StrongVPN-tietoturvakatsaus

Toimivalta Tahoe-järvi
Hinta 10
palvelimet 950+
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Joo
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://www.strongvpn.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, FireTV

Ensi silmäyksellä StrongVPN näytti minulle melko uudelta palvelulta. Mutta se yllättyi loputtomasti, että he ovat toimineet vuodesta 2005! Että’jopa vanhempi kuin jotkut suosituimmista palveluista siellä! Joten miksi ei ole’t StrongVPN otettiin käyttöön huolimatta monen vuoden kokemuksesta kentällä?

No, seulomalla aiempia arvosteluja, sain tietää, että tämä palvelu oli muutama vuosi sitten vakavasti käyttökelvoton. Tämä saattaa selittää epäselvyyden, johon he joutuvat.

Mutta mitä nyt? Ovatko ne parantuneet ja ovatko ne arvoisia, että niitä kutsutaan parhaaksi VPN: ksi?

En tiedä’t tiedä!

Ja tuo’s miksi minä’Suoritan kattavan StrongVPN-katsauksen selvittääkseen, mikä on tarkalleen sen nykyinen suorituskyky ja missä se on alan palvelu. minä’Käsittelemme myös palvelunsa eri puolia, mukaan lukien nopeudet, Netflix-esto, hinnoittelu ja muut.

Onko tämä todella a “Vahva” VPN? antaa’s selvittää sen!

Jotta VPN voidaan hyväksyä edes, sen on oltava ehdottoman turvallinen, jotta käyttäjä voi luottaa yksityisyyttään. Myös muut tekijät painavat, mutta turvallisuus on numero-1-toiminto, jonka käyttäjät haluavat VPN: ien toimittavan.

No, VPN-tietoturvabastionissa on neljä tärkeätä elementtiä, ts. Salaustaso, protokollapalvelu, lokitiedot ja lainkäyttövalta.

Salaustason tarkistus

StrongVPN sai täydet arvosanat AES-256-armeijan luokan salauksen tarjoamisesta, mikä on sama salausaste, jolla CIA myös suojaa arkaluontoiset tiedostot.

Mutta en ole yllättynyt niin paljon’s koska AE-256-salaus on tullut kuten alan nykyinen normi ja jopa pienemmät tarjoajat tarjoavat sitä.

Jos palveluntarjoaja ei’Tarjoa sitä, vasta sitten se olisi ollut uutisia, mutta kun se tosiasiallisesti tarjoaa sitä, silloin ei ole mitään syytä seurustella’s välttämätön ominaisuus riittävän hyvään VPN-palveluun.

Protokollatuen katsaus

Nyt protokollapalvelun tueksi StrongVPN tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita protokollien, kuten OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, välillä. & jopa SSTP.

OpenVPN on turvallisin tapa erästä, koska se ei ole koskaan ollut vaarantunut tähän päivään mennessä, joten suosittelen kaikkia käyttäjiä, jotka eivät’t muuttaa tätä protokollaa, ellei nopeudet ole ehdottomasti toimivia.

Kirjauskäytäntökatsaus

Lokkikäytäntöjen suhteen pidän StrongVPN: ää erittäin luotettavana. Kyllä, he keräävät jonkinlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, mutta he eivät’t kerätä selaushistoriaasi, yhteyden aikaleimoja tai kaikkea yhteyden tuottamiin tietoihin liittyvää, mikä on kiitettävää.

Kyllä, teollisuudessa on parempia käytäntöjä kuin tämä, kuten MullvadVPN’s, joka luo vain tilinumero, ilman sähköpostiosoitetta tai salasanaa, mutta silti StrongVPN’Tietosuojakäytäntöä voidaan pitää riittävän vahvana, jotta se ei vaaranna yksityisyyttäsi verkossa ehdottomasti.

DNS-vuodonsuojaus

Ja niin kauan kuin StrongVPN: n turvallisuus’Palvelinverkko menee, olin jälleen kerran vaikuttunut siitä, että ei ollut DNS-vuotoja eikä WebRTC-vuotoja.!

Nämä kaksi vuotoa tapahtuvat palveluntarjoajan yhteydessä’Palvelininfrastruktuuri ei ole merkillä suojaamaan todellista IP: täsi luovutukselta.

Maallikon kannalta nämä kaksi asiaa ovat porsaanreikiä, joita datavarkaat, hakkerit ja snooppijat voivat hyödyntää päästäkseen todelliseen IP-osoitteeseen ja sijaintiisi. Joten on välttämätöntä, että VPN suojaa tällaisilta ongelmilta.

Ja juuri tätä StrongVPN tarjoaa, suojaa tällaisilta vuodoilta.

Toimivaltakatsaus

Lake Tahoe, Yhdysvallat.

Tässä on StrongVPN: n pääkonttori.

Onko tämä hyvä asia, ei todellakaan!

Ja tuo’siksi, että Yhdysvallat on yksi heikoimmista paikoista VPN: lle, joka perustuu maan ansiosta’Subversiiviset ja regressiiviset tietojen säilyttämistä koskevat lait. Maa on myös jäsenenä tietojen jakamisen liittolaisissa, kuten 14 Eyes -ryhmä, mikä tekee siitä entisestään.

Tietosuojaa tutkimuksen mukaan eri lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa Yhdysvalloilla ei ole’Näyttää olevan erittäin hyvä valinta VPN: n perustamiselle, joten huolimatta palvelun kaikista hyvistä turvallisuushyödyistä, kuten huipputason salaus, OpenVPN-protokollan tuki ja hyvin pyöristetty kirjauskäytäntö, StrongVPN ei vieläkään’t ole erittäin turvallinen VPN.

Yhdysvaltojen viranomaiset voivat koputtaa ovensa etsimään käyttäjätietoja, mikä on todella suuri uhka käyttäjien yksityisyydelle, pakottaen minut merkitsemään StrongVPN: n huomattavasti.

Sovellustiedoston tarkistus

Viimeinen asia, jonka minun täytyi tarkistaa StrongVPN: ään asti’Turvallisuuteen liittyy se, kuinka turvalliset sen sovellukset ovat sinulle järjestelmälle. Sisältääkö ne haittaohjelmia vai ovatko ne riittävän puhtaita, jotta niitä voidaan käyttää luotettavasti?

Suoritin testin VirusTotalilla heidän Windows-sovellukselleen ja tässä ovat sen tulokset:

Yksi moottori havaittu!

StrongVPN’s Windows-sovelluksen käyttäminen järjestelmässäsi ei ole turvallista, koska sillä on hyvät mahdollisuudet tartuttaa se ja vaikuttaa sen suorituskykyyn tai jopa vaarantaa arkaluontoiset tietosi. Toinen kohta pilaa muuten melko, tarpeeksi hyvä palvelu.

StrongVPN-palvelinkatsaus

On tulossa erittäin tyypillistä VPN: lle, että se tarjoaa suurimman osan palvelimistaan ​​Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja jotkut niistä Kaukoidässä jättäen huomioimatta muun maailman. VahvaVPN ei’t eroavat millään tilillä tällä hetkellä oletuksesta.

Sen palvelimien lukumäärä on hyvä, 650+ palvelinta on oltava tarkkoja, mutta se tekee siitä kuitenkin keskipitkän palvelininfrastruktuurin. Suuremmissa VPN: issä on yleensä keskimäärin 2000 palvelinta, kuten PureVPN ja ExpressVPN.

Tämä palvelinverkko on hajautettu 26 maahan ympäri maailmaa ollakseen tarkka, mikä ei ole paljoa, mutta voin jättää huomioimatta kaltevan palvelimen leviämisen, jos suorituskyky on merkkiin saakka.

StrongVPN myös ei’Älä lisää uudempia palvelimia, jotka ovat liian usein, joten älä tee sitä’t odottaa dramaattista parannusta paikoissa, joissa sinulla on yhteys palvelimien yhdistämiseen.

Palvelinlevitys ei myöskään ole kovin hyvä, koska StrongVPN, kuten kaikki muutkin VPN, keskittyy tarjoamaan vain palvelinpeittoa Pohjois-Amerikan ja Euroopan alueille, käytännössä nolla palvelinta kyseisen alueen ulkopuolella. Käyttäjille, jotka don’Asuessaan näillä alueilla StrongVPN olisi melko hidas ottaen huomioon tosiasian, että yhteyden on kuljettava kohtuullinen määrä etäisyyttä laskeutuakseen tietylle palvelimelle.

Joten, yksinkertaisin sanoin, StrongVPN’Palvelinverkolla on hyvin rajallinen vetovoima, ellei se joko hajauta nykyistä palvelinlaajennettaan kattamaan muita maailman alueita tai se lisää uusia palvelimia näillä alueilla jo olemassa olevien lisäksi.

StrongVPN-nopeuksien katsaus

Kaikki VPN: t aiheuttavat huomattavaa nopeuden menetystä’on ymmärrettävää ottaen huomioon kaikki tietoturvatoimintojen kuormitukset, kuten salaus ja protokollapohjainen tunnelointi. Mutta jopa nopeuden menetys tulisi pitää minimissä tai muuten käyttäjällä on säälittävä kokemus, ja tässä on StrongVPN’suurin virhe!

StrongVPN’Nopeudet eivät ole mitään, josta kirjoittaa kotona. Vaikka vaihdin viittä eri palvelinta, en voinut’t saa yli 40% Internet-yhteyteni todellisesta nopeudesta. Jotkut palvelimet eivät’edes mennä niin pitkälle, koska he tuskin ilmoittautuivat nopeustesteihin.

Käytän 50Mbps -yhteyttä testaamiseen, joten keskimääräiset latausnopeudet useimpien hyvien VPN-yhteyksien yhdistämisen jälkeen on noin 35–40Mbps-merkin. En puhu täällä nopeasti, puhun täällä keskimäärin, mutta katsokaa nopeuksia, jotka sain StrongVPN: n kanssa, kun yhdistin sen New Yorkin palvelimiin, mikä oli nopein testailtujen joukossa:

  1. Lataa nopeudet: 16.82 Mbps
  2. Lataa nopeudet: 6.76 Mbps
  3. Ping: 93 ms

Että’s nopeuden menetys lähes 70% latausnopeuksissa ja vielä enemmän demoralisoiva 85% latausnopeuksissa. Se ei vain ole tarpeeksi hyvä käytettäväksi mihin tahansa, olipa se suoratoisto, torrenting tai vain selailu.

StrongVPN: n on ratkaistava tämä ongelma vakavasti tai se on aina palvelu, jota kukaan ei suosittele muille.

StrongVPN Netflix -katsaus

Samoin sen palvelimet estävät Netflix USA: n eston?

Iso kyllä ​​ja yllättäen myös!

En ollut’t odottaa vakavasti, että StrongVPN poistuu kaikista VPN-verkkoista tämän Holy Grail -suoratoistosivuston estämiseksi!

Vuodesta Netflix’s VPN-kielto tuli voimaan, jopa suurimmat palvelut eivät ole onnistuneet ylittämään sitä’koska tämä VPN-kielto ei ole keskimääräinen maantieteellinen rajoitus. Se’s hienostunut ja julma järjestelmä, joka katkaisee kaikki yhteydet, jotka katsotaan reititetyiksi VPN-yhteyden kautta.

Joten Netflix USA: n vapauttaminen palvelusta tuli yhdeksi palvelun parhaista ominaisuuksista.

Harmi, että niiden nopeudet eivät vain ole tarpeeksi riittäviä tukemaan HD-suoratoistoa, pakottaen minut unohtamaan sen kyvyn avata itse sivusto, koska jos nopeudet eivät ole hyviä, mitä teet, vaikka poistat sivuston?

StrongVPN Torrenting Review

Torrentia ei voida tehdä ilman VPN: tä nykyään, koska se merkitsisi uskomattoman typerän teon tekemistä, joka saa sinut kohtaamaan seurauksia, kuten mojoja sakkoja tai jopa vankilaaikaa.

Kaikki tietävät, että suurin osa Torrenting-sivustojen saatavilla olevasta materiaalista on kyseenalaista taustaa eikä sitä tueta virallisesti tekijänoikeuksien suojalla, joten jos lataat jotain sieltä, tekijänoikeuspetokset saattavat jäljittää IP-osoitteesi alas ja lähettää sinulle oikeudellisen ilmoituksen..

Tämän estämiseksi VPN: t ovat hyödyllisiä, mutta vain ne, jotka tarjoavat tähtiturvan ja huippunopeuden.

StrongVPN sallii Torrentin palvelimillaan ja sen suojaus on riittävän vahva piilottaaksesi IP-osoitteesi tekijänoikeuksien petoilta, palveluntarjoaja kuitenkin’s Akilles kantapää, ts. nopeudet voivat olla suuri lasku Torrenting-harrastajille, koska lataukset voivat olla erittäin hitaita tuolloin.

Joten voitin’t suosittele, että etsit StrongVPN: ää, jos haluat VPN: n Torrenting-sovellukselle, koska se ei tällä hetkellä tarjoa sellaisia ​​nopeuksia, joita vaaditaan raskaiden Torrenting-toimintojen, kuten elokuvien tai suurten ohjelmistotiedostojen lataamiseen, mm..

StrongVPN hinnoittelukatsaus

Hinnoittelu ei ole usein ongelma käyttäjille VPN: n suhteen, jos he ovat poistaneet palvelun suorituskyvyn riittävän vahvasti perustelemaan hintalappuja. ExpressVPN on päättänyt juurikaan VPN-verkkotunnuksesta huolimatta siitä, että se on hinnoiteltu kaksinkertaisesti vastaaviin palveluihin, johtuen sen tarjoamasta uskomattomasta luotettavuudesta ja tehokkuudesta.

Mutta kun et’sinulla ei ole tavaroita palvelusi tueksi, korkeat hintalaatut eivät ole ollenkaan hyvä idea.

StrongVPN on samanlainen tapaus.

Se tarjoaa vain kahdenlaisia ​​hinnasuunnitelmia:

  1. Kuukausittain: 10 dollaria / kuukausi
  2. Vuotuinen: 5,83 dollaria / kuukausi (69,99 dollaria laskutetaan kerran)

Kuukausittaiset hinnat ovat kohtuuttomia, mutta niitä ei voida sivuuttaa, koska useimmilla palveluntarjoajilla on kalliit lyhytaikaiset suunnitelmat käyttäjän ajoittamiseksi ostamaan pitkäaikaisia ​​tilauksia.

Kuitenkin vuositasolla suunniteltu hinta, joka on hintaan lähes 70 dollaria, on vähintään 40% ylihinnoiteltu, koska on palveluntarjoajia, jotka tarjoavat uskomattoman paremman suorituskyvyn ja enemmän ominaisuuksia kuin StrongVPN ja tarjoavat silti halvemman hinnan esimerkiksi Surfshark.

StrongVPN: n on alennettava hintalappuja ottaen huomioon, että sen nopeudet eivät ole kovin hyviä ja että siltä puuttuu silti paljon ominaisuuksia, kuten DoubleVPN tai SplitTunnelling, joita muut tarjoajat tarjoavat.

StrongVPN-maksutapa ja ilmainen kokeiluversio

Voit maksaa StrongVPN: stä’hinnasuunnitelmat kolmella eri maksutavalla:

  1. Luotto- / maksukortit
  2. Paypal
  3. Alipay

Nämä menetelmät ovat suosituimpia maksutapoja, joten useimmilla käyttäjillä ei olisi vaikeuksia maksaa mistään StrongVPN: stä’liittymäsuunnitelmat.

Ainoa asia, josta tässä puuttuu, on, että palveluntarjoaja ei tee sitä’t tarjota salausvaluuttapohjaista maksutapaa, jonka pitäisi olla kaikissa VPN-verkoissa, koska se antaa käyttäjän mahdollisuuden maksaa nimettömästi, antaen siten käyttäjän valinnanvapauden siitä, tarvitseeko hän jakaa maksutiedot.

Saat myös 30 päivän palautusajan, jonka aikana voit ottaa yhteyttä heidän chat-tukeen ja pyytää rahaa takaisin. Takamerkkejä ei ole kiinnitetty tai piilotettuja ehtoja, joten tarjous on voimassa.

StrongVPN Client App -katsaus

StrongVPN tarjoaa nyt laajan valikoiman VPN-asiakkaita, mukaan lukien Windows, Mac, Android ja iOS. Mutta mikä oli yllättävämpää? En ollut’t odottaa tämän tarjoajan tarjoavan oma sovellus Firestickille! Mutta se tarjoaa yhden! Ja yhdistä se StrongVPN: n kanssa’kyky poistaa Netflixin estäminen Yhdysvaltain palvelimelta ja sinulta’sinulla on tarpeeksi hyvä VPN suoratoistoa varten.

Palveluntarjoaja sai viime aikoina paljon kritiikkiä näppäröistä sovelluksistaan, jotka muistuttivat 2000-luvun alun ohjelmistoja, mutta uudistuksen ja päivitysten jälkeen StrongVPN’Sovellusvarasto voidaan katsoa olevan olemassa siellä tunnettujen palveluntarjoajien parempien asiakkaiden sovellusten kanssa.

Tällä palveluntarjoajalla on vielä pitkä tie kuljettavanaan’Sovelluksia ei edelleenkään käytetä yhtä yksinkertaisesti kuin huippupalveluntarjoajien, kuten ExpressVPN, tarjoamia, mutta jos tarkastelet nolla seisokkeja tai kaatumisongelmia, jotka olen huomannut testausvaiheen aikana, StrongVPN ansaitsee todella takana patin sellaisen valtavan panemisen käyttöön. pyrkimys tehdä sovelluksistaan ​​mahdollisimman käyttökelpoisia.

StrongVPN tarjoaa myös synnynnäisen reitittimen tuen ja voit jopa asettaa palveluntarjoajan manuaalisesti laajojen asennusoppaiden avulla, joita se tarjoaa alustoille, kuten Linux ja Ubuntu..

StrongVPN-tukikatsaus

Palveluntarjoaja lisäsi äskettäin chat-tuki-ikkunan ja siirtyi päivätystä, sähköpostiin perustuvasta tukijärjestelmästään.

Asiakas käyttää don’Älä julkaise säilöttyjä vastauksia ja puhu tosiasiassa kanssasi kuten todellisten tukimiehien pitäisi. Lähetin heille täytetyn kysymyksen, ja heidän vastauksensa oli riittävän nopeaa ja selkeää.

Toisaalta StrongVPN: llä on erittäin hyvä tukivarasto, josta pääset käsiksi kaikenlaisiin asennus- ja vianetsintäoppaisiin.

johtopäätös

Huolimatta siitä, että StrongVPN on ottanut palveluunsa monia erilaisia, kunnioitettavia parannuksia, StrongVPN: n on silti kytkettävä paljon reikiä ja huomautuksia, ennen kuin voin suositella sitä muille käyttäjille. Jotkut suurimmista ongelmakohdista, joihin on kiireellisesti kiinnitettävä huomiota, ovat säälittävät nopeudet, vaarallinen lainkäyttövalta, kalliit liittymissuunnitelmat mm..

Jos StrongVPN ratkaisee nämä ongelmat ja suorittaa palvelun’Luotettavuus vastaa alan luotettavuutta’Palveluntarjoaja voi potentiaalisesti olla alan parhaiden joukossa, mutta toistaiseksi sinun on etsittävä muualta, jos etsit parasta VPN: ää.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me