Piilota IP-VPN-katsaus 2020

Toimivalta Yhdysvallat
Hinta $ 2,91 / kk
palvelimet 120
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.hide-my-ip.com/
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

Piilota minun IP on yhdysvaltalainen VPN-palveluntarjoaja, joka on osa My Privacy Tools Inc. -yritystä, joka on toiminut tietosuoja-alalla yli 10 vuotta ja tarjoaa lukuisia ratkaisuja, kuten vakoiluohjelmien torjunta, kiintolevyn palautus, evästeiden poisto, historian puhdistaja, ja palomuuri.

Hyvästä suorituskyvystään ja halvimmasta VPN-hinnoittelustaan ​​Hide My IP on kehittänyt vahvan maineen markkinoilla kilpailemalla parhaiden VPN-palveluiden, kuten ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN ja ibVPN kanssa..

Lisätietoja palveluntarjoajasta, lue tämä yksityiskohtainen Piilota IP-arvostelu:

Piilottaako IP-VPN-estoverkkosivustoni Kiinassa?

Kun Kiina työskentelee maansa suljetussa Internetissä, hallitus on tukenut Kiinaan keskittyviä sovelluksia ja palveluita. Sellaisenaan ulkomaisten palveluiden / verkkosivustojen estävät sovellukset, erityisesti Kiinan ulkopuolelta, ovat kiellettyjä maassa. Siksi Hide My IP ei toimi Kiinassa, mutta heidän iOS-sovelluksensa voi silti osoittautua hyödylliseksi lukituksen poistamisessa. Tämä johtuu siitä, että se käyttää IPSec / L2TP-protokollaa, jota Kiinan viranomaiset eivät vielä ole estäneet syistä, joita tällä hetkellä ei tunneta.

Piilota IP-VPN-hinnoittelukatsaus

Piilota IP-VPN -katsauksemme paljastaa, että palveluntarjoajalla on erittäin budjettiystävällinen hintarakenne. Saatavana on kolme suunnitelmaa: kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain. Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta saat samat ominaisuudet. Ainoa ero on alennukset, joita saat pidemmällä tilauksella.

Esimerkiksi, jos valitset kuukausittaisen suunnitelman, joudut maksamaan kohtuullisen summan 2,95 dollaria, mikä on aika halpaa verrattuna Surfsharkin VPN-hintaan, joka on 11,95 dollaria kuukaudessa. Jos kuitenkin siirryt neljännesvuosittain, joudut maksamaan vain 2,93 dollaria. Tämä on 8,79 dollaria kolmen kuukauden välein. Samoin, jos valitset vuosisuunnitelman, kuukausittainen hinnoittelu laskee 2,91 dollariin, josta laskutetaan 34,95 dollaria vuodessa!

Kaikki tilaukset ovat automaattisesti toistuvia ja uusitaan määrätyn kestonsa jälkeen, ellet tietysti peruuta manuaalisesti. Saamiesi ominaisuuksien joukossa:

 1. 120 palvelinta 66 maassa
 2. Tuhannet globaalit IP-osoitteet
 3. Sovellukset Windows Mac, iOS ja Android
 4. Ilmainen päivittäinen välityspalvelin & Ensisijaiset välityspalvelimet
 5. Nopeat palvelimet suoratoistoa varten & pelaamista
 6. DNSCrypt - Piilota IP OpenDNS
 7. Piilota IP-selaimen laajennukset
 8. 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä

Kassaprosessin aikana saatat huomata myös vaihtoehdon, joka on merkitty nimellä “Avaa koodisuojaus”. On erittäin suositeltavaa lisätä tämä ominaisuus, varsinkin jos sinulla on tapa kadottaa lisenssiavaimet. Piilota oma IP pitää avaimen yleensä tiedostossa, jos et löydä sitä.

Vapauta-koodi-suojaus

Palveluntarjoaja voi jopa korvata avaimen olosuhteissa, joissa se varastettiin tai vuoti verkkoon. Jos sinulla on koskaan ollut ongelmia ohjelman asentamisessa, koska kadotit avaimen tai heitit vahingossa sen pois, tiedät tarkalleen, kuinka tärkeä tällainen suojaus voi olla..

Hanki HideMyIP

Piilota IP VPN -palvelimien arvostelu

Piilota IP-VPN -katsauksemme mukaan tarjoaja tarjoaa 120 premium-palvelinta 66 maassa nopeaa suoratoistoa, VoIP-palveluita, sähköpostia, selaamista ja online-pelaamista varten. Voit jopa ladata torrentteja, joista vähennetään tarkkailun jännitteet. Mutta tämä palvelimien lukumäärä on melko alhainen kuin PureVPN-palvelimilla, jotka ovat yli 2000 ja joilla on yli 300 000 IP-osoitetta.

Testasimme palvelua BitTorrent- ja uTorrent-asiakkaiden kanssa ja lataukset olivat melko sujuvia. Tarkastele virallisen sijaintisivua tarkistaaksesi koko piilota IP-palvelimien luettelon!

hide_my_ip_servers_review

Olemme jopa suorittaneet nopeustestejä 50 MBPS-yhteytellämme kontrolloiduissa olosuhteissa, jotta voimme paremmin arvioida VPN: n suorituskykyä. Muista kuitenkin, että Internet-yhteys VPN: n avulla hidastaa yhteytesi nopeutta ainakin jossain määrin. Tämä voi vaihdella monien tekijöiden mukaan, joihin kuuluvat muun muassa:

 • Etäisyys välityspalvelimen sijainnista - Esimerkiksi saksalaiseen sijaintiin yhdistävät Yhdysvaltain käyttäjät selaavat todennäköisesti hitaammin kuin jos he olisivat yhteydessä lähempään Kanadan palvelimeen!
 • Ohjelmistohäiriöt - Jotkut PC: n ohjelmat saattavat olla suoraan ristiriidassa Piilota IP-osoitteen kanssa. Sinun on varmistettava, että kaikki muut IP Hiding -ohjelmistot poistetaan etukäteen.
 • Kaistanleveyden ja Internet-liikenteen määrä, joka käytettiin silloin, kun käynnissä Piilota minun IP.

Nopeuden testitulokset

Jokainen testi on suoritettu kolme kertaa parhaan tuloksen kanssa:

Speed-Test-Review

Piilota IP VPN -asiakastuki

Piilota IP VPN -katsauksemme paljastaa, että palveluntarjoaja tarjoaa useita hyödyllisiä asiakastukiratkaisuja. Näitä ovat live chat (saatavana vain 12 tuntia), Ticket System, tietokanta ja online-vianmääritys.

Live-chat on mahdollisesti paras paikka kyselyihin & asiat, joihin puututaan välittömästi. Jos suorakeskustelu on offline-tilassa, kaikki kyselyt lähetetään tukitiimille viesteinä, jotka vastaavat sitten kyselyihisi alle 12 tunnissa.

Lippujärjestelmä on hyvin suunniteltu ja mahdollistaa sen osaston valitsemisen, jonka kanssa haluat puhua. Voit myös priorisoida kyselysi varmistaaksesi nopean vastauksen. Tietokanta vaikutti meihin myös sen yksityiskohtaisista vastauksista ja yksinkertaisesta käyttöliittymästä. 

hide_my_ip_support_review

Piilota IP-VPN-maksutapojen katsaus

Piilota oma IP tarjoaa pitkän luettelon maksutavoista mahdollisille tilaajille maksaa kautta. Nämä sisältävät:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Tutustu
 7. Master Card
 8. ruokailija’klubi
 9. Maksuseinä
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Hanki HideMyIP

Piilota IP-arvostelujen sovellusten ja laajennusten yhteensopivuus

Tällä hetkellä Piilota minun IP -sovellus on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa, ja kaikille on käytettävissä omistettu sovellus. Nämä sisältävät:

 1. Windows
 2. mac
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Huipputeknisten ohjelmistojen lisäksi Hide My IP on yhteensopiva suosituimpien selainten kanssa ja tarjoaa erinomaisen selainlaajennuksen Google Chromelle ja Mozilla Firefoxille:

HideMyIP-laajennuskatsaus

Piilota IP-laajennus Mozilla Firefoxille (vasen) & Google Chromen lisäosa (vasen)

Piilota My IP VPN Windows App Review

Windows-sovelluksella on erittäin yksinkertainen käyttöliittymä. Se tarjoaa hyvää suorituskykyä ja osoittautuu uskomattoman helpoksi käyttää. Yhden napsautuksen yhteysominaisuus on aivan loistava ja voit napsauttaa pohjassa olevaa palvelinpalkkia ja muuttaa heti sijaintisi.

hide_my_ip_windows_review 

Sovelluksessa on myös automaattinen IP-kierto ominaisuus, jonka avulla voit muuttaa IP-osoitteesi ajastimella, jonka voit asettaa manuaalisesti. Jos tarvitset Yhdysvaltoihin perustuvaa IP: tä ollessaan Yhdysvaltain IP: ssä, voit tarkistaa tarjolla olevan vaihtoehdon (erinomainen ominaisuus).

Voit myös poistaa evästeet automaattisesti, kun IP-osoite muuttuu. HideMyIP VPN -sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita palkkio (nopea) ja standardi (hitaampi) palvelimet käytöstäsi riippuen.

piilota IP-tarkistus

Piilota IP-protokollat & Salauskatsaus

Piilota minun IP käyttää OpenVPN-protokollaa (molemmat UDP & TCP) kaikissa paikallisissa sovelluksissaan ja kun määrität sen manuaalisesti OpenVPN Connect -sovelluksella. Pääasiassa tunnetusta nopeuden ja turvallisuuden yhdistelmästään OpenVPN-tunnelointiprotokolla on edelleen yksi harvoista, joita NSA ja Kiina eivät ole vaarantaneet.

OpenVPN: ää voidaan käyttää myös sekä 128- että 256-bittisissä salausavaimissa, jolloin voit tehdä mitä haluat millä tahansa valitsemallasi laitteella. Piilota IP käyttää vahvaa 256-bittistä AES-salausta (armeijan & pankkistandardi) oletuksena, kun taas todennus suoritetaan 2048-bittisillä HMA5-avaimilla. Ominaisuus vahvistettiin Piilota IP-edustajan sähköpostitse Mike R.:

“… Käytämme vahvimpaa käytettävissä olevaa menetelmää, joka on OpenVPN-protokolla, ja 256-bittinen salaus käyttää 2048-bittistä avainta…”

Piilota IP-lokien arvostelu

Kuten tarjoajaa kohti’Verkkosivustossa ja käyttöehdoissa Piilota IP-osoitin on nollalokkipalveluntarjoaja, eikä se valvo mitään käyttäjän toimintoja verkossaan. Yhdysvaltojen tietojen säilyttämistä koskevien lakien sitoessa yritys ilmoittaa kuitenkin, että kaikista laittomista toimista ilmoitetaan viipymättä viranomaisille, jos laillinen määräys on. Tässä on mitä käyttöehdoissa väitetään:

“Vaikka emme pidä käyttölokeja tai jaa yksityisiä tietojasi kolmansille osapuolille, luovutamme kaikki tiedot, jotka meillä on, jos laki sitä vaatii. My Privacy Tools, Inc. voi seurata tiettyjä verkon piirteitä väärinkäytösten hallitsemiseksi, ylläpitää ja / tai parantaa palvelua.”

Piilota IP-ilmainen kokeilu

Piilota oma IP tarjoaa todellakin ilmaisen kokeilupalvelun, jonka edustaja on vahvistanut. Kaikki tilaajat saavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka on loistava, ja hyvä tapa testata palvelua nähdäksesi, toimiiko se sinulle hyvin.

arvostelija’s Tuomio

Kattavassa Piilota IP-VPN -katsauksessamme todetaan, että palveluntarjoaja ansaitsee kunnollisen 4 tähteä viidestä. Asiakastuki on erinomaista ja melko reagoivaa. Palvelimien nopeudet ovat hyviä selailuun, suoratoistoon ja torrenttiin. Sinulla on jopa omistettu sovelluksia kaikille suosituille alustoille / laitteille.

Ominaisuudet, joista pidin
 1. Erinomainen hinnoittelu
 2. Avaa DNSCrypt
 3. Ilmainen kokeiluversio
 4. Laaja palvelinverkko
 5. Upea palvelinopeus
 6. Intuitiiviset selainlaajennukset
 7. standardi & Premium-palvelimet
 8. Hyvä valinta maksutapoja
 9. Ihmisarvoinen asiakaspalvelu
 10. 30 päivän rahat takaisin -takuu
Parannusalueet
 1. Vain yksi tunnelointiprotokolla käytettävissä
 2. Pakkomyynnit tilaussivulla
 3. Klusteroitu verkkosivustojen suunnittelu

Hanki HideMyIP

Похожие статьи

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Jurisdiktio San Marino Hinta 9.99 Palvelinta yli 300 lokia Ei salausta AES-256 Poista Netflix-esto Kyllä Torrentit Kyllä toimii Kiinassa Kyllä Suositellaan Kyllä Verkkosivusto...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 7,00 dollaria kuukaudessa yhden vuoden pakettipalvelimilla, joissa on vähintään 120 VPN-tilaa 16 maassa. Lokit Kaupat Yhteyslokit Salaus AES-256-bittiset poistot...

 • IVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Gibraltar Hinta 8,33 palvelinta 3152 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflix-esto Kyllä Torrentit Kyllä toimii Kiinassa Kyllä Suositellaan Kyllä Verkkosivusto...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdiktio Alankomaat Hinta 1,99 dollaria Palvelimet 71 lokia Ei salausta AES-256 vapauttaa Netflixin eston Ei torrentisoiva Kyllä toimii Kiinassa Ei suositeltavaa Ei verkkosivustoa...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me