Yksityinen Internet-käyttökatsaus 2020

Toimivalta Yhdysvallat
Hinta $ 2,91
palvelimet 3272
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Joo
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://www.privateinternetaccess.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

Yksityinen Internet-yhteys on yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa yksityisyys- ja tietoturvaratkaisuja vahvoilla salaustasoilla ja useilla eri puolilla maailmaa sijaitsevilla palvelimilla. Tämä yksityisen Internet-yhteyden katsaus arvioi VPN-palvelun legitiimiyttä ja pätevyyttä’Vaatimus yksityisyyden ja nimettömyyden tarjoamisesta käyttäjille Internetissä. Lue tämä yksityisen Internet-yhteyden katsaus ja uusin käyttäjän mielipide, jonka paras vpn kattaa.

Plussat

 1. Nolla lokit (jopa FBI epäonnistui kahdesti saada tietoja)
 2. 3386+ palvelinta 17 eri maassa
 3. OpenVPN-, L2TP / IPSec- ja PPTP-protokollat
 4. AES 256-bittinen salaus tarjotaan
 5. 24/7 live chat -ominaisuus
 6. Hyvä asiakastuki
 7. Helppo käyttää VPN-asiakasohjelmaa

Haittoja

 1. Perustuu Yhdysvaltoihin (5-silmä-, 9-silmä- ja 14-silmäisten liittojen tutkan alla)
 2. Hidas latausnopeus
 3. Ei ilmaista kokeilua
 4. voida’t valita protokollia ohjelmisto-asiakasohjelmasta

Hanki yksityinen Internet-yhteys

Lokit ja tietosuojakäytäntö

Monet VPN-palveluntarjoajat väittävät tarjoavansa “Ei kirjauskäytäntöä”, mutta hyvin harvat seuraavat lupaustaan, kuten olemme korostaneet yksityiskohtaisesti oppaassamme, joka koskee yli 100 tällä hetkellä toimivien palveluntarjoajien hakkuupolitiikkaa. Suurin osa palveluista, joita olemme tarkistaneet, kirjaa pieniä istunto- / yhteydetietoja. Tämä tuli ilmi vasta sen jälkeen, kun nämä VPN: t tehtiin virallisiin tutkimuksiin, kun käyttäjät todettiin käyttävän palveluja laitonta toimintaa varten. Tuore esimerkki oli PureVPN, joka paljasti lokitiedot FBI: lle.

Tapaus

Jos etsit palvelua, joka kestää vahvasti jopa FBI: n painosta, sinun on käytettävä yksityistä Internet-yhteyttä. Viime vuonna palveluntarjoaja joutui vastapäätä FBI: n tutkimuksen, joka koski käyttäjän virheellistä ilmoittamista ja levittämistä pommiuhkista. Joulukuussa useille lentokentille ja kouluille lähetettiin joukko huijausuhkia nimellä “Eric Mead”.

Tutkimukset johtivat todisteisiin McWaters-nimisen stalkerin hulluudesta pakkomielle entisen työtoverin Devon Kenneyn yli. Jos et ole jo arvata, Eric Mead on Kenney-nimi’poikaystävänsä, joka räikeässä törmäyksessä kieltäytyi tekemästä uhkia. Epäily kääntyi kohti McWatersia, joka yritti ottaa yhteyttä entisen työntekijän murskaukseen yli 100 kertaa.

PIA’s Vastaus

Kaikki yritykset ottaa yhteyttä sähköposteihin, Facebookiin, Twitteriin ja TracFoneen jäljittivät IP-osoitteen yksityisestä Internet Accessista. Vaikka FBI: llä oli tarpeeksi todisteita McWatersin poistamiseksi, he pyysivät PIA: ta luovuttamaan sen lokit. Koska palveluntarjoaja ei pidä kirjaustietoja, se ei pystynyt toimimaan yhteistyössä. käyttäjän yksityisyyden varmistaminen pysyi ennallaan.

“Tutkittuaan oikeudenkäyntiin liittyvien asiakirjojen pätevyyden ja vahvistimme sen, me jatkoimme, koska teemme aina tietosuojakäytäntömme sisältöä ja ilmoitimme sitten edustajalle, että emme kirjaa käyttäjän toimintaa. Agentti vahvisti ymmärtävänsä yritystämme’politiikkaan ja asemaansa, ja sitten etsivät vaihtoehtoisia johtajia. Tämä raportti tekee selväksi, että PIA ei kirjaa käyttäjien toimintaa ja pysymme sitoutumisemme käyttäjiä kohtaan edelleen.”

Iso punainen lippu - PIA sijaitsee Yhdysvalloissa

USA on luultavasti maailman pahin paikka VPN: lle.

Se ei ole vain osa useiden tietojen jakamisen liittolaisia, kuten 14 silmää, kuten huomautimme ongelmallisia lainkäyttöalueita koskevassa yksityiskohtaisessa oppaassamme, mutta siinä on myös monentyyppisiä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka voivat vakavasti sallia sen pakottaa palveluntarjoajat hankkimaan tietoja milloin tahansa. Kaikki nämä asiat vaikuttavat PIA: han, muuttaen muuten tarpeeksi hyvät palvelut palveluiksi, joiden ei pitäisi olla’t tilataan.

Koska PIA ei kuitenkaan ole toistaiseksi jakanut mitään kirjaa viranomaisille, se on onnistunut pelastamaan jonkin verran uskottavuutta huolimatta siitä, että se sijaitsee Yhdysvalloissa. Suosittelemme, että otat riskin ja etsit palveluntarjoajaa, joka perustuu turvallisempaan sijaintiin, kuten ExpressVPN tai Surfshark..

Hinnoittelu ja suunnitelmat

PrivateInternetAccess tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa, kuten suurin osa alan VPN-palveluntarjoajista. Voit valita kuukausitilin, vuositilin ja 2 vuoden tilin.

yksityisen Internet-yhteyden hinnoittelu

Kuukausipaketti tarjotaan 6,95 dollarilla kuukaudessa, mikä on hieman korkeampi kuin muihin VPN-palveluntarjoajiin. Voit kuitenkin valita pidemmän keston tilien välillä käyttää paljon alhaisempia hintoja, koska vuotuinen paketti maksaa 3,33 dollaria kuukaudessa ja kaksinkertainen vuotuinen suunnitelma maksaa 2,91 dollaria kuukaudessa (puolet kuukausipakettien kustannuksista).

Yksityisen Internet-pääsyn tarkastelu osoitti, että se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, koska jokaisessa paketissa on 7 päivän rahat takaisin -takuu ja se tarjoaa samat ominaisuudet ja suojaustasot kaikissa hinnoittelusuunnitelmissa varmistaen, että tietosi ja yksityisyytesi ovat turvassa kaikenlaisilta uhat Internetissä. Katso yksityisen Internet-yhteyden alennuskupongista Black Friday VPN-tarjoukset.

Hanki yksityinen Internet-yhteys

Ilmainen kokeilu

Jos haluat kokeilla palvelua ilmaiseksi muutamaksi päiväksi, olemme surullinen ilmoittaa, että yksityinen Internet-yhteys ei tarjoa tässä vaiheessa mitään ilmaisia ​​kokeiluja. VPN-palvelu tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun ilmoittautumispäivästä.

Suosittelemme, että käytät näitä seitsemää päivää ja testaa palvelu kaikilla käyttämilläsi alustoilla ja laitteilla. Kokeile erilaisia ​​palvelimia, käytä erilaisia ​​maantieteellisesti rajoitettuja verkkosivustoja ja tarkista, onko palveluun ja sen ominaisuuksiin liittyviä ongelmia.

palvelimet

PIA-arviointimme mukaan VPN: llä on yli 3272 palvelinta 33 maassa ympäri maailmaa. Näihin kuuluvat Australia, Brasilia, Kanada, Tanska, Suomi, Ranska, Hong Kong, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Romania, Singapore, Etelä-Korea, Ruotsi, Sveitsi, Turkki , Iso-Britannia, Yhdysvallat. Voit tarkistaa PIA: n’Verkkosivulta täältä saat lisätietoja palvelimien lukumäärästä ja sijainneista kussakin maassa (alla oleva kuvakaappaus).

yksityiset Internet-palvelimet

Vaikka tuettujen sijaintien määrä on pieni, PIA lisää jatkuvasti lisää palvelimia luetteloon. Toistaiseksi se muodostaa korkean palvelimen ja sijainnin suhteen. Tämän avulla käyttäjät voivat peittää alkuperäisen henkilöllisyytensä ja pysyä nimettöminä Internetissä lisäämällä kannustinta käyttää palvelimia, joissa on vähemmän käyttäjän kuormitusta. Seurauksena on poikkeuksellinen nopeus riippumatta siitä, missä maassa VPN-yhteys muodostetaan PIA: n avulla - mikä on välttämätöntä saumattomalle torrentille ja suoratoistolle!

PIA-suorituskyky

Jotta voisimme antaa sinulle paremman kuvan palvelun luotettavuudesta, suoritimme muutama suorituskykytesti. Jos suhtautuvat VPN: ään kaksinkertaisesti, nämä testit voivat auttaa päätöksentekoprosessissa:

Nopeustesti

Alla on tulokset nopeustestistä 100Mbps-yhteydellä, jotta saat puolueettoman kuvan nopeuksista, joita voit hyödyntää muodostettaessa yhteyden erilaisiin PIA-palvelimiin.

Paikallinen Internet-palveluntarjoaja

Alla olevat tulokset antavat sinulle paremman käsityksen verkon ensisijaisen nopeuden ja PIA premium -palvelimien välillä.

yksityinen internetyhteyden nopeustesti

Yhdistetty PIA France Server -palvelimeen

Yhdysvaltain ja Ranskan välinen palvelintesti osoitti erinomaista nopeustasoa. Vaikka lataus- ja lähetysnopeudet pienenivät. VPN onnistui toimittamaan yhdenmukaisen 50,67Mbps latauksen ja 35,47Mbps latauksen, viive jopa 418 ms.

pia france -palvelimen nopeus

Yhdistetty PIA Australia Server -palvelimeen

Yhdysvaltain ja Australian väliset palvelintestit olivat myös varsin vaikuttavia. Voit hyödyntää 52,25 Mbps: n latausta ja 37,48 Mbps: n nopeutta 231 ms: n viiveellä. Tämä on edelleen melko suuri nopeus selaamiseen / torrenttiin!

pia australia -palvelimen nopeus

Hanki yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys todellinen nopeustesti torrenteille ja P2P-tiedostojen jakamiselle

PrivateInternatAccess on aina kiitetty VPN-palveluna, joka toimii parhaiten VPN-liittyvissä viihdetoiminnoissa, kuten Torrenting ja geo-rajoitetun sisällön lukituksen poistaminen.

Mutta kaikki markkinointi-mumbo jumbo VPN: n sivustolla ei ole’t mitään, jos palveluntarjoaja ei pysty varmuuskopioimaan sitä todellisella suorituskyvyllä.

Ja tuo’juuri se, joka sai meidät pettymään PIA: han, kun tarkistimme sen suorituskyvyn Torrentingille.

PIA oli aikaisemmin hieno palvelu torrentia varten, kuten osoitti niiden ihmisten lukumäärä, jotka suosittelivat äänekkäästi sitä samaan tarkoitukseen parhaalla vpn reddit -sivulla ja muilla suosituilla sosiaalisen median foorumeilla. Mutta viime aikoina sen esitys on mennyt alakohtaiseksi. Vakavasti!

Testasin PIA: ta’s Torrentin suorituskyky yrittämällä muodostaa yhteys johonkin sen erityisistä P2P-palvelimista ja lataamalla elokuva nähdäksesi kuinka se toimii. Ja minun on sanottava, että tulokset olivat surkeat.

Yhdistin heidän Israel-palvelimeen, jonka he ovat erityisesti rakentaneet Torrenting-tehtävää varten.

Yksityinen Internet-yhteysnopeus torrentille

Kun sain yhteyden tähän palvelimeen, menin sitten Yts.amiin, suosittuun Torrenting-sivustoon, joka sisältää paljon uusimpia elokuvia ja muunlaista sisältöä, jonka voit helposti ladata.

Huomaa: Me, BestVPN.co, emme edistä lainkaan tekijänoikeuksien alaisen sisällön lataamista. Tämän tiedoston latausprosessi keskeytettiin myös puolivälissä varmistaaksemme, ettei tällaista tiedostoa laskeudu järjestelmäämme. Tämän mielenosoituksen tarkoituksena oli vain näyttää PIA’suorituskyky vain Torrentingille.

Yts: llä jatkoin elokuvan lataamista “Requiem taistelijalle” Utorrent-asiakkaani kautta.

PIA-nopeus on huonoin lataamisen yhteydessä

Ja Torrentingin latausnopeudet sekä latausnopeudet olivat selvästi alle parin. Tarpeeksi saada meidät alentamaan PIA: n tasoon a ei suositeltavaa palvelua Torrentingille.

PIA-torrentitesti

Yksityinen Internet-yhteys hidas nopeus torrentia varten:

Tässä ovat PIA: n nopeustestauksen tulokset’s Israel-palvelin:

Ping: 199 Ms

Lataa: 3,19 Mbps

Lataa: 2,64 Mbit / s

PIA-nopeuskatsaus

Nämä ovat tuloksia a: sta 20 Mbit / s yhteys, mikä tarkoittaa sitä PIA: ta’s Israel-palvelin todella alensi latausnopeuttamme 84%, jota ei vain voida hyväksyä VPN: lle, joka mainostaa itseään Torrentingissä.

PIA’nopeuden häviö, jota käytetään leijuakseen 30–40% merkki vain muutama kuukausi takaisin. Ehkä he käyvät läpi huonon vaiheen ja asiat paranevat pian, mutta toistaiseksi PIA ei todellakaan ole VPN, johon sinun pitäisi mennä, jos haluat saada Premium Torrenting -kokemusta.

Yksityinen Internet-yhteys Netflix-testi - toimiiko se?

Olin melko upea PIA-nopeustestausten torrentiaalisesta suorituksesta, mutta odotin silti palveluntarjoajalta paljon parempaa Netflixin vapauttamisen suhteen..

Mutta jälleen kerran pettyin, kun PIA ei onnistunut estämään Netflix USA: n estämistä kahdesti ennen yhdistämistä.

Yksityinen internetyhteys netflix-arvostelu

Olin yhteydessä PIA: han’s New York -palvelin yrittäessään poistaa Netflixin eston, koska tämä oli heidän paras palvelinsa aiemmin tehtävään.

Yksityinen Internet-yhteys netflix todellinen testi

Ja kun PIA onnistui lopulta estämään Netflix USA: n eston, päätin lähettää Ex Machinan, joka on georajoitettu elokuva, joka on saatavana vain Netflix USA: n käyttäjille.

Yksityinen Internet-yhteys toimii netflixissä

Kyllä, elokuva virtautui, mutta taas kohtaan samanlaisia ​​ongelmia kuin PIA VPN -nopeudella kuin Torrentingissa..

PIA VPN -nopeus oli niin hidas, että ensinnäkin elokuva puskuroi paljon. Ja paljon, tarkoitan paljon.

Toiseksi PIA-nopeus ei onnistunut’t anna elokuvan saavuttaa koskaan HD-laatua. Näytön jyvät pysyivät kaikkialla.

Netflixin yksityinen Internet-yhteys hidas

Koska olen jo selittänyt, että yksityisen Internet-yhteyden nopeus oli melko hidasta Netflixissä, minun on näytettävä, kuinka hidas se todella oli.

Tässä ovat PIA: n New York Server -palvelimen nopeustestauksen tulokset:

Ping: 241 Ms

Lataa: 3.03 Mbps

Lataa: 1,60 Mbit / s

Yksityisen Internet-yhteyden netflix-nopeus on huonoin

Jälleen kerran virtausnopeudet pysyivät 3 Mbit / s-alue 20 Mbps -yhteydessäni.

Yksityinen Internet-yhteysnopeus on tarkka syy siihen, miksi palveluntarjoaja ei toiminut hyvin Netflix-suoratoiston kanssa.

Muut toiminnot ovat edelleen melko hyväksyttäviä, kuten se onnistui poistamaan sivuston lukituksen’s Yhdysvaltain versio kolmannella yrityksellä, mutta silti, jos nopeudet eivät ole sallittuja rajoitettuja suoratoistoa varten, puhumme välillä Keskimäärin 30% nopeuden menetys, silloin PIA ei tule olemaan sopiva VPN Netflixille tulevaisuudessa.

Asiakaspalvelu

Yksityinen Internet-yhteys käyttää erilaisia ​​menetelmiä vastatakseen käyttäjilleen’ kyselyitä. Kaikilla palveluilla, etenkin VPN-alalla, on tärkeää, että niillä on erilaisia ​​kanavia, joiden kautta käyttäjät voivat kommunikoida palvelun kanssa hakeakseen apua.

PrivateInternetAccess käyttää live-chat-ominaisuutta sekä tietopohjaa ja UKK-osaa ratkaisemaan käyttäjän ongelmat ja vastaamaan heidän vaatimuksiin.

Live Chat

Yksityisessä Internet-pääsy -katsauksessa testasimme live-chat-ominaisuutta ja olimme tyytyväisiä sen kokonaistulokseen. Vaikka asiakastukihenkilöiden online-käynti ja osallistuminen keskusteluihimme kesti hetken, toimihenkilö vastasi nopeasti kyselyyn ja ohjasi meitä asianmukaisella tavalla.

Live chat -ominaisuus on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri ja se on läsnä 365 päivää vuodessa. Tämä osoittaa, että PIA on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista käyttäjäkokemusta ja omistautunut ratkaisemaan VPN-liittyviä ongelmia.

Tietopohja

PIA: lla on hyvin perehtynyt ja yksityiskohtainen tietokanta, johon pääsee ‘Asiakastuki’ vaihtoehto verkkosivustolta. Tietokannassa on asennusoppaita, OpenVPN-protokollan määritystiedostoja ja tietoja tarjolla olevista ominaisuuksista.

UKK-osio

UKK-osioon pääsee ‘Ota meihin yhteyttä’ pääsee verkkosivun yläreunasta. Usein kysytyt kysymykset -osiossa on perustiedot PIA VPN -palvelusta, sen ominaisuuksista, tietosuojakäytännöstä ja maksutiedoista.

Jos olet uusi käyttäjä tai aiot käyttää PrivateInternetAccessia, UKK: n läpikäynti on hyvä lähtökohta, koska se antaa sinulle riittävästi aloitustietoja palvelusta.

Maksuvaihtoehdot

Yksityinen Internet-yhteys hyväksyy erilaisia ​​maksutapoja. Näitä ovat luotto- ja pankkikorttimaksut sekä PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden ja monet muut maksutavat. Voit myös maksaa palvelusta nimettömästi käyttämällä Wal-Martin, Starbucksin, Macyn lahjakortteja’s jne.

yksityiset Internet-yhteyden maksutavat

Hanki yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröintiprosessi

Yksityisen Internet-yhteyden rekisteröinti on helppoa ja vaatii muutamia vaiheita. Prosessi riippuu valitsemastasi maksutavasta. Käytimme palvelun ostamisessa PayPalia ja se ohjasi meidät suoraan PayPaliin’s verkkosivu. Sinun tarvitsee vain täyttää yksityiskohdat ja se’s se, olet valmis.

Jos valitsit maksua varten luottokorttivaihtoehdon, se vaatii hieman enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi. Voit käyttää käyttöä lahjakortilla tai maksaa Bitcoinilla, jos haluat maksaa nimettömästi.

PIA Windows -asiakas

Kun olet kirjautunut palveluun, voit joko määrittää VPN-palvelun manuaalisesti tai käyttää VPN-asiakasohjelmaa. Asiakas on saatavana Windowsille (XP ja uudemmat versiot) ja Mac OS X (10.6 tai uudempi versio). Voit ladata asiakkaita ‘Asiakastuki’ sivu ilmaiseksi.

Kun olet ladannut asiakkaan, sinun on vain syötettävä käyttäjänimi ja salasana ja muodostettava yhteys VPN-palveluun. On joitain lisäasetuksia, joita voit käyttää myös kirjautuessaan sisään asiakkaaseen.

Voit valita haluamasi yhteystyypin, etäportin tai jos haluat käyttää portin edelleenlähetystä, VPN-tappokytkintä, DNS-vuodonsuojausta tai IPv6-vuodonsuojausta..

Voit myös käyttää asiakasta valitsemaan suojausta varten haluamasi salausasteen, tietojen todennuksen ja kädenpuristusasetukset.

yhteensopivuus

Yksityisessä Internet-käyttökatsauksessa olimme tyytyväisiä laitteiden ja käyttöjärjestelmien määrään, johon palvelu on yhteensopiva.

Voit määrittää VPN: n Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmässä ohjelmisto-asiakasohjelman tai manuaalisen asennuksen avulla. Palvelua voidaan käyttää myös iOS- ja Android-laitteissa mukana toimitettujen asennusohjeiden avulla. PIA toimii myös Ubuntu Linux -laitteissa, eri reitittimissä ja Boxee Box -laitteissa.

Tämä tarjoaa suojan useilla alustoilla ja monilukkoominaisuuden ohella voit pysyä suojattuna nauttien Internet-vapaudesta.

Oppaat tarjotaan

Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa asennusoppaita ja oppaita palvelun määrittämiseksi jokaisessa laitteessa, jonka kanssa se on yhteensopiva. PIA: n asennusohjeet ovat saatavissa ‘Asiakastuki’ sivu verkkosivustolla.

Nämä oppaat tarjoavat askel askeleelta ohjeet palvelun määrittämiselle, ja yhteensopivien laitteiden eri protokollien määrittämistä varten on erillisiä oppaita. On olemassa OpenVPN-määritystiedostoja, jotka voidaan myös ladata tältä sivulta.

Protokollat ​​ja salaus

PrivateInternetAccess tarjoaa tehokkaita turvatoimenpiteitä yhdistämällä erilaisia ​​protokollia ja salausasteita. PIA: n tarjoamat protokollat ​​ovat PPTP, L2TP / IPSec ja OpenVPN. Nämä protokollat ​​toimivat yhdessä salaustasojen kanssa suojataksesi tietojasi useilta uhkilta.

Salaustasot sisältävät AES (CBC Blowfish) 128-bittisen ja 256-bittisen salauksen. Jos käytät palvelun asiakasohjelmistoa, voit myös valita tietojen todennuksen ja kädenpuristuksen asetukset tietojen ja henkilöllisyyden suojaamiseksi.

Protokollaa ei kuitenkaan voida valita valitsemalla asiakasohjelmistolla, koska se tulee oletusarvoisten OpenVPN-protokolla-asetusten mukana. Voit määrittää valitsemasi protokollan manuaalisesti, jos et halua käyttää OpenVPN: tä.

Hanki yksityinen Internet-yhteys

Lisäominaisuuksia

PIA menee ehdottomasti ylimääräisen mailin tarjoamalla käyttäjille ylimääräistä yhteensopivuutta ja luotettavuutta. Kun valitset palvelun, voit olla varma hyödyntävänsä useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Näihin kuuluvat muun muassa:

PIA Mace ™ estää mainoksia, jäljittäjiä, evästeitä

MACE on PIA: n tarjoama uusi järjestelmä, joka kasvattaa edelleen asiakasta’S turvallisuus ja yksityisyys. Tämä ominaisuus palauttaa ei-toivottujen verkkotunnusten IP-osoitteet osoitteena, jota ei voida reitittää. Seurauksena on, että VPN estää kaikkien verkkosivustojen ärsyttäviä mainoksia, mikä säästää tietojasi ja kaistanleveyttä. Estämällä myös jäljittäjät ja evästeet, voit varmistaa henkilöllisyytesi täysin turvallisen. Parasta kaikessa: Sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta tätä ominaisuutta varten, koska se tulee sisäänrakennettuna VPN: ään.

Vertaisverkko (P2P) / Torrenting

Jos etsit luotettavaa VPN: ää, joka ei aseta kaistanleveyteen rajoituksia tai seuraa torrentiaktiivisuuttasi, PIA on ehdottomasti hyvä valinta. Palvelu tarjoaa täydellisen nimettömän, mutta rajoitetun nopeuden. Tämä varmistaa, että henkilöllisyytesi on turvassa aina, kun pystyt lataamaan mitä haluat, parhaalla mahdollisella tavalla.

SOCKS5 Proxy

Yksityinen Internet-yhteys tukee jopa SOCKS5-välityspalvelinta, joka takaa korkeimman suojauksen P2P / Torrenting-toiminnoille. Tämä protokolla tukee kehittynyttä verkkoteknologiaa, kuten IPv6 ja UDP, mikä varmistaa, että pysyt turvassa aina. Voit olla varma, että henkilöllisyytesi pysyy täysin nimettömänä uteliailta valtion virastoilta ja paikallisilta Internet-palveluntarjoajilta.

Internet Kill -kytkin

Internet kill -kytkimen avulla voit lopettaa Internet-yhteytesi, kun VPN katkaisee yhteyden. Tämä pitää sinut suojattuna ja estää haitallisten yksiköiden pääsyn tietoihisi tai tietävän henkilöllisyyttäsi, jos VPN epäonnistuu.

Portin uudelleenohjaus

Portin edelleenlähetysominaisuuden avulla voit ohjata tietyn viestinnän tiettyyn yhdyskäytävään. Tämä kuitenkin vähentää yksityisyyttä ja PIA suosittelee pitämään tätä ominaisuutta pois käytöstä.

DNS-vuodonsuojaus

Tämän ominaisuuden avulla saat parhaan mahdollisen suojan, kun DNS reititetään VPN: n kautta. Tällä tavalla olet suojattu DNS-vuotoilta ja yksityisyytesi pysyy ennallaan.

IPv6-vuodonsuojaus

IPv6-vuodonsuojaus poistaa käytöstä IPv6: n läpi kulkevan liikenteen PIA VPN: n käytön aikana. Tämä varmistaa, että IPv6-liikenteestä ei ole vuotoja.

Useita kirjautumisia

Yksityisellä verkkoyhteydellä voit yhdistää jopa 5 eri laitetta samanaikaisesti samalla tilillä. Viiden monin kirjautumisen ominaisuus antaa käyttäjille Internetin joustavuuden ja turvallisuuden riippumatta siitä, mitä laitetta tai alustaa he haluavat käyttää.

Hanki yksityinen Internet-yhteys

Kuinka käyttää yksityistä Internet-yhteyttä (PIA) Kiinassa?

Samoin kuin muut palveluntarjoajat, PIA’Sivustolle ei ole pääsyä Manner-Kiinassa, Kiinan VPN-palveluita koskevien hallitusten rajoitusten jälkeen. Tämä antaa sinulle vain yhden vaihtoehdon yksityisen Internet-käytön (PIA) käyttämiseen Kiinassa: Asenna VPN manuaalisesti. Samalla kun “Suuri palomuuri” Estä kaikki löydettävät VPN-yhteydet, mutta tarjoaa tietyn liikkumavaraa IPSec / L2TP-yhteyksille. Seuraa: PIA’s-ohje, jolla määritetään protokolla eri laitteille. Tämä sisältää ohjeet reitittimille, Android-puhelimille, iOS: lle ja myös työpöydälle.

Suositellut vaihtoehdot PIA VPN: lle

PIA oli huipputarjoaja muutama vuosi sitten, mutta siitä lähtien se menetti suuren osan näyttävyydestään ja uskottavuudestaan, kun pudotti yhden tärkeän ominaisuuden toisensa jälkeen. Nyt se ei’t tarjoa estämään Netflix US: n tai minkään muun suoratoistopalvelun, kuten Disney Plus, estämistä. Sen torrenttiominaisuudet ovat jopa menneet kaukana, kun käyttäjät ovat valittaneet paljon yhteyden katkeamisesta ja hitaasta putoamisesta. Se on ollut vaikea pudotus armosta PIA: lle.

Me emme suosittele PIA: ta nykyisessä muodossaan, koska sen hinta on liian korkea 3,11 dollaria kuukaudessa tai 87,87 dollaria 2 vuoden sopimuksestaan ​​ja tuo näin vähemmän arvoa käyttäjälle.

Seuraava paras vaihtoehto sille on tällä hetkellä PureVPN, joka on silti varsin rikas omalla tuellaan Netflixin vapauttamiseen, Torrentingiin ja muihin siihen liittyviin toimintoihin. Ja voit saada PureVPN: n vain 2,88 dollaria / kuukausi tai 69 dollaria laskutettavaksi kerran, jos menet sen 2-vuoden sopimuksen, joka on halvin tilauspaketti.

Yksityisen Internet-yhteyden (PIA) vaihtoehdot

PIA oli huipputarjoaja muutama vuosi sitten, mutta siitä lähtien se menetti suuren osan näyttävyydestään ja uskottavuudestaan, kun pudotti yhden tärkeän ominaisuuden toisensa jälkeen. Nyt se ei’t tarjoamaan Netflix US: n tai minkään muun suoratoistopalvelun estämistä. Sen torrenttiominaisuudet ovat jopa menneet kaukana, kun käyttäjät ovat valittaneet paljon yhteyden katkeamisesta ja hitaasta putoamisesta. Se on ollut vaikea pudotus armosta PIA: lle.

Me emme suosittele PIA: ta nykyisessä muodossaan, koska sen hinta on liian korkea 3,11 dollaria kuukaudessa tai 87,87 dollaria 2-vuoden sopimuksestaan ​​ja tuo näin vähemmän arvoa käyttäjälle.

Seuraava paras vaihtoehto sille on tällä hetkellä PureVPN, joka on silti varsin rikas omalla tuellaan Netflixin vapauttamiseen, Torrentingiin ja muihin siihen liittyviin toimintoihin. Ja voit saada PureVPN: n vain 1,99 dollarilla / kk, jos menet sen yhden vuoden sopimuksen, joka on yksi sen halvimmista tilauspaketeista..

VPN-palveluntarjoajat

Poista Netflix US: n esto

Tarjoaa nopeita nopeuksia

salaus

protokollat

Monin kirjautumiset sallittu

hinnoittelu

Lue arvosteluja

Verkkosivusto

NordVPN PureVPN
JOO Joo
Nopeasti Yli keskimääräinen / keskiarvo
AES-256-salaus kaikissa tuetuissa protokolloissa AES-256-salaus kaikissa tuetuissa protokolloissa
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
2,99 dollaria / kuukausi 3-vuotisella tilaustarjouksella (107,55 dollaria laskutetaan kerran) 2,88 dollaria / kuukausi 2 vuoden tilausohjelmalla (69,00 dollaria laskutetaan kerran)
NordVPN-arvostelu PureVPN-arvostelu
Käy NordVPN: ssä Käy PureVPN: ssä

johtopäätös

Yksityinen Internet-yhteys on eräänlainen VPN-palvelu, joka tarjoaa tiukan tietoturvan ja yksityisyyden. Palvelu arvostaa suojausta Internetin erilaisilta uhkilta ja toimittaa sen suojausprotokolliensa ja salaustasojensa kautta.

Yksityisessä Internet-käyttökatsauksessa olimme tyytyväisiä palvelun tarjoamaan kokonaispakettiin. Hitaan suorituskyvyn lisäksi palvelu on helppo käyttää ja asentaa. Yhdistettynä hyvään asiakastukeen ja yksityiskohtaisiin asennusohjeisiin PIA tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Joten jos etsit VPN-palvelua, joka tarjoaa huippuluokan Internet-tietoturvan ja suojaa yksityisyyttäsi Internetissä, mikään ei tule lähemmäksi kuin yksityinen Internet-yhteys.

Похожие статьи

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me