Trust.Zone Review – edullinen VPN-palveluntarjoaja

Toimivalta Seychellit
Hinta 3,33 dollaria kuukaudessa
palvelimet 127 palvelinta
lokit Ei lokitietoja
salaus AES-256-CBC-salaus
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://trust.zone/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone arvostelu

Mikä on Trust.Zone?

Perustanut yritys nimeltään “Trust Solutions, LLC” ja Seychellien pääkonttorissa sijaitseva Trust.Zone on VPN (Virtual Private Network) -palvelu, joka pääsi markkinoille jo vuonna 2014. Kaiken kaikkiaan Best VPN tarjoaa melko kohtuullisen tuotteen, jolla on paljon palvelimia, kohtuullinen hinnoittelu ja ohjelmisto-ominaisuudet. Olisimme kuitenkin kiitollisia monimuotoisuudesta eri alustojen välisessä yhteensopivuudessa. Lisätietoja VPN-palvelusta saat tästä kattavasta Trust.Zone-katsauksesta.

Plussat Haittoja
1. Automaattinen tappikytkinominaisuus

2. Kolme samanaikaista yhteyttä

3. Budjettiystävälliset hinnasuunnitelmat

4. 10 päivän palautustakuu

5. Testattava ilmainen kokeiluversio

1. Puuttuu 24/7 Live Chat -tuesta

2. Vain Isossa-Britanniassa omistetut IP-osoitteet

3. Puuttuvat alkuperäissovellukset

Trust.Zone-suunnitelmat ja hinnoittelukatsaus

Trust.Zone -arviointimme mukaan palveluntarjoaja tarjoaa melko kohtuullisen hinnoittelun potentiaalilleen ja sijoittuu hyvin budjettiystävällisessä VPN-luettelossa. VPN tarjoaa tyypillisesti yhden suunnitelman, joka on jaettu kolmeen luokkaan keston perusteella: 1 kuukausi, 3 kuukautta ja 1 vuosi.

Kuten alla voit nähdä, kuukausittainen suunnitelma alkaa 6,99 dollarista, mikä on virkistävä muutos - johtuen useimpien VPN-verkkojen korkeasta hinnoittelusta. Kolmen kuukauden suunnitelmaksi vahvistetaan 4,95 dollaria kuukaudessa, jolloin voit hyödyntää 30%: n alennuksen, yhteensä vain 14,85 dollaria. Mitä muuta voisit kysyä?

Jos käyttäjät haluavat kuitenkin saada parhaan vastineen, siirry yhden vuoden suunnitelmaan. Trust.Zone on ylimääräinen mailia toimittamalla edullista tuotetta vain 3,33 dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että saat hämmästyttävän alennuksen 53%, joka on vain 39,95 dollaria 12 kuukaudeksi!

Trust.Zone-suunnitelmat ja hinnoittelukatsaus

Trust.Zone-maksutapojen katsaus

Palveluntarjoajan kanssa liittymisen yhteydessä on välttämätöntä, että käyttäjillä on useita vaihtoehtoja saatavana maksua varten. Loppujen lopuksi asiakkaat kirjautuvat kaikkialta maailmasta, jos VPN on hyvä. Lucky Trust.Zone -näkymiin, sinulla on käytettävissä hyvä määrä maksutapoja, joihin kuuluvat PayPal- ja luottokortit, kuten Visa MasterCard, American Express, Discover ja UCB..

Trust.Zone jopa asettaa PayPro Globalin, joka on yhdyskäytävä yli 70 maksutavalle. Näitä ovat Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, pankkisiirto ja paljon muuta. Jos haluat pysyä täysin nimettömänä kirjautuessasi Trust.Zone VPN -palveluun ja käyttäessään sitä, käyttäjillä on jopa mahdollisuus käyttää Bitcoin-salauksen valuuttaa (jolla on vakiintunut maine jäljittämättömyydestä).

Trust.Zone-maksutapojen katsaus

Trust.Zone Dedicated IP -katsaus

VoD-palveluiden saamalla fiksuista ja integroivista algoritmeista, jotka tunnistavat dynaamiset IP-osoitteet, sivustojen, kuten Netflix, BBC iPlayer ja Amazon Prime, poistaminen voi olla joskus todella vaikeaa. Lisää tämä dynaamisten IP-osoitteiden heikkoon tietoturvaan, etenkin kun käytät pankkitietoja, ja haluat ehkä harkita parempaa ratkaisua. Tällöin omistautuneet IP: t pääsevät sisään.

Trust.Zone -arviointimme paljastaa, että palveluntarjoaja tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka sisältävät omistettuja IP-osoitteita. Paras osa kaikkea: tällä hetkellä valinnaisille lisäosille on voimassa 53% alennus. Tämä vähentää staattisen IP-hinnoittelun 6,99 dollarista kokonaan 3,33 dollariin kuukaudessa. Valitettavasti sinulla on staattisia IP-osoitteita vain Isossa-Britanniassa. Muihin lisäosiin sisältyy monien kirjautumisten käyttö 3 laitteella, jotka maksavat ylimääräisen 1,91 dollaria kuukaudessa.

Trust.Zone Dedicated IP -katsaus

Luottamus.Zonen palautustakuu

Suoritettuaan perusteellisen Trust.Zone -arvioinnin saimme tietää, että VPN tarjoaa todellakin palautustakuun, vaikka sitä ei mainita verkkosivuston muissa paikoissa. Opisimme lisätietoja palautustakuusta “Käyttöehdot” -sivulle, jossa todetaan, että voit ilmoittaa Trust.Zoneelle 10 päivän kuluessa sopimuksensa saamisesta 100%: n palautuksesta.

Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, ja hyvityksen saaminen tapahtuu säännöllisesti. Sinun on varmistettava, että et ole käyttänyt enempää kuin 1 Gt kaistanleveyttä. Jos kiintiö ylittää yli 1 Gt, voit silti pyytää palautusta osittain. Jotta voit tehdä tämän, sinun on lähetettävä lippu tukiportaalissa. Prosessi kestää 20 päivää sopimuksen purkamisen jälkeen.

Trust.Zone ilmainen VPN

Sen lisäksi, että tarjoamme 10 päivän palautustakuun, Trust.Zone -arvostelu havaitsee, että VPN tarjoaa jopa luotettavan ILMAISEN kokeilun. Tämä on erilainen kuin täysin ILMAINEN VPN, koska sinulla on vain rajoittamaton pääsy VPN-palveluun yhteensä 3 päivän ajaksi, mikä antaa sinulle pääsyn vain 1 Gt kaistanleveystietoa, 1 samanaikainen yhteys ja 111 palvelimen sijaintia.

Luottamus.Zone-laitteen yhteensopivuus

Kun uudet alustat / käyttöjärjestelmät ovat jatkuvasti tulossa markkinoille, VPN: n on vain viisasta monistaa palveluaan vastaamaan käyttäjien vaatimuksia. Trust.Zone -arvioinnin mukaan tarjoaja tarjoaa vain Windows-käyttöjärjestelmälle alkuperäisen sovelluksen, huolimatta siitä, että se tukee muita alustoja, kuten iOS, Android, Linux ja MAC (joille sinun olisi määritettävä VPN manuaalisesti).

Luottamus.Zone-laitteen yhteensopivuus

Trust.Zone-palvelimen saatavuuskatsaus

Palvelimien saatavuuden suhteen Trust.Zone -arvioinnissa havaitaan, että palveluntarjoaja tarjoaa kohtuullisen luettelon 127 nopeasta palvelimesta, jotka sijaitsevat 79 paikkakunnalla ympäri maailmaa - mukaan lukien Etelä-Afrikka, Japani, Intia, Hong Kong, Singapore, Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta , Ukraina, Bulgaria, Alankomaat, Venäjä, Saksa, Puola, Suomi, Yhdysvallat, Kanada, Brasilia, Ruotsi, Italia, Espanja, Sveitsi, Belgia, Romania ja muut!

Trust.Zone-palvelimen saatavuuskatsaus

Luottamus.Zone-protokollat ​​/ salauskatsaus

Erinomaisen online-nimettömyyden hyödyntämiseksi suojelemiseksi uteliailta silmiltä, ​​etenkin kun harjoitetaan P2P / Torrenting-toimintaa tai piratisoitua suoratoistoa, käyttäjillä on oltava vahva salattu verkko. Tämä tarkoittaa, että heidän käyttämänsä VPN: n pitäisi tukea tehokkaita salausprotokollia. Onnea Trust.Zone -asiakkaille, että sinulla on pääsy OpenVPN AES-256-CBC-salauksiin yhdistettynä RSA-2048-kättelyyn ja SHA256-todennukseen henkilöllisyytesi peittämiseksi..

Trust.Zone tietosuojakäytäntö

Trust.Zone -arviointimme mukaan palveluntarjoaja ylpeilee melko tiukalla ei-lokin käytännöllä. Ainoat sivuston säilyttämät tiedot ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut tiedot, joita käytetään rekisteröinnin hyväksymiseen. Jos käytät kolmannen osapuolen maksuprosessoria, he voivat ehkä myös tallentaa erityisiä tietoja maksuista. Tämän lisäksi kaikki VPN-salasanat / -tilit, julkiset / yksityiset avaimet tallennetaan salatussa muodossa salausalgoritmeja käyttämällä.

Trust.Zone Torrenting

Mietimme usein, miksi kuka tahansa loisi VPN-palvelun, ellei yksinkertaisesti voi antaa käyttäjille mahdollisuutta harjoittaa P2P / Torrenting-ohjelmaa (esimerkki TunnelBear). Onneksi asiat ovat erilaisia ​​Trust.Zone -asiakkaille ja sinulla on tukea torrentitoimintoihin osallistumiseen. VPN-asiakas on varustettu jopa automaattisella tappikytkimellä ja erilaisilla VPN-porteilla suojauksena torrentsien lataamisessa.

Trust.Zone-verkkosivustokatsaus

Jos vertaamme palveluntarjoajaa muihin markkinoilla, Trust.Zone -katsauksemme paljastaa, että verkkosivusto on melko ainutlaatuinen koko ulkonäöltään. Se käyttää verkkosivustollaan melko tarttuvia ja kirkkaita värejä, mikä on virkistävä muutos nähdä. Vaikka toivomme, että ominaisuuksista / työkaluista on lisätietoja sekä pääsy live-keskusteluihin, sivusto onnistuu silti toimimaan melko hyvin!

Trust.Zone-verkkosivustokatsaus

Trust.Zone asiakastuen arvostelu

VPN: n käyttäminen nykypäivänä, jolloin jokainen yritys / hallitus on taitamaton rajoittamaan tiedon saatavuutta, voi olla melko monimutkaista. Lisää tämä joihinkin odottamattomiin ongelmiin / ongelmiin, joita voi syntyä tiettyjen alkuperäisten sovellusten virheiden tai palveluntarjoajan virheen takia. Sinulla on oltava pääsy asiakastukeen. Vaikka 24/7 suorakeskustelu ei ole käytettävissä, sinulla on mahdollisuus lähettää lippu!

Trust.Zone asiakastuki (1)

Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi, aihe, osasto, tärkeys ja viesti. Voit jopa lisätä kuvia esittämään ongelman / ongelman paremmin. Kun olet lähettänyt lipun, voit odottaa saavasi vastauksen 24 tunnin sisällä. Jos tarvitset nopeampaa vianetsintäratkaisua, sinulla on myös UKK-sivu, josta löydät kaikki yksityiskohdat yleisimmistä virheistä.

Trust.Zone asiakastuki 2

Lopullinen tuomio

Trust.Zone -arviointimme paljastaa, että tarjoaja tarjoaa hyvän kokonaispalvelun, joka vaatii vähän työtä. Heidän tulisi kehittää natiivisovelluksia kaikille alustoille ja lisätä ominaisuuksien määrää erityisesti Windows-asiakasohjelmassa. Nopeudet olivat melko hyviä, eikä meillä ole mitään ongelmia geo-rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistamisessa tai P2P / Torrenting-ohjelmassa harjoittamisessa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me