard AES 256-codering van militaire kwaliteit en ondersteunt ook belangrijke protocollen zoals OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec en PPTP, wat absoluut een stevig beveiligingspakket is.

Ondanks deze beveiligingsaanbiedingen, 12VPN’Het houtkapbeleid viel op door afwezigheid. De provider maakt er op de hele site geen melding van, wat bizar is als VPN’s transparantie over haar houtkapbeleid is cruciaal om het een passerende veiligheidsmaatregel te geven.

Als er geen registratiebeleid op de site aanwezig is, kan ik het geen volledige beveiligingsbeoordeling geven. Periode.

12VPN’s Beoordeling van de serverinfrastructuur

Deze provider biedt een zeer beperkt serverbereik met slechts 14 locaties, waaronder landen als de VS, het VK, Canada, Japan, Singapore, Spanje, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Israël, Hong Kong, Zweden, Turkije en Duitsland. In vergelijking met PureVPN-servers of Surfshak VPN-servers is dit echter vrij laag, omdat deze meer dan 500 servers in meer dan 100 regio's bieden.

12VPN is behoorlijk gericht op het bedienen van Chinese klanten, wat geweldig is omdat er niet veel VPN's zijn die zich niet op de markt richten, maar er in feite voorbeeldige functionaliteit voor bieden.

De servers in landen als Japan en Hong Kong geven aan dat 12VPN van plan is Chinese klanten snellere snelheden te bieden vanwege de kortere server-nabijheid.

De andere serverlocaties zijn conventioneel, d.w.z. vooral gericht op Noord-Amerika en Europa. Een grote verrassing hier was dat 12VPN Turkije biedt als een serverlocatie waarmee klanten uit het Midden-Oosten een betere ervaring kunnen krijgen. Deze server zal ook gebruikers uit Oost-Europa vergemakkelijken, aangezien Turkije dichter bij dergelijke landen ligt.

12vpn serverlocaties

Een grote teleurstelling hier was dat 12VPN niet de beste VPN was voor Netflix USA met de VPN die slechts 2 keer doorging in 23 pogingen, wat niet volgens de normen is.

12VPN’s Prijsplanoverzicht

Deze aanbieder biedt over het algemeen drie soorten plannen en hun details zijn als volgt:

 • Maandelijks abonnement: $ 10,99 / maand
 • Halfjaarlijks plan: $ 8,99 / maand ($ 53,95 eenmalig gefactureerd)
 • Jaarplan: $ 5,99 / maand ($ 71,88 eenmaal gefactureerd)

12vpn Prijsplannen

Volgens mijn ervaring in de branche is de prijs van 12VPN een beetje te duur in vergelijking met de functies en functionaliteiten die het biedt. De prijzen voor de maandelijkse en halfjaarlijkse deals zijn bijna vergelijkbaar met ExpressVPN, wat op dit moment misschien wel de beste in de branche is.

U kunt geen prijzen rekenen die zo hoog zijn als de marktleider wanneer uw service veel kleiner is in vergelijking met deze. De VPN is niet’helemaal niet slecht, wat’s niet goed, zelfs voor de provider zelf, is de prijsstelling. Het beste plan is de jaarlijkse deal en komt op $ 5,99 / maand, wat acceptabel kan zijn, maar als een gebruiker een NordVPN-abonnement voor een vergelijkbaar bedrag kan krijgen, waarom zou dit dan gaan voor 12VPN? Gewoon niet’t is logisch.

Ik zou 12VPN aanbevelen om zijn prijzen met minstens $ 1,5 voor elk plan te brengen’s maandelijkse prijzen als het zijn merk veel aantrekkelijker wil maken voor potentiële klanten.

12VPN biedt je een 14-dagen geld-terug-garantie, dus je kunt zeker in de service worden belegd om het zelf uit te proberen, zonder de kansen te vergeten om je geld terug te krijgen in het geval je’het bevalt.

Belangrijke betalingsmethoden zijn onder meer Debit / Credit Card, PayPal, UnionPay en Bitcoin (voor anonieme gebruikers). De opties lijken beperkt, maar het biedt ook een speciale Chinese betaalmethode voor Chinese gebruikers, waardoor een aantal belangrijke punten worden behaald voor zo'n geweldige gebruikersgerichte functie.

12VPN Client-apps

Vandaag binnen’In de wereld moet een VPN meerdere client-apps bieden als het een breder publiek wil bedienen en dat’s omdat moderne gebruikers allerlei apparaten kunnen gebruiken waarvoor ze beveiliging nodig hebben.

12VPN biedt alleen het standaard Client-app-pakket met alleen Windows. Mac-, iOS- en Android-app beschikbaar naast browserextensie voor Mozilla en Chrome.

12vpn client-apps

Ik heb de Windows-client-app gecontroleerd en ik moet zeggen dat dit een onderdeel is waar andere providers veel te leren hebben van 12VPN.

Een eenvoudige, gemakkelijk te navigeren met no-flashy-stuff VPN-client die elke activiteit doorloopt, variërend van serverwisseling tot het schakelen tussen functies. Ja, grote providers bieden flitsende dashboards voor hun VPN-clients, maar ze zijn te rommelig voor een beginneling en een beginner om te begrijpen.

Er zijn geen grote DNS-lekken gemeld via de Windows-client-app-verbinding.

Na een grondige evaluatie van de belangrijkste aspecten van de service, moet ik de nadelen opnoemen, d.w.z. de problemen met de service die zo snel mogelijk moeten worden opgelost om de prestaties van de service te verbeteren:

Pros

 • Nu, laat’bekijk de positieve punten:
 • Er waren bijna nul storingen tijdens de 35-uur durende testrun van deze VPN, wat verbazingwekkend is
 • De client-app is lichtgewicht en reageert snel
 • Socks5 Proxy is beschikbaar voor liefhebbers van streaming
 • Shadowsocks is beschikbaar waardoor de service beter in staat is om door de Chines Firewall te schieten

Cons

 • Snelheden zijn acceptabel, maar niet razendsnel, waardoor downloaden en streamen soms een probleem is
 • De website is daarom te onhandig samengesteld, waardoor het moeilijk is voor gebruikers om er doorheen te navigeren.
 • Het logbeleid wordt nergens vermeld
 • Geen kill-schakelaar beschikbaar waardoor gebruikers in gevaar kunnen komen in geval van een storing
 • Netflix-ondersteuning is een glitch en isn’t betrouwbaar
 • De provider zit nog steeds vast aan e-mailondersteuning als primaire manier van correspondentie met vragen van gebruikers. Een Live chat-functie zou meer merkbaar zijn.

Conclusie

12VPN is geen grote service zoals je misschien al hebt beoordeeld en het heeft zelfs enkele grote tekortkomingen, maar de beveiligingsfuncties waren topklasse, d.w.z. geen storingen, geen DNS-lekken, geen IPV6-lekken, onder andere. Bovendien is de service een van de meest geschikte opties voor Chinese VPN-gebruikers.

Ik zou 12VPN aanbevelen om zich te concentreren op de verbeteringen, omdat er een enorm potentieel in zit om er te zijn met de allerbeste in de komende 3-4 jaar.

Похожие статьи

 • IVPN Review 2020

  Jurisdictie Gibraltar Prijs 8,33 Servers 3152 Logs Geen codering AES-256 Blokkeert Netflix Ja Torrenting Ja Werkt in China Ja Aanbevolen Ja Website...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN heeft misschien de meest cringe waardige slogan in de hele VPN-industrie. Het definieert de dienst door deze woorden “De lucht om het echte te ademen...

 • Anonine VPN Review

  Jurisdictie Seychellen Prijs $ 3,99 / maand (1 jaarplan) Servers 150+ in 32 landen Logs Geen codering AES-256 Blokkeert Netflix Ja Torrenting Ja Werkt...

 • Private Tunnel Review 2020

  Jurisdictie Verenigde Staten Prijs $ 3 / maand ($ 36 op het jaarplan) Servers 22 Servers in 12 landen Logs Houdt gevoelige logs gedurende 14 dagen versleuteling...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdictie Roemenië Prijs $ 5,54 Servers 13 Logs Geen logs Codering OpenVPN / L2TPIKEv2 Blokkeert Netflix Ja Torrenting Ja Werkt in China Nee Aanbevolen...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me