Shellfire VPN-arvostelu 2019

Toimivalta Saksa
Hinta 3,97 dollaria / kuukausi (95,16 dollaria 2 vuodeksi)
palvelimet 37
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Ei
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.shellfire.net/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

ShellFire VPN on vanha palvelu. Palveluntarjoaja, joka aloittaa toimintansa jo vuonna 2002, sijaitsee Saksassa ja tarjoaa paras tilaustarjous 3,97 dollaria / kuukausi (2 vuoden sopimus).

Mutta tällä VPN: llä sen sijaan, että ratkaistaan ​​käyttäjäongelmia, on monia omia tärkeitä ongelmia, jotka tekevät siitä erittäin sopimatonta valintaa VPN: ksi minkä tahansa tarkoituksen valitsemiseksi.

Olemme suorittaneet laajoja testejä ja analysoineet tämän palveluntarjoajan kaikkia turvallisuuteen, lukituksen poistamiseen, yksityisyyteen, yhteensopivuuteen ja tukeen liittyviä näkökohtia kattavan Shellfire VPN Review 2019 -kehityksen keksimiseksi..

Joten anna’s alku.

ShellFire VPN -tuomioistuimen toimivalta- ja kirjauskäytäntökatsaus:

Shellfire VPN sijaitsee Saksassa. 

Ja tuo’s suuri ongelma käyttäjän yksityisyyteen nähden.

Saksa on osa “14 Eyes Alliance” mikä tarkoittaa, että se ei voi vain pakottaa VPN: itä toimittamaan arkaluonteisia käyttäjätietoja tarvittaessa, mutta liittoutuman mukaan se on myös velvollinen jakamaan ja toimimaan yhteistyössä jäsenmaiden kanssa, kun ne toimittavat samanlaisia ​​datajoukkomääräyksiä maan VPN: ille..

Kuulostaa vähän monimutkaiselta oikealta?

Annan sen tehdä sinulle vieläkin helpommaksi.

Saksa voi saada tallennetut käyttäjätiedot Shellfire VPN: ltä, ja samoin mikä tahansa 14 Eyes-allianssin jäsenmaa, jos ne pyytävät Saksaa. 

On syytä, miksi monet suosituimmat VPN: t sijaitsevat epäselvissä paikoissa, kuten Panama ja Brittiläiset Neitsytsaaret’koska he haluavat sijaita paikassa, jossa he voittivat’t on vaarassa saada tietohakemusmääräys hallitukselta milloin tahansa.

Shellfire VPN menettää varmasti joitain tärkeitä kohtia tästä leffasta.

Palveluntarjoaja ei kuitenkaan tee sitä’t säilyttää kaikkia tärkeimpiä käyttäjän aktiviteettitietoja.

Yritys’Virallisella verkkosivustolla todetaan:

“Yhteys- ja käyttötietoja (esimerkiksi tiedostonsiirtoja, yhteysaikoja) kerätään vain, jos niitä vaaditaan kirjanpitovälineinä. Näin ei ole kiinteiden tariffien tapauksessa.”

Yhteyden aikaleimat ja kaistanleveys ovat ainoat kahta lokityyppiä, joita Shellfire VPN pitää yllä, lukuun ottamatta henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten sähköpostiosoitettasi ja maksutietoja tilisi toiminnan ylläpitämiseksi.

Tämä Shellfire VPN: n tietosuojakeskeinen lokipolitiikka lievittää joitain riskejä, jotka johtuvat sijainnista 14 Eyes -maassa, kuten Saksa, koska jos palveluntarjoaja ei’Varastoi lokit lainkaan, sillä ei ole tietoa, jota luovuttaa viranomaisille, vaikka he sitä vaativat.

Shellfire VPN-salaus ja protokollakatsaus

Shellfire VPN käyttää AES-256-armeijalaatuista salausta käyttäjän tietojen suojaamiseksi matkustaa sen VPN-yhteyksillä.

Sotilaallisen tason salaus on läpäisemätön, mikä tarkoittaa, että edes tajuimmat hakkerit eivät pääse läpi.

Jopa kvanttilaskennan avulla tämän salausasteen läpi salatun datan salaaminen vaatii tuhansia vuosia.

Shellfire VPN tarjoaa myös protokollia OpenVPN, PPTP ja IPSec. 

Protokollat ​​suojaavat yhteyspisteitä. Yksinkertaisemmin sanoen, jos salaus suojaa todellisia tietojasi väärien ihmisten käyttämältä, protokollat ​​varmistavat, että kukaan ei pääse näihin tietoihin ensisijaisesti reitittämällä niitä turvallisen tunnelin läpi.

OpenVPN on siellä turvallisin protokolla, jolla ei ole tunnettuja suojausheikkouksia. Se’s perustuu SSL-tekniikkaan, joka luo erityisiä avaimia yhteyden aloittamiseen ja päätepisteisiin, mikä antaa yhteydelle uskomattoman turvallisuuden.

Se’On hienoa, että Shellfire VPN tarjoaa tämän protokollan, koska muut sen tarjoamat protokollat, ts. PPTP ja IPSec, eivät ole yhtä turvallisia ja niihin on hyökätty aiemmin..

Shellfire VPN saa nämä kaksi asiaa oikein, mutta se’juuri siitä, koska sen turvallisuudessa on monia muita aukkoja, jotka tekevät siitä käyttökelvottoman yksityisyyttä ja nimettömyyttä huolestuttavalle VPN-käyttäjälle.

Shellfire VPN IP -vuodotesti:

IP-vuototestit ovat olennainen osa minkä tahansa VPN-palvelun tarkistamista sen varmistamiseksi, onko oikea IP suojattu vai piilotettu VPN: n kautta vai ei..

Tätä varten teimme IP-vuotokokeita useita kertoja.

Mutta pettymys, Shellfire VPN vuotaa todellista IP: täsi ja on erityisen alttiina WebRTC-vuotoille.

Tämän vuoksi Shellfire VPN ei sovellu lähes kaikenlaisiin VPN-liittyviin toimintoihin, kuten torrenting, nimettömyys, Netflix-esto, sensuurin ohittaminen ja muut.

Vakavasti tämä oli suurin purkaja heistä kaikista.

Asiaa pahentaa vielä se, että palveluntarjoaja ei tarjoa automaattista tappikytkintä, joka estää laitetta pääsemästä Internetiin automaattisesti, kun VPN-yhteys loppuu.

Tämä suojaa IP: täsi altistumiselta, koska siellä on jotain, joka estää laitetta pääsemästä Internetiin ilman VPN-yhteyttä.

shellfire ip vuotokokeen arvostelu

Shellfire VPN-hinnoittelu ja ilmainen kokeilukatsaus:

Shellfire VPN tarjoaa tällä hetkellä kolme erityyppistä hinnasuunnitelmaa. Kaikki Shellfire VPN: n tarjoamat ominaisuudet ovat saatavana jokaisessa suunnitelmassa. Tilauskaupat eroavat vain tilauksen hankinta-ajanjaksosta.

  • Kuukausitilaus: 8,36 dollaria / kuukausi
  • Vuotuinen tilaus: 5,31 dollaria / kuukausi (63,66 dollaria laskutetaan kerran)
  • Kahden vuoden tilaus: 3,97 dollaria / kuukausi (95,16 dollaria laskutetaan kerran)

Kuukausittaiset sopimukset ja vuosittaiset sopimukset ovat molemmat hinnoiteltuja, eivätkä ne kuulu ollenkaan kohtuuhintaan. Palveluntarjoajan näille suunnitelmille tarjoama hinta on aivan liian korkea ottaen huomioon tarjolla olevat ominaisuudet.

Ainoa hyvä suunnitelma tässä on Shellfire VPN’s Kahden vuoden sopimus, joka maksaa käyttäjälle 3,97 dollaria / kuukausi. Se on edullinen, mutta kun saat paljon paremman VPN: n Surfshark 1,99 dollaria kuukaudessa kahden vuoden kaudellaanl, jolla on paljon enemmän tarjottavaa, jopa Shellfire VPN’paras tarjous näyttää sopimatonta.

simpukoiden hinnoittelukatsaus

Jos haluat kuitenkin tarkistaa itse, kannattaako valita tämä palvelu vai ei, voit tilata Shellfire VPN’s nolla-sitoutuminen ilmainen kokeilu. Sinulta ei veloiteta mitään tästä kokeiluversiosta, eikä kummallekin kaistanleveydelle ole mitään rajoitusta.

Shellfire VPN: n ilmainen kokeilu

Ainoat rajoitukset, joihin joudut kohtaamaan ilmaisessa suunnitelmassa, ovat ensinnäkin nopeudet, joiden enimmäisraja on 1 Mbit / s, ja toiseksi, sinulla on vain pääsy 2 palvelimelle..

Shellfire VPN tarjoaa myös 14 päivän palautusjakson jos haluat tarkistaa sen maksetut tilaustarjoukset.

Shellfire VPN -maksutapojen katsaus:

Maksu Shellfire VPN: stä’Suunnitelmia voidaan tehdä monenlaisilla vaihtoehdoilla. Palveluntarjoaja tukee perinteisiä maksumuotoja, kuten Luottokortti ja Paypal, ja jopa epätavanomaisia ​​maksutyyppejä, kuten kryptoja, joiden avulla voit tehdä nimettömiä maksuja.

Shellfire VPN: ää on kiitettävä siitä, että se on erittäin käyttäjäystävällinen jokaisessa vaiheessa. Jos vain hinnat voivat laskea, Shellfire VPN on palvelu, jota voidaan vakavasti harkita.

Shellfire VPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus:

Jos haluat käyttää Shellfire VPN -sovellusta, tarjoaja tarjoaa yhteensopivia sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Android-käyttöjärjestelmälle.

Vaikka nämä neljä alustaa ovat siellä suosituimpia, monet huippuluokan VPN-verkot tarjoavat nyt entistä paremman yhteensopivuuden tarjoamalla sovelluksia jopa niche-laitteille, kuten Kodi ja Firestick, jotta käyttäjän käyttö olisi helpompaa useilla alustoilla..

Shellfire VPN’Tarjous on perus, mutta ei huono, se voi kuitenkin tehdä vakavasti ihmeitä, jos se aikoo lisätä uusia sovelluksia ohjelmistoonsa. Jopa yhteensopivia selainlaajennuksia pidetään tervetullut lisäyksenä.

shellfire vpn -yhteensopivuusarvio

Mutta ovatko sovellukset itse käyttäjäystävällisiä?

Ei aivan.

Kunkin alustan sovellusliittymä on kömpelö ja tuntuu paremmalta kuin Windows 98 -kauden ohjelmisto kuin nykyajan VPN-asiakassovellus..

Tämän lisäksi sovellukset reagoivat hitaasti.

Suurin ongelma tässä on kuitenkin Shellfire VPN’Sovelluksissa on haittaohjelmia ja moottoreita.

Shellfire VPN -sovellus ei ole suojattu

Shellfire VPN-palvelinverkkokatsaus

ShellFire VPN: llä on vain 37 virtuaalipalvelimen sijaintia.

Suurin osa näistä paikoista on levinnyt suurimpaan osaan Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa.

Aasia, Afrikka ja jopa Etelä-Amerikka saavat häiriön Shellfire VPN: n puuttuessa’t tarjota siellä tarpeeksi palvelimia.

Tällä on merkitystä, koska jos käyttäjän palvelin on lähellä sen todellista sijaintia, se voi kokea nopeamman yhteyden muodostamalla siihen ja saada siten optimoidun kokemuksen.

Mitä pidempi etäisyys käyttäjän välillä’Alkuperäinen sijainti ja palvelimen sijainti, sitä korkeampi on pinginopeus ja pienempi nopeus.

Joten jos joku antaa’Sanoo Vietnam, yrittää muodostaa yhteyden Shellfire VPN: ään, sillä on hidas nopeus koko ajan, koska ensinnäkin lähellä sijaintia ei ole tarpeeksi palvelimia ja toiseksi, vaikka niitä olisi vähän, ne ovat täynnä käyttäjiä luomalla näin kaistanleveyttä pullonkauloja.

shellfire-palvelimen arvostelu

VPN: t, jotka veloittavat vähemmän kuin Shellfire VPN, kuten PureVPN, tarjoaa jopa 140 maata palvelimen sijainnin suhteen.

Shellfire VPN -testauskatsaus

Suoritimme ShellFire VPN -nopeustestin selvittääksemme yksinkertaisesti, onko se riittävän nopea tarjoamaan loistavaa kokemusta vai ei.

Ensin se teki testin ilman VPN-yhteyttä ja suoritti sitten testit palvelimillaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tässä on tulos nopeustestistäni ilman VPN: tä.

simpukoiden nopeuden testiarvio

Alla on seurausta ShellFire VPN -verkosta, joka on kytketty UK-palvelimeen:

shellfire UK -palvelimen nopeustesti

Nopeuden lasku ei ollut vain merkittävä, se laski melkein käyttökelvottomiin rajoihin.

1,25 Mbit / s lähetysnopeudella, ei tarpeeksi hyvä vakavasti!

Nopeustesti osoitti selvästi, että tämä ei ole VPN, jota tarvitaan, jos työsi vaatii suurta tiedonkäyttöä.

Shellfire VPN Netflix ja Torrenting Support Review:

Toinen suuri pettymys.

Mikään Shellfire VPN: stä’Palvelimet työskentelivät Netflixin estämiseksi, puhumattakaan Netflix USA: sta. 

Jotta’s, että.

Mutta Torrentingille, Shellfire VPN tarjoaa muutamia omistautuneita palveluntarjoajia, mutta ottaen huomioon sen, että se vuotaa IP-osoitteesi, emme halua’t suosittele, että valitset sen Torrenting tai P2P.

Shellfire VPN -asiakastuki

Shellfire VPN ei vieläkään toimi’t tarjoavat live-chat-tukea ja on edelleen riippuvainen sähköposti- / lippuperusteisesta tuesta käyttäjän ongelmien ratkaisemiseksi.

Shellfire VPN -tuki

Joten miksi tämä on juuri ongelma?

No, jos olet Shellfire VPN -käyttäjä ja takertuit johonkin asiaan, anna’Asennus- tai yhteysongelmien vuoksi joudut odottamaan pitkään, kunnes Shellfire palaa takaisin sinulle.

Live chat-tukea tarjoavat parhaat VPN: t, kuten ExpressVPN ja Surfshark, koska se sallii käyttäjän maksimaalisen helpon toiminnan. Live chatin avulla voit ratkaista ongelmasi reaaliajassa hukuttamatta liikaa aikaa edestakaisin.

Sähköpostipohjainen tuki on päivätty, hidas ja hankala, joten se’s toinen peukalo alaspäin Shellfire VPN: lle täällä.

Onko Shellfire VPN suositeltavaa?

EI! Emme’t suosittelee, että valitset Shellfire VPN: n.

Tällä tarjoajalla on niin paljon helmiä, että en tehnyt’edes saa mahdollisuuden antaa sille toisen ajatuksen.

Shellfire VPN sijaitsee Saksassa (14 Eyes Country), se kärsii IP-vuodoista, sovelluksissa todettiin olevan haittaohjelmia ja moottoreita, nopeudet olivat säälittäviä eikä live chat -tukea ole. Ja tuo’vain naarmuttaa pintaa.

3,97 dollaria / kuukausi tai jopa ilmaiseksi (jos käytät Shellfire VPN: tä)’s Ilmainen kokeilu), Shellfire VPN: ää ei tule käyttää ollenkaan, koska se voitti’t antaa sinun tehdä mitään merkittävää tai ainakin pysyä turvassa.

Jos haluat edullisia, mutta paljon parempia VPN-palveluita, voit valita Surfsharkin. Palveluntarjoaja on erittäin turvallinen, voi poistaa Netflixin eston, tarjoaa suojatut sovellukset kaikille tärkeimmille alustoille, tukee Torrentingia, pitää nolla lokit, tarjoaa live-chat-tukea ja paljon muuta vain 1,99 dollaria / kuukausi (2 vuoden sopimus).

Похожие статьи

  • VPNBaron-arvostelu 2019

    Jurisdiktio Romania Hinta 5,54 dollaria Palvelimet 13 lokit Ei lokit salaus OpenVPN / L2TPIKEv2 Poista Netflix-esto Kyllä Torrent Kyllä toimii Kiinassa Ei suositella...

  • AirVPN-arvostelu 2019

    AirVPN: llä on kenties kaikkein kaikkein arvoinen tagline koko VPN-teollisuudessa. Se määrittelee palvelun näiden sanojen avulla “Ilma hengittää todellista...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me