YksityinenVPN-arvostelu

Toimivalta Kanada
Hinta 3,82 dollaria kuukaudessa yhden vuoden suunnitelmalla
palvelimet 150+ palvelinta yli 50 maassa
lokit Joo
salaus AES-256-bittinen
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://privatevpn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Ruotsissa toimiva PrivateVPN on kaiken tarjoava käyttäjille digitaalinen vapaus. Tarjoaa erittäin asiakaskeskeisiä VPN-palveluita, kuten Netflixin vapauttaminen, torrentia tukeva palvelu ja Disney +, se on kerännyt maineen markkinoilla suorittaessaan näitä toimintoja poikkeuksellisen hyvin.

Kuitenkin’Pidempien tilausten puute ja korkeat kustannukset vaativat käyttäjiä luottamaan budjettiystävällisempiin vaihtoehtoihin. Siitä huolimatta, käy läpi vuoden 2020 PrivateVPN -tarkistus, jolla näet puolueettoman kuvan palveluntarjoajasta, tai lue parhaat vaihtoehdot VPN-oppaasta.

PrivateVPN perustuu maahan, joka on 5 silmän jäsen

Huolimatta Ruotsin nimestä, joka herättää turvallisuuden tunteita kaikille, ei juurikaan tiedä, että tämä viehättävä Euroopan maa kuuluu 5 viiden silmän allianssiin, kuten löysimme yksityiskohtainen tutkimus kansainvälisistä tiedonjakoyhdistyksistä. Koska kotipaikka on Ruotsi, tee PrivateVPN: stä paljon epävarmaa, koska Ruotsin hallitus voi milloin tahansa vaatia PrivateVPN: ää hankkimaan tietoja joko maasta’omasta pyynnöstä tai allianssin jäsenmaiden pyynnöstä. Vaikka PrivateVPN ei noudata sitä, pelkkä gag-tilauksen vastaanottamisen uhka on riittävän ongelmallista herättämään huolta.

YksityinenVPN-lokipolitiikka

BestVPN.co: lla olemme anteeksiantamatta yksityisyyden suhteen, eikä mikään ole meille hyväksyttävissä tässä nollasummapelissä kuin nimenomaisesti ilmaistu nollapalkikäytäntö.

Teimme kattavan tutkimuksen yli 100 palveluntarjoajan hakupolitiikasta vain kertoa käyttäjille siitä, kuinka jotkut VPN: t ovat epäluotettavia, vaikka he väittävät päinvastoin..

PrivateVPN toteaa, että se ei’t tallentaa minkäänlaista käyttäjätietoa VPN-yhteyksien suhteen, mutta olemme edelleen huolissamme, koska se kirjaa käyttäjien IP-osoitteet.

Että’ole turvassa meidän mielestämme, ja PrivateVPN: n on todellakin lopetettava sen tekeminen, jos se todella haluaa pysyä nimellään, joka korostaa yksityisyyttä.

PrivateVPN Review 2020 - Sisällysluettelo

 1. PrivateVPN -pikakatsaus
 2. PrivateVPN hinnoittelukatsaus
 3. PrivateVPN ilmainen kokeilu
 4. PrivateVPN Protocols Review
 5. PrivateVPN-palvelimien arvostelu
 6. PrivateVPN-sovellusten yhteensopivuus
 7. YksityinenVPN-lataus
 8. YksityinenVPN-tuki
 9. YksityinenVPN-lokipolitiikka
 10. Toimiiko PrivateVPN Netflixissä?
 11. Tukeeko PrivateVPN torrentia ja P2P-tiedostojen jakamista?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. YksityinenVPN ja Kodi
 14. YksityinenVPN Reddit arvosteluja
 15. PrivateVPN-välityspalvelin

PrivateVPN -pikakatsaus

Se’Suojattu sisäisellä palvelininfrastruktuurilla ja on yksi niistä harvoista VPN-verkoista, jotka eivät toimi’t napauttamaan minkään lokin kaappaamista.

Muita PrivateVPN: n moitteettomia ominaisuuksia ovat tapinkytkin, omistetut sovellukset, sisällön poistaminen ja paljon muuta.

Heidän salaustasot ovat luodinkestäviä sen varmistamiseksi, että vaikka MiTM (Man in the Middle) hyökkäyksiä olisi, he voittivat’t voida saada mitään datapaketeista.

PrivateVPN on yksi VPN, joka on kerännyt alusta alkaen korkean luottamuksen ja uskottavuuden, ja siitä on tullut palvelu, joka’s ehdottomasti kokeilun arvoinen,

Lisätietoja tästä luodinkestävästä salausasteesta, hinnasuunnitelmista, palautuskäytännöistä, niche-alustan tuesta, lue tämä kattava ja kattava PrivateVPN-arvostelu, jonka BestVPN.co tarjoaa.!

Plussat

 1. 6 samanaikaista yhteyttä
 2. Palvelimet 56 maassa
 3. Tukee kaikkia käyttöjärjestelmiä
 4. Useat protokollat ​​tukevat huippuluokan tietoturvaa & salaus
 5. Rajoittamaton kaistanleveys & palvelinkytkimet
 6. 30 päivän palautuskäytäntö

Haittoja

 1. Ei ilmaista kokeilua
 2. Ei laajennuksia Chromelle tai Firefoxille
 3. Hidas suoratoistonopeus

Hanki PrivateVPN

Toimiiko PrivateVPN Kiinassa?

Valitettavasti PrivateVPN ei tarjoa mitään vankkaa ratkaisua heidän China VPN -sovelluksensa saamiseen. Palveluntarjoajaa ei myöskään ole lueteltu Google Play- ja iTunes-kaupoissa. Sinänsä Kiinassa asuvat netizens-ikäiset voivat joutua käyttämään välityspalvelinta omien sovellusten lataamiseen PrivateVPN: stä. Maan ulkopuolella sijaitsevat, jotka suunnittelevat vierailua Kiinaan, voivat ladata laitteeseensa PrivateVPN-sovelluksen. Tällä tavalla he laskeutuvat Manner-Kiinaan helposti kaikkien ulkomaisten sovellusten / palveluiden / verkkosivustojen lukituksen.

PrivateVPN hinnoittelukatsaus

Huolimatta siitä, että PrivateVPN on yksi luokan parempia VPN-luokkia, se ei ole’t yhtä kallista kuin muut samankaltaiset palvelut. Itse asiassa hinnat ovat laskeneet viimeisen 8 kuukauden aikana. Hinnastostrategia on kuitenkin edelleen sama. Saatavana on kolme suunnitelmaa, mukaan lukien kuukausittainen, neljännesvuosittainen ja vuosittainen.

Kuukauden tilaaminen asettaa sinulle takaisin 7,67 dollaria, kun taas vuosineljännesvuositilaus maksaa 15,75 dollaria, jonka laskutetaan kerran (5,25 dollaria / kuukausi). Mutta henkilökohtainen suosikkini on edelleen vuosisuunnitelma, joka maksaa 50,40 dollaria, laskutetaan kerran (3,88 dollaria / kuukausi), ja sisältää ilmaisen tilauksen kuukauden.

Näin hinnoittelusuunnitelmat esitetään PrivateVPN: ssä’verkkosivustollaan, jotta käyttäjien on helpompi navigoida, ymmärtää ja valita heidän budjetteihinsa sopiva.

PrivateVPN hinnoittelukatsaus

Noin 8 kuukautta sitten, PrivateVPN: n vuotuinen suunnitelma hinnoiteltiin 54,00 dollariin, laskutettiin kerran (4,15 dollaria / kuukausi), joten he ovat ehdottomasti muuttaneet hintojaan pyrkiessään houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Tämän VPN: n taulukkoon tuomien ominaisuuksien ja uskottavuuden vuoksi hinnasuunnitelmat ovat ehdottomasti arvonsa arvoisia. Mutta jos olet edelleen tyytymätön mihinkään, PrivateVPN voitti’t estää sinua poistumasta helpottamalla sinua heidän 30 päivän palautussuunnitelmassaan. Antaa’Alla on lisätietoja siitä, kuinka tämä toimii.

Hanki PrivateVPN

PrivateVPN ilmainen kokeilu

Ilmaiset kokeilut ovat aina mahtavia, koska niiden avulla voit tarkistaa ja testata VPN: ää kaikilta osin ennen sitoutumistaan ​​maksulliseen, kokopäiväiseen tilaukseen. Mutta odota, siellä’Kuten bummer, PrivateVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, kuten muut palvelut, vaikka se olisi ollut hienoa, jos he tekisivät.

PrivateVPN ilmainen kokeilu

Kaikkien hinnasuunnitelmien mukana on vain 30 päivän rahat takaisin -takuu, jossa voit pyytää palautusta milloin tahansa ennen 30. päivän loppua, jos et’t halua pysyä palvelun kanssa.

Vaikka uskomme, että hyvityskäytännöt ovat hyviä, mutta voivat’t korvaamaan ilmaisten kokeilujen kauaskantoiset vaikutukset. PrivateVPN laskee pisteen tässä suhteessa.

Kuinka luoda PrivateVPN-tili

Yksi asia, jota kehitimme erittäin mieleen PrivateVPN-tarkastelun aikana, oli käyttökokemuksen laatu ja helppo navigoitavuus palveluntarjoajan välillä.’verkkosivuilla.

Jos haluat luoda tilin palvelun kanssa, tästä’s kuinka helppoa se on!

 • Avaa PrivateVPN’sivuston ja napsauta “Hanki PrivateVPN” kotisivultaRekisteröinti PrivateVPN-tilille
 • Valitse hinnasuunnitelma (suosittelemme vuosittaista suunnitelmaa pitkäaikaisille käyttäjille) ja kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
 • Valitse maksutapa käytettävissä olevista. Valitsemme Bitcoin, joten tämä johtaa meidät seuraavalle sivulle, jolla tapahtuma käsiteltäisiin edelleen.Yksityinenvpn-kirjautuminen
 • Suorita tapahtuma ja olet onnistuneesti rekisteröitynyt tilille PrivateVPN: ssä.

PrivateVPN-palvelimien arvostelu

Palvelimet ovat minkä tahansa VPN-palvelun perusta. Jos valitset maksetun VPN: n, palveluntarjoajan ei pitäisi vain tarjota monenlaisia ​​palvelinpaikkoja, vaan myös käytettävissä olevien palvelimien määrän tulisi olla riittävän suuri tarjoamaan hyvää palvelua..

Mutta se’tarkalleen missä PrivateVPN petti meitä eniten. Palvelun asiakkaille tarjotaan vain 56 sijaintia ja yli 100 palvelinta. Muut kilpailijat, kuten ExpressVPN, tarjoavat 1500+ palvelinta 94 maassa, kun taas PureVPN tarjoaa 750+ palvelinta 140+ maassa. PrivateVPN: n palvelininfrastruktuuri ei ole’t paras niistä, joita me’olen tarkistanut toistaiseksi.

PrivateVPN-palvelimien arvostelu

Se tarjoaa edelleen kunnollisen Internet-yhteyden, mutta ottaen huomioon palvelimien vähäisyys, ongelmat, kuten kaistanleveyden pullonkaulat, olisivat liian tavallisia.

Se voitti’Ei voi olla niin helppoa avata maantieteellisesti rajoitettua sisältöä joko siksi, että Netflixin kaltaiset yritykset ovat yhä taitavampia tunnistamaan VPN-reititetyt yhteydet ja estämään niiden pääsy. Palvelimia on lisättävä satoihin, jos PrivateVPN haluaa luoda paljon sopivamman ja kykenevämmän palvelun käyttäjäkunnalleen.

PrivateVPN-sovellusten yhteensopivuus

VPN-verkot suojaavat Internet-yhteytesi, mutta kuinka hyvin ne tekevät sen jokaisessa eri käyttöjärjestelmässä, johtuu niiden tarjoamien omistettujen sovellusten yhteensopivuudesta..

PrivateVPN tarjoaa myös perinteisen yhteensopivuuden kaikkien suosittujen käyttöjärjestelmien, kuten Windows, Mac, Android ja IOS, kanssa omistettujen sovellusten kautta.

Mutta se’siitä, vaikka olisimme ehdottomasti kiitollisia, jos he olisivat menneet askeleen edellä kilpailua tarjoamalla enemmän sovelluksia, jotka on omistettu niche-alustoille, kuten Firestick.

PrivateVPN ei ehkä ole paras VPN Macille tai Windowsille, mutta sovellukset toimivat hienosti alustoilla. Heillä on interaktiivinen UX- ja UI-suunnittelu, kaikki ominaisuudet ja vaihtoehdot ovat helposti saavutettavissa.

YksityinenVPN-lataus

Jos haluat ladata PrivateVPN-asiakassovelluksen käyttöjärjestelmällesi, tässä on linkit, jotka auttavat sinua tekemään sen jokaiselle erilliselle alustalle:

 • Windows

Sovellus Windows 7, 8, 8.1 ja 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • mac

Sovellus Mac OS X: lle: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

Sovellus iPhone- ja iPad iOS -versioille 9.0 tai uudemmalle: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

Sovellus Android 4.0: lle tai uudemmalle: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Asennusprosessi pysyy samana kaikilla alustoilla ja täällä’Näin voit käydä läpi asetukset 4 helpossa vaiheessa:

 1. Kirjaudu tiliisi tai kirjaudu antamalla sähköpostiosoitteesi ja määrittämällä salasana
 2. Osta PrivateVPN’tilaus valitsemalla minkä tahansa käytettävissä olevista suunnitelmista
 3. Lataa käyttöjärjestelmäsi VPN-sovellusohjelma yllä olevista linkeistä
 4. Nollaa palvelimen sijainti ja napsauta “Kytkeä”

Hanki PrivateVPN

YksityinenVPN-tuki

Ketterä asiakastukitiimi voi antaa pahimmissakin palveluissa saavuttaa positiivisen maineen markkinoilla. VPN-verkot ovat usein monimutkaisia ​​käyttäjille, jotka eivät käytä’tillä on paljon kokemusta niiden käytöstä, joten oppaita ja oppaita lukuun ottamatta se on’On hienoa saada asiakastukea, joka voi ohjata heitä.

PrivateVPN: ssä asiakastuki on huippuluokkaa ja tutkiaksesi sitä syvyydessä, lähetimme todella hankalin kysymyksen, ts. Olen kokeillut kaikkea, mutta Netflix ei vieläkään’t työtä.

Tässä on tekstitys keskusteluistamme PrivateVPN-tuen kanssa:

 • Live-chat-ominaisuus näkyy helposti kaikilla sivuilla:YksityinenVPN-tuki
 • Verkkokampanjat näkyvät vain, jos kirjoitat kyselyyn. Täältä näet chat-ikkunan ja kuinka sanotaan, että edustaja on pian kanssamme.
  YksityinenVPN-chat
 • Edustaja’Nimi oli Manish ja kysyimme Netflixin käyttöä, koska olemme käyttäneet kaikki vaihtoehdot, kuten kokeilla kaikkia palvelimia.
  YksityinenVPN-tietokanta
 • Saatuaan meille luettelon Netflix US: n kanssa toimivista palvelimista, edustaja jatkoi menettelyä ja jakoi linkin online-oppaaseen aiheesta, joka on saatavana PrivateVPN: n kanssa.
  YksityinenVPN-lippu

Kun kehotimme häntä lisää kertomalla hänelle, että opas ei ollut’t paljon apua meille, sitten hän siirtyi vianetsintätilaan ja pyysi meitä suorittamaan DNS-vuototestin.

Bingo! Meillä on voittaja! Asiakastuki oli tyydyttävästi kaikilla tileillä ja vaikka Netflix USA ei vieläkään toiminut’Työskentelemme PrivateVPN: n kanssa, olemme varmoja, että edustaja olisi varmistanut, että pääsemme läpi.

Suuri työ, joka meidän on sanottava PrivateVPN: llä.

YksityinenVPN-yhteys

Live chat -ominaisuuden lisäksi on olemassa laajoja oppaita ja oppaita, jotka auttavat käyttäjää aina, kun hän joutuu palvelun vaikeuksiin.

PrivateVPN Protocols Review

PrivateVPN: n käyttöön ottamat protokollat ​​ovat seuraavat:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Tästä erästä OpenVPN on turvallisin protokolla siellä, ja se on oletussuositus VPN-käyttäjille luokasta riippumatta. Tämän lisäksi PrivateVPN tarjoaa myös IKEv2-, IPSec- ja L2TP-protokollia, jotka ovat riittävän hyviä useimpien yhteyksien turvaamiseksi.

PPTP: tä ei suositella, koska se’vanhentunut, mutta sen saatavuus on edelleen hieno ominaisuus, koska jotkut sisäiset yritysverkot tai viestintäverkot vaativat sitä. Jos joku etsisi VPN: tä PPTP-protokollatuella, PrivateVPN täyttäisi ehdottomasti vaatimuksensa.

Hanki PrivateVPN

Toimiiko PrivateVPN Netflixissä?

Se’s tuore uusi vuosi ja me’olen ehdottomasti saanut päivittää sinut reaaliajassa siitä, toimiiko PrivateVPN Netflixin ja Disney +: n kanssa vuonna 2020 vai ei.

No, Netflixin tai jopa Netflix USA: n vapauttaminen tässä asiassa on melko monimutkainen keikka. Se on melko vaikeaa, että VPN tarjoaa jatkuvasti tätä vapauttamisominaisuutta käyttäjilleen. Jotta’siksi turvauduin tekemään uusia testejä PrivateVPN Netflix -yhteensopivuudesta, jotta voin auttaa sinua saamaan asiaankuuluvaa ja oikea-aikaista tietoa, joka palvelee sinua parhaiten.

Niin toimiiko PrivateVPN todellakin Netflix USA: n lukituksen estämiseksi vuonna 2020?

Kyllä, se kuitenkin tekee, kokemus on vain okei.

Pystyin katsomaan Avengers - Infinity Warin kautta Netflixissä melko helposti. Ei yhteyksiä ongelmia. Kävin läpi ensimmäisessä kokeilussa.

Toimiiko PrivateVPN Netflixissä

Tulossa nyt virheisiin.

No, laatu ei ollut merkinnän mukainen, kuten voidaan nähdä varsin elävästi kuvakaappauksesta, jota jaan täällä.

Joten PrivateVPN todella toimii vapauttamaan Netflix US

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että PrivateVPN on Yhdysvaltojen palvelimilla tavallista hitaampaa.

Joten palveluntarjoaja vapauttaa Netflix US -sovelluksen onnistuneesti, mutta jos etsit parempaa laatua videota ja yleistä rikastuttavampaa suoratoistokokemusta.

PureVPN on tässä paljon parempi, samoin kuin ExpressVPN ja jopa Surfshark.

Hanki PrivateVPN

Tukeeko PrivateVPN torrentia ja P2P-tiedostojen jakamista?

Meidän on myönnettävä, että PrivateVPN: stä saattaa puuttua paljon teknisiä etuja, mutta se on’tekee kaiken, mikä voi saada asiakkaan päätöksen tehdä palvelun mukana.

Aivan kuten Netflix US: n lukituksen poistaminen, PrivateVPN tarjoaa myös Torrenting- ja P2P-tukea. Voit kuitenkin tehdä sen vain Ison-Britannian palvelimien kautta, mikä saattaa tarkoittaa, että kohtaat vähän raskaita ja ladattuja virroja, jos et’t elää siellä, mikä hidastaa latausnopeutta.

Jos etsit VPN-verkkoja, jotka tarjoavat paremman suorituskyvyn Torrentingilla, lue opas parhaimpaan Torrenting VPN -sovellukseen.

PrivateVPN Firestick

Firestick kasvattaa tasaisesti markkinaosuuttaan, ja sen käyttöönotto on mahdollistanut Amazonin TV: n kasvamisen harppauksin. Suoratoistolaite tukee myös muita palveluita, kuten Netflix, BBC iPlayer, Hulu ja muut, monipuolistamalla katselukokemusta.

PrivateVPN Firestick

Mutta Firestick voitti’t suorittaa paljon ilman VPN: n apua, joka sallii lähteen lähettää ja suoratoistaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. PrivateVPN voi ehdottomasti poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston,

YksityinenVPN Kodi Addon

Valitettavasti PrivateVPN ei’Meillä ei ole omaa Kodi-lisäosaa vielä vuonna 2020.

Tämä on melko pettymys palveluntarjoajalle’osa, koska se on nyt näennäisesti jäljessä vanhoista ominaisuuksista ja ominaisuuksista teollisuudessa, joka työntää jatkuvasti tankoa korkeammalle.

PureVPN: llä ja joillakin muilla tärkeimmillä VPN: issä on omat Kodi-lisäosat, mutta harvat eivät ole seuranneet esimerkkiä, kuten PrivateVPN.

Tiedän, että voit suorittaa VPN: n Kodissa jopa asentamalla sen suoraan laitteellesi, mutta se etenee koko tavoitteenkin, jopa edes Kodin käytön. Miksi käytät Kodia elokuvien ja esitysten katsomiseen, kun voit tehdä saman selaimesi kautta?

Mukavuus ja toiminnallisuus ovat tässä kaksi tärkeintä asiaa, jotka on otettava huomioon’Juuri se tekee erityisen Kodi VPN -sovelluksen tarpeesta entistä vahvemman.

PrivateVPN: n on vauhditettava pelinsä vapauttamisen ja suoratoiston osastolla.

Ja jos haluat käyttää PrivateVPN: ää itse Kodissa, voit tehdä sen asettamalla sen OpenVPN-tuetun VPN-tiedostonhallinnan kautta.

Hanki PrivateVPN

PrivateVPN-välityspalvelin

Ei, PrivateVPN ei, mutta tämä ei ole suuri ongelma.

Kukaan meistä BestVPN.co: lla ei yleensä suosittele välityspalvelimia, koska he eivät halua’t tarjoa mitään suojausominaisuuksia, kuten salausta tai protokollatukea, jotta pysyt suojattuna verkossa.

Joten vaikka PrivateVPN olisi tarjonnut ilmaisen tai jopa maksetun välityspalvelimen, olisin ehdottomasti suositellut sinua pysymään poissa siitä..

YksityinenVPN Reddit arvosteluja

Ennakkoluuloinen mielipide on huono tarkistukselle, koska tarvitsemme raa'asti rehellisiä mielipiteitä palvelusta ymmärtääksemme sen toimivuuden syvyyden, eikä missäänkään voi löytää rehellisiä arvosteluja paremmin kuin Reddit.

Käyttäjien hankkima yhteisön verkkosivusto on yksi parhaista paikoista tarkistaa VPN’s arvostelut. PrivateVPN’Käyttäjät ovat myös siirtyneet alustalle luopumaan pelkistysarvostaan ​​ja arvostuksestaan ​​palvelussa.

Yksi käyttäjä havaitsi Yhdysvaltain länsirannikon palvelimien olevan erittäin huonoja suorituskyvystä. Lisäksi tämä käyttäjä ei tehnyt’t ole samaa mieltä toisen käyttäjän kanssa siitä, että PrivateVPN: llä voi olla nopea nopeus Yhdysvaltojen alueella.

Olemme ehdottomasti samaa mieltä käyttäjän kanssa’lausunto PrivateVPN: n viiveistä nopeuksista, kun ne on kytketty yhdysvaltalaisiin palvelimiin, kuten Netflixin vapauttamisen esittely -osiossa todettiin. (Lue lisää arvosteluja parhaan reddit vpn -rekisteröijien mukaan)

YksityinenVPN Reddit arvosteluja

johtopäätös

Satoja VPN-verkkoja on jo olemassa markkinoilla, ja kilpailu on jo kovaa kiinni kunkin liiketoiminnan suurimmasta osasta asiakkaita. Sellaisessa ympäristössä se’Tärkeää on tarjota moitteettomia palveluita ja huippuluokan ominaisuuksia, joita korostaa kaikkien aikojen loistava laatu, jos haluat luoda onnistuneen VPN: n.

PrivateVPN: llä on vielä joitain maileja katettavana, etenkin lisäämällä ainakin 200 enemmän palvelimia, parantamalla palvelinten sijaintimuotoa kattamalla enemmän Aasian ja Afrikan sijainteja, mikä nopeuttaa paremmin. Ja ennen kaikkea sen varmistaminen, että se lisää palvelun tarjoamien yhteensopivien sovellusten määrää.

Kun pyöristämme PrivateVPN-arvioamme vuodelta 2020, annamme palvelulle 3 tähteä ja odotamme sen paranevan edelleen yllä olevien suositusten perusteella.

BestVPN.co-sivustolla pyrimme tarjoamaan käyttäjille parhaimmat VPN-arvostelut kaikissa luokissa riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäiset palvelut vai yhteensopivuus eri alustoilla. Arvostelumme ovat erittäin puolueettomia ja varmistamme, että emme’t lempeä minkä tahansa palvelun yli enemmän kuin se ansaitsee.

Jos jätimme jotain pois tai haluat lisätä lisää arvosteluihimme, muista kommentoida alla ja aloittaa terve keskustelu. Me’d odottaa innokkaasti vuorovaikutusta sellaisten kokeneiden jäsenten ja käyttäjien kanssa!

Похожие статьи

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 2,91 dollaria kuukaudessa 2 vuoden tai yli 2 vuoden suunnitelmapalvelimilla yli 140 maassa. Lokit Ei lokit Varmennettu salaus AES-256-CBC avaa Netflixin...

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 2,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 10 palvelinta 10 maassa Lokit Lokit Käyttäjätietojen salaus AES-256 (maksetaan) | AES-CBC-128-bitti...

 • CyberGhost Review 2020

  Jurisdiktio Romania Hinta 2,75 dollaria / kk 3-vuotisilla palvelupalvelimilla, jotka ovat 6 100+ tai enemmän kuin 90 maassa. Palkit eivät ole varmennettuja salaus AES-256-bittisiä poistoja...

 • TunnelBear VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 4,99 dollaria / kk yhden vuoden suunnitelmapalvelimilla, joissa on yli 1 000 palvelinta 22 maassa. Lokit pitää yhteydet Lokit salaus AES-256-bittiset poistot...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me