TigerVPN Review 2019 – Tehokas VPN, joka tarvitsee vähän työntöä!

Vuonna 2011 perustettu TigerVPN on slovakialainen pohjainen turvallisten yksityisten verkkopalvelujen tarjoaja. Sen omistaa ‘Tiikeri työssä’ - teknologiayritys, joka keskittyy tarjoamaan globaaleja ratkaisuja täydellisen Internet-nimettömyyden ja yksityisyyden tarjoamiseksi ohittaen maantieteelliset rajoitukset.

TigerVPN arvostelu

Palvelu on saavuttanut paljon hypeä muutaman viime vuoden aikana tarjoamalla käyttäjille valtavan palvelinvalintaverkoston sekä sotilaslaatuisen salauksen. TigerVPN lahjoittaa jopa 2% voitostaan ​​eläintenhoitoalan kansalaisjärjestöille. Ne auttavat maksamaan adoptioilmoituksista, eläinsuojista ja rahoittamaan sterilointiohjelmia.

Tämä tekee TigerVPN: stä ehkä markkinoiden ainoan VPN: n, joka tukee hyvää syytä. Siksi, jos rakastat eläimiä tai etsit sosiaalisesti tietoista tarjoajaa, sinulla on onnea! Lisätietoja tietosuojatyökalusta saat lukemalla tämän perusteellisen TigerVPN-katsauksen BestVPN.co-sivustosta!

Plussat Haittoja
1. Zero Logs Policy

2. Live-chat-tuki

3. Aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa

4. Hyväksyy Bitcoin-maksut

5.       Tukee kaikkia suosittuja käyttöympäristöjä

1. Ylimääräiset kustannukset samanaikaisista laitteista

2. Minimaalinen palautustakuu

3. Kallis kuukausisuunnitelma

4. Epäjohdonmukaiset nopeudet

TigerVPN hinnoittelukatsaus

TigerVPN-arvioimme havaitsee, että palveluntarjoaja tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa asiakkailleen. Jos valitset Zen Tigerin, joudut maksamaan korkean hinnan, 11,99 dollaria.

Tämä on melkein saavuttamassa alan johtajan hinnoittelun “ExpressVPN”, mutta vähemmän ominaisuuksia. Käyttäjät voivat esimerkiksi luoda samanaikaisia ​​yhteyksiä vain kahdelle laitteelle.

Palveluntarjoajan on ehdottomasti parannettava kuukausittaista hinnoitteluaan ja lisättävä monitunnuksiaan, jos se haluaa houkutella lisää asiakkaita. Tietysti voit valita paremman kaupan menemällä suunnitelmaan, jonka kesto on pidempi. Jos valitset Hero Tigerin (12 kuukauden tilaus), saat 58% alennuksen.

Tämä tarkoittaa, että maksat 79,99 dollaria yhden vuoden käyttöoikeudesta VPN: ään. Saat myös ilmaisia ​​tilejä StickyPassword Premiumille ja Shimo VPN Managerille, samalla kun tuet viidelle laitteelle samanaikaisesti.

Paras hinta-laatusuhde kuitenkin on, että käyttäjät voivat harkita 3-vuotisen tilauksen hankkimista. Se antaa sinulle massiivisen alennuksen 77%! Näin ollen joudut maksamaan vain 99 dollaria jokaisesta 36 kuukaudesta. Tämä saattaa kuulostaa kalliilta monille, mutta on oikeasti hyvä tarjous 3 vuodeksi!

TigerVPN hinnoittelukatsaus

Ilmainen StickyPassword Premium-tilaus

Tilaamalla 12 kuukauden suunnitelman, asiakkaat saavat ilmaisen tilauksen StickyPassword Premium -sovellukseen.

Kuten nimestä voi päätellä, tämä työkalu on turvallinen salasanojen hallinta. Vaikka tämä on todella mukava lisäominaisuus, sinulla on kymmeniä ilmaisia ​​salasanan hallintaohjelmia, kuten Firefox’s sisäänrakennettu työkalu tai KeePass.

Shimo VPN Manager

Kuten StickyPassword-ohjelmisto, TigerVPN antaa myös vuosittaisille tilaajille ilmaisen tilin Shimo VPN Managerille.

Tämä sovellus on VPN-asiakasohjelma Mac OS: lle. Vaikka palvelu tarjoaa jo omistetun sovelluksen Mac-käyttäjille, tämä sovellus helpottaa useiden VPN-verkkojen käsittelyä samanaikaisesti.

TigerVPN Free Trial Review

TigerVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota asiakkaille. Voit kuitenkin hyödyntää 7 päivän palautusta / rahat takaisin -takuuta. Jos et ole tyytyväinen VPN: ään, voit peruuttaa tilisi ja käyttää hyvitystä.

Saamasi rahat tulevat samasta maksutavasta, jota käytit alun perin. Jos et voi peruuttaa seitsemän päivän kuluessa, et saa hyvitystä.

TigerVPN Lifetime Review

Palvelu itsessään ei tarjoa asiakkailleen elinikäistä liittymäsuunnitelmaa. Olemme kuitenkin saaneet aikaan huomattavan kaupan XDA-kehittäjistä.

Tämän kaupan avulla saat elinikäisen pääsyn TigerVPN-palveluihin hämmästyttävällä 25,99 dollarilla! Alkuperäiseen hintaan 780 dollaria verrattuna saat hyödyntää uskomattoman 95%: n alennuksen. Mitä muuta voisit kysyä?

Rekisteröintiprosessi

TigerVPN: llä on erittäin yksinkertainen ja suoraviivainen rekisteröitymisprosessi. Klikkaa “hinnoittelu” -välilehti, joka sijaitsee sivun yläosassa. Sivusto ohjaa sinut tilaussivulle. Täällä sinun on valittava suunnitelma, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

TigerVPN Lifetime Review

Käytettävissä on kolme vaihtoehtoa: 1 kuukauden, 12 kuukauden ja 3 vuoden. Valitse ja vieritä alas valitaksesi maksutapasi. Sinulla on paljon vaihtoehtoja tilauksen maksamiseen. Valitse yksi, joka sopii sinulle ja ei uhra yksityisyyttäsi.

tigervpn ilmainen kokeiluversio

Tässä esimerkissä käytämme luottokorttivaihtoehtoa. Kirjoita maksutiedot-kohtaan nimi kortille, numero, viimeinen voimassaolopäivä ja suojakoodi. Valitse valuutta, jonka haluat maksaa, ts. EUR, USD tai GBP. Kun olet valmis, napsauta “Maksa nyt” vaihtoehto loppuun kassalle.

tigervpn kirjautumisen rekisteröinti

Kun verkkosivusto on käsitellyt maksun, saat rekisteröintiviestin TigerVPN: ltä. Saat myös latauslinkkejä eri alustojen / käyttöjärjestelmien VPN-asiakkaille. Lataa ja asenna asiaankuuluva. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Valitse palvelin ja napsauta yhteyspainiketta!

Hyväksytyt maksutavat

TigerVPN-arvostelu paljastaa, että palveluntarjoaja tarjoaa rajoitetut maksupisteet tilauksen tilaamiseen. Asiakkaat voivat maksaa vain luottokorteilla, kuten Visa ja MasterCard, e-lompakoilla, kuten PayPal ja Bitcoin, sekä suorilla siirroilla Paywallin kautta, joihin kuuluvat Mobiamo ja Mint.

Voit jopa kirjautua palveluun lisenssikoodilla. Kirjoita vain sähköpostiosoite ja salasana ja sitten lisenssikoodi “Tilaus” sivu. Valitse “Annan suostumukseni ja hyväksyn TigerVPN: n’s GDPR: n yksityisyydensuojakäytäntö ja ehdot” vaihtoehto ja osuma “Lunastaa”!

tigervpn-maksutavat

TigerVPN-palvelimien arvostelu

TigerVPN-arvion mukaan palvelulla on tarpeeksi hyvä kokoelma käytettävissä olevia palvelimia, voit vapaasti pelata pelejä, joilla on pieni viive, ladata HD-elokuvia ja katsella UHD-suoratoistoja. Kaikki palvelimet tarjoavat asiakkaille huomattavaa tietoturvaa, nopeutta ja nimettömyyttä.

Tyypillisesti asiakkaat voivat muodostaa yhteyden 300 palvelimeen 63 sijaintipaikassa 43 maassa. Vaikka nämä numerot ovat pienempiä kuin PureVPN-palvelimet, jotka tarjoavat 300 000+ IP- ja 2000+ -palvelinta, ja Surfshark VPN, joka tarjoaa yli 800 palvelinta. Palveluntarjoaja suojaa yksityisyyden ja vapauttamisen suhteen.

Ainoa negatiivinen kohta TigerVPN: ssä on, että se varaa 30% koko kaistanleveydestä. Tämä tarkoittaa, että heidän palvelimet voivat automaattisesti allokoida kaistanleveyden ja resurssit. Lisätietoja palvelinvaihtoehdoista on alla olevassa yksityiskohtaisessa taulukossa, joka korostaa yhteydet käytettävissä oleviin paikkoihin:

Eurooppa Aasia Pohjois-Amerikka Etelä-Amerikka Afrikka Oseania
- Kiova

- Sofia

- Zürich

- Pariisi

- Oslo

- Milano

- Madrid

- Lontoo

- Lissabon

- Varsova

- Wien

- Praha

- Dublin

- München

- Moskova

- Köln

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapest

- Klagenfurt

- Tukholma

- Manchester

- Kööpenhamina

- Amsterdam

- Luxemburg

- Tokio

- Taipei

- Soul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanbul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapore

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattlen

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico City

- Los Angeles

- Washington D.C.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Yksityisyys ja turvallisuus

TigerVPN: llä on vahvistettu fyysinen sijainti osoitteessa Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovakia. Tämä varmistaa, että ne eivät ole varjoisa palvelu, joka yrittää varastaa rahasi tai huijata sinua paljastamaan tietosi. VPN: n mukaan korkeasti koulutetut insinöörit ovat kirjoittaneet koko koodin.

Tämä takaa, ettei Internet-aktiviteettisi ole jäljitettävissä mihinkään kokonaisuuteen. Lisävarmuuden vuoksi TigerVPN mainitsee myös, että se on PCI-tason 1 mukainen. Tämä tarkoittaa, että kaikki käyttäjätiedot (käyttäjätunnukset, salasanat ja maksutiedot) tallennetaan erittäin turvalliseen laitteistoon.

TigerVPN Protocols Review

Palveluntarjoaja tukee kaikkia suosittuja protokollia vahvan ja turvallisen yhteyden takaamiseksi. Sinulla on käytettävissä PPTP-, L2TP / IPSec- ja OpenVPN (TCP ja UDP) -protokollia.

Käytettävissä olevien asennusoppaiden avulla voit jopa määrittää manuaaliset L2TP- ja PPTP-yhteydet Windowsin työpöydälle tai Android-puhelimeen.

Parasta kaikessa: TigerVPN ei vaaranna käyttäjän turvallisuutta ja yksityisyyttä. Se käyttää korkeinta armeijan luokan AES-256-CBC-salaussalaketta 2048-bittisen RSA: n avulla avainten vaihtoon.

Tämä takaa sen, että kolmansien osapuolien palvelut ja valtion virastot eivät voi vakoilla Internet-aktiviteettejasi, mikä voi saada teidät jumiin olosuhteissa, joissa lataat laittomasti torrentteja.

TigerVPN Torrenting / P2P-arvostelu

TigerVPN-arvioimme havaitsee, että palveluntarjoaja todellakin tukee P2P / Torrenting-ohjelmaa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät ympäri maailmaa voivat nauttia rajattomasta tiedostojen jakamisesta ja lataamisesta. Koska VPN rajoittaa kaistanleveyttä, et välttämättä kuitenkaan välttämättä vastaanota suuria nopeuksia.

Voit kuitenkin olla varma, että palvelu estää palomuurien kiertämisen ja varmistaa, että torrentitoimintasi pysyy yksityisenä.

Onko TigerVPN turvallinen?

TigerVPN-tarkastelun aikana tarkistimme huolellisesti tietosuojakäytäntö-sivun selvittääksemme, kirjaako palvelu palvelun käyttäjien toimintaa vai ei. Tyytyväisyytemme mukaan palveluntarjoaja tarkistaa oikeat ruudut yksityisyyden ja nimettömyyden takaamiseksi. VPN ei kirjaa liikennetietoja tai selaustoimintaa.

Ainoat tiedot, jotka se tallentaa, ovat sähköpostiosoitteesi ja maksutietosi, jotka molemmat on tallennettu erittäin suojattuun laitteistoon. TigerVPN pidättää kuitenkin oikeuden tutkia asioita, jos joku käyttäjä ei noudata käyttöehtoja tai palvelu joutuu juridisiin ongelmiin.

VPN ei itse luovuta mitään tietoja viranomaisille, vaan analysoi vain tilannetta estääksesi palvelun välityksellä ja / tai tietokoneellesi siirrettävän väärän aineiston. Toistaiseksi ei ole ollut tapauksia, joissa TigerVPN olisi pettänyt asiakkaidensa luottamusta!

TigerVPN Netflix -katsaus

Voit helposti käyttää TigerVPN: tä yhteyden muodostamiseen yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja nauttia Netflixin amerikkalaisesta versiosta. Netflixin paras VPN tarjoaa useita paikkoja Yhdysvalloissa, jotta voit nauttia suurimmasta ja suosituimmasta televisio-ohjelmien ja elokuvien kokoelmasta.

VPN: n kiellon jälkeen palveluntarjoaja on yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat sinulle rajoittamattoman pääsyn VoD-palveluun huolimatta siitä, että se ei tarjoa käyttäjille omistettuja IP-osoitteita.

TigerVPN -tukikatsaus

TigerVPN-katsauksemme osoittaa, että palvelulla on erittäin aktiivinen ja hyödyllinen tukiosasto. Kun napsautat “auta” -välilehti, sivusto ohjaa sinut navigointipalkkiin. Täältä voit hakea mistä tahansa VPN: n kohtaamasta ongelmasta ja saada sopivan ratkaisun muutamassa sekunnissa!

tigervpn-tuki

Jos vierität sivua alaspäin, huomaat vielä kolme vaihtoehtoa avun saamiseksi. Jos olet vasta aloittamassa VPN: n käytön, napsauta “Yleisiä kysymyksiä” ja opi käyttämään kaikkia tietosuojatyökalun ominaisuuksia. Aseta TigerVPN-asema suuntaan kohti “Manuaaliset asennusoppaat (ei sovelluksia)”

tigervpn-asennusoppaat

Jos et löydä sopivaa ratkaisua ongelmaasi siellä, napsauta “Ongelmien karttoittaminen” vaihtoehto. Verkkosivusto ohjaa sinut sivulle, joka on täytetty asennusoppailla ja artikkeleilla yleisten ongelmien vianetsinnästä, jotta siitä tulee TigerVPN-guru. Voit jopa auttaa sivua muiden auttamiseksi!

tigervpn-asennusohjeet

Jos sinun on otettava suoraan yhteys tukitiimiin, käytä heidän live-keskusteluaan. Napsauta vain sinistä ja valkoista kuvaketta sivun oikeassa alakulmassa. Jos tukiedustaja on aktiivinen, voit esittää kyselyn saadaksesi tukea. Jos ei, jätä sähköpostiosoitteesi ja tietosi ongelmista, joita kohtaat. Tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä riittävässä vastauksessa viiden tunnin sisällä tai vähemmän.

tigervpn live chat

Jos kaikki yllä olevat vaihtoehdot eivät toimi oikean avun saamisessa, TigerVPN on myös erittäin aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo asiakkailleen. Lisätukea voit käydä tarjoajien Facebook-, Twitter-, Google+- ja YouTube-kahvoissa. He ovat melko reagoivia sosiaalisen median alustoilla!

tigervpn social

TigerVPN-sovellusten yhteensopivuus

TigerVPN-arvostelu paljastaa, että palvelu on yhteensopiva melkein kaikkien käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa. Sinulla on omistettu sovelluksia Windows-, Mac OS-, iOS- ja Android-laitteille. Samanaikaisesti sinulla on saatavilla manuaalisia asennusoppaita VPN: n käyttämiseen Raspberry Pi: ssä ja Linuxissa.

Voit jopa käyttää VPN: tä dd-wrt / tomaatti-firmware-tuetuissa reitittimissä tai laitteissa, kuten Chromecast, Apple TV ja Roku, mikä on vähintäänkin melko huomattavaa!

TigerVPN Lataa

Jos haluat asentaa kyseisen sovelluksen, käy vain “ladata” sivu. Verkkosivusto tunnistaa automaattisesti käyttämäsi käyttöjärjestelmän / laitteen. Sovellus aloittaa itsensä lataamisen muutamassa sekunnissa. Asennuksen jälkeen asenna tiedosto vain nauttiaksesi TigerVPN: stä.

Lataamalla manuaalisesti käyttäjät voivat harkita suuntautumista omiin Google Play- tai iTunes-kauppoihinsa, jos käytät älypuhelinta!

TigerVPN Lataa

TigerVPN Reddit arvostelu

TigerVPN tarjoaa melko aktiivisen läsnäolon verkossa. Toisin kuin muut parhaimmat vpn reddit -palvelut, jotka vain luovat SaaS-mallin ja unohtavat säännöllisesti päivittää verkkosivujaan tai suorittaa mitä tahansa SM-toimintaa, palvelu osallistuu innostuneesti sosiaalisen median verkkosivustoihin / foorumeihin..

Sillä on jopa oma Reddit-sivu, joka auttaa asiakkaita monipuolisissa ongelmissa. TigerVPN-käyttäjät osallistuvat myös innokkaasti uusien jäsenkysymysten ratkaisemiseen.

TigerVPN Reddit arvostelu

Rajoittamaton VPN vs. TigerVPN

ominaisuudet VPN Rajoittamaton TigerVPN
Hinnoittelu (vuosittain) $ 39.99 $ 79.99
Maat 70 43
palvelimet 1200 300
protokollat OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
salaus 128-bittinen Blowfish ja AES-256 AES-256-CBC sotilasluokka
lokit Joo Ei
torrentit & P2P sallittu Joo Joo
Perustuu USA (viiden silmän liitto) Slovakia (turvallinen sijainti)
Välityspalvelimet Joo Joo
Samanaikaiset käyttäjät 5+ 5 (sankaritiikeri-suunnitelma)
Lisättyjä ominaisuuksia Ei Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Lopullinen tuomio

TigerVPN on hyvä valinta niille käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää hyvää palvelinkokoelmaa ja lisäominaisuuksia, kuten Shimo VPN Manager ja StickyPassword Premium. VPN: n tarjoama turvallisuus ja yksityisyys ovat erinomaisia. Ainoa ongelma on sen erittäin korkea hinnoittelu.

Plussat

 1. Perustuu Slovakiaan
 2. Live-chat-tuki
 3. Nolla lokien tarjoaja
 4. Aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo
 5. 7 päivän rahat takaisin -takuu
 6. Omistetut sovellukset kaikille alustoille
 7. AES-256-CBC armeijan salaus
 8. Tukee nimettömiä maksuja (Bitcoin)

Haittoja

 1. Testausta varten ei ole saatavana ilmaista kokeiluversiota
 2. Yleinen VPN-palvelu
 3. P2P / tiedostojen jakamiseen tarvitaan parannuksia
 4. Epäjohdonmukaiset nopeudet ja 30% kaistanleveysvaraus

Surfshark, NordVPN ja PureVPN - vaikka näkyvämpi nimi, ylpeillä halvimmista vpn-hinnoista. Samanaikaisesti ne tarjoavat monia edistyneitä ominaisuuksia. TigerVPN: llä on potentiaalia kasvaa markkinajohtajana, mutta se tarvitsee työntämisen oikeaan suuntaan. Niiden tulisi parantaa palvelinten saatavuutta (lisätä lisää sijainteja ja maita) ja nopeutta.

VPN: n on myös lisättävä omistettuja IP-osoitteita ominaisuusluetteloonsa, varsinkin kun otetaan huomioon, että nykyään VoD: t ovat entistä älykkäämpiä. TigerVPN pystyi poistamaan Netflix-eston vasta sen jälkeen, kun oli testattu useita Yhdysvaltain palvelimia. Staattiset IP-osoitteet helpottavat sekä palveluntarjoajien että asiakkaiden elämää!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me