VPN Rajoittamaton Review 2020

Toimivalta Yhdysvallat
Hinta 2,78
palvelimet 400+
lokit Ei
salaus OpenVPN, L2TP / IPSec ja IKEv2
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa
suositeltava  Joo
Verkkosivusto www.vpnunlimitedapp.com
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop

VPN: t parantavat suorituskykytasoaan harvoin ajan myötä ja pysyvät kiinni samassa paikassa tarjoamalla samat vanhat palvelutasot. Mutta oli varsin virkistävää nähdä, että yksi VPN rikkoi kyseisen yksitoikkoisuuden parantumalla huomattavasti tietyn ajanjakson aikana.

Pidä Solid VPN Unlimited -sovellus, jota ei pidä sekoittaa samannimiseen Android VPN -sovellukseen, on viime vuosina kasvanut vahvuudesta ja on nyt valmis haastamaan jopa vakiintuneimman VPN-luettelon korkealla suorituskyvyllä paljon. rintamilla. Tietysti on joitain häiriöitä, jotka on vielä silitettävä, jotta tästä tulisi todella VPN-tähtipalvelu, mutta kaiken kaikkiaan suosittelemme lukijoillemme ja yleisille VPN-käyttäjille, että he kokeilevat tätä ainakin kerran, ja he voittivat’t olla pettynyt kokemuksestaan.

Haluatko tietää miksi? Lue sitten tämä yleinen VPN Unlimited -katsaus, joka sisältää kritiikkiä hinnoittelusuunnitelmistaan, nopeuden suorituskyvystä, palvelininfrastruktuurista, georajoituksista ja palomuurin ohitusominaisuuksista ja muusta.

Rajoittamaton VPN-arvostelu

Rajoittamaton VPN-hinnasuunnitelma

Koska VPN-toimiala perustuu tilausmalliin, hinnat ja tilauksen kesto, johon ne oikeuttavat käyttäjän, ovat erittäin tärkeitä potentiaaliselle VPN-asiakkaalle.

Suurimmasta osasta VPN-käyttäjiä on tullut entistä hintaherkempiä, kun yhä useammat palveluntarjoajat yrittävät kilpailla keskenään siitä, kuinka alhaiselle tasolle he voivat mennä, samalla kun tarjoavat parhaan mahdollisen ominaisuuden..

VPN Rajoittamaton’hinnasuunnitelmat ovat ominaisia ​​eivätkä ehdottomasti ole linjassa nykyisen tarjoajien suurimman osan tarjoamien suunnitelmien kanssa, mikä saattaa tavallisen käyttäjän yllättää, kun hän näkee ne ensimmäistä kertaa.

VPN Unlimited tarjoaa tällä hetkellä kolme hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Kuukausittainen suunnitelma: 9,99 dollaria / kuukausi
 • Vuotuinen suunnitelma: 5,00 dollaria / kuukausi (59,99 dollaria laskutetaan kerran)
 • Elinikäinen suunnitelma: 149,99 dollaria laskutetaan kerran

Rajoittamaton VPN-hinnasuunnitelma

Aloitetaan ensin kuukausisuunnitelmalla, joka ei ole jotain tyhjää. Yleinen, erittäin hinnoiteltu kuukausittainen suunnitelma, jonka tarkoituksena on estää käyttäjiä tosiasiallisesti ostamasta sitä ja ohjata heidät jatkamaan tilauksia, jotka tarjoavat pidempiä tilausaikoja.

Seuraava suunnitelma on heidän vuosisuunnitelmansa, joka tulee sisään klo $ 59.99 laskutetaan kerran, jolloin se maksaa käyttäjälle 5,00 dollaria / kk koko tilausjakson ajan. Kohtuuhintainen ja sitä voidaan pitää, mutta silti on joitain muita VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat halvempaa suunnitelmaa tarjoamalla tilauksensa täsmälleen samalle ajanjaksolle..

Olimme yllättyneitä siitä, että ei ole keskipitkän aikavälin liittymäsuunnitelmaa, ts. 3 kuukauden tai 6 kuukauden suunnitelmaa, jolla on paljon enemmän potentiaalisia käyttäjiä etenkin niiden joukossa, jotka vaativat VPN: ää lyhytaikaisiin vaatimuksiin.

Mutta heidän paras tarjouksensa, jota näemme harvoin VPN-teollisuudessa, on elinikäinen suunnitelma, joka maksaa vain 149,99 dollaria. Joo! Luit oikein, 149,99 dollaria maksettu ja sinulla on VPN-suoja koko elämäsi ajan. Mikään muu kauppa, riippumatta siitä kuinka halpaa se on, ei ole lähestymässä VPN Unlimited -sovelluksen tätä naurettavaa anteliaisustasoa. VPN-palveluntarjoajat tarjoavat korkeintaan viiden vuoden tilausjaksoja elinaikanaan tekemissään sopimuksissa, mutta VPN Unlimited elää nimensä täällä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden ostaa rajoittamattoman VPN-tilauksen. He vakavasti don’t tule parempaa kuin tämä!

Tulossa nyt käytettävissä olevaan maksutapaan. VPN Unlimited tarjoaa tällä hetkellä seuraavat maksutavat:

 • Luottokortti
 • PayPal
 • Amazon
 • Bitcoin
 • Muut menetelmät

Rajoittamattomat VPN-maksutavat

Nämä menetelmät ovat riittävän hyviä, koska ne tarjoavat käyttäjälle suuren joustavuuden siihen, kuinka se haluaa maksaa hinnasuunnitelmasta. Bitcoin-maksutapa on hieno, koska se sallii nimettömien maksujen tekemisen turvallisena kaikille, jotka haluavat ylimääräisen online-nimettömyyden. Muut maksutavoissa mainitut menetelmät sisältävät yli 100 vaihtoehtoa, mukaan lukien AliPay, joten jos et’Haluatko maksaa näiden perinteisten menetelmien avulla, VPN Unlimited tarjoaa sinulle paljon muita vaihtoehtoja, joista voit hyötyä.

Rajoittamaton VPN-kokeiluversio

Ilmaiset kokeilut ovat todistus VPN: lle’kyvyt ja ne lisäävät asiakasta’itseluottamus tehdä lopullinen päätös tilaussuunnitelman ostamisesta. He kertovat käyttäjälle, että palveluntarjoaja on niin varma suorituskyvystään, että he eivät halua’Älä pelkää, että laitat sen mihinkään testiin.

Mutta kaikesta tästä huolimatta useimmat VPN: t eivät’t tarjoavat täysimääräisiä ilmaisia ​​kokeita ilman nolla sitoumuksia. Lähin VPN tarjoaa todellisen ilmaisen kokeilun tarjoamisen on NordVPN’s 3 päivän nolla sitoutumisen ilmainen kokeilutarjous. Sen lisäksi, että harvat heistä eivät ole valmiita menemään ylimääräiseen mailiin.

VPN Unlimited tarjoaa kuitenkin tällä hetkellä nolla sitoutumattoman kokeiluversion, ja lisäksi ne tarjoavat 7 päivän palautusajan myös maksamisen jälkeen. VPN Unlimited on tarpeeksi hyvä VPN, joka kestää paljon käyttäjän suorituskykytestejä, joten arvostamme sitä, että he ovat valmiita ottamaan sukelluksen palveluunsa.

Voit ehdottomasti kokeilla ja käyttää parasta ilmaista rajoittamatonta VPN: ää Androidille ilmaisessa kokeiluversiossaan tietääkseen vain paljon vaivaa, jonka tämä tarjoaja tekee älypuhelimen käyttäjäksi’Kokee VPN: n huomattavasti paremman suorituskykystandardin kuin mitä voit suojata kuten monet muut vastaavat palvelut.

Rajoittamaton VPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus

Useiden sovellusasiakkaiden saatavuus ja kuinka ne parantavat käyttökokemusta ovat erittäin tärkeitä tekijöitä VPN: n maineen luomisessa käyttäjälle’s havainto. Crappy, huono asiakassovellus voi saada sinulle tuhansia inhoja riippumatta siitä, kuinka hyvin ominaisuutesi todella toimivat.

Mutta VPN Unlimited ei ole mikään tästä, sillä se tarjoaa kauniita, kevyitä VPN-asiakkaita, joilla on joitain vaikuttavia uusia käänteitä, jotka jättivät meidät iloisesti yllättyneiksi.

Katso sen asiakasrajapinta:

Rajoittamaton VPN-yhteensopivuuskatsaus

Palvelimet ovat rivissä rivillä kuten kaikki muutkin VPN-asiakkaat, mutta ne osoittavat kuinka paljon kuormitettuja ne ovat tällä hetkellä, mikä on loistava innovaatio verrattuna standardiin, jonka mukaan ping-hinnat näytetään kunkin palvelimen alapuolella. Työmääräprosentti on itse asiassa varsin hyödyllinen palvelimen valinnassa, koska se kertoo, mikä palvelin voisi tarjota sinulle optimaalisen suorituskyvyn.

Palvelinluettelo kertoo sinulle tarkalleen, mikä palvelin on rajattu Torrenting-toimintojen tukemiseen, kuten käy ilmi yllä esitetystä ruudukosta, joka näyttää “Luxemburg, Roost - Bissen” Torrent-ystävällisenä palvelimena.

Tämän lisäksi asiakkaalla on tappikytkin, jota ehdottomasti tarvitaan, tiliosasto, joka todellisuudessa on todella asetusosa ja palkki, joka osoittaa tilauksen ajanjakson ennen suunnitelman päättymistä ja joitain muita ominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan asiakkaan UX ja käyttöliittymä ovat moitteettomat, ja suosittelemme todella muita VPN: itä seuraamaan VPN Unlimited -yritystä esimerkkinä omien asiakkaidensa parantamisessa..

VPN Unlimited tarjoaa tällä hetkellä erillisiä asiakassovelluksia seuraavalle käyttöjärjestelmälle:

 1. iOS
 2. Android
 3. Mac käyttöjärjestelmä
 4. Windows
 5. Linux (Ubuntu 18+ ja Debian GNU / Linux 8.0, Ubuntu 14.04+)
 6. Selaimen laajennus (Chrome, Firefox, Opera)

Rajoittamaton VPN-tuetut sovellukset

Rajoittamaton VPN-palvelinkatsaus

VPN Rajoittamaton’Palvelininfrastruktuuri on erittäin vaikuttava, koska se ei ole vain hajaantunut 72 maahan, mutta on myös riittävän hyvä tukemaan monien maantieteellisesti rajoitettujen verkkotunnusten, etenkin suoratoistosivustojen, lukituksen poistamista..

Tässä olemme me, vapauttamalla BBC iPlayer UK -sovelluksen ja katsellen “Kuka luulet olevasi”yhdistämällä Hampshire, UK palvelin:

Rajoittamaton VPN-palvelintesti

Ja tässä katsot “Dorya etsimässä” Netflixissä, kun yhteys verkkoon San Francisco, Kalifornian palvelin:

Rajoittamaton VPN-palvelintesti 2

Nämä palvelimet ovat helposti löydettävissä VPN-asiakasohjelmistostaan, koska ne mainitaan nimenomaan tällaisina suoratoistopalvelimina:

VPN Rajoittamaton Review 2020

Tämän lisäksi VPN Unlimited tarjoaa yhteensä 400 palvelinta, joiden sijainnit ovat hajallaan ja kattavat suuren osan Pohjois-Amerikasta, Euroopasta, Etelä-Aasiasta, Etelä-Kaukoidästä (lähellä Kiinaa), Australiasta ja jopa eräistä palvelimista Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. . Jos he voivat lisätä palvelimien määrää paikoissa esimerkiksi Pohjois-Afrikassa ja lisätä joitain paikoissa, kuten Kanada, ne tarjoavat paljon laajemman kattavuuden ja sallivat vielä useamman VPN-käyttäjän saada optimaalisen suorituskyvyn..

Rajoittamaton VPN-tietoturvakatsaus

Tulossa nyt tärkeimmälle osalle, VPN Unlimited’Suojausstandardit ovat melko hyviä. Ne tarjoavat sotilaallisen armeijan AES 256 -salauksen käyttäjän datapakettien turvaamiseksi, OpenVPN-protokollapalvelun entistä paremman tiedonsiirtoturvan saavuttamiseksi ja lähes nolla kirjauskäytännön. Sanomme melkein nolla, koska ne pitävät lokit käyttäjän kaistanleveyden käytöstä ja yhteyden aikaleimoista, mikä ei’t loukkaa käyttäjien yksityisyyttä liikaa, mutta silti he kirjaavat jonkinlaista tietoa.

Kaiken kaikkiaan tietoturva on riittävän hyvä, jos haluat pysyä nimettömänä verkossa ja antaa itsellesi näkymättömyyden viitta, joka pitää sinut ja arkaluontoiset tietosi aina suojattuina.

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan tämä palveluntarjoaja onnistui vakuuttamaan meidät tuoreimmista ominaisuuksistaan ​​ja uudesta esimerkistä siitä, kuinka asiat voisivat näyttää paljon paremmalta VPN-verkkotunnuksessa, mutta silti on olemassa joitain reikiä, joita ne täytyy kytkeä ennen kuin voimme kutsua heitä yhdeksi parhaimmista Tällä hetkellä 5 palveluntarjoajaa. He ovat ehdottomasti oikealla tiellä ja näemme miten he ovat muuttaneet palveluaan ja parantaneet suorituskykystandardejaan vuoden aikana, emme’t epäilee kykyään selvittää nämä esteet noustessaan VPN-alustan jalustan yläosaan tulevina vuosina. Jos aiot ostaa tilauksen VPN Unlimited -sovelluksella, tuemme ehdottomasti päätöstäsi!

Похожие статьи

 • OVPN-katsaus 2020

  Jurisdiktio Ruotsi Hinta 7,00 dollaria / kuukausi Palvelimet 56 palvelinta 7 maassa Lokit Ei salausta AES-256 poistaa Netflixin eston Ei torrentia Ei töitä Kiinassa Ei...

 • NVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Bosnia Hinta 3,33 dollaria kuukaudessa Palvelimet 54 Palvelinlokit Ei lokit salausta 256-bittinen CBC / SHA512 estää Netflixin estämisen Ei torrenttia Kyllä toimii Kiinassa...

 • Unlocator Review 2020

  Jurisdiktio Tanska Hinta 4,16 dollaria / kuukausi yhden vuoden palvelupalvelimilla, 42 palvelinta vain lokit, kaupat, käyttölokit, salaus AES-256-Bit, estää Netflixin, ei torrentia...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrenttia Kyllä...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiktio Brittiläiset Neitsytsaaret Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa (47,76 dollaria 24 kuukaudeksi) Palvelimet 1040+ yli 61 maassa Lokit Ei lokien varmennettua salausta...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me