OVPN-katsaus 2020

Toimivalta Ruotsin kieli
Hinta $ 7,00 / kk
palvelimet 56 palvelinta 7 maassa
lokit Ei
salaus AES-256
Poista Netflixin esto Ei
Torrenting Ei
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto https://www.ovpn.com/en
yhteensopivuus Windows, Android, Apple

OVPN väittää olevansa paras valinta yksityisyyttä tietoisille käyttäjille, alkaen korkeasta dollarista 7 dollaria kuukaudessa. 12 kuukauden suunnitelmalla. Valitettavasti korkea hinta ei ole perusteltu, koska tarjoajalla on vielä pitkä tie kuljettavanaan.

Se tarjoaa vain 81 palvelinta 13 maassa ja se myötävaikuttaa palvelimen kuormituksen aiheuttamaan huonoon nopeuteen, mikä tarkoittaa, että joudut käsittelemään hidasta suoratoistoa, selaamista ja torrentia (jotka voivat olla melko yksitoikkoisia).

Se, mikä todella tarkistaa OVPN: n parhaiten arvioitujen VPN-palvelujen luettelosta, on kuitenkin kyvyttömyys poistaa Netflixin kaltaisten suoratoistoalustojen estämistä tai ohittaa “Suuri palomuuri” Kiinassa (hämärtymistä ei ole saatavilla).

Parempana vaihtoehtona ehdottaisin, että siirryttäisiin ominaisuuspakatulle PureVPN: lle, joka alkaa alhaisella 2,91 dollarilla kuukaudessa 2-vuoden suunnitelmalla. Sillä ei ole mitään ongelmia ohittaa NetFlixin kaltaisten VoD-laitteiden maantieteellisiä rajoituksia tai tarjota turvallisuutta Kiinan käyttäjille. 

OVPN-hinnoittelukatsaus:

Paras hinnasuunnitelma on sellainen, joka on mutkaton ja niin yksinkertainen kuin se voi olla. Monet käyttäjät sammutetaan heti, kun he näkevät hinnoittelusuunnitelmat tarjottujen ominaisuuksien määrän perusteella. Mutta OVPN ei’mennä sillä tavalla. Se tarjoaa yksinkertaisen hinnasuunnitelman ja kaikissa niissä on pääsy kaikkiin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin. Ainoa ero hinnoittelusuunnitelmissa on merkinnän voimassaoloaika.

Tällä hetkellä OVPN tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa.

 • Kuukauden tilaaminen maksaa 10,99 dollaria
 • Neljännesvuositilaus (3 kuukautta) maksaa 24,99 dollaria, laskutetaan kerran (8,33 dollaria / kuukausi)
 • Vuotuinen tilaaminen maksaa 84,00 dollaria, laskutetaan kerran (7,00 dollaria / kuukausi)

Hinnat eivät ole liian korkeita eikä myöskään liian alhaisia. Voit hankkia VPN: iä paremmilla tarjouksilla vuosittaisissa tilauksissa, joten OVPN: n on laskettava hintaan vuosittaisessa paketissa 60–70 dollarin välillä, jotta siitä tulisi houkuttelevampi ja edullinen.

OVPN hinnoittelukatsaus

Katsauksemme mukaan neljännesvuosittaiset tilaukset sopivat parhaiten niille, jotka haluavat tilata VPN: n lyhytaikaisesti ja tarvitsevat kohtuuhintaisia ​​tarjouksia.

Ja jos sinulla ei ole’et halua tehdä kompromisseja alhaisemman hintalaatun suhteen laatuun, niin jopa vuosisuunnitelma tarjoaa sinulle tarpeeksi hyvän tarjouksen, jonka voit harkita.

Maksuvaihtoehtojen osalta OVPN tarjoaa kuitenkin melko peruspalvelun.

Voit maksaa joko luottokortilla, Paypal-tilillä, käteisellä tai jopa Bitcoinilla.

OVPN-maksutapa

Vaihtoehdot ovat hyvät, mutta lisää on lisättävä.

OVPN-ilmainen kokeilu

Tällä hetkellä OVPN ei’t tarjoavat täysimääräistä ilmaista kokeiluversiota, kuten NordVPN’s 3 päivän ilmainen kokeiluversio, johon ei liitetä jousia, mutta joka tarjoaa 10 päivän rahat takaisin -takuun.

Tämä ei ole mitään epätavallista. Palautuskäytännön tarjoaminen on vakiintunut käytäntö VPN-alalla, ja jos jokin palveluntarjoaja jatkaa ja tarjoaa ilmaisen kokeilun, se on lisäetu.

Joten, OVPN’s 10 päivän palautuskäytäntö on hyvä, mutta suosittelemme, että se lisää ainakin rajoitetun ilmaisen kokeiluversion palvelustaan, jotta käyttäjät voivat olla yhteydessä VPN: ään ja käyttää sitä ennen kuin siirrytään tosiasiallisesti sen ostamiseen..

OVPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus

Toisin kuin muut vastaavat palveluntarjoajat, OVPN tarjoaa yhteensopivia asiakkaita Windowsille ja Mac OS X: lle. Latasimme Windows-asiakasohjelman ja asennimme sen nähdäksemme, kuinka hyvin se toimi, ja olimme erittäin vaikuttuneita puhtaasta, virtaviivaistavasta asiakkaan rakenteesta..

OVPN-sovellusten yhteensopivuuskatsaus:

Sovelluksen UX ja UI ovat moitteettomia, ja kaikki palvelimien vaihtamisesta tietoturvaan ja asiakasvaihtoehtoihin ovat helposti saavutettavissa..

Voit määrittää OVPN: n myös Androidissa ja iOS: issa, mutta sinun on tehtävä se manuaalisesti OpenVPN: n kautta. Tässä ovat oppaat OVPN: n asentamisesta Androidiin ja OVPN: n asentamiseen iOS: iin.

OVPN-palvelimien katsaus

Palvelininfrastruktuuri on yksi tärkeimmistä asioista, jotka tarkistetaan VPN: ssä. OVPN tarjoaa 56 palvelinta 7 maassa ja 2 894 nimetöntä IP-osoitetta. Nämä 7 maata sijaitsevat pohjimmiltaan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, joten uskomme niiden palvelimien sijainnin olevan hieman vinossa. Muihin alueisiin, kuten Lähi-itään, Afrikkaan ja Aasiaan, on lisättävä enemmän palvelimia VPN: n suorituskyvyn parantamiseksi alueille, jotka ovat lähempänä näitä alueita.

OVPN-palvelimien katsaus

OVPN-tukikatsaus

Asiakastuki vastasi vasta hetken aikaa ja viive ei kulunut’Koska se on täysin sopiva 24/7 live chat -ominaisuudelle, pidämme sitä silti oikeana, koska kyselymme ratkaistaan ​​vastauksilla.

OVPN-tukikatsaus

Tukitoiminnon on oltava paljon parempi, jos OVPN haluaa säilyttää asiakkaansa. Niiden antamat vastaukset saattavat olla hyviä, mutta vastausten antamiseen kulunut aika voi turhauttaa turhautumista ja saada ihmiset menemään muualle.

OVPN-protokollan tukikatsaus

Jos etsit VPN: tä, joka tukee PPTP: tä, OVPN ei ole sinua varten, koska ei’t tarjota tuelle protokolle tukea sillä perusteella, että tämä protokolla ei ole tarpeeksi hyvä, jotta siitä tulisi pakollinen sen asiakkaalle.

L2TP / IPSec-tukea ei myöskään ole, koska vain voidaan käyttää OpenVPN: tä oletusprotokollana OVPN: ssä. Mielenkiintoista, OVPN’n nimi muistuttaa niiden OVPN-tiedostojen nimeä, joita käytetään VPN: n asettamiseen OpenVPN: ään.

OVPN Vilfo Router -katsaus

Nykyään VPN-teollisuudessa on vallitseva uusi ja mahtava suuntaus, joka on tarjota VPN-sallittu reititin niille käyttäjille, jotka ovat hiukan kovemmat yksityisyyden suojaamisessa..

OVPN tarjoaa myös VPN-reitittimen nimellä Vilfo. Voit ostaa tämän VPN-reitittimen vain 429 dollarilla Vilfo.com-sivustolta. Mukana on 19 ennalta määritettyä VPN: ää, mukaan lukien nimet, kuten NordVPN ja VyprVPN. Voit käyttää mitä tahansa näistä (jos sinulla on voimassa oleva VPN-palveluntarjoaja, jonka haluat ottaa käyttöön, reitittimellä) yhdellä napsautuksella.

OVPN Vilifo Router -katsaus

Muut VPN: t voidaan myös asettaa helposti tälle reitittimelle, mutta vain, jos ne tarjoavat tukea OpenVPN-protokollalle.

Jos käytät Vilfoa, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia VPN-asetusten asettamisesta kaikille laitteillesi erikseen, koska kaikilla Internet-toimillasi riippumatta siitä, mistä laitteesta se on peräisin, taataan VPN: n kautta automaattinen reitittimen kautta reitittimen kautta.

johtopäätös:

OVPN: llä on joitain parannettavia asioita, mutta kaiken kaikkiaan’s suositeltu VPN loppupäästämme. DNS-vuotoja ei ollut, nopeudet olivat suuria, koskettivat lähes 30 Mt: ta 35 Mt: n yhteydellä, latenssiaika oli pieni ja ennen kaikkea emme koskaan havainneet mitään vikoja.

Käytä 10 päivän palautuskäytäntöä ja tarkista tämä VPN, jos pidät arvostelustamme. Jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää tai edes ehdotuksia, kommentoi alla olevaa säiettä. Olisimme mielellämme kanssamme mielekkäässä keskustelussa kuten aina.

Похожие статьи

 • VPN Rajoittamaton Review 2020

  Jurisdiktio USA: n hinta 2,78 palvelinta, yli 400 lokia, ei salausta OpenVPN, L2TP / IPSec ja IKEv2, estää Netflixin kyllä ​​Torrenting Kyllä toimii Kiinassa...

 • NVPN-arvostelu 2020

  Jurisdiktio Bosnia Hinta 3,33 dollaria kuukaudessa Palvelimet 54 Palvelinlokit Ei lokitiedot Salaus 256-bittinen CBC / SHA512 poistaa Netflixin eston käytöstä Ei torrenttia Kyllä toimii Kiinassa...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdiktio Hongkongissa Hinta 7,00 dollaria kuukaudessa yhden vuoden pakettipalvelimilla, joissa on vähintään 120 VPN-tilaa 16 maassa. Lokit Kaupat Yhteyslokit Salaus AES-256-bittiset poistot...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdiktio Sveitsi (vaarallinen) Hinta 6,67 dollaria / kuukausi (80 dollaria vuodeksi) Palvelimet 700 lokia Ei lokit salaus AES-256 Poista Netflix-esto Kyllä Torrentin...

 • Yksityistunnelikatsaus 2020

  Jurisdiktio Yhdysvallat Hinta 3 dollaria / kuukausi (36 dollaria vuotuiselta suunnitelmaltaan) Palvelimet 22 palvelinta 12 maassa Lokit Pitää arkaluontoisia lokitiedostoja 14 päivän salaus...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me