VeePN-katsaus 2020

Toimivalta Panama
Hinta $ 1,67 / kk
palvelimet 2500
lokit Ei lokitietoja
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://veepn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

VeePN liittyy jatkuvasti kasvavaan VPN-luetteloon jo tungosta teollisuudessa. Se tarjoaa 10 samanaikaista yhteyttä, 2500 palvelinta 50 paikassa ja 256-bittisen armeijan luokan salauksen.


Hinnoittelu alkaa 1,99 dollaria kuukaudessa. 2-vuoden suunnitelmalla. Jokaiselle alustalle / laitteelle on saatavilla sovelluksia, jotka ovat melko käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia. Palvelimen vaihto on helppoa, ja asetusten määrittämisessä ei ole mitään ongelmia.

Valitettavasti VPN epäonnistuu avaamalla VoD: t, kuten Netflix, BBC iPlayer ja Hulu. Samanaikaisesti se ei tarjoa toimintoja tai ominaisuuksia Kiinan käyttäjille. Joten en suosittele palvelua.

Samalle hintaluokalle järkevä vaihtoehto olisi mennä pahamaineinen PureVPN, jonka Forbes on tukenut ja trustpilot-käyttäjien suosittelema ansainnut 4,8-arvosanan. Se ei kohtaa ongelmia poistamalla VoD-levyjä tai ohittamalla “Suuri palomuuri”.

Toimivalta

Yhtiö toimii Panamassa’s lainkäyttöalueella, mikä tekee siitä erittäin turvallisen palveluntarjoajan. Maa on erittäin liberaali tietojen säilyttämistä koskevien lakien ja online-yksityisyyden suhteen.

Panamalla oleminen tarkoittaa, että kukaan ei tule koputtamaan kotiovellesi tekemästäsi online-toiminnasta, eikä yritys ole koskaan toimittanut käyttäjätietoja millekään virastolle tai valtion laitokselle..

Ei lokikäytäntöä

Nimettömyys on yksi suurimmista huolenaiheista, kun kyse on VPN-palveluiden käytöstä. Virallisella verkkosivustolla todetaan, että se ei kirjaa käyttäjän tietoja. Yritys’Lokikäytäntö suojaa laitettasi’metatiedot, ensisijainen IP, historia ja online-toiminnot. Plussa, että se ei ole osa 5/9/14-allianssia.

Tuetut laitteet

Se tarjoaa sovelluksia kaikille suosituille käyttöjärjestelmäalustoille, mukaan lukien Windows, Mac, Linux, Android ja iOS. Sitä voidaan käyttää myös Chrome-, Firefox- ja Opera-selaimissa sen laajennusten kautta ja voit jopa asettaa sen Internet-reitittimellesi. Sinun tulisi ehdottomasti tarkistaa sen iOS VPN -sovellus kuin se’on paras erästä, koska se tarjoaa uskomattoman sujuvan suorituskyvyn iPhonellasi.

veepn-sovelluksen tarkistusrajapinta

Palvelu on ollut aktiivinen nyt yli 8 vuotta, mikä on melkoinen saavutus. Sovelluksen asentamisen jälkeen 7-päivän kokeilujakso alkaa.

Palveluntarjoaja on pakattu runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät siitä’Käytä helpommin ja taitavammin.

DNS-vuotojen estäminen

Suoritimme DNS-vuototestin varmistaaksemme, että tämä VPN on riittävän turvallinen muun muassa Torrentingin tai yleisen nimettömyyden varalta. Se osoittautui turvalliseksi, koska meillä ei ollut mitään vuotoja. Merkitty turvalliseksi, ehdottomasti!

veepn-dns-vuototesti

Yhtiö on myös pakattu julkiseen Wi-Fi-asetukseen, joka suojaa sinua, kun käyt siellä suojaamattoman Wi-Fi: n kanssa ostoskeskuksessa tai kahvilassa. Jos luulet, että tämä ominaisuus ei ole kovin arvoinen, mene vain Googleen ja tutustu viimeisimpiin Man-in-the-Middle-hyökkäyksiin ja sinä’Ymmärrän, mitä tämä ominaisuus tuo tietoturvapiiriin.

Viruksen kokonaistesti

Tarkistimme, onko ohjelmistossa minkäänlaisia ​​haavoittuvuuksia. VeePN puhdisti tämän testin ilman, että siihen olisi upotettu järjestelmäheikkouksia tai haittaohjelmia.

Tapa kytkin

Pakollisella ominaisuudella, joka tappaa kirjaimellisesti Internet-yhteytesi heti, kun VPN katkaisee palvelinyhteyden tai epäonnistuu muuten.

Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä, koska jopa sekunnin jakso riittää ihmisten jäljittämiseen.

Kytkin toimi täydellisesti tarkistuksen aikana, joten voimme varmasti antaa sille vihreän signaalin siitä, että se on riittävän turvallinen käyttäjien suojelemiseksi.

Nopeustesti

Testasimme tarkistuksen aikana Internet-nopeutta VPN-palvelun kanssa ja ilman.

Ilman VPN: tä

nopein-ilman vpn

VPN: n kanssa

speedtest-veepn-kanssa vpn

Latausnopeus laski lähes 80%, kun taas latausnopeus laski lähes yli 90%. Tämä oli suurin heikko kohta, jota kohtaamme tämän palvelun kokonaisarvioinnissa. Nopeudet pysyivät kauhean alhaisina, vaikka seulotimme vähintään viiden palvelimen välillä palveluntarjoajalta.

Nopeus on kysymys, josta kukaan ei voi kompromisseilla VPN: n suhteen, joten se pysyy käyttökelvottoman vieressä, kunnes VeeVPN voi hoitaa tämän..

Netflix Yhdysvaltojen vapauttaminen

VeePN ei onnistunut estämään amerikkalaisen Netflixin estämistä yrittäessään sitä, mikä osoittaa palvelun kyvyttömyyden. Yritimme uudelleen poistaa evästeet ja kokeilla erilaisia ​​selaimia, mutta ongelma oli silti olemassa.

Viruksen kokonaistesti

Käytimme Virus Total -sovelluksella tarkistaaksemme, onko ohjelmistoissa minkäänlaisia ​​haavoittuvuuksia, kuten troijalaisia ​​tai minkäänlaisia ​​viruksia, ja kävi selväksi, että moottoreita ei havaittu 71 erityyppisessä testissä, että verkkotyökalu testasi sitä.

veepn-virus-kokonaistesti

Tuetut protokollat

Periaatteessa protokollit ovat turvallisia tunneleita, joiden läpi VPN-liikenne kulkee, joten ne ovat teknisesti toinen puolustuslinja kaikenlaiselle VPN-suojauksen läpi kulkevalle tiedolle..

VeePN tukee:

 1. OpenVPN ja
 2. IKEv2
 3. Smart VeePN TCP
 4. Smart VeePN UDP.

OpenVPN on paras vaihtoehto muiden joukossa, koska se on avoimen lähdekoodin protokolla, joka vapauttaa sen nollapäivän haavoittuvuuksista. Suosittelemme, että riippumatta käyttämästäsi VPN: stä, varmista, että olet viritetty OpenVPN-protokollaan, koska se’s turvallisin erä. Useimmissa palveluntarjoajissa on se oletuksena päällä, ja joissakin sinun on vaihdettava siihen manuaalisesti.

OpenVPN luottaa TCP- ja UDP-protokolliin. TCP on luotettavampi, mutta hitaampi, kun taas UDP on nopeampi, mutta vähemmän luotettava kuin TCP. VeeVPN: ssä’s tapaus

Palvelimen sijainnit

veepn-server-loctions

VeeVPN’Palvelinverkon arviointi on seuraava:

 1. 2500 palvelinta
 2. 50 sijaintia
 3. Suurimmat Yhdysvaltojen osavaltiot
 4. eurooppalaiset maat

Palvelimien määrä on tarpeeksi hyvä, mutta kun otetaan huomioon se tosiasia, että nopeudet ovat harhaanjohtavia, tarjoamiensa palvelimien määrä ei’t väliä paljon.

10 laitetta samanaikaisesti

veepn-laitteet

VeePN tarjoaa sinulle myös ominaisuuden käyttää sitä 10 eri laitteessa samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että yksi paketti riittää koko perheelle tai jopa täydelle laitteiden ekosysteemille.

Maksu ja hinnoittelu

veepn-hintojen arvostelu

 1. Yhden kuukauden hinnasuunnitelma: 10,99 dollaria
 2. Yhden vuoden hinnasuunnitelma: 5,83 dollaria kuukaudessa
 3. 5 vuoden hinnasuunnitelma: 1,67 dollaria kuukaudessa

VeeVPN’Hinnasuunnitelmat tarjoavat käyttäjille monipuolisia vaihtoehtoja. Tilaussuunnitelma on saatavana kuukausittain, vuodessa ja viiden vuoden välein. Ja vaikka 5-vuoden suunnitelma saattaa näyttää houkuttelevalta vain 1,67 dollarin kuukausikustannuksilla, todellinen hinta, joka joudut maksamaan tästä suunnitelmasta, on noin 100 dollaria, mikä tekee vuotuisesta suunnitelmasta vaikuttavan paljon paremmalta kaupalta vain viivalla alle 70 dollaria täydeltä. vuositilaus.

Nimettömyksesi ylläpitäminen on yksi VPN: n perustoiminnoista, joten palveluntarjoajan tulisi myös tarjota sinulle maksaminen Bitcoinsin kautta.

PayPal- ja luottokortit voidaan hyväksyä muille palveluntarjoajilleni, mutta VeePN hyväksyy myös kryptomaksut kolikkomaksujen, kuten Bitcoin, Litecoin ja kaikkien muiden kryptovaluuttojen kautta..

24/7 tuki

24/7: n suora tuki on erittäin tärkeä VPN-palvelun suhteen, koska tämä erityinen ohjelmisto on monimutkainen ja voi usein vaatia käyttäjiä etsimään nopeita ratkaisuja vianetsintäongelmiin.

VeeVPN tarjoaa sen, mikä on suuri plus palveluntarjoajalle, koska se antaa käyttäjille helpompaa helpottaa palvelun kaikkia erilaisia ​​näkökohtia..

Lopullinen tuomio

Tarkasteltuaan VeePN: ää voimme sanoa, että huolimatta siitä, että sillä on yleisesti ottaen tarpeeksi hyvä palvelu, sen on todellakin työskenneltävä nopeuskysymykseen, muuten kaikki hyvä työ’t palvelussa saattaa mennä hukkaan.

Palvelulla ei ole mitään merkittäviä ongelmia millään rintamalla, ja se näyttää melko kunnolliselta palvelulta, jopa tarpeeksi hyvältä suositeltavaksi, mutta lopetan sen tekemisen, koska nopeuden on nousuttava huomattavasti, ennen kuin tällainen päätös voidaan tehdä..

Похожие статьи

 • IVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Gibraltar Hinta 8,33 palvelinta 3152 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflix-esto Kyllä Torrentit Kyllä toimii Kiinassa Kyllä Suositellaan Kyllä Verkkosivusto...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 7,00 dollaria kuukaudessa yhden vuoden pakettipalvelimilla, joissa on vähintään 120 VPN-tilaa 16 maassa. Lokit Kaupat Yhteyslokit Salaus AES-256-bittiset poistot...

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktio Kanada Hinta 49 dollaria yhden vuoden pakettipalvelimilla, jotka ovat yli 600 palvelinta 60 maassa. Lokit Kyllä Salaus AES-256-bitti poistaa Netflixin eston Ei torrenttia Kyllä...

 • Piilota IP-VPN-katsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 2,91 dollaria / kuukausi Palvelimet 120 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflixin eston Ei torrentisoiva Kyllä toimii Kiinassa Ei suositeltavaa Ei...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me