RA4W VPN -katsaus 2019

Toimivalta Yhdysvallat
Hinta 2,08 dollaria kuukaudessa 2-vuoden suunnitelmalla
palvelimet 27 palvelinta yli 20 maassa
lokit Joo
salaus Blowfish 128-CBC
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://ra4wvpn.com/
yhteensopivuus Windows

Mikä on RA4W VPN?

RA4W on yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja, joka on saavuttanut melko aseman markkinoilla alhaisten hintojen ja nopeajen palvelimien ansiosta. Se tukee OpenVPN-protokollia ja noudattaa nollalokeja koskevaa käytäntöä. Sillä ei kuitenkaan ole loistavaa turvallisuutta. Salaus on heikko, tappokytkintä ei tueta, ja DNS-vuodot ovat melko selviä. Lue tämä Best VPN: n perusteellinen RA4W-arvostelu saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajasta:

RA4W VPN -hinnoittelukatsaus

Vaikka tämä VPN on ehdottomasti luotettava tarjoaja, johon käyttäjät voivat luottaa, parasta siitä on oltava sen alhaisimmat hinnat.

Tässä ovat RA4W VPN: n tällä hetkellä tarjoamat hinnasuunnitelmat:

RA4W-hinnoittelu

 • Kuukausitilaus: 3,49 dollaria laskutetaan kerran
 • Neljännesvuositilaus: 7,99 dollaria laskutetaan kerran
 • Vuotuinen tilaus: 15,99 dollaria laskutetaan kerran
 • Elinikäinen tilaus: 29,99 dollaria laskutetaan kerran

Kuukausisuunnitelma’hinnoittelu saattaa olla jotain, jota muut VPN: t voivat sovittaa yhteen, mutta harvat pystyvät vastaamaan RA4W VPN: ää neljännesvuosittaisessa ja vuotuisessa hinnoittelusuunnitelmassa. Vain alle 8 dollaria saat turvallisen VPN-tilauksen kolmen kuukauden ajan! Tämä tekee siitä noin 2,66 dollaria / kuukausi, mikä on aivan uskomatonta, mutta odota, siellä’s enemmän.

Vuotuinen suunnitelma tarjotaan vain 15,99 dollarilla, joka laskutetaan kerran, jolloin se maksaa turha 1,33 dollaria kuukaudessa, jos se tilaa tämän suunnitelman!

Tämä on hienoa kaikille niille VPN-käyttäjille, jotka haluavat tilata tarpeeksi hyvän palvelun alhaisilla hinnoilla. Useat palveluntarjoajat eivät tarjoa suunnitelmaansa lähes 1,5 dollaria kuukaudessa kohti, joten tämä suunnitelma RA4W: llä on ehdottomasti kaupan rikkoja!

RA4W VPN: n elinikäinen tilauskatsaus

Oletko koskaan törmännyt sellaisiin kauppoihin, joissa VPN tarjoaa elinikäisen tilauksen vain 30 dollarilla? Ei oikein? Ja et löydä sitä aikaisemmin paitsi RA4W’elinikäinen tilaus!

Voit hankkia palveluntarjoajan vain 29,99 dollarilla, joka laskutetaan kerran’elinikäinen tilaus, joka sisältää usean palvelimen pääsyn, rajoittamattoman kaistanleveyden, portin edelleenlähetyksen ja muut mahtavat ominaisuudet. Ja kaiken tämän lisäksi, RA4W aikoo tarjota oman iOS-asiakasohjelmansa pian, joten tämä on ehdottomasti yksi palveluntarjoaja, jonka voit tarkistaa, koska täällä vaakalaudalla oleva raha on melkein tyhjä niin hyviä tarjouksia varten!

RA4W VPN -asetusten / rekisteröintiprosessien katsaus

RA4W-katsauksemme osoittaa, että palveluun liittyminen on helppoa. Käy vain rekisteröintisivulla. Kirjoita käyttäjänimi, sähköpostiosoite ja salasana. Jos sinulla on lisenssikoodi, muista kirjoittaa se. Jatka prosessia hyväksymällä käyttöehdot ja napsauttamalla “ilmoittautua” kieleke.

RA4W VPN -asetusten / rekisteröintiprosessien katsaus

Sivusto ohjaa sinut sivulle, jossa näkyy alla oleva viesti. Kun olet saanut sähköpostin, napsauta vahvistuslinkkiä. Tämä viimeistelee rekisteröintiprosessin ja luo tilisi.

RA4W VPN-kirjautuminen

Aloita palvelun käyttö napsauttamalla “Ostaa” välilehti kojetaulusta. Valitse suunnitelma, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja budjettitarpeitasi. Paina ostopainiketta ja näet “Maksuasetukset”. Valitse maksutyyppi, suorita kassat ja nauti RA4W: n käytöstä! Voit jopa ostaa rajoittamattoman porttilisäosan, joka on ylimääräinen 5,00 dollaria.

Tilin hallintapaneelin asettelu

Kun olet luonut tilin, saat “kojelauta” profiilillesi, RA4W-verkkosivun yläpuolelle. Päävälilehdeltä löydät käyttäjänimesi, yhteyden tiedot (kirjautumistunnus ja salasana), suunnitelman valinnan, voimassaolopäivän ja nykyisen IP-osoitteen tiedot.

RA4W-tili

Seuraava on “ostaa” -välilehti, jossa voit helposti uusia VPN-tilauksesi, jos paketti vanhenee. Sen jälkeen näet “satamat” -välilehti, jonka avulla voit määrittää portin edelleenlähetyspalvelimet palvelimilla. Lataa Windows-asiakas- tai OpenVPN-määritystiedostot napsauttamalla “ladata”.

“ilmoitukset” välilehti on tyhjä. Ei ollut tervetullutta viestiä. Ei hälytyksiä toimivista / ei-toimivista palvelimista. Se näyttää olevan vielä kehitysprosessissa. Jatkossa saatat kuitenkin saada kaikenlaisia ​​ilmoituksia. Jos siirryt käyttäjänimesi viereen, näet vaihtoehtoja, kuten muokkausprofiili, viittaukset, laskutustilin asetukset ja kirjautumisvälilehdet.

Tämän käyttäjän ohjauspaneelin asetukset ovat vähäiset. Jotkut vaihtoehdot ovat vielä valmistusprosessissa. Esimerkiksi, jos napsautat “Muokkaa profiilia” -välilehdessä saat viestin, joka kertoo sinulle “Tämä ominaisuus ei ole vielä toiminnassa, ja se valmistuu pian”. Jos haluat muuttaa sähköpostisi ja salasanasi, löydät pääasetukset “Muokkaa tilitietoja” välilehti. Vaikka ilmoituspalkki ei toimi, sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön / poistaa käytöstä suojaus ja järjestelmäviestit.

Hyväksytyt maksutavat

RA4W-katsauksemme paljastaa, että VPN ei tarjoa paljon tietoa hyväksytyistä maksutavoista. Jos kuitenkin ostat suunnitelman, sinulla on joitain vaihtoehtoja käytettävissä. Nämä sisältävät:

 • American Express,
 • Master Card,
 • Visa,
 • PayPal ja
 • Bitcoin.

RA4W VPN-hyvitys & Rahat takaisin -takuukatsaus

Valitettavasti RA4W VPN ei tarjoa minkäänlaista palautustakuuta tai palautusta. RA4W-arviointimme mukaan se on kuitenkin melko ymmärrettävää. Myyjä ei tarjoa hämmästyttävän halvempaa VPN-hinnoittelua premium-suunnitelmaansa. Alhaisella 2,99 dollarilla kuukaudessa voit käyttää palvelimia 25 maassa.

RA4W VPN -palvelinten katsaus

RA4W-katsauksemme paljastaa, että palveluntarjoaja tarjoaa palvelimia viidellä mantereella. Yli 30 palvelinta yli 25 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ukraina, Sveitsi, Singapore, Alankomaat, Moldova, Saksa, Ranska ja monet muut, voit tarkistaa täältä..

RA4W VPN -palvelinten katsaus

Kun ostat suunnitelman, saat pääsyn kaikkiin näihin palvelimiin, joilla on yhteys niihin, niin monta kertaa kuin haluat. Palveluntarjoaja ei kurista kaistanleveyttä tai aseta datarajoja. Ajoittain RA4W VPN lisää uusia palvelinpaikkoja rohkaistakseen lisää käyttäjiä ympäri maailmaa. Listattu kotisivulta kunkin palvelimen nimellä, näet sen reaaliaikaisen tilan. Monet käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet olevan yhteysongelmia joidenkin palvelimien kanssa.

RA4W-tietosuoja ja -turvallisuus

USA: ssa toimivana VPN-palveluntarjoajana RA4W VPN: n on noudatettava tiettyjä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Sivustolla ei kuitenkaan ollut mitään mainintaa kaikenlaisten tietojen kirjaamisesta. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää hyvää nimettömyyttä Internetissä.

Ongelmia ilmenee kuitenkin silloin, kun tarkastellaan palvelun käyttämiä vanhentuneita 128-bittisiä salaussalauksia. Sovellus ei myöskään läpäissyt suorittamaamme DNS-vuototestiä. Vaikka sen SSL-sertifikaatit ovat hyviä, RA4W-katsauksemme paljasti sivuston, joka sisältää myös useita jäljittäjiä.

Siksi on turvallista sanoa, että palveluntarjoaja tarjoaa erittäin perustason suojan. Vaikka pääset helposti maantieteellisesti rajoitettuihin ja estettyihin sivustoihin, saamasi yksityisyys on heikko. Tämä tarkoittaa, että jos asiat menevät etelään, IP-osoitteesi on jäljitettävissä takaisin sinulle. Kukaan ei haluaisi ottaa tällaista riskiä!

RA4W VPN Protocols Review

RA4W VPN -sovelluksemme havaitsee, että kaikki palvelimet tukevat vain OpenVPN-protokollaa. Voit luoda yhteyksiä vain TCP 443- ja UDP 1194. -sovelluksiin. Vaikka nämä protokollat ​​tarjoavat hyvän tietoturvan, kokonaan niihin luottaminen olisi typerää. Parhaat VPN-palveluntarjoajat varmistavat aina lisäävänsä L2TP-, PPTP-, IPSec-, IKEv1- ja IKEv2-protokollat, joissa on korkean tason AES-256-salaus..

Kaikki RA4W-palvelimet käyttävät Blowfish 128-CBC -salausta SHA1-todennuksella ja 2048-bittisellä RSA-avaimella. Tämä salausaste on riittävä, mutta ei vahvin. Vanhentunut SHA1-tiiviste on riskialtista, koska on todistettavissa, että tämä algoritmi voidaan hakkeroida helposti. Toivomme ehdottomasti parannusta protokolloissa ja korkeamman salausasteen kanssa.

RA4W VPN P2P / Torrenting Review

RA4W-arvion mukaan palveluntarjoaja sallii P2P / Torrenting-palvelun kaikilla palvelimillaan paitsi Yhdysvalloissa. Kaikkien maan sijaintien lataaminen Torrentin kautta on rajoitettu. Siitä huolimatta voit muodostaa yhteyden muihin paikkoihin pääsyäksesi palveluntarjoajasi estämiin torrent-sivustoihin, ohittamaan Internet-sensuurin ja maantieteellisesti rajoitetuille verkkosivustoille, kuten HBO, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Spotify jne..

Kuinka turvallinen RA4W VPN on?

Lokien suhteen ei ole väsyttävää, että istunto- / yhteydetietojen tallentaminen ei ole tervettä VPN-käyttäjille. Monet ylimmän tason palvelut kuitenkin tallentavat nämä tiedot, mikä vähentää niiden uskottavuutta. RA4W ilmoittaa verkkosivustollaan, että se ylpeilee tiukalla nollalokeja koskevalla käytännöllä. He sanovat, että palveluun ei tallenneta istunto- / yhteysdataa, mutta he tallentavat muita tietoja.

Yksityisen Internet-yhteyden myöntämistä, maksuvahvistusten, tilaustietojen ja tarjoustarjousten lähettämistä varten sivusto kirjaa sähköpostiosoitteet. Maksutiedot tallennetaan peruutusten, laskujen ja asiakasrekisteröintien käsittelemistä varten. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä takaamaan palveluntarjoajan turvallisuutta. RA4W-tarkastelun aikana havaitsimme joitain ristiriitaisia ​​lausuntoja Redditistä.

Jotkut käyttäjät ovat paljastaneet palvelun istunto- / yhteysdatan kirjaamiseksi yhdessä muiden mittareiden kanssa. Voit lukea lisää tästä RA4W VPN Reddit-näyttökerrat -osiossa.

RA4W DNS -vuotoongelma

Suorittaessamme RA4W-arviointia arvioimme VPN: n’n nimettömyys suorittamalla DNS-vuototesti. Valitsimme satunnaisesti ‘Valko-Venäjä’ palvelin testausta varten. Jos satut näkemään Valkovenäjän lipun missä tahansa, se tarkoittaa, että palvelu ei läpäise vuotokoetta.

RA4W VPN DNS -vuodotesti

Yllä olevat tulokset päättävät, että DNS-vuototesti epäonnistui. Tämä tarkoittaa, että yhteytesi ei ole nimettömää palvelua käytettäessä. Käyttäjät voivat korjata vuodon itse asettamalla DNS-palvelimen manuaalisesti. Noudata seuraavia vaiheita:

 1. Avata “Verkko-ja jakamiskeskus” ja napsauta “Muuta adapterin asetuksia”
 2. Valitse yhteys, jonka haluat määrittää
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhteyttä ja mene ‘‘ominaisuudet’’
 4. Valitse Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)
 5. Klikkaa “Käytä seuraavia DNS-palvelimen osoitteita”
 6. Lisää ensisijainen DNS-palvelin tai vaihtoehtoinen DNS-palvelin

Jos manuaalinen kokoonpano osoittautuu vaikeaksi, voit käyttää “block-ulkopuolella-DNS” vaihtoehto vain OpenVPN-versioon 2.3.9. Jos se ei toimi:

 1. Lataa ‘fix-dns-vuoto-32.dll’ tai ‘fix-dns-vuoto-64.dll’, käyttöjärjestelmästäsi riippuen
 2. Lisätä ‘’plugin fix-dns-leak-32.dll’’ OpenVPN-määritystiedostoosi
 3. Lisää jos lisäät 64-bittistä järjestelmää “plugin fix-dns-leak-64.dll”

Tämä laajennus estää kaikki IPv4- ja IPv6 DNS-kyselyt, paitsi OpenVPN: ssä’s TAP-liittymä. Se toimii kuin väliaikainen palomuuri, joka estää kaikki vuodot ja tyhjentää säännöt kaatumisen tai irtisanomisen aikana suojaamaan IP- ja yhteydetietojasi. Tämä ei pelkästään lisää suojaa, mutta vaikeuttaa Internet-palveluntarjoajien myös Internet-toiminnan valvomista ja yksilöiden yhteyden hakkerointia / avaamista.

RA4W VPN SSL -sertifikaattitesti

Jokaisella verkkosivustolla, joka hyväksyy luottokorttitiedot, käyttäjätunnukset ja salasanat ja tallentaa ne tietokantaan myöhempää käsittelyä varten, on oltava tehokas SSL-varmenne. Asennettuna se aktivoi https-protokollan ja riippulukon suojattuihin yhteyksiin. RA4W-tarkastelun aikana suoritimme SSL-varmennustestauksen.

Kuten voitte nähdä, RA4W käyttää sertifikaattitasoa A +. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston turvallisuus ei ole ollenkaan huono, vaikka sen VPN-palvelu vaatii ehdottomasti päivityksen. Voit olla varma, että arkaluontoiset henkilötietosi ovat turvassa ja moitteettomia verkkosivustolla.

RA4W VPN -seurantatesti

Koska elämme nopeatempoisessa maailmassa, jota hallitsee digitaalinen tieto, jokainen online-napsautuksemme voi johtaa siihen, että Internet-toimintamme voidaan jäljittää tuntemattomille viranomaisille - evästeiden käytön ansiosta. Meidän ei tarvitse selvittää tällaisen kammottavan tekoa.

RA4W VPN -seurantatesti

Asiat kasvavat vielä turhauttavammalta, koska monet Internetin käyttäjät eivät tiedä, että verkkosivustot varastavat arvokkaita aktiviteettitietoja. Tämä ei eroa siitä, että katsotaan / seurataan todellisessa maailmassa. Saada parempi idea VPN: stä RA4W-arvosteluamme varten; päätimme suorittaa seurantatestin. Kuten näette, sekä Privacy Badger että Ghostery havaitsivat viisi jäljittäjää RA4W-verkkosivustolla. Tämä aiheuttaa suuria riskejä kaikille verkkosivustoa käyttäville. Kaikki tietosi lokit muutamassa sekunnissa, ellet tietenkään käytä esto-ohjelmistoa.

RA4W-tukikatsaus

RA4W-arviointimme mukaan VPN-palveluntarjoajalla ei ole kovin aktiivista tai yhteistyöhön perustuvaa tukitiimiä. UKK-sivun perusteella vastauksen saaminen voi viedä kokonaisen päivän. Useimmiten vastauksista ei ole paljon hyötyä. Itse sivustolla on melko vähän tietoa.

RA4W-tukikatsaus

Tuen tarjoamiseen käytetään Ticket-järjestelmää. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja RA4W: llä on Facebook-sivu, joka tarjoaa apua. Live-chatia ei kuitenkaan ole saatavilla. Käyttäjillä ei ole myöskään pääsyä asennusoppaisiin. Lyhyesti sanottuna tuki on melkein olematonta.

RA4W VPN -sovelluksen katsaus

RA4W-katsauksemme paljastaa, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa vain yhden sovelluksen, joka on käytettävissä vain Windows-käyttäjille. Macille, Androidille, iOS: lle tai Linuxille ei ole mukautettuja sovelluksia. Jotta voit käyttää VPN: ää, sinun on asennettava OpenVPN-käyttöliittymä. Tämän ohjelmiston avulla RA4W-käyttäjät voivat lisätä kokoonpanotiedostoja, kirjoittaa käyttöoikeustietojaan ja muodostaa yhteyden VPN-palvelimiin.

RA4W Windows Client -katsaus

RA4W-arvostelujemme mukaan Windows-asiakasohjelma näyttää olevan täysin sotkuinen eikä siinä ole melkein mitään asetuksia. Et voi vaihtaa UDP: stä TCP: hen. Sinulla ei ole mitään tapaa määrittää yhteyksiä. Voi olla parempi, että käytät OpenVPN: ää sen sijaan, että valitsisit Windows-asiakkaan. Kun sovellus käynnistetään, huomaat päävälilehden, joka näyttää nykyisen IP-osoitteesi. Voit muodostaa yhteyden palvelimeen valitsemalla haluamasi sijainnin ja napsauttamalla “kytkeä” painiketta. Nyt voit nähdä yhteystilastot, jotka sisältävät lataustiedot ja lataustiedot.

RA4W Windows Client -katsaus

Jos napsautat “tilasto” -välilehti, saat reaaliaikaisia ​​päivityksiä yhteydestäsi yhteyslokkien ja kaavion muodossa. Voit käyttää näitä tietoja arvioidaksesi yhdenmukaisuuden ja suorituskyvyn eri palvelimilla. Napsauttamalla “asetukset” -välilehdessä, RA4W-arvioimme havaitsi, että kokoonpanovaihtoehdot puuttuvat kokonaan. Voit poistaa, vahvistaa, päivittää tai luoda vain TAP-sovittimen. Vaihtaminen toiseen protokollaan ei ole mahdollista ja kokoonpanonhallintaohjelma on turha.

RA4W VPN Mobile (Android) -katsaus

Kuten aiemmin mainittiin, RA4W VPN: llä ei ole omaa Android-sovellusta. Käyttäjät kykenevät muodostamaan yhteyden palvelimiin OpenVPN: n kautta. Noudata alla olevia vaiheita yhteyden muodostamiseksi Android-laitteen RA4W-palvelimiin:

 1. Lataa ja asenna OpenVPN Google Play Kaupasta
 2. Siirry RA4W VPN -sivustoon ja lataa kokoonpanotiedostot
 3. Käynnistä OpenVPN-sovellus
 4. Napauta “tuonti” nappi
 5. Etsi ja valitse kokoonpanotiedosto .ovpn
 6. Sulje tuontivalintaikkuna napauttamisen jälkeen “Konfiguraatiotiedoston käsittely on valmis”
 7. Valitse valitsemasi palvelin
 8. Kirjoita RA4W-käyttäjänimi ja salasana
 9. Tarkista “Luotan sovellukseen” laatikko ja kosketa “kunnossa”
 10. Nauti RA4W VPN -sovelluksen käytöstä Android-laitteellasi

RA4W VPN Mac ja iOS Review

RA4W VPN -sovelluksemme havaitsee palvelun olevan yhteensopiva Macin kanssa. OpenVPN-ohjelmiston sijasta suosittelemme kuitenkin Tunnelblick-sovelluksen käyttöä. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka toimii täydellisesti luomalla mukautettuja VPN-yhteyksiä Macille. Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, sinun on vain lisättävä Open4PN-määritystiedostot RA4W VPN -sovelluksesta yhteyden muodostamiseksi eri palvelimiin..

RA4W VPN: n käyttöprosessi iOS: ssä on melko samanlainen kuin Android. Sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa OpenVPN-asiakasohjelma Apple Storesta. Lataa konfigurointitiedostot RA4W VPN -sovelluksesta, tuo ne VPN-ohjelmistoon, valitse haluamasi palvelin ja kirjoita käyttäjänimi ja salasana. Huomaa vihreä valintamerkki, kun VPN-yhteys on muodostettu onnistuneesti.

RA4W VPN -lataus

RA4W-katsauksemme paljastaa, että voit käyttää pääsyä latauskeskukseen vain, kun luot palvelun tilin (riippumatta siitä, maksatko suunnitelmasta). Kun olet rekisteröitynyt, napsauta vain “ladata” -välilehti käyttäjän kojetaulussa. Saat kaksi vaihtoehtoa. ladata “VPN-asiakasohjelma Windowsille” tai “OpenVPN-määritystiedostot”.

RA4W VPN Client -sovelluksen lataus Windowsille

Kun olet ladannut sovelluksen, sinun täytyy purkaa zip-tiedosto. Koska VPN-asiakas on kannettava, se ei vaadi asennusta.

RA4W VPN OpenVPN -määritykset

Kun lataat kokoonpanotiedostot ja purkaat zip-tiedoston, näet kaksi kansiota. Yksi sisältää VPN-asetukset TCP-protokollaa varten ja toinen UDP-protokollaa varten. TCP käyttää porttia 441 rajoitetuissa verkoissa ja UDP käyttää porttia 1194.

Kuinka monta laitetta voit käyttää RA4W VPN: ää samanaikaisesti?

RA4W-arvostelujemme mukaan voit käyttää VPN: ää niin monissa laitteissa kuin haluat. Huomaa kuitenkin, että on tärkeää käyttää erilaisia ​​palvelimia jokaiselle laitteelle. Tämä tarkoittaa, että jos muodostat yhteyden palvelimeen X tietokoneellasi, sinun on vältettävä saman palvelimen käyttöä matkapuhelimellasi.

RA4W VPN Reddit-näyttökerrat

Joskus käyttäjät jättävät sinut häpeämään, koska he voivat lähettää omia mielipiteitään, jotka voivat suuresti poiketa omasta. Sama asia tapahtui meidän tarkistettaessa käyttäjien mielipiteitä Reddit for RA4W VPN -sovelluksesta.

Tällä alustalla oli useita ketjuja tutkimuksemme mukaan, jossa monet käyttäjät kommentoivat, että RA4W: n todettiin pitävän käyttäjän aktiviteettilokeja, ja se syytti myös tätä palveluntarjoajaa vaarallisesta palvelusta!

Suurin osa näistä keskusteluista oli keskittynyt liitäntälokkolinkin ympärille, joka on sittemmin poistettu, mutta sen ollessa suorana se sisälsi yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, kuinka käyttäjä sai selville, että RA4W VPN piti lokit.

Tämän jälkeen useimmat parhaat vpn reddit -käyttäjät esittelivät omia kokemuksiaan, joissa he kommentoivat, kuinka heidän mielestä palvelu ei ollut hyvä.

RA4WVPN pitää lokit vpn-katselmista

Mutta nämä viestit ovat melko vanhoja, ainakin vuoden ajan, joten toivomme, että RA4W päivitti palvelunsa ja ratkaisi suurimman osan ongelmista, jotka käyttäjät olivat silloin kokeneet tämän palvelun kanssa..

Lopullinen tuomio

RA4W-katsauksemme osoittaa, että palveluntarjoaja sopii vain niille henkilöille, jotka tarvitsevat käytettävissään budjetti-VPN: n, ja epäjohdonmukaiset yhteysnopeudet eivät häiritse häntä. Matala hinta on ehdottomasti houkutteleva piirre. Palvelu ei kuitenkaan kilpaile muiden markkinoiden VPN: ien kanssa.

Rajoitetun protokollivalikoiman, salausvalintojen puutteen, keskimääräisen asiakastuen ja DNS-vuotojen vuoksi on erittäin epätodennäköistä, että saat parhaan mahdollisen tietoturvan ja nimettömyyden. Yhdistä nämä puutteet Reddit-vaikutelmiin; sinun kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin tilaat VPN: n.

Hyvä

 1. Elinikäinen tilaus saatavilla
 2. OpenVPN-protokollan tuki

Paha

 1. Puuttuu tuki Androidille, Macille ja iOS: lle
 2. Asennusoppaita ei ole saatavana
 3. Peruskoodaukset
 4. DNS vuotaa palvelimilla
 5. Huono Windows-asiakas
 6. Luotettavat palvelimet

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me