Salaa.Me arvostelu

Toimivalta Yhdysvallat
Hinta 99,99 dollaria (1 vuoden suunnitelma)
palvelimet 132 palvelinta 25 maassa
lokit Pitää lokit 16 päivää
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Joo
Verkkosivusto https://encrypt.me/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

Encrypt.me tunnettiin aiemmin nimellä Cloak VPN, kunnes StackPath osti sen pois, online-tietoturva-areenalla toimiva voimakas yritys..

StackPath toteaa, että sen tehtävänä on pitää Internet turvassa tarjoamalla turvallinen reuna-alusta ja VPN: llä on yritykselle järkeä palvella tarkoitustaan.

Niin on myös Encrypt.Me, joka maksaa mojova 99,99 dollaria vuodessa?

StockPathilla on korkea uskottavuus teollisuudessa, etenkin tuotekehittäjien keskuudessa, joten odotin sen VPN-palvelusta korkeita odotuksiani odottaessani sen tarjoavan huippuluokan palvelua, mutta olisin pettynyt vai mitä!

Palveluntarjoajalla on joitain suuria aukkoaukkoja, jotka tekevät siitä sopimattoman palvelun tilaamiselle tällä kilpailukykyisellä toimialalla.

Tarkastelemme heitä syvemmälle, me’olemme suorittaneet tämän kattavan Encrypt.me -katsauksen, jossa tarjoamme palvelun useille VPN-liittyville lakmustesteille, mukaan lukien sen tietoturvakyky, streaming-tuki jne.

Antaa’Siirry sen yli!

Salaa.Me IP Leak Review

Jos DNS tai WebRTC vuotaa, vaikka VPN on päällä, niin kuka tahansa voi löytää sinut, ISP mukaan lukien.

Oletetaan, että olet yhteydessä palveluntarjoajaan’-palvelimen Tokiossa, mutta jos VPN-verkossasi on DNS- tai WebRTC-vuotoja, palveluntarjoajasi, hakkerit, hallitus ja kuka tahansa muu yrittää löytää sinut, onnistuu lopulta ja myös tämä melko helposti.

Vaikka se ei ehkä näyttäisi olevan niin iso juttu, tällaisten keinojen IP-vuotaminen voi tuhota ihmisiä, jotka käyttävät Internetiä arkaluontoisiin toimintoihin, kuten toimittaja, joka toimii repressiivisessa hallinnassa kuten Kiina tai Iran.

Teemme VPN-yhteyden palveluntarjoajalta vähintään 7 erilaisen IP-vuototestin läpi, joihin sisältyy sekä DNS- että WebRTC-vuotojen tarkistus.

Jos palveluntarjoaja vuotaa yhdestä niistä, annamme sille huomattavan alennuksen ja se laskeutuu aina Ei-suositeltujen VPN-luetteloomme.

Niin teki Encrpt.Mei ässä he kaikki?

 1. https://www.dnsleaktest.com/: Selkeä
 2. https://www.perfect-privacy.com/check-ip/: Selkeä
 3. https://ipx.ac/run: Selkeä
 4. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/: Selkeä
 5. https://ipleak.net/: Selkeä
 6. https://ipleak.org/: Selkeä
 7. https://browserleaks.com/webrtc: Selkeä

Kyllä, se totta.

Salaa.Me-sovelluksen tietoturvakatsaus

Suoritimme perusteellisen tarkistuksen Virustotal.com-sivustolla varmistaaksemme Encrypt.Me -sovelluksen laillisuuden’s asiakassovellustiedostot.

encrypt.me ipleak-testi

Palveluntarjoaja’s Windows-sovellus läpäisi tämän testin sietämättä, eikä mitään havaittu sivustossa’s 70 haittaohjelmatestiä.

Joten voidaan turvallisesti sanoa, että palveluntarjoaja ei’t sen sovelluksissa ei ole minkäänlaista haitallista haittaohjelmaa.

Salaa.Me-kirjauskäytäntökatsaus

Tässä’mitä löysin kaivaessani syvälle Encrypt.Me-sivua’kirjauskäytäntö:

“Kun suojaat yhteyden Encrypt.me: llä, keräämme:

 • Lähetettyjen ja vastaanotettujen tavujen määrä
 • Kytketyn ajan pituus
 • IP-osoite kytkettynä ja (virtuaali) IP, jonka osoitamme
 • Lähtevän yhteyden lähdeportti alkamis- ja lopetusaikoilla

Säilytämme näitä tietoja enintään kuusitoista (16) päivää, jonka jälkeen poistamme ne pysyvästi.

Kutsumme näitä tietoja sinun “henkilökohtaiset istunnon tiedot” ja se on arkaluonteisin tieto, jota keräämme. Käsittelemme sitä tällä tavalla. Viimeistään kuudentoista päivän kuluttua poistamme pysyvästi henkilökohtaiset istunnon tiedot.”

Tämä osoittaa, että Encrypt.Me ei vain kirjaa arkaluontoisia tietoja, kuten henkilökohtaista IP-osoitettasi, vaan myös säilyttää ne 16 päivän ajan..

Encrypt.Me’Kirjauskäytäntö paljastaa, että tätä VPN: ää ei ole lainkaan turvallista käyttää, koska jos käytät sitä, palveluntarjoaja tallentaa sinut ja sijaintiasi tunnistavat tiedot ja voi luovuttaa valtion virastoille gag-määräyksen avulla..

Vakava peukalo alas Encrypt.Me varten.

Salaa.Me tuomioistuimen arvostelu

Encrypt.Me sijaitsee Yhdysvalloissa, yhdessä VPN-verkkojen turvallisimmista paikoista.

Maa on 5 Eyes -liiton jäsen, mikä tarkoittaa, että ainakin viisi maata, mukaan lukien Yhdysvallat, voi helposti kehottaa StackPathia julkaisemaan IP-tietosi tarvittaessa ja StackPathin on noudatettava.

Joten kun IP-lokit lepäävät palveluntarjoajan yli 2 viikkoa, viranomaisilla on runsaasti aikaa päästä sinuun.

Pelkästään tämän lainkäyttövallan ja ongelmallisen hakkuupolitiikan ansiosta Encrypt.Me ole kelvollinen käyttämään sitä kenenkään yksityishenkilön tavoitteluna, joka haluaa suojata yksityisyytensä verkossa..

Encrypt.Me-salaus- ja protokollatukikatsaus

Palveluntarjoaja’nimi välittää viestin siitä, että sitä käytetään henkilökohtaisten Internet-yhteytesi salaamiseen, joten mitä standardeja se käyttää tietojen salaamiseen?

Encrypt.Me ottaa käyttöön teollisuusstandardin AES-256 armeijan luokan salaussalaus.

Tämä salaustaso on turvallisin salaus siellä, jonka kautta tietosi voivat olla turvassa siirron aikana, koska se on murtumaton, vaikka asentaisit tuhannen supertietokoneen julman voiman hyökkäyksen käynnistämiseen..

Protokollien osalta Encrypt.Me: llä on erilaisia ​​protokollia eri käyttöjärjestelmille.

IOS-laitteille Encrypt.Me tarjoaa IPSec-protokollan, Mac- ja Android-käyttäjät saavat OpenVPN-protokollatuen, kun taas Windows-käyttäjät ovat suojattu StrongSwan-nimisen protokollan avulla, joka on erittäin tehokas protokolla, joka toimii avoimen lähdekoodin tekniikalla ja johon mahtuu IKEv1- ja IKEv2-protokollia..

OpenVPN: n puuttuminen kaikista palveluntarjoajan tukemista käyttöjärjestelmistä on huolestuttavaa, koska sen turvallisin protokolla, joka suojaa VPN-palvelinyhteydet SSH-avaimilla.

IPSec- ja IkeV2-protokollat ​​ovat turvallisia, mutta eivät yhtä paljon kuin OpenVPN. Encrypt.Me on vakavasti epäonnistunut vastaamaan alan standardeja tietoturva-alueella ja rajoitettu tuki OpenVPN-protokollalle on jatkoa samaan ongelmaan, joka tuntee koko palvelun..

Salaa.Me hinnoittelukatsaus

Encrypt.Meellä on vain nämä kaksi hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Kuukausittainen suunnitelma: 9,99 dollaria laskutetaan kerran
 • Vuotuinen suunnitelma: 99,99 dollaria laskutetaan kerran

Joten ovatko nämä suunnitelmat kohtuulliset vastineeksi siitä arvosta, jonka saat palveluntarjoajan tarjoamista palveluista?

En tahdo sanoa niin!encrypt.me hinnoittelukatsaus

Että’koska monet muut suuret palveluntarjoajat tarjoavat entistä parempia ominaisuuksia kuin Encrypt.me ja sekin paljon halvemmalla.

Surfshark, johtava teollisuuden tarjoaja, jolla ei ole tietoturvavirheitä, kuten Encrypt.Me, ja huomattavasti suuremmalla palvelinverkolla kuin tämä palveluntarjoaja maksaa sinulle vain 1,99 dollaria / kuukausi parhaan suunnitelmansa mukaisesti. Tämä on alle puolet hinnasta kaksinkertaisen tilauksen ajanjakson aikana kuin Encrypt.Me.

Joten sanoisin ehdottomasti, että Encrypt.Me on menettämässä vetoomustaan ​​pääasiassa hinnoittelussa.

Et voi tarjota vähemmän palvelua korkeammalla hinnalla kuin kilpailijasi.

Palveluntarjoajalla on joitain muita suunnitelmia, jotka voit myös valita. Kuten sen “kulkee” suunnitelma, joka tarjoaa viikoittaisen liittymissuunnitelman 3,99 dollarilla, joka laskutetaan kerran. Tämä on tarkoitettu niille, jotka lähtevät ulkomaille ja tarvitsevat suojautua vain viikon tai kahden ajan.

encrypt.me viikkosuunnitelma

Voit myös tilata perheen kaupan, joka tarjoaa sekä kuukausittain että vuosittain. Tässä perhesuunnitelmassa voit luoda jopa 5 tiliä ja kukin henkilö voi kirjautua rajoittamattomilla laitteilla.

Perhesuunnitelman hankkiminen kuukaudeksi maksaa sinulle 12,99 dollaria, kun taas perheen vuosisuunnitelman hankkiminen maksaa sinulle 149,99 dollaria kerran laskutettuna.

Tarjolla on myös minikuukausittainen suunnitelma 2,99 dollaria / kk, mutta se on enintään 5 Gt, jos ylität 5 Gt: n kaistanleveys ennen kuukauden vaihtamista.

Kaiken kaikkiaan nämä suunnitelmat ovat hämmentäviä vaihtelevien ajanjaksojen, hintojen ja rajoitusten kanssa, mikä vaikeuttaa niiden ymmärtämistä aloittelijoille.

Mutta 99,99 dollaria vuodessa’Encrypt-arvoinen. Minun tilauksesi ei ole ollenkaan sopiva tai arvokas.

Encrypt.Me Free Trial Review

Encrypt.Me’s, jonka avulla voit käyttää sen palvelua 14 päivän ajan ilmaiseksi, nolla merkkijonoa kiinnitettynä.

Tämä ilmainen kokeilupolitiikka on ylivoimaisesti yksi parhaimmista ja ystävällisimmistä’olette törmänneet alaan tähän asti!

encrypt.me ilmainen kokeiluversio rekisteröidy sisäänkirjautumisrekisteriin

Kirjoita vain muutama yksityiskohta ja voit käyttää palvelua hyvät 2 viikkoa. Jos palvelu ei’Meillä ei ole puutteita, joista löysimme tämän arvion, niin tämä oikeudenkäynti voisi’Sinua on suositeltu tämän VPN: n poistamiseksi koeajasta.

Salaa.Me maksutapojen katsaus

Nyt jälleen haittapuoli tarjoajalle. Encrypt.Me hyväksyy vain luottokorttimaksut.

Mikään muu maksutapa ei sovi, ei edes Bitcoin, joten valinta on täällä todella rajoittava.

vain salattu.me luottokorttimaksu

Salaa.Me Client App Review

Encrypt.Me tarjoaa erillisen sovelluksen seuraaville laitteille:

 1. Windows (beta)
 2. Android
 3. mac
 4. iPhone (iOS)
 5. FireTV

encrypt.me asiakassovellukset

Tämä asiakassovellusvarasto laajentaa alkuperäistä tukea kaikille suosituille käyttöjärjestelmille, kuten Mac ja Android, mikä on hieno siinä suhteessa, että se tarjoaa helpon yhteensopivuuden käyttäjille.

Mutta Encrypt.Me: n kohokohta’Sovellusvarasto on, että FireTV-laitteille on tarjolla oma sovellus. Tämä tekee tästä VPN-palvelun suoratoistosta suurelta osin ystävällisen, koska Firestick on niche-laite tähän tehtävään.

Monet käyttäjät etsivät nyt palveluntarjoajia, joilla on tämän tietyn alustan sovelluksia, jotta maantieteellisesti rajoitettujen sivustojen esto voidaan poistaa yhtä helposti kuin muilla päälaitteilla..

Windows-sovellus on edelleen beeta-tilassa, mikä tarkoittaa, että sovellus on siellä käytettäväksi, mutta se tarvitsee vielä joitain lisää koodausnäkymiä ja käännöksiä, ennen kuin se muuttuu vakaaksi.

encrypt.me -palvelimet

Myös muut sovellukset ovat siellä ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Ei lainkaan suoritettavia monimutkaisia ​​toimia!

Mutta erikoisinta tässä on, että heidän sovelluksensa eivät ole samanlaisia ​​kuin ne, joita me yleensä näemme teollisuudessa.

Ei salamaisia ​​Yhdistä-painikkeita, ei optimoituja sijainti-ikkunoita lippuilla ja kaikki, ei mitään. Vain yksinkertainen luettelo sijainneista, joita voit napsauttaa oikeasta yläkulmasta ja yhteys alkaa.

Encrypt.Me Server Review

Encrypt.Me: n heikoin kohta on palvelimen leviäminen.

It-palvelinpuistossa on tällä hetkellä vain 132 palvelinta 25 maassa.

Palvelimien lukumäärä on pieni, mutta niiden maiden pieni määrä, joissa palvelimia on saatavana, on suurempi ongelma, koska palvelinten läheisyys voi vaikuttaa nopeuteen rajusti.

Mitä kauempana palvelin on sinulta, sitä korkeampi viiveesi on. Paljon palvelimia on vähän ja ylikuormituksesta tulee toinen tärkeä kysymys nopeuksista.

Esim. Salaa. Minua vaivaa usein hidas nopeus niille, jotka asuvat Etelä-Aasian kaltaisilla alueilla, joilla palvelimia ei ole lähellä.

palvelimet tarkistaa encrypt.me

Pohjois-Amerikka, Kanada ja Eurooppa saavat suurimman osan palvelimista, ja osa niistä sijaitsee myös Kaukoidän Aasiassa ja Downissa.

Alan parhaimmissa aseissa, kuten NordVPN, on nyt yli 5500 palvelinta, joka on jättimäinen verrattuna Encrypt.Me: n tarjoamaan palvelimeen, ja myös NordVPN on hinnoiteltu halvemmalla, mikä tekee Encrypt.Me -sovelluksesta ei-niin hyvän valinnan, jos Etsit palvelinpuistojen monimuotoisuutta ja nopeita, vakaita nopeuksia.

Salaa.Me Netflixin lukituksen poistamiskatsaus

Encrypt.Me voi poistaa Netflix US: n eston.

Ja ole varovainen täällä, koska tämä ei ole helppo tapa tehdä.

Netflix lopetti VPN: ien yhteyden sivustoonsa vuonna 2016, ja siitä lähtien sadat VPN: t ovat menettäneet sodan sitä vastaan.

VPN: llä, joka voi silti poistaa Netflixin eston, on tähtipalvelinverkko, joka pysyy Netflixin edellä’Sikainen VPN-kielto, joka haistaa VPN-palvelimia melko helposti.

Kun testasin palveluntarjoajaa sivustossa, huomasin, että kaksi sen yhdysvaltalaista palvelinta toimivat Netflix USA: n eston helpottamiseksi.

Samat palvelimet onnistuivat myös estämään toisen geo-rajoitetun suoratoistosivuston Yhdysvalloissa, ts. Hulun, joten Enrypt.Me on hyvä valinta, jos haluat suoratoistoa varten tarkoitetun VPN: n.

Encrypt.Me Torrenting Review

Encrypt.Me tarjoaa myös torrentia, mutta se ei ole täysi isku tuki.

Palveluntarjoaja kertoo käyttäjilleen nimenomaisesti, että se ei suojaa heitä, jos he nauttivat mistään laittomasta, joten vaikka lataat tietämättään tekijänoikeuksien alaisen tiedoston P2P-verkoista, Encrypt.Me ei saa selkääsi..

Se pitää myös henkilökohtaisen IP-osoitteesi 16 päivän ajan, jolloin se voi paljastaa todellisen sijaintisi tekijänoikeuspeleille tai mediataloille, kun se saa heiltä pyynnön..

Ei suositella Torrenting-lainkaan.

Salaa.Me-tukikatsaus

Live chat on alan normaali asia asiakastuen tarjoamisen suhteen. Se’Nopea, erittäin kätevä ja erittäin helppo.

Samoin, Encrypt.me tarjoaa sen?

Ei aivan.encrypt.me chat-tuki

Sillä on eräänlainen live-chat-ikkuna, mutta et’t puhua heti tukijohtajan kanssa.

Sinun on ensin annettava henkilökohtaiset tietosi, laitteesi ja ongelmasi, ja sitten saat vastauksen siihen muutaman tunnin kuluttua.

Joten en voi sanoa tätä live chat -tueksi.

Se’on hidasta verrattuna siihen, ja suosittelen palveluntarjoajalle päästä eroon hankalasta prosessista, jotta sen palvelusta tulee vähän nykyaikaisempaa..

On Encrypt.Me suositeltava?

Me emme suosittele Encrypt.Me-palvelua, koska siinä on joitain erittäin suuria puutteita, jotka ovat liian suuria sivuuttaakseen.

Ongelmallista puunkorjuupolitiikkaa ja Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaa tekemällä tilaamisesta ei ole turvallista palvelua.

Se ei myöskään’t tarjoavat live chat-tukea ja isn’t sopii Torrentingille sekä mojova hintalappu 99 dollaria vuodessa’s arvoinen tilaaminen. Ei sovi ollenkaan, koska sille on tarjolla paljon parempia ja paljon halvempia vaihtoehtoja.

Lue tämä SurfShark-arvostelu, jos haluat tarkistaa seuraavan parhaan vaihtoehdon tälle.

Похожие статьи

 • VPNBaron-arvostelu 2019

  Jurisdiktio Romania Hinta 5,54 dollaria Palvelimet 13 lokit Ei lokit salaus OpenVPN / L2TPIKEv2 Poista Netflix-esto Kyllä Torrent Kyllä toimii Kiinassa Ei suositella…

 • Mullvad VPN-arvostelu

  Jurisdiktio Ruotsi Hinta 5,55 dollaria / kk Palvelimet 550 palvelinta 35 maassa Lokit Ei lokit salaus AES-256-bittinen estää Netflixin epäjohdonmukaisen suorituskyvyn…

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 7,00 dollaria kuukaudessa yhden vuoden pakettipalvelimilla, joissa on vähintään 120 VPN-tilaa 16 maassa. Lokit Kaupat Yhteyslokit Salaus AES-256-bittiset poistot…

 • IVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Gibraltar Hinta 8,33 palvelinta 3152 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflix-esto Kyllä Torrentit Kyllä toimii Kiinassa Kyllä Suositellaan Kyllä Verkkosivusto…

 • VPNSecure Review 2019

  VPNSecure.me ei toiminut VPN-palvelun epätavallisessa paikassa’t näytä ensi silmäyksellä sopivalta palvelulta, mutta tällä palvelulla on paljon puolia…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  VPNBaron-arvostelu 2019